2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sorma canım bide gıdıklanıyorum ben.sanki içimi oyuyor kuzucuk.bu haftalar pek hareketliler sanırım
hareket etsnler bnm cok hosuma gidiyo onu hissetmek. ilk zamanlar ne kdr sıkıcymıs hissetmemek smdı cok memnunum ıcım rahat oglum yasıyor sukurler olsn dıyorum=)

Tatlımm benimde 8 mayıs görünüyor yani 40.hafta doluyor ama bu bebişlerin sağı solu belli olmaz o yüzden kesin diyemiyorum senin nasıl kesinleşti merak ettim
benım 38 ya da 39da olur cnm dogum sancısı gelmemesi lazım. ben hamılelıkten memnunum ama :) son ay zor olabilir çok şişicez şimdiden çok şişim ikiz sanıyolar

Bende dügün taraftari degilim hic sevmem. Insallah bi sekilde kandiririm esimi:)
Ne güzel ya eşin ozeniyor mutlu ol ben de çok severim kıyafet giyim cemiyet yapayım benim eşim de aksine hiç sevmez şimdi erkek olsaydı başlardim sünnet hayallerine ama kız olsun kız kınası yakcaz inşallah biz de

herkesin düsüncesi baska ama bana biraz sacma geliyor cocugun pipisi kesildi diye dügün yapmak en güzeli mevlut vallah
Ayni benim kafadansin, esimin tarafi da sünnet dügünü yanlisi ama neyseki kizim oluyor ben de cok gereksiz buluyorum bir pipi icin dugun yapmayi suana kadar da hicbir sunnet dugunune gitmedim, gitmiycim debende kizima bir mevlud yaparim yeterli, sonra az kendimizi toparlayinca gezmelere baslicam kış boyu evde kaldim, bir kış tatili yapamadik

Son düzenleme:
hareket etsnler bnm cok hosuma gidiyo onu hissetmek. ilk zamanlar ne kdr sıkıcymıs hissetmemek smdı cok memnunum ıcım rahat oglum yasıyor sukurler olsn dıyorum=)
Elimi ayağıyla gezdirdiği yerde gezdiriyorum resmen o ayakları hissediyorum tutuyor göbeğimin üstünde.aramızda bi tek deri var yani acayip bişey

Çok şükür benim doktorum da öyle tabi yakinlardaki özel hastaneler kapmazsa tutulan doktorlar bir bakıyorsun özel bir hastaneye geçmiş ben de çok seviyorum doktorumu artık tanıdı da

Senin kizinin kinasina bende gelcem, kinalari cok severim ama hic bebek kinasi gormedim. Onu da test edeyim az kurtlarimizi dokeriz kiz kiza
Gel şekerim gel kışın olcak 6 ay kınasi kış tatili yapamadım dediydin çıkarız Uludaga bebişlerimizle biz de adettir yakılır eşime diyorum kizimiza kına yakcaz bi aglatin bak nabiyom ben sizi diyor

Haftalardır uğramadım kilolar ne durumda hanımlar? Ben toplamda 7 kilo aldım normal mi acaba ?

Kızlar zaten ürtiker sorunum vardı ama hiç yaşamamıştım hamileliğimde. Sadece kuruluk çatlak kaşıntısı vardı. Ama iki gündür şişiyorum kaşıntıdan ellerim ayaklarım çok fena rahatlatıcı bi öneri var mı? Doktoruma da giderim yarın azalmazsa tabi.

Bende cok severim dügünlerei kina gece ama sünnet icin dügün gereksiz bence tabi herkes bu konuda baska düsünür :)

Fırın tepsini azcık yagla ya da yaglı kağıt koyup diz hamsileri soğan ve limon dilimleri ve azıcık tuz serpip 15-20 dk pişir bugulama gibi olur

Keşke Türkiye'deki ebeler de kalifiye olsa biraz daha kim bakmış fark etmez de burada normal jinekologlar bile adam akıllı ultrason bakamıyor çoğu. Bana ne doktorlar denk geldi bir bilsen...
Çok haklısın. Ama artık ebelerde bizde fakülte mezunu aslında , yinede uygulama farklılıklarını anlayamıyorum. Aslında saglık alanında ilerli oldugumuz söyleniyor hatta bir saglık turizmimiz oluştu ama yinede zihniyet farkı belki.

Ben de aldım 6-7 kilo. Suçlu hissediyorum çok ama yapacak bişey yok, genelde yenmesi gerekenleri yiyorum, alınıyor demek ki...
Ben de abartılı yemedim ama sağlıklı da beslenmedim. Aslında her zaman ki gibi yedim ama bazen duyuyorum son iki ayda 10 kilo aldık diyenleri korkuyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…