2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bende 2 haftada bir gidiyorum tiroiti takip ediyoruz ondan gitmiskende bebiside görüyoz :)

benimde akintim cok bana doktor fitil verdi cesaret edemedim kullanmaya. Ama simdi kullansam mi kullanmasam mi bilmiyorum rahatsiz oluyorum
Bana da fitil verdi eger ilac verdiyse kullan derim çünkü alıntıdada virüs oluyormuş ben kullandım bitti fitil sanırım iyi geldi

Haftalardır uğramadım kilolar ne durumda hanımlar? Ben toplamda 7 kilo aldım normal mi acaba ?
Bence hiç normal değil haftana göre onun 1 kilosu bebiş zaten 6 kg almış sayılırsın girme siteye bozma moralimi Allasen maşallah çok iyisin ideal ilerliyorsun ben 9 kg aldım ama belli etmiyom insan içine çıkınca oğlum az böbreklere doğru diyom saklanıyo

Haklısın aslında 15-16 ya kadar yolu var dimi :) ben de dar bir yerden geçerken kestiremiyorum göbeğimi eskisi gibi geçerim sanıyorum ama oraya buraya çarpıyorum

Gel şekerim gel kışın olcak 6 ay kınasi kış tatili yapamadım dediydin çıkarız Uludaga bebişlerimizle biz de adettir yakılır eşime diyorum kizimiza kına yakcaz bi aglatin bak nabiyom ben sizi diyor
Oooo uludaga da gideceksek kesin geliyorum gelmiskene benim kiza da yakariz nasilsa ayni zamanlarda dogacaklar ohhhhh ohhh yandan

Seninki de biseymi alllasen ben 11kg aldim ve kizim artik saklanacak yer yok anne heryer yağ diyor gobek kalca derken bildigin can simiti giymis gibi geziyorum

Ben gobusum cok kasiniyo dedim, arkadasimiz vazelin onerdi ve ben cok memnunum. Vazelini dene canim, sana da iyi gelir insalllah. Ama bir hastalik var ise mutlaka doktoruna gorunmend efayda olacaktir.
Ayyyy masallllah yaaaaa hosgeldin sefalar getirdin. Gecen sizden biri daha ugramisti pek mutlu olmustuk. Dualarin icin de tesekkurler, bebisini öp benim
İçin, dislerinide agrisiz sızısız cikartsin insallllah

Herkese hayırlı hamilelikler. Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Aranızda yüksek şeker çıkan var mı? Açlık kan şeker değeri 92 yi ve öğündrn sonra ölçülen şekerinde 140 geçmemesi lazımmış. Türkiyedede böyle mi? Bunu ugulamak çok zor.

Ben de abartılı yemedim ama sağlıklı da beslenmedim. Aslında her zaman ki gibi yedim ama bazen duyuyorum son iki ayda 10 kilo aldık diyenleri korkuyorum bende
Ben sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum ona rağmen aldım düşün. Arada tek tük kaçamak oldu hani hamburger pizza pilav gibi sağlıksız şeyler yediğim. Tatlı çikolata bile yemedim, yemiyorum. Ona rağmen alınıyor demek ki yapacak birşey yok... 15-16 yı aşmazsak sıkıntı yok...

Ay canııım... o kaşıntılardan değil sanırım onu da deniyorum da şişiyo resmen hep vardı bende bu ilaç yutardım. Bu gece de idare edim yarın doktorcum a giderim.

Bende 6-7 kilo aldım. Değişiyor bazen 6.500 7 oynuyor. Aslında bana göre 4 alsam çok iyi olacaktı. 7. ayı bu kilomla tamamlardim en azından.
Benim de değişiyor her gün 1 eksik 1 fazla. Ama napalım sonuçta dikkat etmeye rağmen alınıyorsa demek ki alınıyor. Sağlıklı bir doğum sağlıklı bir bebiş olsun da 6 aydan sonra diyetisyene gider veririm. Gebelikten önceki ay zaten 1 ayda baya ciddi vermiştim kilo. O kadar zor değil vermek. 1-2 ay yaparız diyetimizi. Sıkmayalım kendimizi.

Güle güle kullanın ınş oyun parkını ne kadar a aldınız acaba nerde indirime girmişti

Ben de pek istahim olmamasına ragmen 5 kilo aldim, 27. Haftadayim. Yemesek de kilo aliniyor hamilelikte...

Güle güle kullanın ınş oyun parkını ne kadar a aldınız acaba nerde indirime girmişti
Canım böyle ürünleri internetten bak çok daha ucuza bulabiliyorsun.akakçe gibi siteler seni yönlendirir.aynı ürün ebebekte veya joker de daha pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…