2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Giriş Yap & ÜCRETSİZ Kayıt Ol

Forumlar>Premature Bebekler ve Paylaşımlarınız.>
Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

< Önceki1668666876688668966906691Sonraki >

1. Bugün 13:14
    Konu Sahibi : hidennisko

2. karaluleÜyeÜye
    Herkese merhaba kimsecikler yok bikaç gündür! Serklajım yaklaşık 2 hafta oldu. Dünden beri bebeğin hareketlerini ara ara vajinam ve popomda ani irkilme şeklinde hissediyorum sizce bu durum açılma yaratır mı? Bebek buna yol açar mı acaba?

Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Bugün 13:14

Bugün 13:22

3. arch2401Nefes & Aden cennette bekleyen yavrularımÜye

Herkese merhaba kimsecikler yok bikaç gündür! Serklajım yaklaşık 2 hafta oldu. Dünden beri bebeğin hareketlerini ara ara vajinam ve popomda ani irkilme şeklinde hissediyorum sizce bu durum açılma yaratır mı? Bebek buna yol açar mı acaba?
    Slm benim bir fikrim yok daha 14. Haftaya yeni girecegiz. Tecrubeli arkadaslar yanitlayacaklardir.

Bugün 13:22

Bugün 13:27

4. burcu1888ÜyeÜye

Ben de yaklaşık 2 3 haftadır vajinanın hemen üstünde hissediyorum ama serklajla ilgili olacağını sanmıyorum. Risksiz gebelik geçirip böyle hisseden çok varmış. 25.haftadan sonra yukarı çıkar diyorlar. Yarın kontrolüm var doktorumla konuşucam bilgi veririm sana da

Bugün 13:27

arch2401 bunu beğendi.
    Bugün 13:32

5. karaluleÜyeÜye

Slm benim bir fikrim yok daha 14. Haftaya yeni girecegiz. Tecrubeli arkadaslar yanitlayacaklardir.

Ben de yaklaşık 2 3 haftadır vajinanın hemen üstünde hissediyorum ama serklajla ilgili olacağını sanmıyorum. Risksiz gebelik geçirip böyle hisseden çok varmış. 25.haftadan sonra yukarı çıkar diyorlar. Yarın kontrolüm var doktorumla konuşucam bilgi veririm sana da
    Tamam teşekkür ederim benim kontrol 10 gün sonra ne yazık ki

Bugün 13:32

Bugün 13:45

6. umutluevkadiniYeni ÜyeÜye
    kızlar merhaba,
    Ben 24 haftalik hamileyim. Gece sirtimin sağ alt tarafında bir ağrı başladı ve sabaha kadar uyumadım. Sabah biraz geçti ve tekrar inceden başlayınca hastaneye gittim hemen alttan açılma var mı diye baktılar açılmam yok. Sonra Nst'ye girdim az sancim çıktı ayrıca doktor üstten ultrasonla baktı bana dedi ki rahim boyun kısa erken doğum olabilir hemn araştırmaya git o kadar korktum ki hemn araştırmaya gittim.Aynı şekilde sancı için nst ye girdim tabii bu arada karnım açtı yine sancim çıktı alttan baktı eliyle ve açılma yok sonra alttan kamerayla baktı 28-30 mm arası dedi rahim boyu normal dedi bana .. 2 saat git yemek ye şu iç gel tekrar sancılarına bakacaz dedi gittim yedim bol su içip geldim ve sancim çıkmadı.. böyle bir durum geçti başımdan şu an evdeyim dinleniyorum.. başına böyle birşey gelen var mı bel ağrısı sancida çıkar mı kızlar ve bu haftada böyle bel ağrısı normal mi sizce.. İlk gebelik olunca ve anne baba kimse yok yanımda korkuyorum... tecrübeli anneler hamileler lütfen benide bilgilendirin....

Benim 50'lik yuklemede tokluk sekeri yuksek çıktı, 144. Açlığı 50'likte olcmediler, yarin 100'luk yukleme yapılacak, onda olculecekmis. Degerler aynı ve tum dunyada standart olsa gerek?

Benim 50'lik yuklemede tokluk sekeri yuksek çıktı, 144. Açlığı 50'likte olcmediler, yarin 100'luk yukleme yapılacak, onda olculecekmis. Degerler aynı ve tum dunyada standart olsa gerek?
saol cnm. Benim bu şeker işini kafam almadı gerçekten. Yapılan yüklemeden sonra, yüksek dediler bana. Ve hastane bana ölçme aleti ve ajanda verdi. Hergün ölçüyorum ve kağıtta açlık 92 yi, kahvaltı, öğle ve akşamdan yemeklerinden 1 saat sonra ölçmem gerek ve 140 ı geçmemesi gerekmiş.

Aynen :) kac gundur kendime gelemedim misafir is temizlik derken kafam gidik dusup bayilacam az kaldi az dinlenip daha listemi kontrol edicem falan derken yarinda erkenden oglumun sondan bi önceki alisverisi var tatli yorgunluklar diyelim az kaldi.. migde yanman ve kaburga agrin varmi canim seninde? Ben cok kotuyum ya hic ayakta bile duramiyorum aslinda agridan bide her aksam cok kotu migde yanmam oluyo yemek yiyesim gelmiyo valla.

Maşallah Allah bağışlasın cinsiyeti bilmiyorum ama kız diyesim geldi ara sıra buraya gelen 2016 Mayıs ann
Oooo uludaga da gideceksek kesin geliyorum gelmiskene benim kiza da yakariz nasilsa ayni zamanlarda dogacaklar ohhhhh ohhh yandan
Ay kızlar beni de çağırın nolur kayağı çok severim hatta o mutlulukla kınayı kendime yakarım

Sağ kaburgam rahatsız ediyor evet.mide yanmam da ara ara gece başlıyor çok afedersin istifa ediyorum acı suyu ancak öyle rahatlıyorum.yemek de saat 6 gibi yiyorum anca hazmediyorum kş uyurken sindirmiş olayım.sen meşgulsün annesi işin çokbenim en şikayetçi olduğum konu ise unutkanlık

H&M i tavsiye ederim çok güzel Bebek kıyafetleri de var. Yalnız her mağazasında hamile ve bebek ütüleri bulunmuyor
Aynen canım ben de h&m iyi diye duymuştum. forum istanbulda baktım ama hamile ürünleri yok şu an dediler herhalde bu mağazasında yoktu.

Evet aynen öyle
Ben de 50'lik yükleme yüksek cıkınca gecen hafta cogu kez aclık-tokluk sekerimi ölctüm. Tokluk sekerim maksimum 110 cıktı. Yüklemede nasıl 144 cıkmıstı anlamıs degilim.

Allah korusun çokkk dikkatli olman lazım.burda bi arkadaşımız rahim ağzı yetmezliğinden erken Doğum yaptı.sürekli kontrol altında tut kendini bol dinlen.ancak bel ve sırt ağrıları hepimizde var bunun için endişe etme.rahim yetmezliği varda da bol dinlen ve kontrol altında ol

İnternetten süt sağma Makinesi aldım indirimdeydi ,yanına yavrumun bezini de aldım, sabun tozu falan filan. Onlarda bi kaç hediye numune koymuşlar. Ama eve hiç girmeyen şeyler geliyor biz de yaban yaban bakıyoruz ya; dünyanın en tatlı duygusuymuş. O dünyamıza gelince nasıl olacak acaba. Şimdiden her şey bu kadar güzelken. Sevdim ben bu analık işini

Anladım canım hayırlısı olsun epidural sezaryeni seçtiğinden dolayı tebrik ederim seni,ben normal doğuramazsam bile ayık kalamazdım panik olurum doktorum normal yapamazsın derse beni tamamen bayıltın diye söylerim diyorum şimdiden eşime

Merhabalar Mayıs anneleri bende inşallah bir aksilik olmasa 31 mayısta bebegimi kucağıma alıcam. Şuan 24 haftalık gebeyim ama 16. Haftamdan beri çok sıkıntı çekiyorum erken doğum riskim var bunun için her hafta proluton depot kullanıyorum 34. Haftaya kadar da kullanmaya devam edecekmişim. Benim kafama takılan bi sorum var dunden beri basladi sizde de oluyor mu bebegin bir yere toplanması ve oranin sertleşmesi normal mi bu haftada. Ve ayrıca sol kasikta batma sürekli bir ağrı olması da normal mi artık doktoruma soru sormaktan bıktım ne desem bi sorun yok çok takıyorsun kafana diyip duruyor ama ben bu tür düşüncelerimi engelleyemiyoRum nolursun yardım edin var mı bu durumu yaşayan ya da bu haftalar da başlaması normal mi

Geçmiştir canım 1 kiloyu ya da o civardadır :) maşallah ona. Ayy bu foto bizim 16.haftadan, yüzünü bu kadar net görmeyi beklemiyorduk bile o zaman ama kızım annesine gülücükler saçtı, biz şok olduk görünce :) en son biraz daha tombullaşmıştı tatlış ama yüz hatları artık belli dudaklar babası, çene ben bunlar kesin :) burun büyük ihtimalle ben, gözleri henüz bilmiyoruz, bakalım :) benim şirketimin yaptırdığı özel sağlık sigortam var, ondan yararlandığım için her hafta gidesim var ama tabi gitmiyorum o kadar sık zararlı olabilir belki diye. Bana kalsa eve ultrason alıcam

Güle güle kullanın ınş oyun parkını ne kadar a aldınız acaba nerde indirime girmişti
Canım oyun parkı joker'de indirimde 349 tl'ye aldık, tavsiye ederim. Sanırım aynısı daha ucuz başka bir yerde yok araştırdığım kadarıyla. Bir de 2.ürüne %40 indirim kampanyası vardı jokerde, başka bir şey daha alırsanız fiyat daha da düşebilir.

Eşime söyledim annenleri çağırmıcam dedim tamam dedi o da canım

canım güle güle kullan bol sütün olsun artsın eksilmesin taşsın dökülmesin
nerden aldın ben de düşünüyorum da karar veremedim
şubatta e bebekte indirimler oluyormuş onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…