- Konu Sahibi endless love
-
- #32.901
Tşk ederim cnmCanım böyle ürünleri internetten bak çok daha ucuza bulabiliyorsun.akakçe gibi siteler seni yönlendirir.aynı ürün ebebekte veya joker de daha pahalı
Tabi sünnet için düğün yani gereksiz güzel bir Mevlid ardından semazenli gayet güzel düğün merasimleri oluyor artıkBende cok severim dügünlerei kina gece ama sünnet icin dügün gereksiz bence tabi herkes bu konuda baska düsünür :)
Benim 50'lik yuklemede tokluk sekeri yuksek çıktı, 144. Açlığı 50'likte olcmediler, yarin 100'luk yukleme yapılacak, onda olculecekmis. Degerler aynı ve tum dunyada standart olsa gerek?Herkese hayırlı hamilelikler. Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Aranızda yüksek şeker çıkan var mı? Açlık kan şeker değeri 92 yi ve öğündrn sonra ölçülen şekerinde 140 geçmemesi lazımmış. Türkiyedede böyle mi? Bunu ugulamak çok zor.
saol cnm. Benim bu şeker işini kafam almadı gerçekten. Yapılan yüklemeden sonra, yüksek dediler bana. Ve hastane bana ölçme aleti ve ajanda verdi. Hergün ölçüyorum ve kağıtta açlık 92 yi, kahvaltı, öğle ve akşamdan yemeklerinden 1 saat sonra ölçmem gerek ve 140 ı geçmemesi gerekmiş.Benim 50'lik yuklemede tokluk sekeri yuksek çıktı, 144. Açlığı 50'likte olcmediler, yarin 100'luk yukleme yapılacak, onda olculecekmis. Degerler aynı ve tum dunyada standart olsa gerek?
Aynen :) kac gundur kendime gelemedim misafir is temizlik derken kafam gidik dusup bayilacam az kaldi az dinlenip daha listemi kontrol edicem falan derken yarinda erkenden oglumun sondan bi önceki alisverisi varHamile kafası
Maşallah Allah bağışlasın cinsiyeti bilmiyorum ama kız diyesim geldi ara sıra buraya gelen 2016 Mayıs annMerhaba hamis arkadaşlar bende 2016 mayıs annesimkendi topigime bakarken grubumuz dikkatimi çekti ve geçen seneyi hatırladım Allah bebeklerinizi sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin biz 8aylık olduk bile diş çıkarmaya çalışıyoruz
Ay kızlar beni de çağırın nolur kayağı çok severim hatta o mutlulukla kınayı kendime yakarımOooo uludaga da gideceksek kesin geliyorumgelmiskene benim kiza da yakariz nasilsa ayni zamanlarda dogacaklar ohhhhh ohhh yandan
Sağ kaburgam rahatsız ediyor evet.mide yanmam da ara ara gece başlıyor çok afedersin istifa ediyorum acı suyu ancak öyle rahatlıyorum.yemek de saat 6 gibi yiyorum anca hazmediyorum kş uyurken sindirmiş olayım.sen meşgulsün annesi işin çokAynen :) kac gundur kendime gelemedim misafir is temizlik derken kafam gidik dusup bayilacam az kaldi az dinlenip daha listemi kontrol edicem falan derken yarinda erkenden oglumun sondan bi önceki alisverisi vartatli yorgunluklar diyelim az kaldi.. migde yanman ve kaburga agrin varmi canim seninde? Ben cok kotuyum ya hic ayakta bile duramiyorum aslinda agridan bide her aksam cok kotu migde yanmam oluyo yemek yiyesim gelmiyo valla.
Aynen canım ben de h&m iyi diye duymuştum. forum istanbulda baktım ama hamile ürünleri yok şu an dediler herhalde bu mağazasında yoktu.H&M i tavsiye ederimçok güzel Bebek kıyafetleri de var. Yalnız her mağazasında hamile ve bebek ütüleri bulunmuyor
Evet aynen öylesaol cnm. Benim bu şeker işini kafam almadı gerçekten. Yapılan yüklemeden sonra, yüksek dediler bana. Ve hastane bana ölçme aleti ve ajanda verdi. Hergün ölçüyorum ve kağıtta açlık 92 yi, kahvaltı, öğle ve akşamdan yemeklerinden 1 saat sonra ölçmem gerek ve 140 ı geçmemesi gerekmiş.
Allah korusun çokkk dikkatli olman lazım.burda bi arkadaşımız rahim ağzı yetmezliğinden erken Doğum yaptı.sürekli kontrol altında tut kendini bol dinlen.ancak bel ve sırt ağrıları hepimizde var bunun için endişe etme.rahim yetmezliği varda da bol dinlen ve kontrol altında olGiriş Yap & ÜCRETSİZ Kayıt Ol
Forumlar>Premature Bebekler ve Paylaşımlarınız.>
Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??
< Önceki1668666876688668966906691Sonraki >
Bugün 13:14
Konu Sahibi : hidennisko
karaluleÜyeÜye
Herkese merhaba kimsecikler yok bikaç gündür! Serklajım yaklaşık 2 hafta oldu. Dünden beri bebeğin hareketlerini ara ara vajinam ve popomda ani irkilme şeklinde hissediyorum sizce bu durum açılma yaratır mı? Bebek buna yol açar mı acaba?
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Bugün 13:14
Bugün 13:22
arch2401Nefes & Aden cennette bekleyen yavrularımÜye
↑
Herkese merhaba kimsecikler yok bikaç gündür! Serklajım yaklaşık 2 hafta oldu. Dünden beri bebeğin hareketlerini ara ara vajinam ve popomda ani irkilme şeklinde hissediyorum sizce bu durum açılma yaratır mı? Bebek buna yol açar mı acaba?
Slm benim bir fikrim yok daha 14. Haftaya yeni girecegiz. Tecrubeli arkadaslar yanitlayacaklardir.
Bugün 13:22
Bugün 13:27
burcu1888ÜyeÜye
↑
Ben de yaklaşık 2 3 haftadır vajinanın hemen üstünde hissediyorum ama serklajla ilgili olacağını sanmıyorum. Risksiz gebelik geçirip böyle hisseden çok varmış. 25.haftadan sonra yukarı çıkar diyorlar. Yarın kontrolüm var doktorumla konuşucam bilgi veririm sana da
Bugün 13:27
arch2401 bunu beğendi.
Bugün 13:32
karaluleÜyeÜye
↑
Slm benim bir fikrim yok daha 14. Haftaya yeni girecegiz. Tecrubeli arkadaslar yanitlayacaklardir.
↑
Ben de yaklaşık 2 3 haftadır vajinanın hemen üstünde hissediyorum ama serklajla ilgili olacağını sanmıyorum. Risksiz gebelik geçirip böyle hisseden çok varmış. 25.haftadan sonra yukarı çıkar diyorlar. Yarın kontrolüm var doktorumla konuşucam bilgi veririm sana da
Tamam teşekkür ederim benim kontrol 10 gün sonra ne yazık ki
Bugün 13:32
Bugün 13:45
umutluevkadiniYeni ÜyeÜye
kızlar merhaba,
Ben 24 haftalik hamileyim. Gece sirtimin sağ alt tarafında bir ağrı başladı ve sabaha kadar uyumadım. Sabah biraz geçti ve tekrar inceden başlayınca hastaneye gittim hemen alttan açılma var mı diye baktılar açılmam yok. Sonra Nst'ye girdim az sancim çıktı ayrıca doktor üstten ultrasonla baktı bana dedi ki rahim boyun kısa erken doğum olabilir hemn araştırmaya git o kadar korktum ki hemn araştırmaya gittim.Aynı şekilde sancı için nst ye girdim tabii bu arada karnım açtı yine sancim çıktı alttan baktı eliyle ve açılma yok sonra alttan kamerayla baktı 28-30 mm arası dedi rahim boyu normal dedi bana .. 2 saat git yemek ye şu iç gel tekrar sancılarına bakacaz dedi gittim yedim bol su içip geldim ve sancim çıkmadı.. böyle bir durum geçti başımdan şu an evdeyim dinleniyorum.. başına böyle birşey gelen var mı bel ağrısı sancida çıkar mı kızlar ve bu haftada böyle bel ağrısı normal mi sizce.. İlk gebelik olunca ve anne baba kimse yok yanımda korkuyorum... tecrübeli anneler hamileler lütfen benide bilgilendirin....
benim akcigerim ameliyatlı cnm ıkınmak ve bayıltılmam yasak ondan günü şimdiden kesinleşti:) hayırlı olsun Allah hayırlı doğumlar nasip etsin oğullarımız kısmetleriyle gelsin . eger erken gelmezse bıdışlar :) aynı gun dogucaklar yaşasınnvaktiyle gelsinler inşallah mayıs guzel ay
hayırlı olsun canım benım kesin epidural sezeryan normal dogum yasak sağlığımdan dolayı cnm akciğerim sönmesn diye zorlamıcam ve bayıltılmıcam. gününü seçebiliyomıuşum ben de pazartesiyi seçtm ama minik süpriz yapmazsa :)) hayırlısıyla gelsinler buradan hep dertleşiriz aynı gün doğurucaz ne güzel Allah kısmet ederse
Geçmiştir canım 1 kiloyu ya da o civardadır :) maşallah ona. Ayy bu foto bizim 16.haftadan, yüzünü bu kadar net görmeyi beklemiyorduk bile o zaman ama kızım annesine gülücükler saçtı, biz şok olduk görünce :) en son biraz daha tombullaşmıştı tatlış ama yüz hatları artık belli dudaklar babası, çene ben bunlar kesin :) burun büyük ihtimalle ben, gözleri henüz bilmiyoruz, bakalım :) benim şirketimin yaptırdığı özel sağlık sigortam var, ondan yararlandığım için her hafta gidesim var1 kiloyu geçmiştir anam dimisizin ultrason resmlerine bayılıorm yaa maşallah ne kadar net görüntü yakalıolar ben bizim doktordan yuz fotosu isticem yarın:):):) ben detaylıya girdim uc hafta once ama kendi doktorum pahalı ona gitmek için maaşı bekliyorum ne yapayım ayın 30undan 30una anca. özel sigortadan gidiyorum her muayeneye gittiğmde doğum parasından yiyiyor kızlar
Canım oyun parkı joker'de indirimde 349 tl'ye aldık, tavsiye ederim. Sanırım aynısı daha ucuz başka bir yerde yok araştırdığım kadarıyla. Bir de 2.ürüne %40 indirim kampanyası vardı jokerde, başka bir şey daha alırsanız fiyat daha da düşebilir.Güle güle kullanın ınş oyun parkını ne kadar a aldınız acaba nerde indirime girmişti
Eşime söyledim annenleri çağırmıcam dedim tamam dedi o da canımHiç canını sıkma tatlım senin psikolojini bile düşünmeyen insanlar için sen ne üzeceksin kendini. "Annem bizde kalacak otele git diyemem, gelen misafiri gönderemem çok ayıp bence" de açıkca. Görümcen kendini evin sahibi filan zannetmiş galiba. Annen gelir sizde kalır rahatsız olan varsa o gitsin. Görümcende kendi doğumunda öyle yapsın artık. Gönderebilecek mi acaba annesini otele. Eşin ne diyor bu duruma. O da sana destek çıkar ve sorunsuz atlatırsın inşallah.
İnternetten süt sağma Makinesi aldım indirimdeydi ,yanına yavrumun bezini de aldım, sabun tozu falan filan. Onlarda bi kaç hediye numune koymuşlar. Ama eve hiç girmeyen şeyler geliyor biz de yaban yaban bakıyoruz ya; dünyanın en tatlı duygusuymuş. O dünyamıza gelince nasıl olacak acaba. Şimdiden her şey bu kadar güzelken. Sevdim ben bu analık işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?