- 1 Kasım 2013
- 3.174
- 2.705
- 333
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.921
CAnım Markafoni den aldım da daha ucuz yerler de var. N11 falan daha ucuz. Lansinoh un teklisi. Hepimizin bol bol sütü olsun inşallah. Senin bebişle ilgili var mı bi gelişme gittin mi doktora bi daha?canım güle güle kullan bol sütün olsun artsın eksilmesin taşsın dökülmesin
nerden aldın ben de düşünüyorum da karar veremedim
şubatta e bebekte indirimler oluyormuş onu bekliyorum
Aynen benimkide ole canim bi gordugu hastasini kolay kolay unutmaz hasta bilgilerini bile aklinda tutar cok prensipli biri aynen ins benimkinide ozeller kapmasin gerci ben nereye gitse giderim.bide iyi dr un dezavantaji randevulari hemen doluyo randevu alabilmek cok zor.gerekirse 3 4 saat bekledigimi bilirim :)Çok şükür benim doktorum da öyle tabi yakinlardaki özel hastaneler kapmazsa tutulan doktorlar bir bakıyorsun özel bir hastaneye geçmiş ben de çok seviyorum doktorumu artık tanıdı da
Unutkanlik bendede var acaba neyden kaynakli oluyo? O eksime aci su bende surekli var ustune bide yanma ustune cift tarafli kaburga agrisi bide idrara cikma her gece var basta bile iki defa kalkmazdim bi kez kalkardim artik iki defa kalkiyorum gece tam yataga geliyorum pasa kuduruyo dalana kadar baya zaman geciyo uykusuzda kaliyorum. Elma sakiz falan iyi geliyomus diyolar o yanmaya eksimeye bende erken yiyorum gece bi tek sut iciyorum uyumadan o bile geliyo agzima. Aslinda mesguliyet cok yokta annem ablam vardi cuma, cumarteside dogum gunumu kutladik 28 oldum :) su an tek derdim oglusumun odasi esyalari bide tabi dogum surekli aklimda ya dönmezse ya normal dogum yapamazsam diye kuruyorumSağ kaburgam rahatsız ediyor evet.mide yanmam da ara ara gece başlıyor çok afedersin istifa ediyorum acı suyu ancak öyle rahatlıyorum.yemek de saat 6 gibi yiyorum anca hazmediyorum kş uyurken sindirmiş olayım.sen meşgulsün annesi işin çokbenim en şikayetçi olduğum konu ise unutkanlık
Allah kolaylık versin valla işimiz zor gibi. Cnm bişey daha sormak istiyom, açlık şekerinin yüksek çıkmaması için ne yapmak lazım. Benim açlık yüksek çıkıyo. Az yediğim için mi, çok yediğim için mi böyle çıkıyo?Evet aynen öyle
Ben de 50'lik yükleme yüksek cıkınca gecen hafta cogu kez aclık-tokluk sekerimi ölctüm. Tokluk sekerim maksimum 110 cıktı. Yüklemede nasıl 144 cıkmıstı anlamıs degilim.
Benim dugunum oyle oldu mevlit ve semazenli herkes cok begendi :)Tabi sünnet için düğün yani gereksiz güzel bir Mevlid ardından semazenli gayet güzel düğün merasimleri oluyor artık
Annem evlenmeme karşıydı o yüzden goruşmuyorduk canım duğunum fln bile olmadı sadece nikahım oldu daha yeni barıştık hamile halimle gorumcemin soylediğine bak tam bi terbiyesizister küs ol yada yeni barismis bu senin annen ya ne olursa olsun nasil böyle birsey derler. Annem dünyanin en gicik insani olsa bile asla onu ikinci sirada tutmam. Hem sen yeni dogum yapacaksin kayinpederin neye geliyor? Ben sahsen rahat etmem. Seni doldurmak istemiyorum ama suan ben bile o cümleye sinirlendimannenle sadece sen mi küstün yoksa esin tarafta mi?
Istanbuldan mi çam hangi marka aldin tsk ederim bu aradaCanım oyun parkı joker'de indirimde 349 tl'ye aldık, tavsiye ederim. Sanırım aynısı daha ucuz başka bir yerde yok araştırdığım kadarıyla. Bir de 2.ürüne %40 indirim kampanyası vardı jokerde, başka bir şey daha alırsanız fiyat daha da düşebilir.
Kan vermeden önceki akşam geç saatlerde birşeyler mi yiyorsun acaba? Normalde gece 12 den sonra pek birşeyler yemeyin derler. Sabah aç karnına kan vermek için...Allah kolaylık versin valla işimiz zor gibi. Cnm bişey daha sormak istiyom, açlık şekerinin yüksek çıkmaması için ne yapmak lazım. Benim açlık yüksek çıkıyo. Az yediğim için mi, çok yediğim için mi böyle çıkıyo?
Canım evet forum istanbuldaki joker mağazasından aldık biz, markası prego wonderland. Bu marka ve modelin daha ucuzu internette yok araştırdım ben de ona göre aldımIstanbuldan mi çam hangi marka aldin tsk ederim bu arada
Sabah aç karnına ölctügünde de mi yüksek cıkıyor? Yoksa gün icinde mi? Çünkü gün icinde sabahki kadar düsük cıkmaması normal, sonucta hep ögünlerde bir seyler yiyoruz.Allah kolaylık versin valla işimiz zor gibi. Cnm bişey daha sormak istiyom, açlık şekerinin yüksek çıkmaması için ne yapmak lazım. Benim açlık yüksek çıkıyo. Az yediğim için mi, çok yediğim için mi böyle çıkıyo?
İlk şeker testi yaptıkları günü mü diyosun? Ama şimdi neden yüksek çıkıyo evde açlık şekeri onu anlamıyorum ben.Kan vermeden önceki akşam geç saatlerde birşeyler mi yiyorsun acaba? Normalde gece 12 den sonra pek birşeyler yemeyin derler. Sabah aç karnına kan vermek için...
Evet sabahları ölçtüğümde. 1. Gün açlık 98, 2. Gün 116, bugün 102 ve açlık 92 sınır diyolar. Ve dolaysıyla kahvaltıdan sonra yüksek çıkıyo mesela dün 164, bugün 152.Sabah aç karnına ölctügünde de mi yüksek cıkıyor? Yoksa gün icinde mi? Çünkü gün icinde sabahki kadar düsük cıkmaması normal, sonucta hep ögünlerde bir seyler yiyoruz.
Sekerli, tatlı seyler ve hamurisi yememek lazım sekerin düsük cıkması icin. Vucudun yeterince tolere edemiyor demek ki şekeri.
Evet onu söylemiştim ama demek ki şekerin genel olarak yüksek. Düzenli kontrolle çizelge yapıyorsun anladığım kadarıyla. Doktoruna danış istersen pek bir bilgim yok. Umarım bir sıkıntı yoktur. Ki olmaz zaten rahat ol. Ben gebelikte diyabeti olan çok hasta gördüm. Bir şekilde baskılıyor doktorlar gerek diyet gerek ilaçla.İlk şeker testi yaptıkları günü mü diyosun? Ama şimdi neden yüksek çıkıyo evde açlık şekeri onu anlamıyorum ben.
Hamilelikte insülin metabolizması değişiyor o yüzdendir , zaman geçtikçe değişebilir . Zaten bu teste girerken önlem alıp girersen sonuc yanıltıcı olur, çünki ilerleye n günlerdede aynı şekilde beslenmeye devam edersin neticede.ben yaptırmadım sadece aclık tokluk a baktırıyorum her ay , doktorda ısrar etmedi.İlk şeker testi yaptıkları günü mü diyosun? Ama şimdi neden yüksek çıkıyo evde açlık şekeri onu anlamıyorum ben.
Saol cnm, inşallah. Zaten doktorda randevum var ve biraz kendime stres yaptım bunu.Evet onu söylemiştim ama demek ki şekerin genel olarak yüksek. Düzenli kontrolle çizelge yapıyorsun anladığım kadarıyla. Doktoruna danış istersen pek bir bilgim yok. Umarım bir sıkıntı yoktur. Ki olmaz zaten rahat ol. Ben gebelikte diyabeti olan çok hasta gördüm. Bir şekilde baskılıyor doktorlar gerek diyet gerek ilaçla.
Merhabalar Mayıs anneleri bende inşallah bir aksilik olmasa 31 mayısta bebegimi kucağıma alıcam. Şuan 24 haftalık gebeyim ama 16. Haftamdan beri çok sıkıntı çekiyorum erken doğum riskim var bunun için her hafta proluton depot kullanıyorum 34. Haftaya kadar da kullanmaya devam edecekmişim. Benim kafama takılan bi sorum var dunden beri basladi sizde de oluyor mu bebegin bir yere toplanması ve oranin sertleşmesi normal mi bu haftada. Ve ayrıca sol kasikta batma sürekli bir ağrı olması da normal mi artık doktoruma soru sormaktan bıktım ne desem bi sorun yok çok takıyorsun kafana diyip duruyor ama ben bu tür düşüncelerimi engelleyemiyoRum nolursun yardım edin var mı bu durumu yaşayan ya da bu haftalar da başlaması normal mi
sende saol cnm, dediğim gibi ben biraz korktumda o yüzden stres yaptım. Bakalım perşembe doktor ne dicekHamilelikte insülin metabolizması değişiyor o yüzdendir , zaman geçtikçe değişebilir . Zaten bu teste girerken önlem alıp girersen sonuc yanıltıcı olur, çünki ilerleye n günlerdede aynı şekilde beslenmeye devam edersin neticede.ben yaptırmadım sadece aclık tokluk a baktırıyorum her ay , doktorda ısrar etmedi.
Allah kolaylık versin valla işimiz zor gibi. Cnm bişey daha sormak istiyom, açlık şekerinin yüksek çıkmaması için ne yapmak lazım. Benim açlık yüksek çıkıyo. Az yediğim için mi, çok yediğim için mi böyle çıkıyo?
Tm cnm yakın zamanda mi aldın ben de gidip bakayım bu haftaCanım evet forum istanbuldaki joker mağazasından aldık biz, markası prego wonderland. Bu marka ve modelin daha ucuzu internette yok araştırdım ben de ona göre aldımindirim ne zamana kadar devam ediyor bilmiyorum yalnız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?