- 20 Nisan 2013
- 908
- 840
- 303
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.941
Evet söyledigi cok ayip. Ne olursa olsun buna hakki yok. Esin ne diyor bu durumaAnnem evlenmeme karşıydı o yüzden goruşmuyorduk canım duğunum fln bile olmadı sadece nikahım oldu daha yeni barıştık hamile halimle gorumcemin soylediğine bak tam bi terbiyesiz
Bende kararımı verdim, alacağım ama portakal aromalı falan olanlar varmış içerken daha az zorlanırmisiz yutarken, hala arastiemalarim devam ediyor...Ben de balık yiyemiyorum
Diyet derken, zaten tatlı, gazlı içecek falan almıyorum. Diyetisyenin dediği bi dilim peynirli çavdar ekmeği, biraz salatalık falan şekersiz çay, ara öğünlerde yoğurt, ceviz, fındık falan az miktarda elma falan. Akşam sekizde yoğurt diyo. Yemeğin yanında salata diyo.diyet uyguluyor musun? diyet yapınca normale dönmesi lazım. yani gün içinde sadece yemediklerin değil, yediklerin de önemli diyabette. aldığın kalori miktarı, beraber yenmesi gereken besin grupları vs. sadece şeker ya da hmur işi yememekle olmuyor malesef. ablam iki gebeliğinde de diyet yaptı. senin gibi düzenli ölçerdi. gebelik şekeri kontrol altına alınabilen bir sey. henüz diyetisyene gitmediysen internette örnek listeler var. onlara uyarak ölç bir de o zaman nasıl çıkacak bakalım
Canım benim ikinci sözüm pazartesi, bende hiç ağrı yapmadı ama çoğu kişide olabiliyormuş bugün duş almamaya çalışKızlar bugün tetanoz oldum ağrısı olur mu ,olursa ne zaman ?
Mutlu yaşlar olsun canım eşinle bebişinle birlikte..ben aylardır deliksiz uyumadım diyebilirim.geçici durumlar bumlr da geçicek az kaldı vallahaUnutkanlik bendede var acaba neyden kaynakli oluyo? O eksime aci su bende surekli var ustune bide yanma ustune cift tarafli kaburga agrisi bide idrara cikma her gece var basta bile iki defa kalkmazdim bi kez kalkardim artik iki defa kalkiyorum gece tam yataga geliyorum pasa kuduruyo dalana kadar baya zaman geciyo uykusuzda kaliyorum. Elma sakiz falan iyi geliyomus diyolar o yanmaya eksimeye bende erken yiyorum gece bi tek sut iciyorum uyumadan o bile geliyo agzima. Aslinda mesguliyet cok yokta annem ablam vardi cuma, cumarteside dogum gunumu kutladik 28 oldum :) su an tek derdim oglusumun odasi esyalari bide tabi dogum surekli aklimda ya dönmezse ya normal dogum yapamazsam diye kuruyorum
Gelin şekerim gelin ardından da kaplıcalara uğrarız Bursada yok yokMaşallah Allah bağışlasın cinsiyeti bilmiyorum ama kız diyesim geldi ara sıra buraya gelen 2016 Mayıs ann
Ay kızlar beni de çağırın nolur kayağı çok severim hatta o mutlulukla kınayı kendime yakarım
Dediginden 1 gün sonra yine girmiş ama bakmamış umariz iyilerdir yaHakkaten hasret nerde kızlar ya
Canım unutkanlık hamileliğin şanındandır.sebebini araştırmadım ama hamilelikte doğal bir süreçmiş endişe etmeUnutkanlik bendede var acaba neyden kaynakli oluyo? O eksime aci su bende surekli var ustune bide yanma ustune cift tarafli kaburga agrisi bide idrara cikma her gece var basta bile iki defa kalkmazdim bi kez kalkardim artik iki defa kalkiyorum gece tam yataga geliyorum pasa kuduruyo dalana kadar baya zaman geciyo uykusuzda kaliyorum. Elma sakiz falan iyi geliyomus diyolar o yanmaya eksimeye bende erken yiyorum gece bi tek sut iciyorum uyumadan o bile geliyo agzima. Aslinda mesguliyet cok yokta annem ablam vardi cuma, cumarteside dogum gunumu kutladik 28 oldum :) su an tek derdim oglusumun odasi esyalari bide tabi dogum surekli aklimda ya dönmezse ya normal dogum yapamazsam diye kuruyorum
Ben de doktorumu çok seviyorum özele geçmeyi düşünüyorum ama sezeryan korkusuna henüz kararsızım bakalım son haftaları bekleyeceğim normal doğum görünüyor derse karar vereceğim artık bir yereAynen benimkide ole canim bi gordugu hastasini kolay kolay unutmaz hasta bilgilerini bile aklinda tutar cok prensipli biri aynen ins benimkinide ozeller kapmasin gerci ben nereye gitse giderim.bide iyi dr un dezavantaji randevulari hemen doluyo randevu alabilmek cok zor.gerekirse 3 4 saat bekledigimi bilirim :)
Eşime gelmesinler o zaman ailen istemiyorum dedim o da tamam ben ayarlıcam dedi gelmesinler dediEvet söyledigi cok ayip. Ne olursa olsun buna hakki yok. Esin ne diyor bu duruma
Maşallah tatlım esinde sorun yapmadıktan sonra kafan daha rahat olur. Benim ilk doğumda hem annem hem kv'm yanımdaydı bir süre ama o lohusa haliyle hiç çekilmiyor kalabalik. Teker teker gelsinlerEşime söyledim annenleri çağırmıcam dedim tamam dedi o da canım
O sertlik geldiğinde nefes almada güçlük oluyor mu benim çok oluyor sonra bacaģim başlıyor kasilmaya karincalaşmayabir yerde toplanma ve sertlik bende de çok fazla oluyor. ilk hamileliğimde bu kadar sert değildi karnım. birden bi sertlik geliyor. 15-20 sn sonra geçiyor. acaba kasılma dedikleri bu mu ki?
Ya unutkanlık bende de var ne yapıcam bilmiyorum normalde o kadar çok Dikkatli yimdir ki geçicidir ins.Canım unutkanlık hamileliğin şanındandır.sebebini araştırmadım ama hamilelikte doğal bir süreçmiş endişe etme
Tamam sekerim seni almadan olmaz zaten, sende geliyorsun oğluşuna kiz bakarsin hemAy kızlar beni de çağırın nolur kayağı çok severim hatta o mutlulukla kınayı kendime yakarım
Babalari baksin allla alllla herseyinde analar mi yapacakG
Gelin şekerim gelin ardından da kaplıcalara uğrarız Bursada yok yokbebeklere kim bakacak huuuuu
24.haftaya girmemissin sadece 23.haftayı dolduruyorsunYaa kızlar şimdi benim en son ultrasyona göre hesaplarsam 23+2 çıktı ultrasonum, komşum 24 diyor içinde bulunduğumuz haftanın sonrası mı söyleniyor hafta olarak, şimdi ben altı buçuk aylık mı oluyurum???
Yaa kızlar şimdi benim en son ultrasyona göre hesaplarsam 23+2 çıktı ultrasonum, komşum 24 diyor içinde bulunduğumuz haftanın sonrası mı söyleniyor hafta olarak, şimdi ben altı buçuk aylık mı oluyurum???
Şu hesaplama işini sanırım öğrenemeden hamileliğim bitecek:))benim 27+0 peki ben??24.haftaya girmemissin sadece 23.haftayı dolduruyorsun
canım 23.haftanın içindesin. 24.haftan bittiğinde 6.ayını bitirmiş olacaksın. İçinde bulunduğum haftaya göre hesaplıyorum ben. Yani 24 bittiğinde 6.5 ay diyebilirsin.
Biz 28 e yaklaştığımız için artık 6.5 ayı falan devirdik 7 ye az kaldıŞu hesaplama işini sanırım öğrenemeden hamileliğim bitecek:))benim 27+0 peki ben??
CAnım Markafoni den aldım da daha ucuz yerler de var. N11 falan daha ucuz. Lansinoh un teklisi. Hepimizin bol bol sütü olsun inşallah. Senin bebişle ilgili var mı bi gelişme gittin mi doktora bi daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?