2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Diyet derken, zaten tatlı, gazlı içecek falan almıyorum. Diyetisyenin dediği bi dilim peynirli çavdar ekmeği, biraz salatalık falan şekersiz çay, ara öğünlerde yoğurt, ceviz, fındık falan az miktarda elma falan. Akşam sekizde yoğurt diyo. Yemeğin yanında salata diyo.

Mutlu yaşlar olsun canım eşinle bebişinle birlikte..ben aylardır deliksiz uyumadım diyebilirim.geçici durumlar bumlr da geçicek az kaldı vallaha

G
Gelin şekerim gelin ardından da kaplıcalara uğrarız Bursada yok yokbebeklere kim bakacak huuuuu

Canım unutkanlık hamileliğin şanındandır.sebebini araştırmadım ama hamilelikte doğal bir süreçmiş endişe etme

Ben de doktorumu çok seviyorum özele geçmeyi düşünüyorum ama sezeryan korkusuna henüz kararsızım bakalım son haftaları bekleyeceğim normal doğum görünüyor derse karar vereceğim artık bir yere

bir yerde toplanma ve sertlik bende de çok fazla oluyor. ilk hamileliğimde bu kadar sert değildi karnım. birden bi sertlik geliyor. 15-20 sn sonra geçiyor. acaba kasılma dedikleri bu mu ki?
O sertlik geldiğinde nefes almada güçlük oluyor mu benim çok oluyor sonra bacaģim başlıyor kasilmaya karincalaşmaya

Kızlar iyi gecelerr. Yine cok birikmis oku oku anca bitirebildim :) Bugun seker yükleme testi yaptıracaktım belki hatırlarsınız dün yazmıstım. Sabah gidip ac karnına kan ve idrar tahlili verdim sonrasında 330ml lik bi icecek aldık hastane kantininden 75gr lık seker varmıs icinde. Ben onu icer icmez 2dakika sonra istifra ettim doktoruma sorduk yapcak bisi yok diyip eve git dedi. Seker yuklemesi yapılamamıs oldu yani. Ögleden sonra tahlil sonuclarm icin gittim idrarda enfeksiyon cıkms ilac verdi. Aclık şekerim de normal oldugundan seker testini yenilemeyiz dedi .

Ay kızlar beni de çağırın nolur kayağı çok severim hatta o mutlulukla kınayı kendime yakarım
Tamam sekerim seni almadan olmaz zaten, sende geliyorsun oğluşuna kiz bakarsin hem yalniz bastan soylim benimkini vermem
G

Gelin şekerim gelin ardından da kaplıcalara uğrarız Bursada yok yokbebeklere kim bakacak huuuuu
Babalari baksin allla alllla herseyinde analar mi yapacak sütleri sagar veririz elllerine, sonra kayariz sonra kaplica felan iste ohhhhh

Yaa kızlar şimdi benim en son ultrasyona göre hesaplarsam 23+2 çıktı ultrasonum, komşum 24 diyor içinde bulunduğumuz haftanın sonrası mı söyleniyor hafta olarak, şimdi ben altı buçuk aylık mı oluyurum???

24.haftaya girmemissin sadece 23.haftayı dolduruyorsun

canım 23.haftanın içindesin. 24.haftan bittiğinde 6.ayını bitirmiş olacaksın. İçinde bulunduğum haftaya göre hesaplıyorum ben. Yani 24 bittiğinde 6.5 ay diyebilirsin.

Şu hesaplama işini sanırım öğrenemeden hamileliğim bitecek:))benim 27+0 peki ben??

CAnım Markafoni den aldım da daha ucuz yerler de var. N11 falan daha ucuz. Lansinoh un teklisi. Hepimizin bol bol sütü olsun inşallah. Senin bebişle ilgili var mı bi gelişme gittin mi doktora bi daha?

en son detaylıdan 3 gün sonra bir doktorun özel muayenesine gittim..
iğneye falan gerek yok her tıp ekolü kendine göre birşey yapıyor dedi..
parlaklık var ama kemik kadar bariz değil dedi...
ben de gelişim geriliği olmasın diye protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum
kilolar almış başını gidiyor
çok şükür başka bir sıkıntım yok
akşamları yatarken karnıma sarılıp Rabbime şükrediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…