- 23 Ocak 2016
- 35.159
- 51.095
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.961
Ay onlar kendilerine baksınlar da biz bebişlerle ilgileniriz onlar hasta oldu mu hastalıkları çekilmiyor bi grip oldu mu naz naz ortalık kırılıyor bebekten farksız oluyorlarTamam sekerim seni almadan olmaz zaten, sende geliyorsun oğluşuna kiz bakarsin hemyalniz bastan soylim benimkini vermem
Babalari baksin allla alllla herseyinde analar mi yapacaksütleri sagar veririz elllerine, sonra kayariz sonra kaplica felan iste ohhhhh
Ay ben de istifra ederim nabcaz ki ya haftaya kontrolde ister benden de yapamazsak nolur pekiKızlar iyi gecelerr. Yine cok birikmis oku oku anca bitirebildim :) Bugun seker yükleme testi yaptıracaktım belki hatırlarsınız dün yazmıstım. Sabah gidip ac karnına kan ve idrar tahlili verdim sonrasında 330ml lik bi icecek aldık hastane kantininden 75gr lık seker varmıs icinde. Ben onu icer icmez 2dakika sonra istifra ettimdoktoruma sorduk yapcak bisi yok diyip eve git dedi. Seker yuklemesi yapılamamıs oldu yani. Ögleden sonra tahlil sonuclarm icin gittim idrarda enfeksiyon cıkms ilac verdi. Aclık şekerim de normal oldugundan seker testini yenilemeyiz dedi .
Benim de aynısı oluyor anlamadım ki ilk gebelik benim de doktora bi dahaki gidişimde dicem bakalım ne söyleyecek. Senin kaç haftalik tatlımbir yerde toplanma ve sertlik bende de çok fazla oluyor. ilk hamileliğimde bu kadar sert değildi karnım. birden bi sertlik geliyor. 15-20 sn sonra geçiyor. acaba kasılma dedikleri bu mu ki?
Evet canım bu cumartesi aldık :)Tm cnm yakın zamanda mi aldın ben de gidip bakayım bu hafta
Evet canım bu cumartesi aldık :)Tm cnm yakın zamanda mi aldın ben de gidip bakayım bu hafta
Benim doktorum aclık kan sekerime baktı normal dedi . Kilomu da gözlemliyip ilerki haftalarda cok fazla artıs olmazsa yapmayız dedi . Senin doktorun o durumda ne der hic bilmiyorm canım ama ins istifra etmezsin benim gibiAy ben de istifra ederim nabcaz ki ya haftaya kontrolde ister benden de yapamazsak nolur peki
Üşüttün mü acaba canım ? Ben ayaklarımdan soguk aldığımda agrıyo bnimde . Ayaklarının altına sıcak su koymayı dene istersenKizlar karnim cok agriyogaz mi bilemedim ama kötüyüm
Umarim oyledir gerci yavrular dogduktan sonrada aklimizi basimizdan alirlar :)Canım unutkanlık hamileliğin şanındandır.sebebini araştırmadım ama hamilelikte doğal bir süreçmiş endişe etme
Aminn canim sagolasin. Gececek elbet hep sey dusunuyorum oglum dogduktan sonra hissedecegim bosluk nasil olcak acaba bu gunleri özlerim herseye ragmen. Sonunda liste hesap kitap bitti ama bende bittim bu saate kadar rabbim guzel gunlerde saglikla huzurla kullanmaYi nasip etsin insallah emeklerimizi bosa cikarmasin.Mutlu yaşlar olsun canım eşinle bebişinle birlikte..ben aylardır deliksiz uyumadım diyebilirim.geçici durumlar bumlr da geçicek az kaldı vallaha
Evet açlığa ve tokluga gore degerlerin yuksek ama yediklerine dikkat etmene ragmen böyleyse mutlaka doktoruna danış. Ben de cok detaylı bilmiyorum maalesef bana da eger diyabet varsa ya da yoksa kesin tanısı yarın konulacak.Evet sabahları ölçtüğümde. 1. Gün açlık 98, 2. Gün 116, bugün 102 ve açlık 92 sınır diyolar. Ve dolaysıyla kahvaltıdan sonra yüksek çıkıyo mesela dün 164, bugün 152.
Evet açlığa ve tokluga gore degerlerin yuksek ama yediklerine dikkat etmene ragmen böyleyse mutlaka doktoruna danış. Ben de cok detaylı bilmiyorum maalesef bana da eger diyabet varsa ya da yoksa kesin tanısı yarın konulacak.
Karın ağrısı bu haftalar için nette normal diyor benim de ağrıdı bazı organların yerlerinde değişme kayma oluyormuş hemen endişelenme devam ederse git doktora benim de az önce bi kasık ağrısı ay erken doğum korkusu sardı nasılKizlar karnim cok agriyogaz mi bilemedim ama kötüyüm
Gorumcene gercekten sinir oldum canım ne demek annen otelde kalsın.neyseki esin anlayisliymis haber vermeyecek demene birşey dememiş.benimki olsa tartışma cikarirdi.benim ilk çocuğunda dogum sonrası ev çok kalabalıktı.birde kv lerim "sütun yetmiyor cocugum aç ,bilmem kim senden zayıf ama emziriyor" vs sözleri beni iyice strese sokmuştu.yine aynı şeyleri yasamaktan korkuyorum.o yüzden toparlanana kadar gelmelerini istemiyorum ama eşim annemlerde gelir doguma vs diyor.bakalim hakkımda hayırlısı.gelirlerse de geçen seferki gibi davranmalarına izin vermeyeceğim bu seferEşime söyledim annenleri çağırmıcam dedim tamam dedi o da canım
Aynen öyle . Ben zaten ablamı düşünerek kendimi motive ediyorum.Kendisi 18 kilo aldı. zaten doğumda 5 kilosu gitti. geri kalan 10-12 kiloyu 5-6 ayda verdi hergün yürüyüş yapıp su içerek. eski haline geri döndü. O nedenle bende ciddi bir sorun yaratmıyor kilo.Tabiki az alsam daha iyi ama 15-16 ile tamamlarsam soru değil. zaten 8 ve 9. aylarda ayda 2-3 kilo alıyormuşuz.genel hamileler bu şekilde söylüyor.Benim de değişiyor her gün 1 eksik 1 fazla. Ama napalım sonuçta dikkat etmeye rağmen alınıyorsa demek ki alınıyor. Sağlıklı bir doğum sağlıklı bir bebiş olsun da 6 aydan sonra diyetisyene gider veririm. Gebelikten önceki ay zaten 1 ayda baya ciddi vermiştim kilo. O kadar zor değil vermek. 1-2 ay yaparız diyetimizi. Sıkmayalım kendimizi.
ne güzel gayet iyi almışssın.Ben de pek istahim olmamasına ragmen 5 kilo aldim, 27. Haftadayim. Yemesek de kilo aliniyor hamilelikte...
Benim açlık değerim 120 çıktı daha yapmayacak.gayet iyi dedi. kurtuldum 100 lükten.Benim 50'lik yuklemede tokluk sekeri yuksek çıktı, 144. Açlığı 50'likte olcmediler, yarin 100'luk yukleme yapılacak, onda olculecekmis. Degerler aynı ve tum dunyada standart olsa gerek?
Banada korku sarıyor ya. gündüz çok cesaretliyim akşam olunca korkuyorum aklıma geldikte doğum.Karın ağrısı bu haftalar için nette normal diyor benim de ağrıdı bazı organların yerlerinde değişme kayma oluyormuş hemen endişelenme devam ederse git doktora benim de az önce bi kasık ağrısı ay erken doğum korkusu sardı nasıl
Ay ya onlar nasl kelime yaa.ayıp denen bişey var hiç mi düşünemiyorlar .cnm nasl mutlu olacaksan öyle ol.mutlu olduğun kişiler yanında olsun seni güldürenler. Ben kayınvalidemi çok ama çok severim gerçekten anne kız gibiyiz. uzak olduğunuz için böylesiniz deniliyor bana. ama yakın olsak bile ben eminim ki yine anne kız gibi olurduk. hiç bişeyimi eksik etmez memlekteen herşeyi gönderiri bana arar sorar kızım der iyiki varsın iyiki benim gelinimsin .der doğum günümde arar kutlar. evlılık yıl dönümümzde arar iyiki varsı der bana.sevgisini çok belli eder.bende öyle sarılırız yan yana gelince.ay çok anlttım kusura bakma konuya geliyorum şimdi. dün aradım dedim anne uçak bileti alalım size gelin doğumdan önce kalın bir 2 ay. yok 2 hafta anca kalırım kızım dedi. 40ını çıkarıalm bari diyorum kalamam ki o kadar diyo . gerçekten üzüldüm. hayırlısı olsun . annemler ablamlar teyzemler olcak yanımda o nedenle. kv ve minnoş görümcem 15 gün filan kalacaklar .Gorumcene gercekten sinir oldum canım ne demek annen otelde kalsın.neyseki esin anlayisliymis haber vermeyecek demene birşey dememiş.benimki olsa tartışma cikarirdi.benim ilk çocuğunda dogum sonrası ev çok kalabalıktı.birde kv lerim "sütun yetmiyor cocugum aç ,bilmem kim senden zayıf ama emziriyor" vs sözleri beni iyice strese sokmuştu.yine aynı şeyleri yasamaktan korkuyorum.o yüzden toparlanana kadar gelmelerini istemiyorum ama eşim annemlerde gelir doguma vs diyor.bakalim hakkımda hayırlısı.gelirlerse de geçen seferki gibi davranmalarına izin vermeyeceğim bu sefer
canım hamsileri önceden una falan buluyomusunFırın tepsini azcık yagla ya da yaglı kağıt koyup diz hamsileri soğan ve limon dilimleri ve azıcık tuz serpip 15-20 dk pişir bugulama gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?