- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.981
cnm sen ne diyorsun ben 2 haftadır nerdeyse bebeğimin bir yere toplanmasından bebeğimi çok net hisseder oldum. özellikle tam orta kısma dayanıyor top gibi.taş gibi oluyor ne kadar mutlu oluyorum o öyle olunca. sağ tarafımı bastırıyorum yumuşack. o orta kısma dokunamıyrm çok sert. yaşadıkların çok normal emin ol. ağrılar oluyor batışmalar ara ara çok değil ama. buda normal.Merhabalar Mayıs anneleri bende inşallah bir aksilik olmasa 31 mayısta bebegimi kucağıma alıcam. Şuan 24 haftalık gebeyim ama 16. Haftamdan beri çok sıkıntı çekiyorum erken doğum riskim var bunun için her hafta proluton depot kullanıyorum 34. Haftaya kadar da kullanmaya devam edecekmişim. Benim kafama takılan bi sorum var dunden beri basladi sizde de oluyor mu bebegin bir yere toplanması ve oranin sertleşmesi normal mi bu haftada. Ve ayrıca sol kasikta batma sürekli bir ağrı olması da normal mi artık doktoruma soru sormaktan bıktım ne desem bi sorun yok çok takıyorsun kafana diyip duruyor ama ben bu tür düşüncelerimi engelleyemiyoRum nolursun yardım edin var mı bu durumu yaşayan ya da bu haftalar da başlaması normal mi
Bence hiç normal değil haftana göre onun 1 kilosu bebiş zaten 6 kg almış sayılırsın girme siteye bozma moralimi Allasenmaşallah çok iyisin ideal ilerliyorsun ben 9 kg aldım ama belli etmiyom insan içine çıkınca oğlum az böbreklere doğru diyom saklanıyo
Al benden de o kadar evde ölçtüğümde 110 gördüm maksimum. Orda 144 çıktısinir 145-180 diye biliyorum ben de.. ama hatali çıkabiliyor nitekm benm oyle oldu 230 u gorduk normalde hergun evde cola falan icip olctugum oluyor daha 110u gecmedi. o gazoz gibi cilekli glikozun icinde ne varsa artık :s
120 iyi canım keske ben de kurtulabilseydim. Gidiyorum şimdi hastaneye bakalim ne olacak. 3 saat oradayımBenim açlık değerim 120 çıktı daha yapmayacak.gayet iyi dedi. kurtuldum 100 lükten.
Haklısın aslında 15-16 ya kadar yolu var dimi :) ben de dar bir yerden geçerken kestiremiyorum göbeğimi eskisi gibi geçerim sanıyorum ama oraya buraya çarpıyorum
Seninki de biseymi alllasen ben 11kg aldim ve kizim artik saklanacak yer yok anne heryer yağ diyorgobek kalca derken bildigin can simiti giymis gibi geziyorum
Ayda bir cagiriyor aslinda ama ben eş durumunu cok merak ettigim icin 3 hafta dolunca mutlaka gidiyorumaynen cnm normal kontrollerden birisi. 2 haftada en geç 20 günde bir çağırıyor. bebeğimi çok özlüyorum kesinlikle şikayetçi değilim. ama sanki arayı kısa tutuyor gibime geliyor . siz kaç haftada bir gidiyorsunuz kontrollere ?
Benimde cok oluyor karnimda kasilma hafif hafif oksuyorum karnimi int okumusumtum yumusuyor ozamanMerhabalar Mayıs anneleri bende inşallah bir aksilik olmasa 31 mayısta bebegimi kucağıma alıcam. Şuan 24 haftalık gebeyim ama 16. Haftamdan beri çok sıkıntı çekiyorum erken doğum riskim var bunun için her hafta proluton depot kullanıyorum 34. Haftaya kadar da kullanmaya devam edecekmişim. Benim kafama takılan bi sorum var dunden beri basladi sizde de oluyor mu bebegin bir yere toplanması ve oranin sertleşmesi normal mi bu haftada. Ve ayrıca sol kasikta batma sürekli bir ağrı olması da normal mi artık doktoruma soru sormaktan bıktım ne desem bi sorun yok çok takıyorsun kafana diyip duruyor ama ben bu tür düşüncelerimi engelleyemiyoRum nolursun yardım edin var mı bu durumu yaşayan ya da bu haftalar da başlaması normal mi
cnm yok ya ben gayet güzel içtim tadı güzel asitli şeker li su. asiti kaçmış gazoz gibi düşün. ben yarısına kadar keyifle içtim sonra aç olduğum için fazla geldi bitirmeye çalıştım sonlara doğru biraz midem almamaya başladı oda aç olduğumdan tadı kötü değil yani. yemeklerin yanına güzel gider aslında ya . ay bu hamişlik iştahi ne yaptı beni yaaaaaaAy ben de istifra ederim nabcaz ki ya haftaya kontrolde ister benden de yapamazsak nolur peki
Hadi bakalım inş. iyi çıkar sonuçların senin cnmAl benden de o kadar evde ölçtüğümde 110 gördüm maksimum. Orda 144 çıktı
Üstelik benimki cilekli falan da degildi bildiğin sekerli su içtim, kendimi kazıklanmış hissediyorum
120 iyi canım keske ben de kurtulabilseydim. Gidiyorum şimdi hastaneye bakalim ne olacak. 3 saat oradayım
GünaydinnnnnGunaydin guzel hamislerim.huzurlu saglikli bir gun olsun...
Kızlar minnağımın minik ayağı diyemeyecem çünkü bizimki baya abi olmuş :))ne tekmeler yiyorum bilseniz o koca ayaklarla
Günaydın hadi et bakalım tekmeleri ye bol bol.Günaydinnnnnher sabah kizimin tekmeleriyle uyanirdim, bu sabah uyanmadi uyuşuk kahvalti edem de uyansin bu kadar uyku fazla
Yok tatlım bulamıyorum unu bulayacaksan tavada yapman gerekir un çıtırlık saglıyor.canım hamsileri önceden una falan buluyomusun
Kilo yakışmıştır da ondan :)Bende oyle umuyorum, bazilari emzirirkende aliyormus sut olsun diye yiyorlarmis. Ben sut olsun diye bol su icerim diyorum, birde yuruyus yaparim falan ay ne bilim veririz yaaaO degilde beni goren herkesin fix söylediginsey, koz bebekte herkes cirkinlesir sen nasil vu kadar guzellestin acaba erkek mi diyolar ben kendimincirkin buldukca basklri beni guzel buluyor esim dahil kilodan nefret ettigim icin zayif olsamda cirkin olayim mantalitesi var bende
Günaydin canim, simdi yedim ve oturdum. Beklemedeyim, kizim da boyle bekliyodur icerdeGünaydın hadi et bakalım tekmeleri ye bol bol.
Uffff yakismasin yaaaa, kilo kimseye yakismaz benceKilo yakışmıştır da ondan :)
Sen de iyiki varsin, sabah sabah ip atlamak falan baya enerjik gordum seni deGünaydın kızlar , iyiki burası ve iyiki siz varsınız sürekli burdayım . Pozitif enerji oluyor bana
Çokk zayıf ben sevmiyorum. Şöyle giydiği yakışacak insanın. Hamilelik durumu apayrı bir konu zaten onu bununla kıyaslayamamGünaydin canim, simdi yedim ve oturdum. Beklemedeyim, kizim da boyle bekliyodur icerde
Uffff yakismasin yaaaa, kilo kimseye yakismaz bencezayif zamanlarimi ve s beden kabanlarimi ozledim ahhh kizim ahhhh senin icin nelere katlaniyorum
Sen de iyiki varsin, sabah sabah ip atlamak falan baya enerjik gordum seni decok ziplama cocugu asagi dogru itecen son ay atlarsin
bilemedim ki canim doktora gitmek istedimde gecede yollae kapaliydi kar yagiyor bayaÜşüttün mü acaba canım ? Ben ayaklarımdan soguk aldığımda agrıyo bnimde . Ayaklarının altına sıcak su koymayı dene istersen
sorma bende cok korktum. Insallah normaldir dedigin gibi. Birdaha olursa doktora gitcem bide ondan duyayimKarın ağrısı bu haftalar için nette normal diyor benim de ağrıdı bazı organların yerlerinde değişme kayma oluyormuş hemen endişelenme devam ederse git doktora benim de az önce bi kasık ağrısı ay erken doğum korkusu sardı nasıl
Rahat olmaya calıs canım kasık agrısı bendede çok oluyor ayrıca benim karnım bile yamuluyo bazen bebek nereye gitse oraya dönüyoMerhabalar Mayıs anneleri bende inşallah bir aksilik olmasa 31 mayısta bebegimi kucağıma alıcam. Şuan 24 haftalık gebeyim ama 16. Haftamdan beri çok sıkıntı çekiyorum erken doğum riskim var bunun için her hafta proluton depot kullanıyorum 34. Haftaya kadar da kullanmaya devam edecekmişim. Benim kafama takılan bi sorum var dunden beri basladi sizde de oluyor mu bebegin bir yere toplanması ve oranin sertleşmesi normal mi bu haftada. Ve ayrıca sol kasikta batma sürekli bir ağrı olması da normal mi artık doktoruma soru sormaktan bıktım ne desem bi sorun yok çok takıyorsun kafana diyip duruyor ama ben bu tür düşüncelerimi engelleyemiyoRum nolursun yardım edin var mı bu durumu yaşayan ya da bu haftalar da başlaması normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?