2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bilemedim ki canim doktora gitmek istedimde gecede yollae kapaliydi kar yagiyor baya zaten aglaya aglaya uyudum en sonunda

sorma bende cok korktum. Insallah normaldir dedigin gibi. Birdaha olursa doktora gitcem bide ondan duyayim

@MenekseSare rengarenkli Kızlar ben daha dün kontrolde sordum bunu. Bende de var karın ağrısı, doktor üşütmüş olabilirsin, kalsiyum eksikliğinden ağrır, rahim büyüdüğü için baskı yaptığından dolayı ağrı yapar dedi. Yani korkmayın kendinizi dinleyin. Ayaklarınızın altına sıcak su torbası koyun, bol bol süt ürünleri tüketin bir de eğer çok şiddetliyse ağrılarınız, idrarınızda yanma kesik kesik gelme varsa enfeksiyon kapmış olabilirsiniz işte bu durumda mutlaka doktora başvurmalısınız.

bende hep kendimi sag trafta buluyorum sol tarafta yatmaya calisiyom. Aynen dedigin gibi dönünce birden agri giriyo bence kramp giriyor cünkü ayaklarimdada oluyor bazen

bende hep kendimi sag trafta buluyorum sol tarafta yatmaya calisiyom. Aynen dedigin gibi dönünce birden agri giriyo bence kramp giriyor cünkü ayaklarimdada oluyor bazen

canım benim bacaklarımdada ağrı oluyor.sanki uzun yol yurumuş gibi oluyorum.bide ben bütün gün iş yerinde otoruyorum.akşam eve gidip ayakda yemek yapınca okadar yoruluyorumki.otur otur kendimi hantallaştırdım iyice.

canım bacaklarına kramp giriyorsa muz ye faydası oluyo.bıde doktor onunla ılgılı bi hap veriyor.bana hamıleliğimin başında verdı ama kullanmamıştım.geçmişti sonra

M morpapatyam Vallahi bende dönerken yavaş hareket etmeye çalışıyorum. Genellikle soluma doğru yatıyorum ama sağıma yatınca daha çok rahat hissediyorum kendimi Eğer dönmeyi engelleyemiyorsanız arkanıza yastık koyarak engelleyebilirsiniz diye okumuştum. Sırtüstü yatmıyorum mümkün olduğunca ağrı yapıyor çünkü.

benım hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri akıntım var.sarı yeşil.bir çok doktora sordum.hepside bununla ılgılı hamılelıkde bir şey yapılmıyor.sıkıntı yapma dedi.

böyle akıntısı olan varmı hiç

Benimde var hatta son zamanlarda çoğaldı ama benimki sarımsı beyaz şeffaf oluyo. Yeşil falan olduğunda normal oldugunu duymadım hiç. İnternetten araştırdın mı?

aynen öyle.bide ben bu ara çok terlemeye başladım gece.kalkıp ter değitirir oldum..termometreye bakıyorum odanın sıcaklığı 22 çokda yüksek deil.ama ben su gibi terliyorum geceleri.bide terimi değiştirmeye kalkınca uykuda yalan oluyo.sabaha kadar dön dön yada kalk tv izle.sonra sabahın köründe hazırlan işe git.bi gun iş yerinde uyuyup kalıcam

Hamilelere ateş basarmış ya öyle derler. İnce şeyler giy, üzerine de ince batteniye falan ört terlememek için en azından. Benim uykumda çok hafifleşti ya bebek cok hareketli ama uyurken hissetmiyorum, uykum çok bölünüyor ama. Durup dururken gözlerimi açıyorum. Deliksiz uykularımı özledim. Sırt ve boyun ağrılarım da arttı. Ofiste sürekli oturuyorum daha da artıyor, sabah bile ağrıyla kalkıyorum yataktan. Allah ileriki günler için yardımcımız olsun.

Soluma yatmaya gayret ediyorum ama sagima yatinca daha rahat nefes aliyorum ben.eger bilincli donuyosam once sirt ustu sonra ne tarafa doneceksem oyle donuyorum.zaten bundan sonra hop saga hop sola bi seferde donmemiz zorlasacak.sirt ustu yatinca cok rahatsiz oluyorum ama bazen kendimi sirt ustu yatarkende buluyorum

Genelde soluma yatıyorum. ama sırt üstüde uyuyorum.solumdan hemen sağ dönüş yaptığımda oluyor bazen. karışık

canım son aylarda artık nefes alamıyo insan.ben ilk çocuğumda gecenın yarısı pencere açıp soğuk havada nefes almaya çalışıyordum.yani uyku hiç kalmıyor.benım bacaklarım şimdiden çok ağrıyo.ben kiloyla da alakalı olduğunu düşünüyorum bunun.hamilelikde zayıf olmak bence çok avantaj.yine çok şükür halimize.zayıf hamilelere bakıyorum kıpır kıpırlar.ben yere yatınca kalkamıyorum

Onlar öyle söylüyorsan normal demek ki canım endişelenme

doktor bi çok hamilede olur bu dedi.benim çevremde hiç yok.sizlerde varmı merak etmiştim.

Çok mu kilo aldınız yoksa kilolu muydunuz?

Canım benim ikinci sözüm pazartesi, bende hiç ağrı yapmadı ama çoğu kişide olabiliyormuş bugün duş almamaya çalış
Bende dün oldum, ağrı olabilir dedi doktor ama olmayan da oluyomuş. Sabah soluma doğru yatamadım acıdı kolum. Şuan bir ağrı yok ama.

bende de var, bende bunu merak ediyordum... sabahları daha sıvı, gün içinde daha koyu oluyor bi de :) yalnız değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…