- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #33.001
bilemedim ki canim doktora gitmek istedimde gecede yollae kapaliydi kar yagiyor bayazaten aglaya aglaya uyudum en sonunda
sorma bende cok korktum. Insallah normaldir dedigin gibi. Birdaha olursa doktora gitcem bide ondan duyayim
bende hep kendimi sag trafta buluyorum sol tarafta yatmaya calisiyom. Aynen dedigin gibi dönünce birden agri giriyo bence kramp giriyor cünkü ayaklarimdada oluyor bazengece yatakda nasıl dönüyorsunuz bayanlar.dün ben sağdan sola dönerken sağ kasığıma oyle bir ağrı girdiki anlatamam.sonra yavaş yavaş azaldı geçti.acaba direk bi taraftan bir tarafa dönmemekmı lazım.ben gece kendimi hep sırt üstü yatarken buluyorum.bu dönemde zararlıymış dıymı o şekilde yatmak
bende hep kendimi sag trafta buluyorum sol tarafta yatmaya calisiyom. Aynen dedigin gibi dönünce birden agri giriyo bence kramp giriyor cünkü ayaklarimdada oluyor bazen
M morpapatyam Vallahi bende dönerken yavaş hareket etmeye çalışıyorum. Genellikle soluma doğru yatıyorum ama sağıma yatınca daha çok rahat hissediyorum kendimibende hep kendimi sag trafta buluyorum sol tarafta yatmaya calisiyom. Aynen dedigin gibi dönünce birden agri giriyo bence kramp giriyor cünkü ayaklarimdada oluyor bazen
Benimde var hatta son zamanlarda çoğaldı ama benimki sarımsı beyaz şeffaf oluyo. Yeşil falan olduğunda normal oldugunu duymadım hiç. İnternetten araştırdın mı?benım hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri akıntım var.sarı yeşil.bir çok doktora sordum.hepside bununla ılgılı hamılelıkde bir şey yapılmıyor.sıkıntı yapma dedi.
böyle akıntısı olan varmı hiç
M morpapatyam Vallahi bende dönerken yavaş hareket etmeye çalışıyorum. Genellikle soluma doğru yatıyorum ama sağıma yatınca daha çok rahat hissediyorum kendimiEğer dönmeyi engelleyemiyorsanız arkanıza yastık koyarak engelleyebilirsiniz diye okumuştum. Sırtüstü yatmıyorum mümkün olduğunca ağrı yapıyor çünkü.
Benimde var hatta son zamanlarda çoğaldı ama benimki sarımsı beyaz şeffaf oluyo. Yeşil falan olduğunda normal oldugunu duymadım hiç. İnternetten araştırdın mı?
Hamilelere ateş basarmış ya öyle derler. İnce şeyler giy, üzerine de ince batteniye falan ört terlememek için en azından. Benim uykumda çok hafifleşti ya bebek cok hareketli ama uyurken hissetmiyorum, uykum çok bölünüyor ama. Durup dururken gözlerimi açıyorum. Deliksiz uykularımı özledim. Sırt ve boyun ağrılarım da arttı. Ofiste sürekli oturuyorum daha da artıyor, sabah bile ağrıyla kalkıyorum yataktan. Allah ileriki günler için yardımcımız olsun.aynen öyle.bide ben bu ara çok terlemeye başladım gece.kalkıp ter değitirir oldum..termometreye bakıyorum odanın sıcaklığı 22 çokda yüksek deil.ama ben su gibi terliyorum geceleri.bide terimi değiştirmeye kalkınca uykuda yalan oluyo.sabaha kadar dön dön yada kalk tv izle.sonra sabahın köründe hazırlan işe git.bi gun iş yerinde uyuyup kalıcam
Onlar öyle söylüyorsan normal demek ki canım endişelenmecanım inanırmısın bu akıntı için profösöre kadar gittim.olabilir bu diyorlar.
Soluma yatmaya gayret ediyorum ama sagima yatinca daha rahat nefes aliyorum ben.eger bilincli donuyosam once sirt ustu sonra ne tarafa doneceksem oyle donuyorum.zaten bundan sonra hop saga hop sola bi seferde donmemiz zorlasacak.sirt ustu yatinca cok rahatsiz oluyorum ama bazen kendimi sirt ustu yatarkende buluyorumgece yatakda nasıl dönüyorsunuz bayanlar.dün ben sağdan sola dönerken sağ kasığıma oyle bir ağrı girdiki anlatamam.sonra yavaş yavaş azaldı geçti.acaba direk bi taraftan bir tarafa dönmemekmı lazım.ben gece kendimi hep sırt üstü yatarken buluyorum.bu dönemde zararlıymış dıymı o şekilde yatmak
Genelde soluma yatıyorum. ama sırt üstüde uyuyorum.solumdan hemen sağ dönüş yaptığımda oluyor bazen. karışıkgece yatakda nasıl dönüyorsunuz bayanlar.dün ben sağdan sola dönerken sağ kasığıma oyle bir ağrı girdiki anlatamam.sonra yavaş yavaş azaldı geçti.acaba direk bi taraftan bir tarafa dönmemekmı lazım.ben gece kendimi hep sırt üstü yatarken buluyorum.bu dönemde zararlıymış dıymı o şekilde yatmak
Hamilelere ateş basarmış ya öyle derler. İnce şeyler giy, üzerine de ince batteniye falan ört terlememek için en azından. Benim uykumda çok hafifleşti ya bebek cok hareketli ama uyurken hissetmiyorum, uykum çok bölünüyor ama. Durup dururken gözlerimi açıyorum. Deliksiz uykularımı özledim. Sırt ve boyun ağrılarım da arttı. Ofiste sürekli oturuyorum daha da artıyor, sabah bile ağrıyla kalkıyorum yataktan. Allah ileriki günler için yardımcımız olsun.
Onlar öyle söylüyorsan normal demek ki canım endişelenme
Çok mu kilo aldınız yoksa kilolu muydunuz?canım son aylarda artık nefes alamıyo insan.ben ilk çocuğumda gecenın yarısı pencere açıp soğuk havada nefes almaya çalışıyordum.yani uyku hiç kalmıyor.benım bacaklarım şimdiden çok ağrıyo.ben kiloyla da alakalı olduğunu düşünüyorum bunun.hamilelikde zayıf olmak bence çok avantaj.yine çok şükür halimize.zayıf hamilelere bakıyorum kıpır kıpırlar.ben yere yatınca kalkamıyorum
doktor bi çok hamilede olur bu dedi.benim çevremde hiç yok.sizlerde varmı merak etmiştim.
:))darısı sizinkilerin pozlarına canımmaşallah ne güzel çıkmış yahu
Bende dün oldum, ağrı olabilir dedi doktor ama olmayan da oluyomuş. Sabah soluma doğru yatamadım acıdı kolum. Şuan bir ağrı yok ama.Canım benim ikinci sözüm pazartesi, bende hiç ağrı yapmadı ama çoğu kişide olabiliyormuş bugün duş almamaya çalış
ıkısıde.10 kılo oldım.ama hamileliğin başında 70 in üstündeydimÇok mu kilo aldınız yoksa kilolu muydunuz?
Yok hiç zorlanmam yoktur öyle şeylerim :)Bende kararımı verdim, alacağım ama portakal aromalı falan olanlar varmış içerken daha az zorlanırmisiz yutarken, hala arastiemalarim devam ediyor...
Kendimi rezil hissettim bi an iki mesaj karismis neyi kime ne yazdim anlamadim valla
bende de var, bende bunu merak ediyordum... sabahları daha sıvı, gün içinde daha koyu oluyor bi de :) yalnız değilmişimbenım hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri akıntım var.sarı yeşil.bir çok doktora sordum.hepside bununla ılgılı hamılelıkde bir şey yapılmıyor.sıkıntı yapma dedi.
böyle akıntısı olan varmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?