2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Arkadaşlar 2 gün önce ebebek kampanyalı paketinden bahsetmiştim eşim biraz önce gitti. Kampanyası bitmiş
bende geçen öylesine bakınmıştım, kredi kartının günü dolunca alırım demiştim, bak şimdi bende üzüldüm...

Ya bende şu hesaplama isini adete göre mı yapicaz ultrasona Gore mı onu anlamıyorum :/

Günaydın canım Bu arada oylamanın gizli olmadığını farketmemiştim helal olsun sana hakikaten G Gkc_mocha nasıl baş ediyor bende merak ettim

Ah ah daha çok var. Bende sıkıntıdayım yatarken. Kim bilir son zamanlarda ne olacak

canım doktorun ne diyor.koku ve kaşıntı varmı
bu aya kadar bu kadar rahatsız olmamıştım, ctesi kontrolümde sorucam, ama kaşıntı ve koku yok, eğer sende kaşıntı+koku falan varsa mantar olabilir, ilk hamileliğimde 2 kere vajinal mantar yaşamıştım, fitil veriyor dr o zaman 1 haftada iyileşiyorsun. şu an benim yaşadığım mantar değil, tanıyorum sonucta mantar nasıl oluyor, ama ne olduğunu bilemedim...

ctesi kontrolde bakalım ne diyecek dr

Ah ah daha çok var. Bende sıkıntıdayım yatarken. Kim bilir son zamanlarda ne olacak
senle aynı gündeyiz :):)

benim şükür öyle rahatsızlıklarım yok, bir ara sok kaburgamda ağrı vardı sola yatamıyordum ama geçti şükürler olsun,

benim derdim plasentanın aşağıda olması, bana şimdilik bir zararı yok ama o kadar hareketsiz ve dikkatli oyaşıyrum ki, korkulardan tadını çıkaramadım hala hamileliğimin. yolculuk falan yasak mesela bana, erken doğum riskin var dedi.. umarım bu kontrolde biraz da olsa plasenta yükselmiştir.

Düzelir inşallah. Kendine dikkat et. Bir şeycik olmaz. Gece tuvalete en az 3 defa kalkıyorum. Bide bacak arama yastık koymadan uyuyamıyorum artık...
sol kaburga agrım geçen vardı aksama kalmadı. Bir daha da olmaz umarım :/
15. Haftada bana asagıda demişti. Plesanta için. 19. Hafta kontrolümde duzeldogını söyledi. 24. Haftaya kadar çok normalmiş bu gibi durumlar. Sonraki kontrolünde umarım seninde düzelmiştir.

Benim ağrım olmycak galiba canım dün aşı oldum, hala ağrımadı :)

canım sendede en baştan beri varmı.yoksa son bikaç aydırmı var

ayık olmak daha heyecanlı cnm en azından bebişi hemen alıyoruz kucağımıza :) narkoz yememiş olyuoruz. nasolsa ayıgın da genel anestezinin de sonradan yaptığı ağrılar aynı:) ama ıcın rahat edecekse bayıl tabi ama inşallah normal doğurursun canım

Canım çok tesekkur ederim.aslinda bende kv mı çok severdim.ama şimdi kırgınlıklar var icimde.senin dediğin gibi doğum günü evlilik yıldönümü gibi özel gunlerde arar memleketten birşeyler gönderir pek çok konuda dusuncelidir.hatta onceleri en azından kış döneminde gelip bizimle kalsın diyordum.o derece seviyordum.logusa kadın hassas olur diyen kişi kendi dediklerine hiç dikkat etmedi.diger dedikleri unutuluyor da sütle ilgili söylenenler insanın canını acitiyor.birde nedense doğum zamanlarında ona bir haller oluyor eltimin doğumunda da gerginlik yarattı.umarim sizin aranızda hiç bozulmaz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…