2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Anlıyorum tabi haklısın söyledkleri hoş değil bende olsam alınırdım tabiki. Bu loğusa olayını çok merak ediyorum bu kadar herkesin konuştuğu kadar varmı gerçekten .inşallah ben ağır bir loğusalık geçirmem.nasl bir psikoloji oluyor acaba.
gerçi çevremde biliyorum 2 dayımın da eşleri bebekleri elletmedi bile anneme anneanneme teyzemlere bişey olcak diye. çok kalp kırdılar dayımın eşleri loğusalık zamanında ne kadar olumlu yaklaşsak da hem art niyet aradılar gerçi onların huyu oydu ama 5 e katlandı o zamanlar. demekki ağır bişey loğusalık zamanı.

Kendi eviymiş gibi davranıyor gorumcemde zaten çekememezlik var kendileri biraz evde kalmış oluyor da

Vardır her şeyde bir hayır ablamda bana demişti ben o şekeri içince kusuyorum şimdi olsa içmem diye çok takma kafana ben yaptırmadım doğrusu bu demiyorum tabiki ama bünyen böyle uygun görmüş

çoook tatlısın ya maşallah:) yine güldürdün beni
Ama çok tatlıyım valla kilo da aldım penguen gibi yürüyom kendimi sevesim geliyo görenler de hamilelik çok yaradı diyo oysa ne yiyom ki günde üç ekmek şaka kız ama öğlen arası ne yesem diye aklım hep yemekte

Kişiden kişiye değişiyor canım.kimi ağır geçiriyor.ben aslında o kadar depresyon gecirdigimi dusunmuyorum.ilk günlerde herkesin çocuğu alıp hirpalamasini opmesini bende istemem.cok küçük oluyorlar cunku ve bağışıklıkları zayıf oluyor.ama tabiki bakımına yardım için kucağına alacak seçenekler.o dönemde hassas oluyorsun uykusuz oluyorsun.dinlenmeye ihtiyaç duyuyorsun.ben yalnız kalamadim diyebilirim.kv hep yatak odamdaydi..rahat rahat yatıp uyuyamadim.b u sefer vereceğim yanlarına salonda baksinlar bebege.sut sagıyorum.mumkun olduğunca arkami dönüp sagiyorum ama kv min ordan bana baktığını görüyorum.sutu geliyormu diye.birde ailece temizlik konusunda hassalar.daha yeni hastaneden cikmisim.2-3 gün olmuş.geldi yanıma baban her yer saç diye söyleniyor dedi .ne yapmamı bekliyorlarsa.o halimle kalkıp temizlik mı yapayım.o dönemde yeni hayatına adapte olmaya çalışırken bunlarla uğraşmak zorunda olmak çok can sıkıcı.sadece huzur ve uyku istiyorum bu logusaligimda :) kusura bakmayın uzun oldu

Petişko baksın teyze olmak kolay mı :)
Banane banane ben gezcem babalari baksin asil, baba olmak kolay mi

Penguen yuruyusune henuz gecmedim ama koltuktan kalkarken annem halimi gorunce diyorki son aylarda halin ne olacak acabao zaman da yuvarlanirim dedim nolmus yani

Ya bende şu hesaplama isini adete göre mı yapicaz ultrasona Gore mı onu anlamıyorum :/
Canim benim doktor bi hafta önden gidiyo dedi ikili test zamani arada baska doktora gitmistim oda tam gununde demisti sonra yeni doktoruma gecince oda dediki kendi doktorunun dedigi dogru gelisimini gormustur o yani bi hafta onden gidiyo dogum tarihide bi hafta öne cekilmis oldu. Sen hep ayni doktora gidiyorsan doktorun sana dedigi tarihe göre hesap yapmalisin aslinda dogduklari zaman gorcez onuda iste mecbur guveniyorum doktora :) benim yumurtlamam erken olmustu mesela ondan dolayi bi hafta onde olabilir diye dusunuyorum cunku son adet tarihine bakip adetten 25 gun sonra yumurtlaman olduysa o zaman gec döllenme oluyo ve bebek kucuk oluyo adet haftasina göre

Gözünüzü seveyim kizlarrrr şu kilo mevzusunu kapasak ne güzel olur ya alıyoruz işte nabalım gelecek ay kuzenimin düğünü var hamile abiyesi almıştım nişanda şimdi düğüne alsam mi karar veremedim nabalım vericez kiloları giyicez gene güzel kıyafetleri bundan sonra kilo diyini

Ayyyy kalsiyum eksik olamaz artık ama ya 5 günde 700 gr peynir yedim daha ne yiyim yahuuuuşimdi de bacağa kramp giriyor topallıyorum magnezyum vermişti içmiyordum gece kendi kendime sövdüm eğer bi içme bi daha ben seni napiyorum diye

Çokk zayıf ben sevmiyorum. Şöyle giydiği yakışacak insanın. Hamilelik durumu apayrı bir konu zaten onu bununla kıyaslayamam Olsuuun doğum yapınca veririz kiloları tek derdimiz kilo olsun
Ben evlenirken çok zayıftim alınca doğru biraz daha güzelleşiyor insan önceden bildiğin kemiktim şimdi ise iyice et ortasi yok yahu

Plasenta previali arkadaslar var mi burda? Ben bugün previadan dolayi ilk kanamami yasayip solugu hastanede aldim.

Ya bende şu hesaplama isini adete göre mı yapicaz ultrasona Gore mı onu anlamıyorum :/
Son adet tarihinin ilk günü diyehedaplanılıyor ama ultrasona göre de öne çekilebiliyor. Bizim mesela ultrasona göre yalnızca 2 gün önce görünüyor 38.haftadan sonrada her an olabilir zaten normal doğum başlangıcı

benim adete göre 31 mayıs görünüyor canım doktorun en son ölçümüne göre 25 mayıs muhtemel doğum tarihi ama doktor sanki her gidişimde sisteme kaydettiği son adet tarihine göre söylüyor haftamı daha ultrasondan bakmadan bi sonraki kontrolümde sorcam artık kafam iyice karışıyor

çok sabırsızım ya halbuki arada bir hafta var ama o bir hafta bile mutlu ediyor beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…