- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #33.041
Anlıyorum tabi haklısın söyledkleri hoş değil bende olsam alınırdım tabiki. Bu loğusa olayını çok merak ediyorum bu kadar herkesin konuştuğu kadar varmı gerçekten .inşallah ben ağır bir loğusalık geçirmem.nasl bir psikoloji oluyor acaba.Canım çok tesekkur ederim.aslinda bende kv mı çok severdim.ama şimdi kırgınlıklar var icimde.senin dediğin gibi doğum günü evlilik yıldönümü gibi özel gunlerde arar memleketten birşeyler gönderir pek çok konuda dusuncelidir.hatta onceleri en azından kış döneminde gelip bizimle kalsın diyordum.o derece seviyordum.logusa kadın hassas olur diyen kişi kendi dediklerine hiç dikkat etmedi.diger dedikleri unutuluyor da sütle ilgili söylenenler insanın canını acitiyor.birde nedense doğum zamanlarında ona bir haller oluyor eltimin doğumunda da gerginlik yarattı.umarim sizin aranızda hiç bozulmaz canim
Petişko baksın teyze olmak kolay mı :)G
Gelin şekerim gelin ardından da kaplıcalara uğrarız Bursada yok yokbebeklere kim bakacak huuuuu
Kendi eviymiş gibi davranıyor gorumcemde zaten çekememezlik var kendileri biraz evde kalmış oluyor daGorumcene gercekten sinir oldum canım ne demek annen otelde kalsın.neyseki esin anlayisliymis haber vermeyecek demene birşey dememiş.benimki olsa tartışma cikarirdi.benim ilk çocuğunda dogum sonrası ev çok kalabalıktı.birde kv lerim "sütun yetmiyor cocugum aç ,bilmem kim senden zayıf ama emziriyor" vs sözleri beni iyice strese sokmuştu.yine aynı şeyleri yasamaktan korkuyorum.o yüzden toparlanana kadar gelmelerini istemiyorum ama eşim annemlerde gelir doguma vs diyor.bakalim hakkımda hayırlısı.gelirlerse de geçen seferki gibi davranmalarına izin vermeyeceğim bu sefer
Vardır her şeyde bir hayır ablamda bana demişti ben o şekeri içince kusuyorum şimdi olsa içmem diye çok takma kafana ben yaptırmadım doğrusu bu demiyorum tabiki ama bünyen böyle uygun görmüşKızlar iyi gecelerr. Yine cok birikmis oku oku anca bitirebildim :) Bugun seker yükleme testi yaptıracaktım belki hatırlarsınız dün yazmıstım. Sabah gidip ac karnına kan ve idrar tahlili verdim sonrasında 330ml lik bi icecek aldık hastane kantininden 75gr lık seker varmıs icinde. Ben onu icer icmez 2dakika sonra istifra ettimdoktoruma sorduk yapcak bisi yok diyip eve git dedi. Seker yuklemesi yapılamamıs oldu yani. Ögleden sonra tahlil sonuclarm icin gittim idrarda enfeksiyon cıkms ilac verdi. Aclık şekerim de normal oldugundan seker testini yenilemeyiz dedi .
Ama çok tatlıyım valla kilo da aldım penguen gibi yürüyom kendimi sevesim geliyo görenler de hamilelik çok yaradı diyo oysa ne yiyom ki günde üç ekmekçoook tatlısın ya maşallah:) yine güldürdün beni
Kişiden kişiye değişiyor canım.kimi ağır geçiriyor.ben aslında o kadar depresyon gecirdigimi dusunmuyorum.ilk günlerde herkesin çocuğu alıp hirpalamasini opmesini bende istemem.cok küçük oluyorlar cunku ve bağışıklıkları zayıf oluyor.ama tabiki bakımına yardım için kucağına alacak seçenekler.o dönemde hassas oluyorsun uykusuz oluyorsun.dinlenmeye ihtiyaç duyuyorsun.ben yalnız kalamadim diyebilirim.kv hep yatak odamdaydi..rahat rahat yatıp uyuyamadim.b u sefer vereceğim yanlarına salonda baksinlar bebege.sut sagıyorum.mumkun olduğunca arkami dönüp sagiyorum ama kv min ordan bana baktığını görüyorum.sutu geliyormu diye.birde ailece temizlik konusunda hassalar.daha yeni hastaneden cikmisim.2-3 gün olmuş.geldi yanıma baban her yer saç diye söyleniyor dedi .ne yapmamı bekliyorlarsa.o halimle kalkıp temizlik mı yapayım.o dönemde yeni hayatına adapte olmaya çalışırken bunlarla uğraşmak zorunda olmak çok can sıkıcı.sadece huzur ve uyku istiyorum bu logusaligimda :) kusura bakmayın uzun olduAnlıyorum tabi haklısın söyledkleri hoş değil bende olsam alınırdım tabiki. Bu loğusa olayını çok merak ediyorum bu kadar herkesin konuştuğu kadar varmı gerçekten .inşallah ben ağır bir loğusalık geçirmem.nasl bir psikoloji oluyor acaba.
gerçi çevremde biliyorum 2 dayımın da eşleri bebekleri elletmedi bile anneme anneanneme teyzemlere bişey olcak diye. çok kalp kırdılar dayımın eşleri loğusalık zamanında ne kadar olumlu yaklaşsak da hem art niyet aradılar gerçi onların huyu oydu ama 5 e katlandı o zamanlar. demekki ağır bişey loğusalık zamanı.
Banane banane ben gezcemPetişko baksın teyze olmak kolay mı :)
Penguen yuruyusune henuz gecmedim ama koltuktan kalkarken annem halimi gorunce diyorki son aylarda halin ne olacak acabaAma çok tatlıyım valla kilo da aldım penguen gibi yürüyom kendimi sevesim geliyo görenler de hamilelik çok yaradı diyo oysa ne yiyom ki günde üç ekmekşaka kız ama öğlen arası ne yesem diye aklım hep yemekte
Canim benim doktor bi hafta önden gidiyo dedi ikili test zamani arada baska doktora gitmistim oda tam gununde demisti sonra yeni doktoruma gecince oda dediki kendi doktorunun dedigi dogru gelisimini gormustur o yani bi hafta onden gidiyo dogum tarihide bi hafta öne cekilmis oldu. Sen hep ayni doktora gidiyorsan doktorun sana dedigi tarihe göre hesap yapmalisin aslinda dogduklari zaman gorcez onuda iste mecbur guveniyorum doktora :) benim yumurtlamam erken olmustu mesela ondan dolayi bi hafta onde olabilir diye dusunuyorum cunku son adet tarihine bakip adetten 25 gun sonra yumurtlaman olduysa o zaman gec döllenme oluyo ve bebek kucuk oluyo adet haftasina göreYa bende şu hesaplama isini adete göre mı yapicaz ultrasona Gore mı onu anlamıyorum :/
Benimde ultrasona göre 1 hafta önden gidiyor. Doğum tarihide 1 hafta öne çekildikeşke ultrasona göre hesaplansaydı en azından bir hafta daha önde olacaktım :)
Evde ve iste daha neler neler yapiyom yazilari karistirmak surda dursun
Ben şöyle söylesem geçen duşa giricem üstümle kabine adım attım gerisini sen düşün ahahahahahahaEvde ve iste daha neler neler yapiyom yazilari karistirmak surda dursunen basiti mutfak bezini buz dolabina koyarim falan
Gözünüzü seveyim kizlarrrr şu kilo mevzusunu kapasak ne güzel olur ya alıyoruz işte nabalım gelecek ay kuzenimin düğünü var hamile abiyesi almıştım nişanda şimdi düğüne alsam mi karar veremedim nabalım vericez kiloları giyicez gene güzel kıyafetleri bundan sonra kilo diyiniGünaydin canim, simdi yedim ve oturdum. Beklemedeyim, kizim da boyle bekliyodur icerde
Uffff yakismasin yaaaa, kilo kimseye yakismaz bencezayif zamanlarimi ve s beden kabanlarimi ozledim ahhh kizim ahhhh senin icin nelere katlaniyorum
Sen de iyiki varsin, sabah sabah ip atlamak falan baya enerjik gordum seni decok ziplama cocugu asagi dogru itecen son ay atlarsin
Ayyyy kalsiyum eksik olamaz artık ama ya 5 günde 700 gr peynir yedim daha ne yiyim yahuuuuNiloyatospikk @rengarenkli Kızlar ben daha dün kontrolde sordum bunu. Bende de var karın ağrısı, doktor üşütmüş olabilirsin, kalsiyum eksikliğinden ağrır, rahim büyüdüğü için baskı yaptığından dolayı ağrı yapar dedi. Yani korkmayın kendinizi dinleyin. Ayaklarınızın altına sıcak su torbası koyun, bol bol süt ürünleri tüketin bir de eğer çok şiddetliyse ağrılarınız, idrarınızda yanma kesik kesik gelme varsa enfeksiyon kapmış olabilirsiniz işte bu durumda mutlaka doktora başvurmalısınız.
Ben evlenirken çok zayıftim alınca doğru biraz daha güzelleşiyor insan önceden bildiğin kemiktim şimdi ise iyice et ortasi yok yahuÇokk zayıf ben sevmiyorum. Şöyle giydiği yakışacak insanın. Hamilelik durumu apayrı bir konu zaten onu bununla kıyaslayamamOlsuuun doğum yapınca veririz kiloları tek derdimiz kilo olsun
Son adet tarihinin ilk günü diyehedaplanılıyor ama ultrasona göre de öne çekilebiliyor. Bizim mesela ultrasona göre yalnızca 2 gün önce görünüyorYa bende şu hesaplama isini adete göre mı yapicaz ultrasona Gore mı onu anlamıyorum :/
benim adete göre 31 mayıs görünüyor canım doktorun en son ölçümüne göre 25 mayıs muhtemel doğum tarihi ama doktor sanki her gidişimde sisteme kaydettiği son adet tarihine göre söylüyor haftamı daha ultrasondan bakmadan bi sonraki kontrolümde sorcam artık kafam iyice karışıyorCanim benim doktor bi hafta önden gidiyo dedi ikili test zamani arada baska doktora gitmistim oda tam gununde demisti sonra yeni doktoruma gecince oda dediki kendi doktorunun dedigi dogru gelisimini gormustur o yani bi hafta onden gidiyo dogum tarihide bi hafta öne cekilmis oldu. Sen hep ayni doktora gidiyorsan doktorun sana dedigi tarihe göre hesap yapmalisin aslinda dogduklari zaman gorcez onuda iste mecbur guveniyorum doktora :) benim yumurtlamam erken olmustu mesela ondan dolayi bi hafta onde olabilir diye dusunuyorum cunku son adet tarihine bakip adetten 25 gun sonra yumurtlaman olduysa o zaman gec döllenme oluyo ve bebek kucuk oluyo adet haftasina göre
çok sabırsızım ya halbuki arada bir hafta var ama o bir hafta bile mutlu ediyor beni :)Son adet tarihinin ilk günü diyehedaplanılıyor ama ultrasona göre de öne çekilebiliyor. Bizim mesela ultrasona göre yalnızca 2 gün önce görünüyor38.haftadan sonrada her an olabilir zaten normal doğum başlangıcı
çekilsin çekilsin öne çekilsin gelişimlerini tamamladıktan sonra problem değil bir hafta iki hafta hatta daha iyi :)Benimde ultrasona göre 1 hafta önden gidiyor. Doğum tarihide 1 hafta öne çekildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?