- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #33.061
Tamam yaaa ne bagriyoooonnnnnnn hamileyiz şurda herhaldeeeeeeGözünüzü seveyim kizlarrrr şu kilo mevzusunu kapasak ne güzel olur ya alıyoruz işte nabalım gelecek ay kuzenimin düğünü var hamile abiyesi almıştım nişanda şimdi düğüne alsam mi karar veremedim nabalım vericez kiloları giyicez gene güzel kıyafetleri bundan sonra kilo diyini
Canım benim 16. Ve 18. Haftalarda oldu. Yavaş yavaş da çıkıyor yukarı. Nasılsın şimdi yatırdılar mı?bu aralar çıkmadıysa 30 ve 32. Haftalarda çıkıyormuş yukarı.Plasenta previali arkadaslar var mi burda? Ben bugün previadan dolayi ilk kanamami yasayip solugu hastanede aldim.
21+0 da ayrıntılıya girdiğimde söyledi doktor, ve doğum kanalını tam kapatmış, öncesini bilmiyorum... ilk doğumum normaldi, bu böyle kalırsa sezeryan olabileceğini söyledi. 21. haftaya kadar proluton iğne vuruluyordum onu kesti, ama dedi ki, bu plasentanın önde olduğu durumlarda doğum kanalının uzunluğu önemli demişti, eğer kısalma olursa tekrar iğneye başlayacağız. o yüden bu kontole 3 hafta dolunca gidiyorum ayı bekleyemedim.canım sendede en baştan beri varmı.yoksa son bikaç aydırmı var
Kola gazoz bayılırım iyi madem asiti kaçmış gibi olanı da içerim inşallahcnm yok ya ben gayet güzel içtim tadı güzel asitli şeker li su. asiti kaçmış gazoz gibi düşün. ben yarısına kadar keyifle içtim sonra aç olduğum için fazla geldi bitirmeye çalıştım sonlara doğru biraz midem almamaya başladı oda aç olduğumdan tadı kötü değil yani. yemeklerin yanına güzel gider aslında ya . ay bu hamişlik iştahi ne yaptı beni yaaaaaa
Ben çok zor dönüyorum kramplarım çok çünkügece yatakda nasıl dönüyorsunuz bayanlar.dün ben sağdan sola dönerken sağ kasığıma oyle bir ağrı girdiki anlatamam.sonra yavaş yavaş azaldı geçti.acaba direk bi taraftan bir tarafa dönmemekmı lazım.ben gece kendimi hep sırt üstü yatarken buluyorum.bu dönemde zararlıymış dıymı o şekilde yatmak
Vallahi benim de çok var kimi zaman renkli de ama normal sanırım doktora sorucam muayenemdebenım hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri akıntım var.sarı yeşil.bir çok doktora sordum.hepside bununla ılgılı hamılelıkde bir şey yapılmıyor.sıkıntı yapma dedi.
böyle akıntısı olan varmı hiç
Ben şöyle söylesem geçen duşa giricem üstümle kabine adım attım gerisini sen düşün ahahahahahaha
Kendi eviymiş gibi davranıyor gorumcemde zaten çekememezlik var kendileri biraz evde kalmış oluyor da
offff çok geçmiş olsun, bende korkuylaa yaaşıyorumPlasenta previali arkadaslar var mi burda? Ben bugün previadan dolayi ilk kanamami yasayip solugu hastanede aldim.
bende ctesi 50lik yaptırıcam, doktor yanında limon götür daha rahat içersin dedi... aklınlında bulunsunKola gazoz bayılırım iyi madem asiti kaçmış gibi olanı da içerim inşallah
Canım benim 16. Ve 18. Haftalarda oldu. Yavaş yavaş da çıkıyor yukarı. Nasılsın şimdi yatırdılar mı?bu aralar çıkmadıysa 30 ve 32. Haftalarda çıkıyormuş yukarı.
Haklısın canım hep kendimi dinlemekten olsa gerek bu sıkıntıları yaşıyorum. İlk gebelik olduğu için en ufak bisi olması beni inanılmaz korkutuyor. Artık Rabbime emanetler inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün bebeklerimiz olur. Rabbim kimsenin emeğini boşa goturmesin aminRahat olmaya calıs canım kasık agrısı bendede çok oluyor ayrıca benim karnım bile yamuluyo bazen bebek nereye gitse oraya dönüyo
Anladım canım seninki tam kapalıydı demek. Çok geçmiş olsun. Hareketlerne dikkat et. Ben o dönem hep yattım evde de. Dr demediyse de sen yat emi. Yemek ev hallolur bi şekilde. Benim doktorum okula da gitme diyo. Heyet veriyo sürekli.Bende 12. Haftada tespit edildi ve yeri hic degismedi, tam kapatıyor ve yeri degismeyecekmis. Nekadar dikkat etsem de kendime kanamanin önüne gecemedik. Bikac saat hastanede tuttular ve rapor verdiler. Progestan igne ve hap verdi.
Çocuk benim çocuk sütü yaratacak olan ben değilim yoksa nabalım Allah vermiyor demek ki mama veririz yani ne var bunda kendimizi mi hırpalayalım valla öyle bişey yaparsa da hiç takmam kafaya ben bildiğimi yaparım kaç yaşında insanımCanım çok tesekkur ederim.aslinda bende kv mı çok severdim.ama şimdi kırgınlıklar var icimde.senin dediğin gibi doğum günü evlilik yıldönümü gibi özel gunlerde arar memleketten birşeyler gönderir pek çok konuda dusuncelidir.hatta onceleri en azından kış döneminde gelip bizimle kalsın diyordum.o derece seviyordum.logusa kadın hassas olur diyen kişi kendi dediklerine hiç dikkat etmedi.diger dedikleri unutuluyor da sütle ilgili söylenenler insanın canını acitiyor.birde nedense doğum zamanlarında ona bir haller oluyor eltimin doğumunda da gerginlik yarattı.umarim sizin aranızda hiç bozulmaz canim
Ya cnm gerçekten zor olmuş tabiki odanda yanlız kalacaksın bebeğinle onu emzireceksin sütünü sağacaksın. özel alanın orası senin. senin işin bitince yatağa örtü serersin girip bebeğe bakarlar kontrol ederler ne o gözlemlemek yani var mı yok mu. ee yok nolcak sen mi sağcan allah allah sanki bizim suçumuz napalım yani yoksada.töbe ya. neyse sinirlendim ya bu kv. görümce olaylarına sinir oluyorum Allahım çok şükür bende yok öyle bişey olacağını hiç düşünmüyorum. gelip kalmalarını yardımcı olmalarını isterim inşallh o psikolojiylede aynı şeyleri düşünürüm.Evet benm ablamda çok rahat geçirdi loğusalığını sakindi.ve kalp kırmadı bebeğinide sevdirdi.zaten bebeğe dokunamıyorsun ki yatağında seviyorsun ilk 10 gün 20 gün çok minicikler biz alamadık endişe ettik ama ablam sağ olsun alın dedi sevin dedi hiç vermemezlik yapmadı inşallh bende öyle olurum.tabiki elimizi hep yıkadım ve ağız yüz temasında çok bulunmadık.bilinçli yaklaşınca güzel oluyor. saç kılı varsa bi zahmet süpürge açsınlar ya sen mi açacaksın o halinle . neyse ben susuyorum kendi yaşamış gibi düşündüm sinirim bozuldu.Kişiden kişiye değişiyor canım.kimi ağır geçiriyor.ben aslında o kadar depresyon gecirdigimi dusunmuyorum.ilk günlerde herkesin çocuğu alıp hirpalamasini opmesini bende istemem.cok küçük oluyorlar cunku ve bağışıklıkları zayıf oluyor.ama tabiki bakımına yardım için kucağına alacak seçenekler.o dönemde hassas oluyorsun uykusuz oluyorsun.dinlenmeye ihtiyaç duyuyorsun.ben yalnız kalamadim diyebilirim.kv hep yatak odamdaydi..rahat rahat yatıp uyuyamadim.b u sefer vereceğim yanlarına salonda baksinlar bebege.sut sagıyorum.mumkun olduğunca arkami dönüp sagiyorum ama kv min ordan bana baktığını görüyorum.sutu geliyormu diye.birde ailece temizlik konusunda hassalar.daha yeni hastaneden cikmisim.2-3 gün olmuş.geldi yanıma baban her yer saç diye söyleniyor dedi .ne yapmamı bekliyorlarsa.o halimle kalkıp temizlik mı yapayım.o dönemde yeni hayatına adapte olmaya çalışırken bunlarla uğraşmak zorunda olmak çok can sıkıcı.sadece huzur ve uyku istiyorum bu logusaligimda :) kusura bakmayın uzun oldu
Evet insan merak ediyor sonrada rüyalarına giriyorçok sabırsızım ya halbuki arada bir hafta var ama o bir hafta bile mutlu ediyor beni :)
içersin ya bişey olmaz ben beğendim . bende bildiğin şekerli su sanıyordum bal gibi su sanıyordum. öyle değilmiş. asiti kaçmış gazoz gibi. içilir yani.Kola gazoz bayılırım iyi madem asiti kaçmış gibi olanı da içerim inşallah
aaa senin çok dikkatli olman ve hep istirahat etmen lazım o zamanBende 12. Haftada tespit edildi ve yeri hic degismedi, tam kapatıyor ve yeri degismeyecekmis. Nekadar dikkat etsem de kendime kanamanin önüne gecemedik. Bikac saat hastanede tuttular ve rapor verdiler. Progestan igne ve hap verdi.
Hamileyiz güzeliz hiç de çirkinleşmedikTamam yaaa ne bagriyoooonnnnnnn hamileyiz şurda herhaldeeeeeeresmen burda siddete magruz kaliyorum calamityjane yardim etsene hemen kactim dimi konuyu ben acmadim bikereeeemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?