2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tamam yaaa ne bagriyoooonnnnnnn hamileyiz şurda herhaldeeeeee resmen burda siddete magruz kaliyorum calamityjane yardim etsene hemen kactim dimi konuyu ben acmadim bikereeeemmmm

Plasenta previali arkadaslar var mi burda? Ben bugün previadan dolayi ilk kanamami yasayip solugu hastanede aldim.
Canım benim 16. Ve 18. Haftalarda oldu. Yavaş yavaş da çıkıyor yukarı. Nasılsın şimdi yatırdılar mı?bu aralar çıkmadıysa 30 ve 32. Haftalarda çıkıyormuş yukarı.

canım sendede en baştan beri varmı.yoksa son bikaç aydırmı var
21+0 da ayrıntılıya girdiğimde söyledi doktor, ve doğum kanalını tam kapatmış, öncesini bilmiyorum... ilk doğumum normaldi, bu böyle kalırsa sezeryan olabileceğini söyledi. 21. haftaya kadar proluton iğne vuruluyordum onu kesti, ama dedi ki, bu plasentanın önde olduğu durumlarda doğum kanalının uzunluğu önemli demişti, eğer kısalma olursa tekrar iğneye başlayacağız. o yüden bu kontole 3 hafta dolunca gidiyorum ayı bekleyemedim.

Kola gazoz bayılırım iyi madem asiti kaçmış gibi olanı da içerim inşallah

Ben çok zor dönüyorum kramplarım çok çünkü

Vallahi benim de çok var kimi zaman renkli de ama normal sanırım doktora sorucam muayenemde

Ben şöyle söylesem geçen duşa giricem üstümle kabine adım attım gerisini sen düşün ahahahahahaha
sorma durum leylaaa yavrularimizin cani sagolsun bizede eglence oluyo. Ben oglusuma alisverise gidiyorum dunyayi unuttum su an en tatli heyecanim :) dogum gunumdu esim parasini verdi hediyemin canta istiyodum michael kors ama ona bile hevesim yok kendime sasiyorum simdiden bile önceligim oglum para dursun diyorum :) annelik böyle birsey galiba.

Plasenta previali arkadaslar var mi burda? Ben bugün previadan dolayi ilk kanamami yasayip solugu hastanede aldim.
offff çok geçmiş olsun, bende korkuylaa yaaşıyorum bende de Plasenta previa totalis var, tam kapalıyım. daha önce sorun olmuş muydu? hiç yer değiştirmedi mi?

Canım benim 16. Ve 18. Haftalarda oldu. Yavaş yavaş da çıkıyor yukarı. Nasılsın şimdi yatırdılar mı?bu aralar çıkmadıysa 30 ve 32. Haftalarda çıkıyormuş yukarı.

Bende 12. Haftada tespit edildi ve yeri hic degismedi, tam kapatıyor ve yeri degismeyecekmis. Nekadar dikkat etsem de kendime kanamanin önüne gecemedik. Bikac saat hastanede tuttular ve rapor verdiler. Progestan igne ve hap verdi.

Çok pimpirkliyim ama bu aralar bana bi rahatlık geldi daha ne tetanoz nede şeker yüklemesi yaptırdım açıkcası ikisinide çok gerekli görmüyorum ondan sanırım

Rahat olmaya calıs canım kasık agrısı bendede çok oluyor ayrıca benim karnım bile yamuluyo bazen bebek nereye gitse oraya dönüyo
Haklısın canım hep kendimi dinlemekten olsa gerek bu sıkıntıları yaşıyorum. İlk gebelik olduğu için en ufak bisi olması beni inanılmaz korkutuyor. Artık Rabbime emanetler inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün bebeklerimiz olur. Rabbim kimsenin emeğini boşa goturmesin amin

Bende 12. Haftada tespit edildi ve yeri hic degismedi, tam kapatıyor ve yeri degismeyecekmis. Nekadar dikkat etsem de kendime kanamanin önüne gecemedik. Bikac saat hastanede tuttular ve rapor verdiler. Progestan igne ve hap verdi.
Anladım canım seninki tam kapalıydı demek. Çok geçmiş olsun. Hareketlerne dikkat et. Ben o dönem hep yattım evde de. Dr demediyse de sen yat emi. Yemek ev hallolur bi şekilde. Benim doktorum okula da gitme diyo. Heyet veriyo sürekli.

Çocuk benim çocuk sütü yaratacak olan ben değilim yoksa nabalım Allah vermiyor demek ki mama veririz yani ne var bunda kendimizi mi hırpalayalım valla öyle bişey yaparsa da hiç takmam kafaya ben bildiğimi yaparım kaç yaşında insanım

Ya cnm gerçekten zor olmuş tabiki odanda yanlız kalacaksın bebeğinle onu emzireceksin sütünü sağacaksın. özel alanın orası senin. senin işin bitince yatağa örtü serersin girip bebeğe bakarlar kontrol ederler ne o gözlemlemek yani var mı yok mu. ee yok nolcak sen mi sağcan allah allah sanki bizim suçumuz napalım yani yoksada.töbe ya. neyse sinirlendim ya bu kv. görümce olaylarına sinir oluyorum Allahım çok şükür bende yok öyle bişey olacağını hiç düşünmüyorum. gelip kalmalarını yardımcı olmalarını isterim inşallh o psikolojiylede aynı şeyleri düşünürüm.Evet benm ablamda çok rahat geçirdi loğusalığını sakindi.ve kalp kırmadı bebeğinide sevdirdi.zaten bebeğe dokunamıyorsun ki yatağında seviyorsun ilk 10 gün 20 gün çok minicikler biz alamadık endişe ettik ama ablam sağ olsun alın dedi sevin dedi hiç vermemezlik yapmadı inşallh bende öyle olurum.tabiki elimizi hep yıkadım ve ağız yüz temasında çok bulunmadık.bilinçli yaklaşınca güzel oluyor. saç kılı varsa bi zahmet süpürge açsınlar ya sen mi açacaksın o halinle . neyse ben susuyorum kendi yaşamış gibi düşündüm sinirim bozuldu.

çok sabırsızım ya halbuki arada bir hafta var ama o bir hafta bile mutlu ediyor beni :)
Evet insan merak ediyor sonrada rüyalarına giriyor seninle doğum zamanlarımız hemen hemen aynı cnm bnm adet tarihine göre 30 mayıs, ultrasona göre 28 mayıs. Normal doğum başlangıcı da 9 mayıs ve sonrası. Her an herşey olabilir

aaa senin çok dikkatli olman ve hep istirahat etmen lazım o zaman Allah yardımcın olsun progestan iğneye devam etmen gerekli diye biliyorum... Geçmş olsun

Tamam yaaa ne bagriyoooonnnnnnn hamileyiz şurda herhaldeeeeee resmen burda siddete magruz kaliyorum calamityjane yardim etsene hemen kactim dimi konuyu ben acmadim bikereeeemmmm
Hamileyiz güzeliz hiç de çirkinleşmedik iyi tarafından bakalım göğüslerimiz daha bi dolgunlasti mesela kız olduğu için benim popo zaten normalde de disaridaydi şimdi jenniferi geçti valla eşime nanik yapıp kaçıyorum çok hoşuma gidiyor sanki nişanlıymışız gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…