- 19 Ağustos 2016
- 558
- 214
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #33.081
ben de her jafta gıtmek gormek cok ısterdm oglumu ama her gıttıgımde dogum lımıtımden dusuyor cnmGeçmiştir canım 1 kiloyu ya da o civardadır :) maşallah ona. Ayy bu foto bizim 16.haftadan, yüzünü bu kadar net görmeyi beklemiyorduk bile o zaman ama kızım annesine gülücükler saçtı, biz şok olduk görünce :) en son biraz daha tombullaşmıştı tatlış ama yüz hatları artık belli dudaklar babası, çene ben bunlar kesin :) burun büyük ihtimalle ben, gözleri henüz bilmiyoruz, bakalım :) benim şirketimin yaptırdığı özel sağlık sigortam var, ondan yararlandığım için her hafta gidesim varama tabi gitmiyorum o kadar sık zararlı olabilir belki diye. Bana kalsa eve ultrason alıcam
Ayhh güldürdün beni cnm nanik miHamileyiz güzeliz hiç de çirkinleşmedikiyi tarafından bakalım göğüslerimiz daha bi dolgunlasti mesela kız olduğu için benim popo zaten normalde de disaridaydi şimdi jenniferi geçti valla eşime nanik yapıp kaçıyorum çok hoşuma gidiyor sanki nişanlıymışız gibi
Tetanozu yaptirmalısin canım çok riskli internette oku araştır sonra hemen kendini sağlık ocağında bulacaksınÇok pimpirkliyim ama bu aralar bana bi rahatlık geldi daha ne tetanoz nede şeker yüklemesi yaptırdım açıkcası ikisinide çok gerekli görmüyorum ondan sanırım
görümcemi çok severim ama kayınvalidemi oldum olası sevmedim.. Allahtan memlekette kv. kızımda 1 aylık olunca gelddiler, gelmeseydiler daha iyiydi, 1 aylık bebekle benden yemek içmek hizmet bekliyordu. sabır çeke çeke bi hal oldum, Allahtan kp hastalandı da erkenden gitmişti. bu defa Allah büyük bakalım... ama işin kötüsü bi kaynım istanbulda askerlik yapıyor evciye çıkıyor zırt pırt bu defa da o canımı sıkacak snaırım....Ya cnm gerçekten zor olmuş tabiki odanda yanlız kalacaksın bebeğinle onu emzireceksin sütünü sağacaksın. özel alanın orası senin. senin işin bitince yatağa örtü serersin girip bebeğe bakarlar kontrol ederler ne o gözlemlemek yani var mı yok mu. ee yok nolcak sen mi sağcan allah allah sanki bizim suçumuz napalım yani yoksada.töbe ya. neyse sinirlendim ya bu kv. görümce olaylarına sinir oluyorum Allahım çok şükür bende yok öyle bişey olacağını hiç düşünmüyorum. gelip kalmalarını yardımcı olmalarını isterim inşallh o psikolojiylede aynı şeyleri düşünürüm.Evet benm ablamda çok rahat geçirdi loğusalığını sakindi.ve kalp kırmadı bebeğinide sevdirdi.zaten bebeğe dokunamıyorsun ki yatağında seviyorsun ilk 10 gün 20 gün çok minicikler biz alamadık endişe ettik ama ablam sağ olsun alın dedi sevin dedi hiç vermemezlik yapmadı inşallh bende öyle olurum.tabiki elimizi hep yıkadım ve ağız yüz temasında çok bulunmadık.bilinçli yaklaşınca güzel oluyor. saç kılı varsa bi zahmet süpürge açsınlar ya sen mi açacaksın o halinle . neyse ben susuyorum kendi yaşamış gibi düşündüm sinirim bozuldu.
Evet kasıtlı kasıtlı yapmak çok hoşuma gidiyor aynı nişanlılık dönemi gibiyiz şuan flört eder gibi takılıyoruzAyhh güldürdün beni cnm nanik mi
Ay askerse gelsin ya yazık benim kardeşim de asker çok zor onların yaşadığı durum o gelsin sevaptirgörümcemi çok severim ama kayınvalidemi oldum olası sevmedim.. Allahtan memlekette kv. kızımda 1 aylık olunca gelddiler, gelmeseydiler daha iyiydi, 1 aylık bebekle benden yemek içmek hizmet bekliyordu. sabır çeke çeke bi hal oldum, Allahtan kp hastalandı da erkenden gitmişti. bu defa Allah büyük bakalım... ama işin kötüsü bi kaynım istanbulda askerlik yapıyor evciye çıkıyor zırt pırt bu defa da o canımı sıkacak snaırım....
bize de yassakkkkkk :):) dedim zaten artık bu göbüşle bir ara yasağı dr kaldırsa da benden sana hayır yok :d artık 40 bitene kadar bekleyecen :):):)Evet kasıtlı kasıtlı yapmak çok hoşuma gidiyor aynı nişanlılık dönemi gibiyiz şuan flört eder gibi takılıyoruzah canım kocacım
Cnm kötü düşünme yaa. Bu sefer söyle ama anne zamanım kalmıyor zor oluyor anlayış bekliyorum falan eşinle konuş yada o söylesin en iyisi. Umarım zorluk çekmessin. gerçekten kötü bir durumgörümcemi çok severim ama kayınvalidemi oldum olası sevmedim.. Allahtan memlekette kv. kızımda 1 aylık olunca gelddiler, gelmeseydiler daha iyiydi, 1 aylık bebekle benden yemek içmek hizmet bekliyordu. sabır çeke çeke bi hal oldum, Allahtan kp hastalandı da erkenden gitmişti. bu defa Allah büyük bakalım... ama işin kötüsü bi kaynım istanbulda askerlik yapıyor evciye çıkıyor zırt pırt bu defa da o canımı sıkacak snaırım....
hemen duygusallaşma kız :) düşünsene yatak odana hapsolacaksın, evde memişler fora dolaşamayacaksın sürekli dikkatli olman lazım... bi de yemek içmek ister ben zaten keendimden geçmiş olcam...Ay askerse gelsin ya yazık benim kardeşim de asker çok zor onların yaşadığı durum o gelsin sevaptir
bu aya kadar bu kadar rahatsız olmamıştım, ctesi kontrolümde sorucam, ama kaşıntı ve koku yok, eğer sende kaşıntı+koku falan varsa mantar olabilir, ilk hamileliğimde 2 kere vajinal mantar yaşamıştım, fitil veriyor dr o zaman 1 haftada iyileşiyorsun. şu an benim yaşadığım mantar değil, tanıyorum sonucta mantar nasıl oluyor, ama ne olduğunu bilemedim...
ctesi kontrolde bakalım ne diyecek dr
Canım çok tesekkur ederim.aslinda bende kv mı çok severdim.ama şimdi kırgınlıklar var icimde.senin dediğin gibi doğum günü evlilik yıldönümü gibi özel gunlerde arar memleketten birşeyler gönderir pek çok konuda dusuncelidir.hatta onceleri en azından kış döneminde gelip bizimle kalsın diyordum.o derece seviyordum.logusa kadın hassas olur diyen kişi kendi dediklerine hiç dikkat etmedi.diger dedikleri unutuluyor da sütle ilgili söylenenler insanın canını acitiyor.birde nedense doğum zamanlarında ona bir haller oluyor eltimin doğumunda da gerginlik yarattı.umarim sizin aranızda hiç bozulmaz canim
Ama çok tatlıyım valla kilo da aldım penguen gibi yürüyom kendimi sevesim geliyo görenler de hamilelik çok yaradı diyo oysa ne yiyom ki günde üç ekmekşaka kız ama öğlen arası ne yesem diye aklım hep yemekte
21+0 da ayrıntılıya girdiğimde söyledi doktor, ve doğum kanalını tam kapatmış, öncesini bilmiyorum... ilk doğumum normaldi, bu böyle kalırsa sezeryan olabileceğini söyledi. 21. haftaya kadar proluton iğne vuruluyordum onu kesti, ama dedi ki, bu plasentanın önde olduğu durumlarda doğum kanalının uzunluğu önemli demişti, eğer kısalma olursa tekrar iğneye başlayacağız. o yüden bu kontole 3 hafta dolunca gidiyorum ayı bekleyemedim.
Vallahi benim de çok var kimi zaman renkli de ama normal sanırım doktora sorucam muayenemde
Bizim doktor yasak demedi biz bu aya girene kadar devam ediyorduk da artık iyice bebış kasıkta geziyor korktuk küçük bir flört dönemine geçtikbize de yassakkkkkk :):) dedim zaten artık bu göbüşle bir ara yasağı dr kaldırsa da benden sana hayır yok :d artık 40 bitene kadar bekleyecen :):):)
amaaaa amaaaaa eski ben yok artıkCnm kötü düşünme yaa. Bu sefer söyle ama anne zamanım kalmıyor zor oluyor anlayış bekliyorum falan eşinle konuş yada o söylesin en iyisi. Umarım zorluk çekmessin. gerçekten kötü bir durum
Fazla odan varsa yahut bir odayı dinlenmesi için eşin ona söylesin zaten o da dikkatli davranır eşin de söyler böyle böyle diye inan sıcak yemeğe muhtaçlar kardeşim doğuda benim batiya nazaran doğunun yemekleri daha iyiymis ama batıdaki yemekler Allahın gücüne gitmesin gerçekten kotüymüs kardeşim hep dışarıdan yiyorduhemen duygusallaşma kız :) düşünsene yatak odana hapsolacaksın, evde memişler fora dolaşamayacaksın sürekli dikkatli olman lazım... bi de yemek içmek ister ben zaten keendimden geçmiş olcam...
aynen bizde öyleyiz. el ele evde dolaşıyoruz .eşim çok esprilidir benim ve şakacıdır bana karşı. us cnm yaaa. çok özledim bak şimdii . neyse konuya dönim. dün akşam gel hayatım mutfağa gidelim dedi kaldırdı beni koltuktan el ele tutuştuk mutfağa gittik. snra aldık meyvemizi el ele geri döndük içeribize de yassakkkkkk :):) dedim zaten artık bu göbüşle bir ara yasağı dr kaldırsa da benden sana hayır yok :d artık 40 bitene kadar bekleyecen :):):)
ben başında çok kanamalıydım şimdi de plasenta önde hala yasak :) gerçi benim de işime geliyor.. hiç aklımda değil çünküü...Bizim doktor yasak demedi biz bu aya girene kadar devam ediyorduk da artık iyice bebış kasıkta geziyor korktuk küçük bir flört dönemine geçtik
Benim kontrolüm haftaya çarşamba yazarım canımcanım doktor dedıklerini bana özelden atabilirmisin.burayı hergun takıp edemiyorum.hele haftasonu evden ımkansız takıp etmem
canım kayınvalideleri anlamak mümkün deil.iyiler iyiler sonra bişi yapıp herşeyi alt üst ediyolar.bence en moder kv de bile bilinç altında ben kaynanayım psikolojisi var.ara ara o çıkıyor.mutlaka günün birinde verdiklerini bi şekilde almaya çalışıyolar.herkezin kendi anası.
canım ben yemek yedikten bi saat sonra acıkıyorum.bide akşamustü çok acıkıyorumçsenin işin nasıl tempolumu
canım anlayamadım.akıntın 21. haftadan berimi var
canım doktorundan aldığın bilgiyi banada özelden atarmısın.heran forumu takıp edemıyorum
Allah iyiliğin, versin cnm ben ne düşünürken neler demişssin kadıncağıza yaa. üzüldüm şimdiamaaaa amaaaaa eski ben yok artıkeşime söyledim doğuma kadar gelen gelsin, doğumdan sonra kaynım kusa bakmasın diğer abisine gitsin gelsin hiiiççç kendimi kısamam..
kv deye de klaf arasında telefonda söyledim, doğumdan sonra ramazan geliyor zaten, bayram falan derken kışa gelirsiniz dedim, işe döneceğim zaman bakıcı tutucam 15-20 gün bakıcıyla kalırsın öyle hemen emanet edemem bebeği, hem işe yeni başlayıcam henuz kendimi toparlayam yemek-içmek derdimde olmaz sen olunca dedimkeisnlikle gelmez bu sene muhtemelen haha çok mu fenayım..
Sonra neden bi 40 daha olcakaynen bizde öyleyiz. el ele evde dolaşıyoruz .eşim çok esprilidir benim ve şakacıdır bana karşı. us cnm yaaa. çok özledim bak şimdii . neyse konuya dönim. dün akşam gel hayatım mutfağa gidelim dedi kaldırdı beni koltuktan el ele tutuştuk mutfağa gittik. snra aldık meyvemizi el ele geri döndük içerieve geldi işten ben gelince alışkanlık olmuş 1,5 yıldır her eve gelişinde sarılırım oda öper söylemesi ayıptır .sarılamadık göbekten eşimde az göbek yapmış bende de var baya kavuşmadı kolumuz nerdeyse gülüşüyoruz beklesin artık yanlız 40 bitcek sonra bi 40 daha olcak unutmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?