2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ben de her jafta gıtmek gormek cok ısterdm oglumu ama her gıttıgımde dogum lımıtımden dusuyor cnm yani doğm parasından eksiliyor her ay gittiğimde ayrı bir teminat açmıolar. e istanbulda özel hastanede dogum zaten cok pahalı, üzerine fark vermemek için ben de ayda bire katlanıyorum bazen 1,5 ayda bir nasıl bukadar net görüntü alabildiniz ya harıka gerçekten maşallah demek yüzü dönüktüü

Ayhh güldürdün beni cnm nanik mi

görümcemi çok severim ama kayınvalidemi oldum olası sevmedim.. Allahtan memlekette kv. kızımda 1 aylık olunca gelddiler, gelmeseydiler daha iyiydi, 1 aylık bebekle benden yemek içmek hizmet bekliyordu. sabır çeke çeke bi hal oldum, Allahtan kp hastalandı da erkenden gitmişti. bu defa Allah büyük bakalım... ama işin kötüsü bi kaynım istanbulda askerlik yapıyor evciye çıkıyor zırt pırt bu defa da o canımı sıkacak snaırım....

Ay askerse gelsin ya yazık benim kardeşim de asker çok zor onların yaşadığı durum o gelsin sevaptir

Evet kasıtlı kasıtlı yapmak çok hoşuma gidiyor aynı nişanlılık dönemi gibiyiz şuan flört eder gibi takılıyoruzah canım kocacım
bize de yassakkkkkk :):) dedim zaten artık bu göbüşle bir ara yasağı dr kaldırsa da benden sana hayır yok :d artık 40 bitene kadar bekleyecen :):):)

Cnm kötü düşünme yaa. Bu sefer söyle ama anne zamanım kalmıyor zor oluyor anlayış bekliyorum falan eşinle konuş yada o söylesin en iyisi. Umarım zorluk çekmessin. gerçekten kötü bir durum

Ay askerse gelsin ya yazık benim kardeşim de asker çok zor onların yaşadığı durum o gelsin sevaptir
hemen duygusallaşma kız :) düşünsene yatak odana hapsolacaksın, evde memişler fora dolaşamayacaksın sürekli dikkatli olman lazım... bi de yemek içmek ister ben zaten keendimden geçmiş olcam...

canım doktor dedıklerini bana özelden atabilirmisin.burayı hergun takıp edemiyorum.hele haftasonu evden ımkansız takıp etmem

canım kayınvalideleri anlamak mümkün deil.iyiler iyiler sonra bişi yapıp herşeyi alt üst ediyolar.bence en moder kv de bile bilinç altında ben kaynanayım psikolojisi var.ara ara o çıkıyor.mutlaka günün birinde verdiklerini bi şekilde almaya çalışıyolar.herkezin kendi anası.

canım ben yemek yedikten bi saat sonra acıkıyorum.bide akşamustü çok acıkıyorumçsenin işin nasıl tempolumu

canım anlayamadım.akıntın 21. haftadan berimi var

Vallahi benim de çok var kimi zaman renkli de ama normal sanırım doktora sorucam muayenemde

canım doktorundan aldığın bilgiyi banada özelden atarmısın.heran forumu takıp edemıyorum

bize de yassakkkkkk :):) dedim zaten artık bu göbüşle bir ara yasağı dr kaldırsa da benden sana hayır yok :d artık 40 bitene kadar bekleyecen :):):)
Bizim doktor yasak demedi biz bu aya girene kadar devam ediyorduk da artık iyice bebış kasıkta geziyor korktuk küçük bir flört dönemine geçtik

Cnm kötü düşünme yaa. Bu sefer söyle ama anne zamanım kalmıyor zor oluyor anlayış bekliyorum falan eşinle konuş yada o söylesin en iyisi. Umarım zorluk çekmessin. gerçekten kötü bir durum
amaaaa amaaaaa eski ben yok artık eşime söyledim doğuma kadar gelen gelsin, doğumdan sonra kaynım kusa bakmasın diğer abisine gitsin gelsin hiiiççç kendimi kısamam..

kv deye de klaf arasında telefonda söyledim, doğumdan sonra ramazan geliyor zaten, bayram falan derken kışa gelirsiniz dedim, işe döneceğim zaman bakıcı tutucam 15-20 gün bakıcıyla kalırsın öyle hemen emanet edemem bebeği, hem işe yeni başlayıcam henuz kendimi toparlayam yemek-içmek derdimde olmaz sen olunca dedim keisnlikle gelmez bu sene muhtemelen haha çok mu fenayım..

hemen duygusallaşma kız :) düşünsene yatak odana hapsolacaksın, evde memişler fora dolaşamayacaksın sürekli dikkatli olman lazım... bi de yemek içmek ister ben zaten keendimden geçmiş olcam...
Fazla odan varsa yahut bir odayı dinlenmesi için eşin ona söylesin zaten o da dikkatli davranır eşin de söyler böyle böyle diye inan sıcak yemeğe muhtaçlar kardeşim doğuda benim batiya nazaran doğunun yemekleri daha iyiymis ama batıdaki yemekler Allahın gücüne gitmesin gerçekten kotüymüs kardeşim hep dışarıdan yiyordu

aynen bizde öyleyiz. el ele evde dolaşıyoruz .eşim çok esprilidir benim ve şakacıdır bana karşı. us cnm yaaa. çok özledim bak şimdii . neyse konuya dönim. dün akşam gel hayatım mutfağa gidelim dedi kaldırdı beni koltuktan el ele tutuştuk mutfağa gittik. snra aldık meyvemizi el ele geri döndük içeri eve geldi işten ben gelince alışkanlık olmuş 1,5 yıldır her eve gelişinde sarılırım oda öper söylemesi ayıptır .sarılamadık göbekten eşimde az göbek yapmış bende de var baya kavuşmadı kolumuz nerdeyse gülüşüyoruz beklesin artık yanlız 40 bitcek sonra bi 40 daha olcak unutmasın.

Bizim doktor yasak demedi biz bu aya girene kadar devam ediyorduk da artık iyice bebış kasıkta geziyor korktuk küçük bir flört dönemine geçtik
ben başında çok kanamalıydım şimdi de plasenta önde hala yasak :) gerçi benim de işime geliyor.. hiç aklımda değil çünküü...

Benim kontrolüm haftaya çarşamba yazarım canım

Allah iyiliğin, versin cnm ben ne düşünürken neler demişssin kadıncağıza yaa. üzüldüm şimdi ama iyi olmuş tabi senin sağlığın daha önemli psikolojık olark da

Sonra neden bi 40 daha olcak He 40 haftadan sonraki lohusa 40 ı dimi okırk gün geçer yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…