2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
doktora dedım asırı derece yanma ve asırı derece acı agrı oluyor. yanı oyle acıyor kı esımde uzuldu :) doktora oyle dedım normal tabı bunlar dıyor olabılır dedı. zaten 32. ye kadar ızın var sonra yok dedı. zaten sımdı de sık olmasa ıyı olur dedı

doktor bey dedım yanı cekınıyorum ama dedım bısey soracagım dedım. tabıkı hamıleyım dıkkat edıyoruz ama dedım. zaman aralıgı cok uzun ama o oyle olunca da zarar mı dedım
Benim bazen sonrasında ağrım oluyordu doktora sordum çekine çekine normal dedi Sadece dikkatli olun kanama vs olursa ara dedi. Riskli görürse kendisi uyarıyor zaten

Aynen yaa bazen hiç ağrımıyo bazen de günlerce sürüyo ağrısı öyle olunca soğuyorum istemiyorum bi daha acısı gecince hadi bi daha

Nasip canım olacak olsa ne kadar korunursan korun oluyor

Oyyy maşallah büyümüş prenses inş önemli birşey çıkmaz cnm ağrın devam ediyor mu?
Hafifledi canm oyle nefesim kesilmiyor ama kesinlikle gecmiyor. Hafifte olsa devam ediyor. Ozellikle kizim sol tarafta ikamet ediyor. O zamanlar hele felaket :)

Ayy ne güzel :) valla mayıs 15 geciyo benim aklımdan hep bı yandanda oğluşum sanki 40 i tamamliycak gibi :) çok karisigim sağlıklı sıhhatli dogsunlarda mayıs ayı içerisinde ne zaman gelirlerse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…