2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ins oyledir ya endiselendim.pazar aksami epey hareketliydi gece hapsurdum kuvvetli kasigim agridi cok ama sonra gecti diyorum acaba bisey mi oldu yada pozisyonmu degistirdi.su an cikolata yiyorum ins tekmeler
Bir şey yoktur inşallah canım benimkide bazen çok hareketli hiç durmuyor bazen de hiç kımıldamıyor değişiyor yani. Hayırlısıyla bir şey yoktur

Kızlar ya bende ters tepen bişey var.
Hamilelikten önce nescafeden nefret ederdim, çay tiryakisiydim.
şimdi çaydan nefret ediyorum nescafe tiryakisi oldum
çok zararlımı nescafe acaba. bu hafta başladım yeni dahaca.
Ben de çok severim arada bir içiyorum evde olsa hergün içerim inan ki 3übir arada arada alip iciyorum

kızlar ya ben ıkı gundur bebegımın hareketlerını pek hıssedemıyorum.bazen ıc tarafa vuruo gıbı ama .bıyle bur durum yasayan varmı
Evet canim.gecen bende bi iki gün hissededim gün için de bir yada iki kere hissettim ki normalde maşallah çok kipir kipirdir en som dayanamadım gobegmi tuttum salladim sanirsam uyuyordu rahatsiz oldu bir kere vurdu geri öyle içim rahat etti

Hamileliği boyunca içen insanlar tanıyorum çocuğu gayet sağlıklı. Her şey için geçerli bu azı karar çoğu zarar abartmadan alınabilir

şimdi sağlıklı olmaları ileride hasta olmayacaklarını göstermez, arkadaşımın çocuğu annesi içti diye 9 yaşında astım oldu. tek sebebi de hamilelikte sigara içimi.

şimdi sağlıklı olmaları ileride hasta olmayacaklarını göstermez, arkadaşımın çocuğu annesi içti diye 9 yaşında astım oldu. tek sebebi de hamilelikte sigara içimi.
Aynı şekilde çocuğunda hiçbir problem olmayanlarda tanıyorum işte. Sadece tek bir sebebe bağlanmamalı bu şeyler. Yediği içtiği her şey etkileyebilir. Sigara istisna.

Hafifledi canm oyle nefesim kesilmiyor ama kesinlikle gecmiyor. Hafifte olsa devam ediyor. Ozellikle kizim sol tarafta ikamet ediyor. O zamanlar hele felaket :)
İnş en yakın zamanda da geçer cnm. Aynen bnm kızda solda. Onu hissettiğim ilk aydan beri mekanı orası

Kızlar ya bende ters tepen bişey var.
Hamilelikten önce nescafeden nefret ederdim, çay tiryakisiydim.
şimdi çaydan nefret ediyorum nescafe tiryakisi oldum
çok zararlımı nescafe acaba. bu hafta başladım yeni dahaca.

canım paket içine giren herşeyde var bi katkı.ama bazen insana çok kokuyo.bende çay içmezken içer oldum.bide kansızlık var aslında.bide haftada 1-2 türk kahvesi içiyorum

canım bende bakıyorum buara.ama hep 100 ve ustu.çoook pahalı

Allah muhabbetinizi bozmasın canım benim. Her şey o demek değil neticede

:)) alemsiniz

Hamileliği boyunca içen insanlar tanıyorum çocuğu gayet sağlıklı. Her şey için geçerli bu azı karar çoğu zarar abartmadan alınabilir

canım nikotin kesinlikle göbek bağında süzülmüyor direk çocuğa geçiyor diye biliyorum

Ayy ne güzel :) valla mayıs 15 geciyo benim aklımdan hep bı yandanda oğluşum sanki 40 i tamamliycak gibi :) çok karisigim sağlıklı sıhhatli dogsunlarda mayıs ayı içerisinde ne zaman gelirlerse :)
Aynen cnm vakitli ve kolay doğsunlar inş minnoşlar Bnmde hemen hemen o tarih geçiyor aklımdan 40 hafta sanki çok fazla gibi

Nikotin her türlü zararlıdır zaten de kafeinde mi direk geçiyor bebeğe? Yani içtiğimiz kahve vsden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…