2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar ya bende ters tepen bişey var.
Hamilelikten önce nescafeden nefret ederdim, çay tiryakisiydim.
şimdi çaydan nefret ediyorum nescafe tiryakisi oldum
çok zararlımı nescafe acaba. bu hafta başladım yeni dahaca.

Kızlar ya bende ters tepen bişey var.
Hamilelikten önce nescafeden nefret ederdim, çay tiryakisiydim.
şimdi çaydan nefret ediyorum nescafe tiryakisi oldum
çok zararlımı nescafe acaba. bu hafta başladım yeni dahaca.

Zararlı evet. Günde 1 tane belki. Nescafe çok yapay gıda. İçinde katkı maddeleri var

Ayy yok ya bıraktım içmicem daha okudum şimdi araştırdm zararlıymış dikkat bozukluğu ve hiperaktifliğe yol açıyormuş o kafeinin bebeğin damarlarında dolşıyormuş. ay allahım nasl bişeymiş ya. daha içmiyorum 2 bardakla kaldım sadece Allhtan

Süt tozu bile çok zararlı ama bende bazen 1 bardak içiyorum canım çok istediğinde. Sık almazsan bir şey olmaz

Biz böyle ince ince düşünürken millet nasıl fosur fosur sigara içiyo valla anlamıyorum İçin rahat etmeyecekse hiç içme canım
aynen rahat edemem valla ne olur ne olmaz. valla haklısın cnm ya sigara içen nasl içiyor korkmadan doğru söylüyorsun. bu arada burada bir arkadaşımız sigarayı bırakmaya çalışıyordu bırakabildi mi acaba kimdi adını unuttum. baya oldu 3 ay vardır bu konuyu konuşalı.

Simdilik 10 gunluk rapor verdi. Tuvalet haricinde kalkmam yasak. Dogum iznine 1 ay erken giricem galiba bu gidisle. Plasenta yerinden ayrilirsa tehlikeliymis. 26 haftalik daha. 37 yi bi gorebilsek hayirlisiyla....
Canım hareketlerne dikkat et kendini kısıtla bir şey olmaz inşallah memursan heyet iste doktorundan. Geçmiş olsun.

Aynen canım bende sigara kullanıyordum hamile kalmadan önce bırakmıştım iyiki de bırakmışım. Şimdi hiç içmemişim gibi soğudum ve ağzıma da almam yani. Tiryaki olmadığım için belki ama ne bileyim yaa ne olacağı belli mi olur içmemek lazım.

Ayy kızlar benim yavrum tüp bebek, tedavi esnasında da bir şey yapmadık. Siz çocuğa çalışırken ağustosta biz kankaydık
Gebelik oldu hiç yanaşmadık bile, muhabbetimiz iyi hamd olsun

Bi şey sorcam sırt çantası aldınız mı? Aldıysanız bi fotolayıverin olmaz mı. Annem chicco nun içi malzemeli olandan almış ama daha artistik bişeyler istiyorum

Allah muhabbetinizi bozmasın canım benim. Her şey o demek değil neticede

Canım anne çok yorgun olduğunda falan hissetmezmiş ağrıyı çikolata falan ye o zaman hareketleniyorlarmış
ins oyledir ya endiselendim.pazar aksami epey hareketliydi gece hapsurdum kuvvetli kasigim agridi cok ama sonra gecti diyorum acaba bisey mi oldu yada pozisyonmu degistirdi.su an cikolata yiyorum ins tekmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…