2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ben başında çok kanamalıydım şimdi de plasenta önde hala yasak :) gerçi benim de işime geliyor.. hiç aklımda değil çünküü...
ben dün dedim eşime ne yalan söylim seni ihmal ediyormuyum dedim . biraz uzak kaldık ya 3-4 aydır. hiç bişey olmadı filan.düşüncesini almak istedim. sordum.
dedi olurmu öyle şey sen bebeğimize odaklan ona güzl bak hiç bişey önemli değil sizden başka dedi.düşünme öyle şeyler dedi.içimi rahatlattı.canm kocaaam

Kızlar ben 24+4 haftaligim karnımda sertlesmeler oluyor ve 3 gündür sağ alt sırtımda ağrı var bunları yaşayan var mı yaaa ne olur cvb verin ilk gebelik olunca korkuyorum

Kızlar ben 24+4 haftaligim karnımda sertlesmeler oluyor ve 3 gündür sağ alt sırtımda ağrı var bunları yaşayan var mı yaaa ne olur cvb verin ilk gebelik olunca korkuyorum
çok normal. ben de yaşadım hepsini. hatta geçen gün sağ kasık ağrısından yürüyemedim bi süre. sertleşmeler de çok sık ve periyodik bi şekilde olmadığı sürece sorun yok.

İnşallah yükselir canım benim endişelenme sonradan düzeliyormuş genellikle..
Bizim doktor yasak demedi biz bu aya girene kadar devam ediyorduk da artık iyice bebış kasıkta geziyor korktuk küçük bir flört dönemine geçtik
Niye yasakladınız yaa herhangi bir tehlikeli durum mu var ? Doğuma kadar devam ediyor millet doktorda bi sakınca görmediği sürece devam bence

Senin ilk çocuk mu şekerim? kaç yıllık evlisiniz

aaa senin çok dikkatli olman ve hep istirahat etmen lazım o zaman Allah yardımcın olsun progestan iğneye devam etmen gerekli diye biliyorum... Geçmş olsun

Simdilik 10 gunluk rapor verdi. Tuvalet haricinde kalkmam yasak. Dogum iznine 1 ay erken giricem galiba bu gidisle. Plasenta yerinden ayrilirsa tehlikeliymis. 26 haftalik daha. 37 yi bi gorebilsek hayirlisiyla....

Aynen benimki de 2 gün önden gidiyor ona göre doğum tarihi belirleniyor zaten

Teyzeleri bu gun agrim icin dr a gittik. Rontgen gununu bekleyecegz mecbur. Dr bobrek genislemesi olabilir dedi. Kizimda cok iyi masaallah 26 haftalgz 933 gr olmusuz
Maşallah maşallah nazar değmesin böbrek genişlemesi senin için mi söyledi canım?

bu duyguyu bugun sabah saat 5 bucuk da yasadım. orada tas gıbı bısey oldu boyle onunla uyandım heryer yumusak orası sert ayy kuzum benım sonra hıc kıpırtı etmedım rahat etsın yavrum dıye. sonra duzeldı sagdan tekmeledı epey vurdu bugun ayy ne guzel bır uyanıs oldu musmutlu oldummm

Gönlüm normal doğumdan yana,inşallah bir problem çıkmazda normal doğum yapabilirim canım gerçi bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da normal,sezaryen hiç farketmez

Aynen banada oluyor günde 3-4 kez oluyor. sabah oldu. öğlenleri olmuyor çalışırken işyerinde çok nadir.. akşam eve gidince saatte bir oluyor nerdeyse. uzanınca. toplanıyor bir yere sert oluyor dokunuyorum oraya 10saniye sonra düzeliyor.

Gönlüm normal doğumdan yana,inşallah bir problem çıkmazda normal doğum yapabilirim canım gerçi bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da normal,sezaryen hiç farketmez
Tabi önemli olan sağlıklı olmaları ama normal her zaman daha güzel anne ve bebek açısından inşallah normal olur bende öyle istiyorum

annem dıyor bız hıc bılmezdık boyle seylerı yasak falan yoktu dıyor cok guluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…