- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #33.101
Benim 3. ayımda kanamam oldu ordan snra korktuk olmadıBizim doktor yasak demedi biz bu aya girene kadar devam ediyorduk da artık iyice bebış kasıkta geziyor korktuk küçük bir flört dönemine geçtik
evet cnm. o 40 da geçsin daha iyi. sende psikolojik olarak rahat hissedersin kendini bence. bende öyle yaniSonra neden bi 40 daha olcakHe 40 haftadan sonraki lohusa 40 ı dimi okırk gün geçer yahu
ben dün dedim eşime ne yalan söylim seni ihmal ediyormuyum dedim . biraz uzak kaldık ya 3-4 aydır. hiç bişey olmadı filan.düşüncesini almak istedim. sordum.ben başında çok kanamalıydım şimdi de plasenta önde hala yasak :) gerçi benim de işime geliyor.. hiç aklımda değil çünküü...
çok normal. ben de yaşadım hepsini. hatta geçen gün sağ kasık ağrısından yürüyemedim bi süre. sertleşmeler de çok sık ve periyodik bi şekilde olmadığı sürece sorun yok.Kızlar ben 24+4 haftaligim karnımda sertlesmeler oluyor ve 3 gündür sağ alt sırtımda ağrı var bunları yaşayan var mı yaaa ne olur cvb verin ilk gebelik olunca korkuyorum
İnşallah yükselir canım benim endişelenme sonradan düzeliyormuş genellikle..senle aynı gündeyiz :):)
benim şükür öyle rahatsızlıklarım yok, bir ara sok kaburgamda ağrı vardı sola yatamıyordum ama geçti şükürler olsun,
benim derdim plasentanın aşağıda olması, bana şimdilik bir zararı yok ama o kadar hareketsiz ve dikkatli oyaşıyrum ki, korkulardan tadını çıkaramadım hala hamileliğimin. yolculuk falan yasak mesela bana, erken doğum riskin var dedi.. umarım bu kontrolde biraz da olsa plasenta yükselmiştir.
Niye yasakladınız yaa herhangi bir tehlikeli durum mu var ? Doğuma kadar devam ediyor millet doktorda bi sakınca görmediği sürece devam benceBizim doktor yasak demedi biz bu aya girene kadar devam ediyorduk da artık iyice bebış kasıkta geziyor korktuk küçük bir flört dönemine geçtik
Senin ilk çocuk mu şekerim? kaç yıllık evlisinizben dün dedim eşime ne yalan söylim seni ihmal ediyormuyum dedim . biraz uzak kaldık ya 3-4 aydır. hiç bişey olmadı filan.düşüncesini almak istedim. sordum.
dedi olurmu öyle şey sen bebeğimize odaklan ona güzl bak hiç bişey önemli değil sizden başka dedi.düşünme öyle şeyler dedi.içimi rahatlattı.canm kocaaam
Anladım canım seninki tam kapalıydı demek. Çok geçmiş olsun. Hareketlerne dikkat et. Ben o dönem hep yattım evde de. Dr demediyse de sen yat emi. Yemek ev hallolur bi şekilde. Benim doktorum okula da gitme diyo. Heyet veriyo sürekli.
aaa senin çok dikkatli olman ve hep istirahat etmen lazım o zamanAllah yardımcın olsun progestan iğneye devam etmen gerekli diye biliyorum... Geçmş olsun
Aynen benimki de 2 gün önden gidiyor ona göre doğum tarihi belirleniyor zatenSon adet tarihinin ilk günü diyehedaplanılıyor ama ultrasona göre de öne çekilebiliyor. Bizim mesela ultrasona göre yalnızca 2 gün önce görünüyor38.haftadan sonrada her an olabilir zaten normal doğum başlangıcı
ilk bebiş cicimSenin ilk çocuk mu şekerim? kaç yıllık evlisiniz
Maşallah maşallah nazar değmesinTeyzeleri bu gun agrim icin dr a gittik. Rontgen gununu bekleyecegz mecbur. Dr bobrek genislemesi olabilir dedi. Kizimda cok iyi masaallah 26 haftalgz 933 gr olmusuz
bu duyguyu bugun sabah saat 5 bucuk da yasadım. orada tas gıbı bısey oldu boyle onunla uyandım heryer yumusak orası sert ayy kuzum benım sonra hıc kıpırtı etmedım rahat etsın yavrum dıye. sonra duzeldı sagdan tekmeledı epey vurdu bugun ayy ne guzel bır uyanıs oldu musmutlu oldummmcnm sen ne diyorsun ben 2 haftadır nerdeyse bebeğimin bir yere toplanmasından bebeğimi çok net hisseder oldum. özellikle tam orta kısma dayanıyor top gibi.taş gibi oluyor ne kadar mutlu oluyorum o öyle olunca. sağ tarafımı bastırıyorum yumuşack. o orta kısma dokunamıyrm çok sert. yaşadıkların çok normal emin ol. ağrılar oluyor batışmalar ara ara çok değil ama. buda normal.
ayık olmak daha heyecanlı cnm en azından bebişi hemen alıyoruz kucağımıza :) narkoz yememiş olyuoruz. nasolsa ayıgın da genel anestezinin de sonradan yaptığı ağrılar aynı:) ama ıcın rahat edecekse bayıl tabi ama inşallah normal doğurursun canım
Benimde öyle aynı zamanlarda mı evlendik kız ve aynı zamanda da hamile kalmışız herhaldeilk bebiş cicim1.yılımız doldu bebek istedik ve o ay bebişimiz oldu.
toplamda 1,5 yıl oldu evleneli.
Aynen banada oluyor günde 3-4 kez oluyor. sabah oldu. öğlenleri olmuyor çalışırken işyerinde çok nadir.. akşam eve gidince saatte bir oluyor nerdeyse. uzanınca. toplanıyor bir yere sert oluyor dokunuyorum oraya 10saniye sonra düzeliyor.bu duyguyu bugun sabah saat 5 bucuk da yasadım. orada tas gıbı bısey oldu boyle onunla uyandım heryer yumusak orası sert ayy kuzum benım sonra hıc kıpırtı etmedım rahat etsın yavrum dıye. sonra duzeldı sagdan tekmeledı epey vurdu bugun ayy ne guzel bır uyanıs oldu musmutlu oldummm
Olsun canım geçmiş ya kanama sayılı gün geçer 40 çıkınca teskere alcaz inşallahBenim 3. ayımda kanamam oldu ordan snra korktuk olmadı
Tabi önemli olan sağlıklı olmaları ama normal her zaman daha güzel anne ve bebek açısındanGönlüm normal doğumdan yana,inşallah bir problem çıkmazda normal doğum yapabilirim canım gerçi bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da normal,sezaryen hiç farketmez
annem dıyor bız hıc bılmezdık boyle seylerı yasak falan yoktu dıyor cok guluyorumİnşallah yükselir canım benim endişelenme sonradan düzeliyormuş genellikle..
Niye yasakladınız yaa herhangi bir tehlikeli durum mu var ? Doğuma kadar devam ediyor millet doktorda bi sakınca görmediği sürece devam bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?