2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ama cok guzel ya artık gercekten hıssedıyorum acayıp guzel bıseymıs yaa. lavaboya gırdıgımde gobegımı tum acıyorum aynada bakıyorum falan hahaha ıs yerınde enerjı gelıo ıcıme sonra tekrar gıdıp calısıyorum hahaha

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 640 gr. - Yaklaşık boyu : 30.1 cm. (Baştan Topuğa)
burda oyle yazıyor cuma gunu 535 gr 28 cm cıktı boy kılo dr ıyı dedı. ama nasıl ıyı gerı gıbı deıl mı stres oldum bıraz daha mı yesem kıı yaaa

Canım burda yazanlar yaklaşık değerler. Sen doktorunu dinle.

enerjimizi alıyoruz bebişlerden. onları düşünerek . göbeğimizi görerek tekmeleri duyarak hissederek enerji yükliyoruz kendimize.

bende hemen evlenır evlenmez olsun ıstıyodum 2016 agustos da evlendım hemencecık de olmus: ) cok sevındım 19 mayıs da tanısmıstık . o aralarda bebegımız gelecek:) :) :) ınsallah

Aslında gidince doktora sorsak olur ama artık yeter 7.aya basıyoruz evet 9.aya kadar devam edenler ama bebeği çok kasıkta hissediyorum eşim de korkmaya başladı artik

Teyzeleri bu gun agrim icin dr a gittik. Rontgen gununu bekleyecegz mecbur. Dr bobrek genislemesi olabilir dedi. Kizimda cok iyi masaallah 26 haftalgz 933 gr olmusuz
Oyyy maşallah büyümüş prenses inş önemli birşey çıkmaz cnm ağrın devam ediyor mu?

cnm burdakini dikkate alma yaaa. burdakilerin hiç biri doğru değil ki. kimin ki birebir aynı ki. ona bakarsan bebeğe 3 kilo diyor doktor bebk doğuyor 2,5 kilo. 100gr 200 gr hesabını yapmayalım bebeklerimiz büyüyor ve gayet normal seninki. benimki de 34cm görünüyor . ama geçen hafta doktorum bana 30cm dedi.

doktor bey dedım yanı cekınıyorum ama dedım bısey soracagım dedım. tabıkı hamıleyım dıkkat edıyoruz ama dedım. zaman aralıgı cok uzun ama o oyle olunca da zarar mı dedım

Aslında gidince doktora sorsak olur ama artık yeter 7.aya basıyoruz evet 9.aya kadar devam edenler ama bebeği çok kasıkta hissediyorum eşim de korkmaya başladı artik
Sen bence doktora sor canım o bir sıkıntı görmediği sürece en azından haftada 1 e düşürülebilir ama tamamen bitirmeyin bence, sizin tercihiniz tabi ama o da bir anlamda güzel bir bağ kocamızla aramızda

bende hemen evlenır evlenmez olsun ıstıyodum 2016 agustos da evlendım hemencecık de olmus: ) cok sevındım 19 mayıs da tanısmıstık . o aralarda bebegımız gelecek:) :) :) ınsallah
Sen cok yeni evliymişsin canım bizim bebek dogunca 7 yıl dolacak inşallah ben de hemen istiyordum ama eşin istemeyince olmuyor olsun gezmiş olduk öyle teselli buluyorum ama zaman da boş boş geçti keşke olsaydı cocugumuzla gezseydik sanırım nasip kısmet herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…