2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Plasenta previali arkadaslar var mi burda? Ben bugün previadan dolayi ilk kanamami yasayip solugu hastanede aldim.
Benimde 22. Haftaya kadar tam kapaliydi.22. Haftada gittigimde rahim agzinin tam kenarinda dedi cok sukur dahada cikar yukari dedi ki insallah cikmistir.haftaya kontrolum var bakalim.insallah sende en kolay sekilde atlatirsin daha duzelme ihtimali var senin icinde.ama cok dikkatli ol olurmu siradan bi durum degil bizim ektra dikkat etmemiz lazim

Nikotin her türlü zararlıdır zaten de kafeinde mi direk geçiyor bebeğe? Yani içtiğimiz kahve vsden?

canım kafeinde şöyle bişi var yanlış hatırlamıyorsam.günlük belli bir dozu var.onu geçersen bebeğe giden kan akışını yavaşlatıyor.yani bebeğin beslenmesini zayıflatıyor.o yüzden çok ıçmeyin deniliyor.yani ben hiç içmeyin diye bişey duymadım.ama tabi en sağlıklısı dr la konuşmak bu konuyu.

ben kola veya nescafe hiç içmiyorum.ama arada türk kahvesini içiyorum.miğdemi rahatlatıyor.gelicek hafta randevum var.dr la konuşucam bu konuyu

Kızlar yazdıklarınızı okudum da hepinizin ağzına vurmuş maşallah haha Ben de aynı durumdayım. Bir de biz evhamdan hamile olduğumu öğrendiğimde kestik, ya plesentam aşağıdaysa filan diye, nitekim biraz aşağıdaymış bir ara, şimdi çıktı ama dikkat etmeye devam ediyoruz. Bence temkinli olmak lazım. Bekleyeceğiz yapacak birşey yok

Hasta strese girip bebeğe zarar vermesin diye sigaraya bile müsade ediyorlarsa kahveye hiçbir şey demezler dediğim gibi normalde hiç aramam çayı severim ama bazen canım aşırı nescafe istiyor o zaman da içiyorum haftada 1 belki ayda 1

Nedir bu kocalarımızın fedakar, düşünceli, hamarat, sevimli analarından çektiğimiz Ben kendisini çok seviyorum ama arada değişik hareketleri oluyor tabi, olur öyle ya bilenmeyin hemen, düşünüyorum ileride ben nasıl olacağım kim bilir, ayrıca muhakkak kendi annelerimizin babalarımızın da gariplikleri oluyor ama onlar batmıyor. Biraz empati de yapmak lazım. Şahsen ben sivri dilli bir gelinim. Ona da birşey söylediğinde kızamıyorum

Kendi annen olsa çemkirirsin ama di mi ele bi şey diyemiyosun

canım Allah bilir tabi umarım zararı olmaz ama canın çok isteyincede onu bi şekilde köreltmek lazım

canım bende severim.bana çok faydası oldu.şimdi nankörlük yapmıyım.ama bu yaptıklarını laf arasında burnuma kakınca bende acayıp kırıldım

Bana farketmiyor vallahi, hiç lafımı esirgemem.

keşke bende oyle olsam.eşim arada kalıyo hep

Sıkıntı büyük olmadığında eşim gülüp geçiyor vallahi, bunlar tatlı çekişmeler bence. Ama insanların ne yaşadığını bilemiyorsun ki. 50-60 yaşına gelmiş kadıncağız, bu yaşına kadar ne yaşadı neden öyle davranıyor onu da düşünüp biraz hak vermek lazım diye düşünüyorum. Arada kızıyorum ama geçiyor. Sonuçta sevdiğim adamı doğurmuş, büyütmüş. Allah razı olsun.

Bu arada arkadaşlar ben kahve sektöründe çalışıyorum. Ayrıca gıda mühendisiyim. Biraz biliyorum ne yenir ne içilir ne katkılı ne değil vs. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri bir damla bile kahve içmedim. Herhangi bir türünü. Çok canınız çekiyorsa Türk kahvesi türündeki kahvelerden haftada bir tüketin ama fazlası zarar. Kafeinsizlerden edinebilirseniz onları daha rahat tüketebilirsiniz. Cola icetea tarzı içecekleri de kesinlikle tüketmeyin. Ben normalde de içmiyorum yıllardır.

Colayı boşver de icetea de bari kafein olmasaydı

canım hangimizin hayatı kolay.hangimizin annesi babası sıkıntı çekmemiş bu hayatta.ama bunu birbirimizden çıkartmak yada büyüklerinde çocuklarımızdan çıkarmak bence çözüm deil

sen mesele bebeğini kucağına laınca çok uykusuz kalıcaksın, çalışıyorsan işe hep mor gözlerle gidceksın, gün olucak saçına tarıyamıyacaksın, gün olucak hasta olucaksın ama yınede dimdik ayakta o çorbayı pişireceksin.
bunları ilerde çocuğunun burnuna kakmayı duşunuyormusun?

canım kutu günlük süt %100 doğal yazan yoğurtlar hakkında ne düşünüyorsun

İnş en yakın zamanda da geçer cnm. Aynen bnm kızda solda. Onu hissettiğim ilk aydan beri mekanı orası
4 . aya kadar soldan ayrilmadi. Simdi kafasina gore teyzesi. Oyy o vursun onla ilgili bsy olmasinda. Ben dayanirim. Bu ara formunda kuzum. Vurup duruyor. Ne dikker dokuyorm sola geccsn diye hc dinlemio annesini. Yerim ikisinide az kaldi kuzulara kavusmaya

Aynen bende öyleydim 5 yıl vardır nescafe içmeyeli. ama geçenlerde bir kokusu geldi ark. içerken bende içtim ve çok iyi geldi . 2. kez bugün de içtim ama araştırma yaptım yarısında bıraktım. içmeyeceğim gerçekten zararlı.

Oyy yavrumm öyle panik de yapma içtim diye, bir daha içmezsin. Benim de normalde hiç sevmediğim şeyleri canım çekiyor, işte bunlar hep hamilelik

Canım ates basması bende ara ara oluyo oda basıyor beni kalkıp pencereden hava alıyorm hemen. Uykusuzluk da bu haftalarda basladı gecen gün sabah 6ya kadar uyuyamadım . Simdiden boyleyse son aylarda napıcaz hic bilmiyorm

Vardır her şeyde bir hayır ablamda bana demişti ben o şekeri içince kusuyorum şimdi olsa içmem diye çok takma kafana ben yaptırmadım doğrusu bu demiyorum tabiki ama bünyen böyle uygun görmüş
Aynen canım bunyem kaldırmadı . Aclk sekerime bakılmıstı persembe de tokluk sekerime bakılacak ona göre anlaşılmaya calısılcak artık

Kızlar ya bende ters tepen bişey var.
Hamilelikten önce nescafeden nefret ederdim, çay tiryakisiydim.
şimdi çaydan nefret ediyorum nescafe tiryakisi oldum
çok zararlımı nescafe acaba. bu hafta başladım yeni dahaca.
Cok ilginc ama benim doktorum da her gun bir bardak içebilirsin nescafeyi diyo bana . Ama ben hamile olduğumu ogrendigimden beri toplam 3kere icmemişimdir . Kafein kafeindir. 3gun cıkmıyormus bebegin damarlarından kıyamam ki ben ona daha dun gördüm arkadasım 1hafta sonra dogum yapıcak fosur fosur nargile iciyodu ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…