- 12 Ağustos 2008
- 928
- 554
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #33.241
Cok tesekkür ederim. Benimde Dr'um cok yanlisi değil ama anneannemde seker hastaligi annemde de seker sınırda oldugu icin bir nevi mecbur kaldik. Emin olmak gerekti, yoksa bende yaptırmayacaktım. Cok agir serbetli birsey degil zaten. Bildiğin bir kutu soguk icecek :)Hadi geçmiş olsun. Dr benden de istedi aile hekimine yaptır gel dedi ama aile hekimi de bayılma kusma gibi durumlarda müdahale edemiyoruz bu nedenle yapmıyoruz dedi. Benden Açlık ve tokluk kan aldı bunlarda da çıkıyormuş risk varsa. Dr sordum olur dedi. Yani şeker yüklemesi yaptırmayan da çok. Mantığı anlamadım zaten vücuda extra şeker yükleyip değerlere bakmak tuhaf geliyor.
Yoğurdu bende çok severimm sadece bu hileler canımı sıkıyor.Kaçmasın ya. Yoğurt çok güzel bir şey :) evde daha azalınca gözüm seğiriyor benim hahaGebelikte de bir şey aşermedim, ama geçen gece eşimi yoğurt almaya yolladım gece düşün
Ben de bir keresinde eşimle bi tartışmamıza karışmıştı sananeee demiştim sonra özür dilemiştim tabi kendi anneme yapılmasını istemediğim bişeyi yapmıştım kendi ailem de çok kızmıştı bana maşallah diyim de kvdemle iyiyiz çok şükürBana farketmiyor vallahi, hiç lafımı esirgemem.
Canım annede değil babada varsa risk taşıyor kafana takma yani sende bir şey çıkmaz hayırlısıyla.Cok tesekkür ederim. Benimde Dr'um cok yanlisi değil ama anneannemde seker hastaligi annemde de seker sınırda oldugu icin bir nevi mecbur kaldik. Emin olmak gerekti, yoksa bende yaptırmayacaktım. Cok agir serbetli birsey degil zaten. Bildiğin bir kutu soguk icecek :)
Aynen cnm . Kendi ineği yok ama karadenizde orduda kendisi. ineği olan çevresi çok zaten orduda belirli kısımlar köy gibidir kendiside öyle bir yerde oturuyor. tavukları var serası var. kivi ağacından tut mandalina ağacı limon ağacı elma armut incir ağacı.çilek serası . lahana kıvırcık fasulye domates salatalık,nane, kabak aklıma gelmeyende vardır muhakkak ne varsa arsasında kendisi yetiştiriyor eşiyle. ve satışını yapıyor o kadar mamul ne olacak değil miBenim kayınvalidem de yapıyordu evde yoğurt, ben gidince hazır yoğurt alıyordu bana :) Ama o da artık sütçüyü ve ev yoğurdunu bıraktı. Kayınvalidenin kendi ineğiyse, ilaç filan vurmuyorlarsa o zaman sağsın yapsın yoğurdunu iyice kaynatıp. Ama güvenilir birinden aldımlarla filan olmuyor işte. Kocaman ineğin olsa hasta olsa ölmesin diye basıyosun ilacı. O da haklı. Farkında değiller ki ne ilacı vuruluyor, o süte geçiyor da bize bir zararı olur mu diye. Bilinçsizlik bazılarınınki de uyanıklık...
Sadece uzun süre aç kaldığın için ve insandan insana değiştiği için sanırım risk alamıyor aile hekimleri. Donanımlı bir hastane değil neticede. Ama illa yaptırayım aklımda kalmasın dersen hastanede yaptır. :)Ucakla gidiyorm canm cok uzun surmeyecek 45 dk kadar. Aclik tokluga nasil bakiliyoruz. Hic bu zamana kadar baktrmadm ben
Anaaaammm nargile mi sigara içmem ama o şey içiliyor tövbe YarabbimCanım ates basması bende ara ara oluyo oda basıyor beni kalkıp pencereden hava alıyorm hemen. Uykusuzluk da bu haftalarda basladı gecen gün sabah 6ya kadar uyuyamadım . Simdiden boyleyse son aylarda napıcaz hic bilmiyorm
Aynen canım bunyem kaldırmadı . Aclk sekerime bakılmıstı persembe de tokluk sekerime bakılacak ona göre anlaşılmaya calısılcak artık
Cok ilginc ama benim doktorum da her gun bir bardak içebilirsin nescafeyi diyo bana . Ama ben hamile olduğumu ogrendigimden beri toplam 3kere icmemişimdir . Kafein kafeindir. 3gun cıkmıyormus bebegin damarlarından kıyamam ki ben onadaha dun gördüm arkadasım 1hafta sonra dogum yapıcak fosur fosur nargile iciyodu ben şok
Bende istiyorum kivi çilek muzAynen cnm . Kendi ineği yok ama karadenizde orduda kendisi. ineği olan çevresi çok zaten orduda belirli kısımlar köy gibidir kendiside öyle bir yerde oturuyor. tavukları var serası var. kivi ağacından tut mandalina ağacı limon ağacı elma armut incir ağacı.çilek serası . lahana kıvırcık fasulye domates salatalık,nane, kabak aklıma gelmeyende vardır muhakkak ne varsa arsasında kendisi yetiştiriyor eşiyle. ve satışını yapıyor o kadar mamul ne olacak değil miher fırsatta gönderiyor bana her birinden gönderebildiği kadar. Dünde geldi bikaç parça bişeyler.Hemen tüketmeye başladım
İnsanlar delirmişAnaaaammm nargile mi sigara içmem ama o şey içiliyor tövbe Yarabbimama normal zamanda tabi hamileyken ne de çok zararlı ay ben şok
Açık sözlüyüm ben kasmam. Söyleyiveririm. O da sağolsun hemen alttan alır. O söyler ben alttan alırım. Huy olarak benziyoruz. O yüzden galiba birbirimizi anlıyoruz. Yapacak birşey yok. Benim de özür dilediğim onun da özür dilediği zamanlar oldu. Çük şükür aklı mantığı olan insanlarız.Ben de bir keresinde eşimle bi tartışmamıza karışmıştı sananeee demiştim sonra özür dilemiştim tabi kendi anneme yapılmasını istemediğim bişeyi yapmıştım kendi ailem de çok kızmıştı bana maşallah diyim de kvdemle iyiyiz çok şükür
O süt tadı gelmesi mayalamandan kaynaklanıyor olabilir bazen aşırı ılık mayalandiginda o tad oluyor yahut hayvanlara verdiği yiyeceklerle de alakali olabiliyor o durumBende sütçünün sütünün çok sulu yoğurt olmaya başladığını ve incecik kaymak olmaya başlayınca bıraktım, şimdi cam şişedeki günlük sütlerden alıyorum. Onlarla yoğurdumu yapıyorum. Sütçüden aldığımda yaptığım yığurtta resmen süt tadı geliyordu ağzıma, şimdi eskiden annemin yaptığı yoğurt tadını alıyorum.. böylesi daha güvenli geldi bana da
Ay canın çekmesin cnm söyledim diye yaaBende istiyorum kivi çilek muz
Yok aldim sonuclari zaten bir sıkıntı yok, bende biliyordum da, emin olmak istedi bir yanım hep. Evlat cok tatli :)Canım annede değil babada varsa risk taşıyor kafana takma yani sende bir şey çıkmaz hayırlısıyla.
Çok geç artık napcaz şimdiAy canın çekmesin cnm söyledim diye yaa
Aman maşallahYok aldim sonuclari zaten bir sıkıntı yok, bende biliyordum da, emin olmak istedi bir yanım hep. Evlat cok tatli :)
bana yaptıklarını çekiyor canım
Çok geç artık napcaz şimdi
Cnm açlık değeri nasıl 120 iyi oluyo. Açlık 92 yi geçmemesi gerek diyil mi. Bana verilen kağıtta açlık 92, tokluk 140 diye yazıyo.Benim açlık değerim 120 çıktı daha yapmayacak.gayet iyi dedi. kurtuldum 100 lükten.
Sana gelenlerden sende bana gönderirsin olmaz mıkafamı nerelere vursam şimdi bilemedim ki yük altına girdim gördün mü sen şimdi
Yoğurt demeye bin şahit peki bu fabrikalardaki mühendisler ne iş yapıyor merak ediyorum kesinlikle öğrenilen bilgilerin uygulandığı asla düşünmüyorum sütçüme güveniyorum mis gibi kaymak çıkıyorcanım kutu günlük süt %100 doğal yazan yoğurtlar hakkında ne düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?