2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cok tesekkür ederim. Benimde Dr'um cok yanlisi değil ama anneannemde seker hastaligi annemde de seker sınırda oldugu icin bir nevi mecbur kaldik. Emin olmak gerekti, yoksa bende yaptırmayacaktım. Cok agir serbetli birsey degil zaten. Bildiğin bir kutu soguk icecek :)

Bana farketmiyor vallahi, hiç lafımı esirgemem.
Ben de bir keresinde eşimle bi tartışmamıza karışmıştı sananeee demiştim sonra özür dilemiştim tabi kendi anneme yapılmasını istemediğim bişeyi yapmıştım kendi ailem de çok kızmıştı bana maşallah diyim de kvdemle iyiyiz çok şükür

Canım annede değil babada varsa risk taşıyor kafana takma yani sende bir şey çıkmaz hayırlısıyla.

Aynen cnm . Kendi ineği yok ama karadenizde orduda kendisi. ineği olan çevresi çok zaten orduda belirli kısımlar köy gibidir kendiside öyle bir yerde oturuyor. tavukları var serası var. kivi ağacından tut mandalina ağacı limon ağacı elma armut incir ağacı.çilek serası . lahana kıvırcık fasulye domates salatalık,nane, kabak aklıma gelmeyende vardır muhakkak ne varsa arsasında kendisi yetiştiriyor eşiyle. ve satışını yapıyor o kadar mamul ne olacak değil mi her fırsatta gönderiyor bana her birinden gönderebildiği kadar. Dünde geldi bikaç parça bişeyler.Hemen tüketmeye başladım

Ucakla gidiyorm canm cok uzun surmeyecek 45 dk kadar. Aclik tokluga nasil bakiliyoruz. Hic bu zamana kadar baktrmadm ben
Sadece uzun süre aç kaldığın için ve insandan insana değiştiği için sanırım risk alamıyor aile hekimleri. Donanımlı bir hastane değil neticede. Ama illa yaptırayım aklımda kalmasın dersen hastanede yaptır. :)

Anaaaammm nargile mi sigara içmem ama o şey içiliyor tövbe Yarabbimama normal zamanda tabi hamileyken ne de çok zararlı ay ben şok

Bende istiyorum kivi çilek muz

Açık sözlüyüm ben kasmam. Söyleyiveririm. O da sağolsun hemen alttan alır. O söyler ben alttan alırım. Huy olarak benziyoruz. O yüzden galiba birbirimizi anlıyoruz. Yapacak birşey yok. Benim de özür dilediğim onun da özür dilediği zamanlar oldu. Çük şükür aklı mantığı olan insanlarız.

O süt tadı gelmesi mayalamandan kaynaklanıyor olabilir bazen aşırı ılık mayalandiginda o tad oluyor yahut hayvanlara verdiği yiyeceklerle de alakali olabiliyor o durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…