2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cnm açlık değeri nasıl 120 iyi oluyo. Açlık 92 yi geçmemesi gerek diyil mi. Bana verilen kağıtta açlık 92, tokluk 140 diye yazıyo.
Canm bana doktorum iyi dedi. sorun yok dedi. benim kağıdımda öyle yazıyormu acaba ben evde bi bakayım ona . ama ben görmedim senin dediğin gibi bişey yazmıyordu. açken 50 lik yaptı 120 çıktı . sorun yok dedi. 100 lük yapmadı bişey demedi kötü bişey yok dedi. bilemedim şimdi.

Cnm naptın nasıl şekerin? Ya herkes farklı bişey diyo ya. Bakalım perşembe randevum var ne olacaksa olcak artık. Hergün evde kendin ölçüyor musun? Ve kaç çıkıyor?

Canim stres olma buda zarar.kotuyu duaunup cekme kendine ben hep duzelecegine inandim suanki durumumun ne oldugunu bilmiyorum merak ediyorum o ayri ama saglikla tamamlicaz insallah bu sureci inaniyorum buna.benimki artik yukarida oynuyor ama bu plesentadan kaynakli degil bence cok kisiden duydum gebeligi normal seyretmesine ragmen bebegin asagi vurdugunu.bence bu daha cok.bebegin pozisyonu ile ilgili.insallah sende dr gittiginde guzel haberler duyarsin

Teyzeleri bu gun agrim icin dr a gittik. Rontgen gununu bekleyecegz mecbur. Dr bobrek genislemesi olabilir dedi. Kizimda cok iyi masaallah 26 haftalgz 933 gr olmusuz
Oy maşallah sana minik prenses.geçmişler olsun annesi hamilelikte yaşanabilitesi yüksek bir rahatsızlık.hemen kızımızı suçladın.zalim

Ne güzelmiş çok şanslısın doğal doğal. O kadar imkanı varken ben olsam ineğimi de alır mis gibi sağlıkla tüketirim sütünü. Ama marketten al sen yine de normalde sütünü yoğurdunu. O yollayınca canın çok çekiyorsa o seferlik yer içersin ne diyim

Kvnin gonderdigi süzme yoğurt mu canım Ayy kesin öyledir o yaaa ben de kvmin köylerine gittik mi yazın 10 kilo alır kaynatırım üzerine kaymaģı çıkar sapsarı mayalarim sütü sonra süzerim kaskati süzme yoğurt olur torbalara koyar difrize atarım ama nasıl lezzetlidir anlatamam süzme mi yollamiş miss miss

İşimizi yapıyoruz canım. Sen kıvamına kaymağına bakarak mühendislerin işini ve yoğurdun kalitesini değerlendirirsen sütçünün antibiyotikli sütüne devam et. Öğrenilen bilgiler uygulanıyor. Bizzat çalışırken deneyimledim.

kızlar ya ben ıkı gundur bebegımın hareketlerını pek hıssedemıyorum.bazen ıc tarafa vuruo gıbı ama .bıyle bur durum yasayan varmı
Ben öyleydim bir hafta falan önce.meğer bebeğimin duruşu bana dönük vaziyetteymiş sarılır vaziyette,o yüzden tekmeleri de çok cılız hissediyormuşum doktorda aldım soluğu ama sıkıntı yoktu.endişe etme sakın döner o

Senin o 120 şeker yüklemesinden sonraki tokluk şekerindir.

Teyzelerimiz seker yüklemesinden geldik simdi, 1 haftada 107 gr almisiz Seker yüklemesinde de sorun cıkmadi sükür acliktan basim agridi ama Simdi biraz dinlenicem, uyku zamani valla
Bu haftalar itibariyle kilo artışları hızlanıyormuş annesi artık yavaş yavaş da filmin sonuna geliyoruz mutlu sonlara az kaldı.darısı başıma inşallah ben de perşembe şeker yüklemesi yaptıracak kısmetse

Ay bizim buraya gelen sütcünümde sütü hic güzel degil basbaya suyla karistirmis ne kaymagi var ne bisey. Arkadaslara söyleyincede yok inanmiyorlar. Benim kv ler köyde inek sütünü bilmiyom mu bildigin koyu süt olur yagli yagli miss gibi

Yoğurdu bende çok severimm sadece bu hileler canımı sıkıyor.
Mühendislere aldıkları o kadar eğitimlere saygım var yalnız burası Türkiye ve fabrikasyon ürünlerde hile çok annelerimiz bizi kapıya gelen sütle mayaladıkları yoğurtla büyütmüsler düne kadar market sütleri almazdık keza yoğurt da öyle herkes kendi mayalardı

Bazı gurme marketlerde keçi yoğurdu oluyor. Müthiş oluyor. Deneyin. Kıvam görsün gözün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…