2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Teysozlar cok sükür ki bebek odasindan tutun bezine sampuana kadar butun alisverisimiz bitti tek bir iki emzirme cayi gogus ucu kremi falan kaldi onlarda hallolur basit seyler geriye bi tek odasini kurmak camasirlarini yikamak utulemek kaldi son iki ayimda kis uykusuna yaticam bu gun aldiklarimi foto atarim sizlerede

Hazır gıdalara birşey diyemem ama süt ve yoğurtta bilinen markalarda sıkıntı olmaz kesinlikle. Ben Hacettepe Üniversitesi mezunuyum, Pınar ve Yörükoğlu'nda çalışma fırsatım oldu, rahatlıkla tüketiyorum. Senin mantıkla annelerimiz evde doğuruyormuş, perinatolog jinekolog görmemişler biz de öyle yapalım o zaman. Herşeyin gelenekseli en iyi demek değil.

Bacılar benim boynumun altında et benleri çıktı ya iğrenç görünüyorlar
Şuan iki tane mercimek tanesi boyutunda var diğer üç tanesi de yetişiyor.

Aldırsam olur mu ki

Aklına gelmeyenler iyiki gelmemiş canım

Torku ürünleri hakkında ne düşünüyorsun canım? Biz herşeyi torku almaya başladık.

Evde mayalanan yogurda hiç benzemiyorlar ama

Anladm cnm bu bana daha mantikli geldi. Peki ne kadar sure yapmaliyim bunu

Oy maşallah sana minik prenses.geçmişler olsun annesi hamilelikte yaşanabilitesi yüksek bir rahatsızlık.hemen kızımızı suçladın.zalim
Tesekuur ederizz teyzesii. :) anneme cekmisim bu konuda ne olsa benden bilirdi. Simdide ben ayni :)))

Yolculuklar yapacak olmak benide düşündürüyor. Bizde sekeri olanda yok aslinda. Aile hekimide pek ilgili degl bakalm :)

Ben de arayıştayım bulursan takipteyim mayoralın çantaları güzel ama onlar da sırt değil

Aynen cnm vakitli ve kolay doğsunlar inş minnoşlar Bnmde hemen hemen o tarih geçiyor aklımdan 40 hafta sanki çok fazla gibi
Evet ya çok fazla yinede Rabbim hayırlısını nasip etsin bazen böyle sabırsız davrandıkca kızıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…