2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Baba da şeker olunca risk grubunda mı oluyoruz ya benim babamda şeker var ama öyle ilaç ya da İnsülin kullanmiyo o kadar yüksek değil inşallah bende de çıkmaz bazen olcuyorum yemekten sonra 125 129 falan cikiyo

Sunny Baby 758 Millenium Travel Sistem Bebek Arabası
kızlar bu arabayı çok beğendim. Bundan alan var mı? 360 derece dönüyor falan. Aklım karıştı baka baka.

Cnm naptın nasıl şekerin? Ya herkes farklı bişey diyo ya. Bakalım perşembe randevum var ne olacaksa olcak artık. Hergün evde kendin ölçüyor musun? Ve kaç çıkıyor?
Ben bugün 100'luk yukleme yaptirdim ve hepsi sınırın altında çıktı o yuzden sekerimin olmadığı kesinlesmis oldu.
Degerleri gene de yazayım fikrin olması icin. Açlık sekerim 85, 1. saat tokluk 157, 2. saat tokluk 139 ve 3. saat tokluk da 101 cıktı. Evde ölçmeye gerek kalmadı, doktorum sadece karbonhidrat alımına dikkat et dedi. Sen de bi goster bakalım doktoruna ne diyecek.

Canim.olcebilecegimiz bi alet mi var
Baba da şeker olunca risk grubunda mı oluyoruz ya benim babamda şeker var ama öyle ilaç ya da İnsülin kullanmiyo o kadar yüksek değil inşallah bende de çıkmaz bazen olcuyorum yemekten sonra 125 129 falan cikiyo

Merhabalar Mayıs annisleri nasipse benim de Mayıs sonu doğum olacak gerçi erken doğum riskim var her hafta igne oluyorum kaç haftalik oldunuz hanımlar

kedicik61 csnım o arabadan almadım ama ayni tip aldım. Düşünüyorum çok mu hantal oldu diye ağır olduğunu söyleyenler merdivenden inip çıkmanın zor olduğunu söyleyenler var. Bizim kendi arabamız küçük bu pek büyük. Evin garajından çıkarırım arabayı diyip avutuyorum bende kendimi. Ama yine de çok sevdim bu arada bi Karadeniz havası sezdim hastane çıkışından. Çok tatlıymış. Kocam da Beşiktaş lı almış

Lohusa pijaması önden düğmeli mi olmalı emzirme için acaba? Ne çok şey var alınacak. Kafam iyice çorba oldu.
Lohusa pijamalarinda emzirme cebi oluyor genelde.eger oyle almazsan mutlaka ustten dugmeli almalisin yoksa emzirirken pijamani yukari kaldirmak zorunda kaliyosun

Hiç kaldırıp bakmak gelmedi aklıma dükkanda.Bizim araba da küçük opel corsa. Eşim arka koltuğu sökelim ancak sığar diyor. Evet Trabzonluyuz Trabzonsporluyuz. Rengini de şeklini de beğenerek aldım hastane çıkışının.

Merhabalar Mayıs annisleri nasipse benim de Mayıs sonu doğum olacak gerçi erken doğum riskim var her hafta igne oluyorum kaç haftalik oldunuz hanımlar
Merhabalar canım.aman dikkat diyim.en azından 32 yi geçmeye çalış.bol dinlen.ben 28.haftaya girdim miniğimle.sizde durumlar ne annesi??

Lohusa pijamalarinda emzirme cebi oluyor genelde.eger oyle almazsan mutlaka ustten dugmeli almalisin yoksa emzirirken pijamani yukari kaldirmak zorunda kaliyosun
Bende öyle düşündüm. Mantıksal olarak kaldırmak gerekir düğmesizde. Görümcem normal doğu yaptı hastanede yatırmadılar bile. Sabahtan doğurdu akşam üzeri çıktı. Pijama falan giymedi. en güzel bence.

Canım valla bizim kızın hiç utanması yok her gittiğimizde sereserpe yatıyor elini ensesine koyup keyif yapıyor öyle fotoğrafları da var sanırsın plajda güneşleniyor inanılmaz hareketli yaa minnoş maşallah, el kol durmuyor o yüzden pozisyonu net değilse bile hareket ettirip görüntü yakalamak çok kolay oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…