2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar ya ben ıkı gundur bebegımın hareketlerını pek hıssedemıyorum.bazen ıc tarafa vuruo gıbı ama .bıyle bur durum yasayan varmı
Evet canım bazen içe içe vuruyor cidden sanki organlarımı tekmeliyor :) bazen de göbeğe vuruyor dışa doğru o zamana zaten hareketini görebiliyoruz da. Benimki çok sık yer değiştirdiği için uzun süre hissetmediğim olmadı pek. Yine de yorulunca falan sanki daha az hareket ediyor, küsüyor galiba :)

Arkadaşlar acil cevap verir misiniz Bugün şeker yüklemesi yaptırdım 26+2 haftalığım.açlık kanım alındı sonrasında 75 gram şeker yüklemesi yapıldı sonra yine kan alındı 1 saat sonra tekrar alıcağını dediler o arada ben buz gibi ter çıkardım elim ayağım titredi gözlerim karardı yanımda da kimse yoktu acaba benim gibi olan war mı

Çok geçmiş olsun canım, aç olduğun için mi oldu acaba? Ben henüz yaptırmadım büyük ihtimalle haftaya olacak. Umarım iyisindir.

Merhabalar Mayıs annisleri nasipse benim de Mayıs sonu doğum olacak gerçi erken doğum riskim var her hafta igne oluyorum kaç haftalik oldunuz hanımlar
Merhaba canım, inşallah erken doğum olmaz zamanında gelir miniğin. Rahimde açılma mı var? Kaç haftalıksınız? Biz bugün 24ü bitiriyoruz :)

Açlıktan etkilenmişsşndir panik yokk

Çok geçmiş olsun canım, aç olduğun için mi oldu acaba? Ben henüz yaptırmadım büyük ihtimalle haftaya olacak. Umarım iyisindir.
Saol canım şuan halsizliğim devam ediyor hala.sanırım açlıktan oldu akşam sekizden sonra bişey yememiştim öğlen 1 e kadar.yaptıracak olan arkadaşlara tavsiyem şekeri içtikten sonra birşeyler yiyin hemen.elim ayağım boşaldı napıcağımı bilemedim

Bu gun 8 km ye yakin yürümüşuz annisler

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-31-20-46-15~2.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 39
Merhabalar Mayıs annisleri nasipse benim de Mayıs sonu doğum olacak gerçi erken doğum riskim var her hafta igne oluyorum kaç haftalik oldunuz hanımlar
Rabbim korusunn canm saglicakla kucagina al insaallah. Bizde bu gun 26 haftalk olduk ins. Bebis kiz mi erkek mi

kızlar 20 sayfadır okuyorum gözlerim kör oldu...
okurken güldüm eğlendim de..
Maşallah bu ne muhabet
faydalı şeyler gene öğrendim sizden..
lohusa pijamasının önden düğmeli olması aklıma gelmezdi mesela
şu süt yoğurt işinde de aydınlandım..
lohusalık zorlukları hakkında da..
sizi seviyorum hamişler ışık gibisiniz

Vayy maşallah, ben erzurum dayım kar kış kıyamet ise bile yürüsem şükrediyorum, sen nerdesin?
Aa erzurumda misin 1 hafta once eruzurumdaydm. Aman yarabbm nasil soguk. En son ellerimi hissetmiyodum:) normalde yuruyus icin cikinca 3 km yi gecmiyorda. Bu sefer isim.de vardi 8 i bulmus. Ama erzurumda mumkun degil :
) istanbuldaym bu arada

cnm hayırlı olsun, Allahtan gerek kalmamış ölçmene sevindim. Cnm benim şeker yüklemede açlık 96/196/148 çıkmıştı. Ama kaçlık olduğundan emin diyilim yada dikkat etmedim herlhalde 75 lik tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…