2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aa erzurumda misin 1 hafta once eruzurumdaydm. Aman yarabbm nasil soguk. En son ellerimi hissetmiyodum:) normalde yuruyus icin cikinca 3 km yi gecmiyorda. Bu sefer isim.de vardi 8 i bulmus. Ama erzurumda mumkun degil :
) istanbuldaym bu arada
Hadi yaa, benim de ailem İstanbulda çok şanslısın valla, erzurum da hep diyorum hamile bile kalınmaz mis şimdi anladım

Kızlar ya bende ters tepen bişey var.
Hamilelikten önce nescafeden nefret ederdim, çay tiryakisiydim.
şimdi çaydan nefret ediyorum nescafe tiryakisi oldum
çok zararlımı nescafe acaba. bu hafta başladım yeni dahaca.
Canim ben kafeinsiz kahve aldim, gunluk süt kullanarak evde kendime istedigim zaman latte yapiyorum, sut kopurtucumde var vallla arkadaslarim bile bana geliyo kahve icmeye Gel sana da yaparim
Ben sirt cantami ebebekten aldim. Resmi de ekte canim. Benim cok hosuma gitti, şık bir canta.

Ayni biz simdilerde eşim biraz yanasir oldu ama ben orali degilim ayyyyy kotu kadin gibi hissediyorum kendimi

Hemserim yaaaaaa harikaymis takimin bayildim, bizim erkek olsa hemen kapardim bende ama bizimki cimcime
canım hastane çıkışına bayıldım bir trabzonsporlu olarak :)
Yuppiii buralar hem hemşo doluymuş yaaaaaaaaa

Eklentiler

• image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 49
Amin canım dört gözle ctesiyi bekliyorum kontrolümü

Kızlar delircem kafayı yemek üzereyim Allah rızası için bi yardım edin... 12 haftalıkken sol taraftaki dişimin dolgusu yemek yerken,düştü dişimde kırıldı bi kısmı tekrar deriye saplandı uyuşturamıycaklarından. Direk uyuşturmadan bi kısmını çekti ama ölüyordum resmen,Şimdide sag taraftaki dolgu olan dişim çürümüş ve agrıyordu sag taraftadada 20lik dişim çıkıyor ve sag kulagımla bogazıma vrdu agrı felaket bir haldeyim şehir dışındayım doktorumada soramadım yarın döncem fakat çok kötüyüm bugünlük bir yol yokmu bogazım fena halde agrıyor yutkunamıyorum kulagıma vuruyor bişey yiyince o taraf agrıyor fena halde perişan haldeyim duramıyorum ;(

Torku ürünleri hakkında ne düşünüyorsun canım? Biz herşeyi torku almaya başladık.
Torku'nun günlük sütünden yoğurt olmadı biliyor musun? 2 kere denedim olmadı, Ben ondan sonra Torku süt almayı bıraktım, Sütaş ve SEK ten vazgeçmem daha

75ligin sınırları değişiyor mu emin degilim ama 196 biraz yüksek sanırım. Doktorun yonlendirir, en kötü diyet yapıyorsun zaten. Yediklerine dikkat edersen insallah bi sorun olmaz :)

HappyMommy ben süzme yogurt cok seviyorum, normal ev yogurdunu kendimiz mayaliyoruz ama süzmeyi ayri severim. Sadece bimin suzmesini begeniyorum, bimin süzme yogurdu hakkinda bilgin var mi canim? Cok severek tuketiyoruz onu eşimle

Merhabalar canım.aman dikkat diyim.en azından 32 yi geçmeye çalış.bol dinlen.ben 28.haftaya girdim miniğimle.sizde durumlar ne annesi??
Canim sen nasil hesapliyon? Aramizda bi gun var ben 27. haftaya girmis olcam yarin ay kafam almiyo valla sedigin gibi hesaplamayi ogrenemeden dogurcaz biz kesin

Kizlar ben aksam yemeklerinden sonra cok rahatsiz oluyorum artik kaburgam batiyor.hamilelik yeni basliyor gibi geliyor bana gozum korkuyo valla

Teyzeleri bu gun agrim icin dr a gittik. Rontgen gununu bekleyecegz mecbur. Dr bobrek genislemesi olabilir dedi. Kizimda cok iyi masaallah 26 haftalgz 933 gr olmusuz
Masallah benim guzel bitane prensesime tombul oöcal sanki bu kiz :)

Kizlar bunlar son kalanlardi herseyi tamamladigimi düsünüyorum insallah bi eksik kalmamistir. Kiyafet, hastane cikisi, bady, ince kalin battaniye, uyku tulumu, bere, eldiven, corap, agiz bezi, yatak seti, alt degistirme minderi, havlusu falan herseyi var onun disinda küvette almistim hepsini bi dolabin kucuk gozune tiktim simdi cikarsam zor olurdu akliniza ekstra gelen birsey varsa sevinirim. Ev icin o muzikli anakucagimi ne onu daha dusunuyorum dogumdan sonra alirim belkii onun disinda akliniza gelenler varsa

Canım her markayı bilemiyorum tabii ama bimler genelde aynı ildeki bilinen markalara fason imalat yaptırırlar. O yüzden kaliteli oluyor, ben de alıyorum market markalarından üretim yerine bakıp. Üretim yerine bakarsan görürsün nerede ürettirdiklerini. Kendi tesisleri yok bildiğim kadarıyla.

Maşallah kuzum darisi bana inşallah bebek arabasi almismiydin canim sen ? :)

Kalkinca bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…