- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi endless love
-
- #33.341
Hadi yaa, benim de ailem İstanbuldaAa erzurumda misin 1 hafta once eruzurumdaydm. Aman yarabbm nasil soguk. En son ellerimi hissetmiyodum:) normalde yuruyus icin cikinca 3 km yi gecmiyorda. Bu sefer isim.de vardi 8 i bulmus. Ama erzurumda mumkun degil :
) istanbuldaym bu arada
Canım fazla değil mi?ben 2,5 km yürüyorum bana yetiyor 8 fazla geldi bana.hamile değilken o kadaryürüyordum ben.dikkat etBu gun 8 km ye yakin yürümüşuz annisler
Canim ben kafeinsiz kahve aldim, gunluk süt kullanarak evde kendime istedigim zaman latte yapiyorum, sut kopurtucumde var vallla arkadaslarim bile bana geliyo kahve icmeyeKızlar ya bende ters tepen bişey var.
Hamilelikten önce nescafeden nefret ederdim, çay tiryakisiydim.
şimdi çaydan nefret ediyorum nescafe tiryakisi oldum
çok zararlımı nescafe acaba. bu hafta başladım yeni dahaca.
Ben sirt cantami ebebekten aldim. Resmi de ekte canim. Benim cok hosuma gitti, şık bir canta.Ayy kızlar benim yavrum tüp bebek, tedavi esnasında da bir şey yapmadık. Siz çocuğa çalışırken ağustosta biz kankaydık
Gebelik oldu hiç yanaşmadık bile, muhabbetimiz iyi hamd olsun
Bi şey sorcam sırt çantası aldınız mı? Aldıysanız bi fotolayıverin olmaz mı. Annem chicco nun içi malzemeli olandan almış ama daha artistik bişeyler istiyorum
Ayni bizKızlar yazdıklarınızı okudum da hepinizin ağzına vurmuş maşallah hahaBen de aynı durumdayım. Bir de biz evhamdan hamile olduğumu öğrendiğimde kestik, ya plesentam aşağıdaysa filan diye, nitekim biraz aşağıdaymış bir ara, şimdi çıktı ama dikkat etmeye devam ediyoruz. Bence temkinli olmak lazım. Bekleyeceğiz yapacak birşey yok
Hemserim yaaaaaa harikaymis takimin bayildim, bizim erkek olsa hemen kapardim bende ama bizimki cimcimeHiç kaldırıp bakmak gelmedi aklıma dükkanda.Bizim araba da küçük opel corsa. Eşim arka koltuğu sökelim ancak sığar diyor.Evet Trabzonluyuz Trabzonsporluyuz. Rengini de şeklini de beğenerek aldım hastane çıkışının.
Yuppiii buralar hem hemşo doluymuş yaaaaaaaaacanım hastane çıkışına bayıldım bir trabzonsporlu olarak :)
Amin canım dört gözle ctesiyi bekliyorum kontrolümüCanim stres olma buda zarar.kotuyu duaunup cekme kendine ben hep duzelecegine inandim suanki durumumun ne oldugunu bilmiyorum merak ediyorum o ayri ama saglikla tamamlicaz insallah bu sureci inaniyorum buna.benimki artik yukarida oynuyor ama bu plesentadan kaynakli degil bence cok kisiden duydum gebeligi normal seyretmesine ragmen bebegin asagi vurdugunu.bence bu daha cok.bebegin pozisyonu ile ilgili.insallah sende dr gittiginde guzel haberler duyarsin
Torku'nun günlük sütünden yoğurt olmadı biliyor musun? 2 kere denedim olmadı, Ben ondan sonra Torku süt almayı bıraktım, Sütaş ve SEK ten vazgeçmem dahaTorku ürünleri hakkında ne düşünüyorsun canım? Biz herşeyi torku almaya başladık.
75ligin sınırları değişiyor mu emin degilim ama 196 biraz yüksek sanırım. Doktorun yonlendirir, en kötü diyet yapıyorsun zaten. Yediklerine dikkat edersen insallah bi sorun olmaz :)cnm hayırlı olsun, Allahtan gerek kalmamış ölçmene sevindim. Cnm benim şeker yüklemede açlık 96/196/148 çıkmıştı. Ama kaçlık olduğundan emin diyilim yada dikkat etmedim herlhalde 75 lik tahmin ediyorum.
Canim sen nasil hesapliyon? Aramizda bi gun var ben 27. haftaya girmis olcam yarin ay kafam almiyo valla sedigin gibi hesaplamayi ogrenemeden dogurcaz biz kesinMerhabalar canım.aman dikkat diyim.en azından 32 yi geçmeye çalış.bol dinlen.ben 28.haftaya girdim miniğimle.sizde durumlar ne annesi??
Haberdar et merak ederim.umarim cok guzel.haberler alirsin canim.benimde haftaya sali bakalim ne diyecek drAmin canım dört gözle ctesiyi bekliyorum kontrolümü
Masallah benim guzel bitane prensesime tombul oöcal sanki bu kiz :)Teyzeleri bu gun agrim icin dr a gittik. Rontgen gununu bekleyecegz mecbur. Dr bobrek genislemesi olabilir dedi. Kizimda cok iyi masaallah 26 haftalgz 933 gr olmusuz
Benimde aksam yemeklerden sonra baya rahatsiz oluyor midemKizlar ben aksam yemeklerinden sonra cok rahatsiz oluyorum artik kaburgam batiyor.hamilelik yeni basliyor gibi geliyor bana gozum korkuyo valla
Canımsın teşekkür ederim fatma ana otu tembihlemiştim getirmiş şükürHosgelmis annen Allah kabul etsin:) benim yerimede yee bol bol
Canım her markayı bilemiyorum tabii ama bimler genelde aynı ildeki bilinen markalara fason imalat yaptırırlar. O yüzden kaliteli oluyor, ben de alıyorum market markalarından üretim yerine bakıp. Üretim yerine bakarsan görürsün nerede ürettirdiklerini. Kendi tesisleri yok bildiğim kadarıyla.HappyMommy ben süzme yogurt cok seviyorum, normal ev yogurdunu kendimiz mayaliyoruz ama süzmeyi ayri severim. Sadece bimin suzmesini begeniyorum, bimin süzme yogurdu hakkinda bilgin var mi canim? Cok severek tuketiyoruz onu eşimle
Ben de çok beğendim. Erkekse bebeğin sen de al çok tatlı yahu
Maşallah kuzum darisi bana inşallahKizlar bunlar son kalanlardi herseyi tamamladigimi düsünüyorum insallah bi eksik kalmamistir. Kiyafet, hastane cikisi, bady, ince kalin battaniye, uyku tulumu, bere, eldiven, corap, agiz bezi, yatak seti, alt degistirme minderi, havlusu falan herseyi var onun disinda küvette almistim hepsini bi dolabin kucuk gozune tiktim simdi cikarsam zor olurdu akliniza ekstra gelen birsey varsa sevinirim. Ev icin o muzikli anakucagimi ne onu daha dusunuyorum dogumdan sonra alirim belkii onun disinda akliniza gelenler varsa Eki Görüntüle 1946888 Eki Görüntüle 1946889
Bebek arabasi almismiydn canim.sen ? :)Maşallah kuzum darisi bana inşallah
Kalkinca bakayimCanım her markayı bilemiyorum tabii ama bimler genelde aynı ildeki bilinen markalara fason imalat yaptırırlar. O yüzden kaliteli oluyor, ben de alıyorum market markalarından üretim yerine bakıp. Üretim yerine bakarsan görürsün nerede ürettirdiklerini. Kendi tesisleri yok bildiğim kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?