- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #33.361
Hayyy maşallah, Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, hepsi birbirinden güzel darısı benim prensesime inşallahKizlar bunlar son kalanlardi herseyi tamamladigimi düsünüyorum insallah bi eksik kalmamistir. Kiyafet, hastane cikisi, bady, ince kalin battaniye, uyku tulumu, bere, eldiven, corap, agiz bezi, yatak seti, alt degistirme minderi, havlusu falan herseyi var onun disinda küvette almistim hepsini bi dolabin kucuk gozune tiktim simdi cikarsam zor olurdu akliniza ekstra gelen birsey varsa sevinirim. Ev icin o muzikli anakucagimi ne onu daha dusunuyorum dogumdan sonra alirim belkii onun disinda akliniza gelenler varsa Eki Görüntüle 1946888 Eki Görüntüle 1946889
Aktarlardada oluyomus fatma ana otu.cok duydum ama digerlerinde nasip olmadi.bu kez bende bulabilirsem almayi dusunuyorumCanımsın teşekkür ederim fatma ana otu tembihlemiştim getirmiş şükür
Aminn rabbim herkesin bebislerini daha guzellerini iyilerini versin insallah. Canim arabayi ve anakucagi varya araba icin onlari baya oldu ben alali hep takip ettim indirimden aldim yoksa cok pahali cocuk odasi haric bu gun aldiklarimi bile almanyadan aldim bizim burdan alsak para yetismez valla. Ikide bir almanyaya git gel olmasin diye herseyi bi seferde aldim daha dösek falanda vardi :)Maşallah kuzum darisi bana inşallahbebek arabasi almismiydin canim sen ? :)
Aktarlardada oluyomus fatma ana otu.cok duydum ama digerlerinde nasip olmadi.bu kez bende bulabilirsem almayi dusunuyorum
Parol al istersen. Ama bu haftalardan sonra morfinli çekebiliyorlar dişi. Lakin seninki iltihaplı anladığım kadarıyla. Parolu güvenle tutabilirsin. Geçmiş olsun.Kızlar delircem kafayı yemek üzereyim Allah rızası için bi yardım edin... 12 haftalıkken sol taraftaki dişimin dolgusu yemek yerken,düştü dişimde kırıldı bi kısmı tekrar deriye saplandı uyuşturamıycaklarından. Direk uyuşturmadan bi kısmını çekti ama ölüyordum resmen,Şimdide sag taraftaki dolgu olan dişim çürümüş ve agrıyordu sag taraftadada 20lik dişim çıkıyor ve sag kulagımla bogazıma vrdu agrı felaket bir haldeyim şehir dışındayım doktorumada soramadım yarın döncem fakat çok kötüyüm bugünlük bir yol yokmu bogazım fena halde agrıyor yutkunamıyorum kulagıma vuruyor bişey yiyince o taraf agrıyor fena halde perişan haldeyim duramıyorum ;(
Amin canimmm daha guzelleri sizin olsun insallah. Hep bekliyodum biri zaman bulsunda beni gotursun diye ondan acele ettim bi seferde bitti birkac sey haric onlarida alirim bidahakine artik. Öldüm bittim 5-6 saatimi aldi git gel :)Hayyy maşallah, Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, hepsi birbirinden güzel darısı benim prensesime inşallah
Valla sen baya iyimisn maşallah benim kiz diodur benim anam tembel cikti diyeAminn rabbim herkesin bebislerini daha guzellerini iyilerini versin insallah. Canim arabayi ve anakucagi varya araba icin onlari baya oldu ben alali hep takip ettim indirimden aldim yoksa cok pahali cocuk odasi haric bu gun aldiklarimi bile almanyadan aldim bizim burdan alsak para yetismez valla. Ikide bir almanyaya git gel olmasin diye herseyi bi seferde aldim daha dösek falanda vardi :)
Çok güzeller canım güle güle güzel günlerde kullanın pasanla birlikte :)Kizlar bunlar son kalanlardi herseyi tamamladigimi düsünüyorum insallah bi eksik kalmamistir. Kiyafet, hastane cikisi, bady, ince kalin battaniye, uyku tulumu, bere, eldiven, corap, agiz bezi, yatak seti, alt degistirme minderi, havlusu falan herseyi var onun disinda küvette almistim hepsini bi dolabin kucuk gozune tiktim simdi cikarsam zor olurdu akliniza ekstra gelen birsey varsa sevinirim. Ev icin o muzikli anakucagimi ne onu daha dusunuyorum dogumdan sonra alirim belkii onun disinda akliniza gelenler varsa Eki Görüntüle 1946888 Eki Görüntüle 1946889
Ben zaten isvicrede yasiyorum ya canim trden alamazdim bebek arabasini :) iyimiyim bilmiyom pestilim cikti bi gunde ya ama benim derdim su temizlikte bile oyleyim bayilarak yapmiyom ya o yuzden elim hizlidir cabuk bitsin isterim tembellikten erken bitirmeye calisiyom ki son aylarda firsat buldukca yatayim diye :)Valla sen baya iyimisn maşallah benim kiz diodur benim anam tembel cikti diyebebek arabasi arastrmasina girdm de bu ara onun icin sormustm ama sen zaten burdan almamisin :) bende annem yeni gitti yurt disina almanyadan almasi icin bi ara bakindim ama geri vazgectim getirmesi goturmeside bi dert olcak kadina onun icin burdan alicam :) bizde bi toplu alışveriş yapcaz ama bakalim kismet nezman olursa
Aminn canim insallah. Ne olur ne olmazlar ilk kullanilcaklar ve olmazsa olmazlar alindi ama mesela kiyafet asiri almadim bady cok almadim 0-3 aylik esya birkac parca tek var :) bakalim neler isimize yarar neler yaramaz insallah hepsini kullanir pasaÇok güzeller canım güle güle güzel günlerde kullanın pasanla birlikte :)
Sizde güle güle kullanin insallah. Rabbim saglikli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin insallah saglikla kullanalim.Kızımın herşeyi hazırsa bize sadece beklemek kalıyor tabii bu sadece görünen kısım
Kıyafet turu bizde çok almadık hem doğduktan sonra alırız diye hemde hediye getiren çok oluyoAminn canim insallah. Ne olur ne olmazlar ilk kullanilcaklar ve olmazsa olmazlar alindi ama mesela kiyafet asiri almadim bady cok almadim 0-3 aylik esya birkac parca tek var :) bakalim neler isimize yarar neler yaramaz insallah hepsini kullanir pasa
İnşallah diyetle başarırım, iğne kullanmak istemiyorum çık az yiyorum zaten. Ve inşallah doğundan sonra kalmaz böyle75ligin sınırları değişiyor mu emin degilim ama 196 biraz yüksek sanırım. Doktorun yonlendirir, en kötü diyet yapıyorsun zaten. Yediklerine dikkat edersen insallah bi sorun olmaz :)
Allah Allah neden olmadı acaba.Torku'nun günlük sütünden yoğurt olmadı biliyor musun? 2 kere denedim olmadı, Ben ondan sonra Torku süt almayı bıraktım, Sütaş ve SEK ten vazgeçmem daha
Sizde güle güle kullanin insallah. Rabbim saglikli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin insallah saglikla kullanalim.
Güle güle kullanın canım pembis pembis ne güzeller :)Kızımın herşeyi hazırsa bize sadece beklemek kalıyor tabii bu sadece görünen kısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?