2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Mesleki bilgilerinle aydınlandım pınar gerçek yaşamdan başka sütten koku alıyorum zaten favorim olur kendisi ama ev yoğurdu kısmı işime gelmedi daha dün 5 kg yoğurt mayaladım iki saat de başında bekledim taşmasın diye yazdıklarından sonra soğudum ama yinede haylaz öğrenci gibi yeme planlarım var ruhum köylü benim yeaaa market yoğurtları plastik gibi @Pregnant07

Hayyy maşallah, Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, hepsi birbirinden güzel darısı benim prensesime inşallah

Maşallah kuzum darisi bana inşallah bebek arabasi almismiydin canim sen ? :)
Aminn rabbim herkesin bebislerini daha guzellerini iyilerini versin insallah. Canim arabayi ve anakucagi varya araba icin onlari baya oldu ben alali hep takip ettim indirimden aldim yoksa cok pahali cocuk odasi haric bu gun aldiklarimi bile almanyadan aldim bizim burdan alsak para yetismez valla. Ikide bir almanyaya git gel olmasin diye herseyi bi seferde aldim daha dösek falanda vardi :)

Ben bebiş düşünürken bi arkadaşım verdi suyunu iç oluyomuş diye suya koydum bu bi açıldı rengi değişti ne yalan söyleyim içmeyi midem kaldırmadı otu da attım meğer kurutulup tekrar tekrar kullanılıyormuş inşallah faydasını görürüz
Aktarlardada oluyomus fatma ana otu.cok duydum ama digerlerinde nasip olmadi.bu kez bende bulabilirsem almayi dusunuyorum

Parol al istersen. Ama bu haftalardan sonra morfinli çekebiliyorlar dişi. Lakin seninki iltihaplı anladığım kadarıyla. Parolu güvenle tutabilirsin. Geçmiş olsun.

Hayyy maşallah, Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, hepsi birbirinden güzel darısı benim prensesime inşallah
Amin canimmm daha guzelleri sizin olsun insallah. Hep bekliyodum biri zaman bulsunda beni gotursun diye ondan acele ettim bi seferde bitti birkac sey haric onlarida alirim bidahakine artik. Öldüm bittim 5-6 saatimi aldi git gel :)

Valla sen baya iyimisn maşallah benim kiz diodur benim anam tembel cikti diye bebek arabasi arastrmasina girdm de bu ara onun icin sormustm ama sen zaten burdan almamisin :) bende annem yeni gitti yurt disina almanyadan almasi icin bi ara bakindim ama geri vazgectim getirmesi goturmeside bi dert olcak kadina onun icin burdan alicam :) bizde bi toplu alışveriş yapcaz ama bakalim kismet nezman olursa

Çok güzeller canım güle güle güzel günlerde kullanın pasanla birlikte :)

Ben zaten isvicrede yasiyorum ya canim trden alamazdim bebek arabasini :) iyimiyim bilmiyom pestilim cikti bi gunde ya ama benim derdim su temizlikte bile oyleyim bayilarak yapmiyom ya o yuzden elim hizlidir cabuk bitsin isterim tembellikten erken bitirmeye calisiyom ki son aylarda firsat buldukca yatayim diye :)

Çok güzeller canım güle güle güzel günlerde kullanın pasanla birlikte :)
Aminn canim insallah. Ne olur ne olmazlar ilk kullanilcaklar ve olmazsa olmazlar alindi ama mesela kiyafet asiri almadim bady cok almadim 0-3 aylik esya birkac parca tek var :) bakalim neler isimize yarar neler yaramaz insallah hepsini kullanir pasa

Aminn canim insallah. Ne olur ne olmazlar ilk kullanilcaklar ve olmazsa olmazlar alindi ama mesela kiyafet asiri almadim bady cok almadim 0-3 aylik esya birkac parca tek var :) bakalim neler isimize yarar neler yaramaz insallah hepsini kullanir pasa
Kıyafet turu bizde çok almadık hem doğduktan sonra alırız diye hemde hediye getiren çok oluyo

75ligin sınırları değişiyor mu emin degilim ama 196 biraz yüksek sanırım. Doktorun yonlendirir, en kötü diyet yapıyorsun zaten. Yediklerine dikkat edersen insallah bi sorun olmaz :)
İnşallah diyetle başarırım, iğne kullanmak istemiyorum çık az yiyorum zaten. Ve inşallah doğundan sonra kalmaz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…