2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
İyi yapiosun canim güzel günlerini görmekte nasip.olur inşallah :))

Ben bildiğimi söyliyim de herkes nasıl mutluysa öyle yapsın teyzoş. Günlük süt alıp da mayalayabilirsin. Evde mayalamaya karşı değilim. Sütçü sütünün güvenilir olmadığını bilin ama

İyi yapiosun canim güzel günlerini görmekte nasip.olur inşallah :))
Aminn hepbirlikte insallah arabayida en onemlisi bana gore saglam olmasi tekerlekleri ve freni tabi bide cok yonlusu yani oda onemli bak dene sur gozunle gor oyle al derim bana kalirsa

Merhabalar canım.aman dikkat diyim.en azından 32 yi geçmeye çalış.bol dinlen.ben 28.haftaya girdim miniğimle.sizde durumlar ne annesi??
Doktorum önlem amaçlı kullanalım dedi zaten fazla ayakta kalamıyorum. 10 gün sonra kontrolüm var yine bakalım ne dicek doktorumuz. Bide sizde karnın sağında solunda ya da tam aşağıda ortada toplanma sertleşme oluyo mu

Merhaba canım, inşallah erken doğum olmaz zamanında gelir miniğin. Rahimde açılma mı var? Kaç haftalıksınız? Biz bugün 24ü bitiriyoruz :)
Açılma yok canım rahim de kasilmalarim vardı. 24 e yeni girdim bende amin inşallah hepimiz erken doğum olmadan sağlıklı şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız

Olmaz mı kasılmalar haftalardır var teyzesi Doğuma hazırlık o kasılmalar merak etme

Canim sen nasil hesapliyon? Aramizda bi gun var ben 27. haftaya girmis olcam yarin ay kafam almiyo valla sedigin gibi hesaplamayi ogrenemeden dogurcaz biz kesin
Canım şu an mesela 27+1 im.yani 28.haftanın içindeyim27 yi doldurduk.bana böyle öğrettiler böyle biliyorum.

Canım şu an mesela 27+1 im.yani 28.haftanın içindeyim27 yi doldurduk.bana böyle öğrettiler böyle biliyorum.
Aha oyle diyon yani bizim turk yas hesabi gibi olmus :) 28 e giriyon 29 dan gun aldi diyolar ayni hesaba geliyo. Simdi anladim demek istedigini ama yinede 13 haftamiz kalmis oluyo ya hani ben 27 diye hesapliyom ay allahim ne kadar az kalmis yaaa pasalarimiza kavusmaya

Kıyafet turu bizde çok almadık hem doğduktan sonra alırız diye hemde hediye getiren çok oluyo
Aynen canim bide cabuk kuculuyomus bende az aldim idare etcek kadar yani baslarda yoksada acil lazim olan bisey olursa netten ismarlamayo dusundum 3 gune geliyo :)

Ahh ben 38. Haftayı görebilecek miyim Ya Rabbim benim günler geçmek bilmiyor 17.haftamdan beri günlerim geçmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…