2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen canim bide cabuk kuculuyomus bende az aldim idare etcek kadar yani baslarda yoksada acil lazim olan bisey olursa netten ismarlamayo dusundum 3 gune geliyo :)
İyiki net var ya çoğu şeyi bende netten sipariş veryrm zamanım çok olmuyo iyi oluyo noyle

Hadi yaa, benim de ailem İstanbulda çok şanslısın valla, erzurum da hep diyorum hamile bile kalınmaz mis şimdi anladım
Evde yapa bileceğini yap canm. Ben iki kez ciktm geldgmde. Ilkinde kayma tehlikesi gecrdm heryer buz Allah korusun. Dikkat et kendine

Canım fazla değil mi?ben 2,5 km yürüyorum bana yetiyor 8 fazla geldi bana.hamile değilken o kadaryürüyordum ben.dikkat et
Isim olmasa 4 u bulmuyo canm anca 3 km falan bende. Isim vardi. O kadar iyi geldiki bana. Tabi her gun bu sekilde yurunmez. Bide yavas tempoda yuruyrm. Skinti olmadi sukur

Teyzesi olsun napaym babasinin bi gözü doysun. :))) bu arada pasamin cicileri hayrli olsun inss. Bizede nasip olsun. Fotolarini at annesi. Cicilerini merk ettm
Atayim canim msjla sana ayrintilida atiyim kaydettiklerim vardi :) sagol kuzum yap yavas yavas sende benim canim cikti bu gun ya gezerken farketmedimde ayaklarimda sizlio su an

Aminn hepbirlikte insallah arabayida en onemlisi bana gore saglam olmasi tekerlekleri ve freni tabi bide cok yonlusu yani oda onemli bak dene sur gozunle gor oyle al derim bana kalirsa
Aynen öyle yapicam kuzum travel sistem olsun da bana sunny baby 700 ultima gri renklisi hoşuma gitti netten baktim yorumlarda hep guzel kullanisli denmis bide gidip gorursem ona gore karar vericem insallah :)

Aynen öyle yapicam kuzum travel sistem olsun da bana sunny baby 700 ultima gri renklisi hoşuma gitti netten baktim yorumlarda hep guzel kullanisli denmis bide gidip gorursem ona gore karar vericem insallah :)
Aynen tatlim kullanisi onemli bide tabiki rahatligi gozunle gorki icine sinsin ay bi cogu bitti isin ama daha kaldi ben bittim gerisini nasil yapcam diye dusunuyom esimde saniyodum birkac gun sonra getirir cocuk odasini sagolsun demedimi yarin gider getiririm aradan cksin yatarkm diyodum suya dustu hayallerim of

Kizz ne güzel.işte daha ne istyon benim.adamda dese keşke herşeyin gelse gözünün.önünde olsa ohh miss

Atayim canim msjla sana ayrintilida atiyim kaydettiklerim vardi :) sagol kuzum yap yavas yavas sende benim canim cikti bu gun ya gezerken farketmedimde ayaklarimda sizlio su an
Benmde bir uykum geliyorki sorma. Yorulunca uyumak cok guzel oluyo. Agrimda yok sukur. Yarinda annecime gidiyorum. :))) gel keyfm

Oooo valla canım iyi dayanmissin Allah kolaylık versin neyseki çoğunu halletmissin
Aynen cok sukur ya ben hep oyleyim calisirkende saatlerce ayakta dursam farketmem ama oturunca acisi iyi cikar benden :) surda kaldi 13 hafta saka gibi valla nasil geciyo zaman ya oy kavuscaz cis kaka uykusuzluk konuscaz

Kizz ne güzel.işte daha ne istyon benim.adamda dese keşke herşeyin gelse gözünün.önünde olsa ohh miss
Ben su an pert, ben bitik bu sevdaaa bitmez hallerindeyim ya tek derdim bi gun aksama kadar yatmakti ama anlasilan bu hafta pasaya caliscam. Bizim burda mobilyayida kendin takiyon malesef yoksa takma parasi vermen lazim aldigin fiyata geliyo oda esim babam hallederler neyseki sorun yok yapsinlar bende pasamin esyalarini yerlestirip toplarim odasini. Ay hep diyodum bir an once olsun bitsin bu ay bitircem herksi skistirdim yardim etsinler diye simdide kendim yan ciziyom :) adamlar demez canim sen zorlucan biraz, ben yaptim cogu seyi hallettim sparisi verdim magazadan msj geldi alinmasi lazim mecbur gitcek yarin bos oda diyo getirimde bir an once cabuk bitsin adami goren herseyi o yapti sancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…