2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar e bebek indirimleri başladı. Ben bugün avent elektrikli göğüs pompası emzirme minderi ve baby me göğüs pedi sipariş ettim. Haberiniz olsun toker bebede de şubat boyunca indirimler olacakmış.
Canım ne kadara aldın avent pompayı? Ben de almayı düşünüyordum bir bakayım.

Benim şeker yüklememde bu Cumartesi ama bişey çıkacağını sanmıyorum.. ilk gebeliğimde de çıkmamıştı

Canımm yaa çok geçmiş olsun tekrar... Ne desek boş biliyorum. Üstüne bir de enfeksiyon gerçekten kötü olmuş inşallah iyisindir hem fiziksel hem psikolojik olarak. Umarım en kısa sürede atlatırsın ve Allah'ım tekrar nasip eder hamile kalmayı, bu kez kucağına almayı da

Park yatak al bence canım sonrasında da 3-4 yaşına kadar oyun parkı olarak kullanabilirsin oturma odasına falan çekip, uzun süre onda uyumazsa :) biz öyle yapıcaz.

Maşallah canım, herşeyin yolunda olmasına sevindim. seninle günlerimiz yakın, bizimki de 700e yaklaşmıştır o zaman? :) biz en son 450 gramda bıraktık da, merak ediyorum o yüzden :) haftaya pztye aldık kontrolümüzü, merakla bekliyoruz. Ben geçen cumartesi itibariyle 4,9 kilo almışım toplamda ama bunun 3-3,5 kilosunu son 1 ayda aldım yani hızla artıyorum.. Sanırım çok normal değil bu, bakalım doktorum ne diyecek çünkü haftada 1 kilo alarak devam ediyorum cumartesiden beri bile şiştiğimi hissediyorum şu an. umarım bir sıkıntımız yoktur.

Sanki bu bebişin tekmeleri sertleşti mi bana mı öyle geliyor kızlar? Önceki gibi hafif tekmeler değil de bastıra bastıra vuruyor gibime geliyor

Bu kramplarla belime gelen sancılarla başım dertte magnezyum da içiyorum ne olcak bu halim bilmiyorum doktor kontrolüne gidince danışıcam bulantılar geçti derken kramplar başladı

Kızlar 24+5 günlüğüz sizinde hala bebek hareketlerinde tutarsızlık oluyor mu kızın sanki bugün hiç tekmelemedi yada tekmeledi ben hissetmedim

Kizlar bisey sorucam aranizda sezeryan kulodu diye bisey duyan varmi boyle bisey icat edildimi.cunku sezeryan sonrasi camasirlarin lastikleri dikislere gelio yuksek bel alsan drlar dikisler bi sure acikta kalsin hava alsin diyo buyuk anne camasiri alsak bu seferde pedleri sıkı tutmicagi icin ped kayar.ben kizimda bu konuda cok sknti yasadim.normal dogum diye yatisim yapilmisti arastirmayada firsatim olmamisti.simdide bakiorum ben goremedim ama goren duyan bilen varmi?

kızlar sizce markafoniden bebek şampuanı pişik kremi alınır mı?

baya indirimli sebamed şampuan + pişik kremi + 2 sabun 72 tl

tek kullanımlık lohusa kilotları gördüm bugün ama bence sezeryan için dikiş problemi olur gibi

Merak etme canım bi sıkıntı yoktur bebisler bu dönemde hızlı kilo alıyorlar malum bizde alıyoruz ben son bir ayda dikkat ettim tatlı hamur işi falan hiç yemedim yuruyuste yaptım buna ragmen 1 buçuk kilo aldım son 1 ayda

Maşallah kuzularimiza allahım sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin hep iyi haberler duyalim inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…