2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Destek ve dualariniz icin saolun kizlar, eşim de ben de iyiyiz sükürler olsun eşim uyanir uyanmaz karnimi oksayip gulumsedi, kizimiz simdiden babasina destek oluyor hastane de benim dogum yapacagim hastane zaten evimize yakin, bana da antreman oldu diye avutuyorum kendimi hepinizi öpüyoruz kizimla

benden de testi tekrarlamamı istedi busefer tokluk bakılacak diyet şimdi

Alemsin kuzu heheh. Tr de bekarsn demek:))))) hayrlisiyla hallet islerini insaallah.

Canm ben de 24 haftalkken 8 kilo almstm. Simdi 26 yz kilomu bilmiyorum. Minnak 26 da 933 gr olmus. Ayrintilimizdada skinti cikmadi sukur. Bebiain hareketleri konusundada pank yapma derim. Biz 26 olduk daha yeni yeni kipirdiyor hanm :) bazen sabah kipir kipir sonra yok fln :))

Bugün 50'lik şeker yüklemesi yaptırdı doktorum ve 160 çıktı maalesef. Cuma günü 100'lük yaptıracağım. Moralim bozuldu biraz ama yapacak bir şey yok. Yediklerime daha dikkat edeceğim.

4 küsür diyen özel hastanede miydi

Yaz olacak ya sabahlık pek kullanılmaz ama alt üst giyilir yine sen şimdi ilkden hevesini almışsın ondan almazsam içimde kalır valla çok güzel modeller var bayılıyorum bakarken

Alemsin kuzu heheh. Tr de bekarsn demek:))))) hayrlisiyla hallet islerini insaallah.
Hala bekarim, isime yaradi az para ödedim oglusum gelene kdar tabi kimlik cikarcaz bildirmemiz gerekiyo kadin once evliligi bildirceksiniz eslerin ikiside gelmeli dedi sonra babamiz tek gidip bebisi kaydedebilirmis dogumdan sonra. oglum bi gelsin hersey hallolur :)

benden de testi tekrarlamamı istedi busefer tokluk bakılacak diyet şimdi

Bugün 50'lik şeker yüklemesi yaptırdı doktorum ve 160 çıktı maalesef. Cuma günü 100'lük yaptıracağım. Moralim bozuldu biraz ama yapacak bir şey yok. Yediklerime daha dikkat edeceğim.
Kizlar 100'lukte asıl teshis konuyor gebelik diyabeti icin. Umarim ikinizin de guzel çıkar degerleri. Dediginiz gibi tatlı hamur işine dikkat etmek gerek

Allahtan acemi annesiniz ah ah :) su emzirme minderini bende arastraym:)))
Acemiyiz ama cabuk alisiriz bence tabiki zorlar basta olcak o kadar alisma sureci gecene kadar falan. Yengemde kullaniyodu emzirme minderi ben bebisten cok kendim icin aldim denedim cok rahat oluyo yatarken valla sonrada pasaya kullanirim bide o minderin ustunede yatirabilirsin evin icinde ana kucagi olmasi sart degil illa biz yegenimi yatiriyoduk rahat oluyo

Ayy maşallah canımm nasıl da büyümüş utangaç minnoş o iyiyse sıkıntı yok. Suyun fazlalığını hiç duymamıştım, şeker göstergesi miymiş ki? Şeker yükleme testi yaptırdın mı canım bir şey çıktı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…