2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar 24+5 günlüğüz sizinde hala bebek hareketlerinde tutarsızlık oluyor mu kızın sanki bugün hiç tekmelemedi yada tekmeledi ben hissetmedim
Benim de aynı bazı gün hiç durmuyor kıpır kıpır mesela bugün çok hareket etmedi gece de çok etmedi evvelki gece bastı tekmeyi bastı tekmeyi

Kızlar bana dün yapıldı yani kahvaltı yap gel dedi 50 gram yüklendi 150 cıktı yüksek dedi yarın tekrar yapılacak oda aç karnına inşallah yoktur şekerim varsada diyete başlarız artık bi bakayım da

Canım park beşik iki kat ama yerdemi ki sanki iyi gibi bilemedim

Bu kramplarla belime gelen sancılarla başım dertte magnezyum da içiyorum ne olcak bu halim bilmiyorum doktor kontrolüne gidince danışıcam bulantılar geçti derken kramplar başladı
Her gun 1 veya 2 muz yemeni oneririm. Kivide de magnezyum varmis. Benim su ana kadar bacagima 2 kez falan kramp girdi esnerken. Hamilelikten once de esneyip bacaklarimi gerince nadiren de olsa kramp girerdi. Kramp girdigi an esime soyluyorum. Ayagima sporcularin yaptigi bir hareket yapiyor hemen geciyor. Ayagimin ust yani parmaklara dogru olan tarafini hafif ice dogru bukuyor aninda geciyor.

Bu konudaki fikrimi en iyi anlatan video:)
http://www.enteresan.com/ilk-cocuk-ikinci-cocuk-farki
Neydi oyle ya o zamanlar, biberonun ucu cantanin icine degdi diye gittigim kafede kaynar su istemistim. Esim de gelen suyu sicak ama kaynar degil diye geri gondermisti. Simdi olsa bebegin icme suyuyla yikar gecerim. Allah o saglikli dogum ve bebisle o gunleri gormeyi nasip ederse biberonlari sterilize etmek icin kaynattigim suda bekletir mamayi ya ılık su ile hazirlar ya da sicak su icinde bekletip ılıştırırım bilegimin iciyle de kontrol ederim. Onlara verecegin paraya bez al bence:) ama tabi kullanip faydasini kolayligini gorende vardir belki. onu da bilen paylassin

Süper özetlemişsin :)
Biz tecrübesiyle bakalım neler yapacaz

Beni güldürdün çok hoşmuşsunuz Allah da sizi güldürsün

Yok endişelenme ben de senin gibi gittim sağlık ocağına dinlemeye insan elinde değil korkuyor gün gün değişiyor hareketleri yavaş yavaş tecrube ediniyoruz
Bazen benimde oluyor sanki tum gun hissetmiyorum gibi geliyor. Bugun bir aile buyugumuz simdi seni ates basar ince giyinirsin ama bebek sogugu hisseder, bebek usudugunde de hissetmezsin, ılık havluyla karnini isit dedi. Ise yarayacak mi bakalim...

O hareketi sürekli yapıyorum artık yapacak bişey yok bacağımda damar yanıp duruyor magnezyum tablet içiyorum ekstra yiyorum da ama yok ya hele geceleri sanki daha çok oluyor nedense yatakta dönmeye korkuyorum

Gerçekten ateş basma olayı varmış benim normalde ellerim ayaklarım buz gibi olur şimdi ise sıcacık çok sevdim bu işi acaba demir hapı mi yapıyor diyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…