2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
O hareketi sürekli yapıyorum artık yapacak bişey yok bacağımda damar yanıp duruyor magnezyum tablet içiyorum ekstra yiyorum da ama yok ya hele geceleri sanki daha çok oluyor nedense yatakta dönmeye korkuyorum
Belki duzenli masaj iyi gelir kramp girmeden once aksamlar otururken filan. Esine bir duyur bence

Yasarken oyle gelmiyordu ama daha ne komik ne saskin hallerimiz vardi bizim. Daha bugun andik bir arkadasimla. Ilk banyo videolarini mutlaka cekin. Super malzeme cikiyor mesela
Allah hepimizi bol bol guldursun insallah
Amin cnm
Ay evet hiç aklıma gelmezdi ilk banyosunu videoya çekmek çok merak ediyorum eşimle nasıl yikayacagiz hayali bile güzel inşallah nasip olur

Gerçekten ateş basma olayı varmış benim normalde ellerim ayaklarım buz gibi olur şimdi ise sıcacık çok sevdim bu işi acaba demir hapı mi yapıyor diyorum kendi kendime
Bende sevdim ya. Oh mis gibi sicacik kıştamıyım anlamadim. Demir hapi kullanmiyorum gerci ama ilgisi olabilir. Ne biliyim kan artiyor kan akisi filan hizlaniyorsa. Nedenini bilmiyorum ama sonuc simdilik super ozellikle gunduzleri. Gece bazen uykumu kaciriyor. Gerci uyku duzenim cok bozuldu zaten ne olsa kaciriyor

Ben de önceleri çok uyuyan ben bi haller oldu uyumuyorum normalde ne yaşiyorsam hepsi tam tersi şaşıp duruyorum kendime ilk bebeğin şuan kaç yaşında onu büyütürken de uyku düzeni bozuluyor tabi ki

Amin cnm
Ay evet hiç aklıma gelmezdi ilk banyosunu videoya çekmek çok merak ediyorum eşimle nasıl yikayacagiz hayali bile güzel inşallah nasip olur
Insallah canim ya. Eminim cok keyifli olacaktir. Aslinda ilk banyosunu tek basima yaptirmistim. O yuzden onun cekimi yoktu. Ikincisini ailecek yaptirmistik. Videosu olan bu ilk toplu yikama eyleminde esim ve benimle birlikte anneanne ve dede de vardi. Herkeste ayri bir tatli telaş... ne guzel zamanlar...

Kizlar nasilsiniz herkes iyidir insallah
Evde dip köşe temizliğe giriştim 2 dk girip çıkıyorum neler kaçırdım bilmiyorum artık sonra okuyacağım hepsini temizlik yaparken karnımın alt tarafı acıyo o niye ki yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum arada dinleniyorum ama bebegimdemi yoruluyo acaba benimle, birde ayaklarıma kramp gidiyo bi kac gündür sizde de var mi normalmi ki

Cesaretliymişsin ilk kez tek başıma yıkayamazdım ben

Aslında bu aksam bi kremle ovacaktı evdeki krem gebelik kategorisi C-D yazıyordu caydık uygun bi krem alıp başlicaz ovmaya inşallah
Hamilelikte masaj icin krem bilmiyorum hic tabi vardir mutlaka. Ama oyle krem yok mazaretlerinin ardina saklanamazlar. Ilık zeytinyag diye birsey var. Kacamasinlar. Her zaman mi hamile oluyoruz

Hamilelikte masaj icin krem bilmiyorum hic tabi vardir mutlaka. Ama oyle krem yok mazaretlerinin ardina saklanamazlar. Ilık zeytinyag diye birsey var. Kacamasinlar. Her zaman mi hamile oluyoruz
Yok yok günahını alma kız ben baktım evdeki ecza dolabına ben de biraz panikataģımdır en ufak bişey okuyim katiyen işkillenirim en uygun kremi eczaneden almadan asla yaptırtmam doğru zeytinyağı hiç aklıma gelmedi ama kas gevşetici krem lazım sağ bacağım damar yanıyor nasıl

Ben de önceleri çok uyuyan ben bi haller oldu uyumuyorum normalde ne yaşiyorsam hepsi tam tersi şaşıp duruyorum kendime ilk bebeğin şuan kaç yaşında onu büyütürken de uyku düzeni bozuluyor tabi ki
Ilki buyudu bile 5 yasinda. 2-3 yas civari oturmustu uyku duzeni. Simdi hamilelikle birlikte bir garip oldum. Gunduz uykum var gibi yatsam uyuyorum ama gece uyanik oluyorum bu defa. Bir garip haller. Ama ise geri baslayacagim duzelmem lazim nasil olcak bilmiyorum

Maşallah büyümüş Allah hayırlı uzun ömür versin inşallah en iyisi sabah erken kalkmak o zmn gece yastığa başını koydugun gibi uyuyorsun

Ay hemencik te korurmus ta esini. Cok tatlisin ya. Allah muhabbetinizi arttirsin:) Yok yok bisi demedim esine. Masajini yapsin eniste candir

Oyle cok egilip dogrulmaktan mi ki acaba. Ben gunluk hareketi biraz arttirsam agri sanci oluyor. Ben de yok ama biz de tam da kramptan konusuldu. Ben sana ozet geciyim magnezyum icmesi tavsiye edildi. Muz kivi dendi galiba. Bir de masaj. Kasgevsetici krem ya da ilik zeytinyagi ile

Canim cok gecmis olsun simdi gordum Alllah sifa versin insallah

Zeytinyagini deneyeyim canım insallah faydasini gorurum dr.a gitigimdede soylerim devam ederse artik çok sagol :)

Kramp bir cok kisi yasiyor ozellikle son aylara dogru ama calsiyum magnezyum eksikliginden de olabilir. Krampi gecirmek icin 2215. sayfada AylanMcora bir fotograf paylasmisti. Baldirini bir elinle desteklerken ayak parmak uclarini kendine dogru cekiyorsun. Sen yine cok yorma kendini oldugu kadar bak bebisin bile dur diyor galiba sana kiyamiyor. Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…