- 16 Ocak 2017
- 412
- 563
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #33.721
O zaman cok normal gelmisti bana ama sonradan cok kisi niye oyle yaptin filan demisti sasiranlar da olmustu. Bir cesaret yikamistim. Zorlanmadim da hic. Etrafimda akil veren karisan cok olsun istemiyordum. Annemler kayinvalidemler esim zaten emzirmede uyutmada oda sicakliginda bile her kafadan bir ses cikiyordu. Yardim alsam da olurdu aslinda. Sonucta asil amaclari yardimci olmakti ama oyle algilayamamistim o sira. Lohusa kafasi isteCesaretliymişsin ilk kez tek başıma yıkayamazdım ben
Maşallah büyümüş Allah hayırlı uzun ömür versin inşallah en iyisi sabah erken kalkmak o zmn gece yastığa başını koydugun gibi uyuyorsun
Iyi geceler. Ben daha yatamadim bile. Biraz deneyim bakalim uyumayi. Sen de 1de kalirsin umarim. Soyle deliksiz bir uyku uyuruz insallah. Daha dogmadilar bile nedir bu uyandirmalarİyi geceler annişler.Bu gece acaba kaç kere kalkacağım, haydi hayırlısı
Bakıyorum hemen canım fazla mi yoruyoruz kendimizi bilmiyorum ki neden oluyor inşallah etkisi olur bizede:)Canim yukaridaki sayfalarda egzersiz fotoğrafı paylaştı arkadaş sen de dene onu ben de yapıyorum bende de çok var
Bakayım canım teşekkür ederim çok sagol :) dinleniyorumda arada ama yetmiyo demekki bebisime :) yavaş yavaş bitirmeye çalışacağım artıkKramp bir cok kisi yasiyor ozellikle son aylara dogru ama calsiyum magnezyum eksikliginden de olabilir. Krampi gecirmek icin 2215. sayfada @AylanMcora bir fotograf paylasmisti. Baldirini bir elinle desteklerken ayak parmak uclarini kendine dogru cekiyorsun. Sen yine cok yorma kendini oldugu kadar bak bebisin bile dur diyor galiba sana kiyamiyor. Gecmis olsun
Bende senin gibi cesaretli olabilirmiyim acaba :) yanımda annem olur büyük ihtimal eşim falan yaptırirız ilk banyosunu, yeni dogan bebeklere dokunamamda bişey olacak diye korkarım yani bakalım kendi bebegimde nasıl olacağımO zaman cok normal gelmisti bana ama sonradan cok kisi niye oyle yaptin filan demisti sasiranlar da olmustu. Bir cesaret yikamistim. Zorlanmadim da hic. Etrafimda akil veren karisan cok olsun istemiyordum. Annemler kayinvalidemler esim zaten emzirmede uyutmada oda sicakliginda bile her kafadan bir ses cikiyordu. Yardim alsam da olurdu aslinda. Sonucta asil amaclari yardimci olmakti ama oyle algilayamamistim o sira. Lohusa kafasi iste
5 uyanmayla sabahı ettim...Iyi geceler. Ben daha yatamadim bile. Biraz deneyim bakalim uyumayi. Sen de 1de kalirsin umarim. Soyle deliksiz bir uyku uyuruz insallah. Daha dogmadilar bile nedir bu uyandirmalar
Aman canim ben yaptim siz de yapin diye demiyorum. Aileyle o heyecani patlasmakta guzel. Ben kendi kendime ben yaparim moduna girmistim. Bizde en cok annemle babam heyecanlaniyordu tutarken, esimde ben de rahatca tutuyorduk, kayinvalidemde de boynu asagi dogru sallaniyordu gezdirirken:) evde herkesin arasinda bir boynunu destekle aman belini bos birakma sirti duz dursun curcunasi vardi. Kendi bebegimiz olunca daha rahat tutariz insallah. Cahil cesareti diye bisey var dimiBende senin gibi cesaretli olabilirmiyim acaba :) yanımda annem olur büyük ihtimal eşim falan yaptırirız ilk banyosunu, yeni dogan bebeklere dokunamamda bişey olacak diye korkarım yani bakalım kendi bebegimde nasıl olacağım
Ay cok komikmis sizindeBiz ilk banyoyu 6 kisi yaptirdik ve video izlenme rekoru garantiliannem cocugu tellak gibi evire cevire bastira bastira yikamisti esime de diyoruzki suyu kulaklarina kacirma direk gidip suyu kulagina dokuyor sonra hepimiz ona kiziyoruz felan.
Gunaydin. Antreman oluyor galiba. Gunduz uyuyabiliyor musun? Bak bende erkenciyim. Tavsiye tutarim @MenekseSare5 uyanmayla sabahı ettim...
Dip bucak temizlige birini mi alsan acaba?evdekiler yardim etse? Bebislerimizden kiymetli degil ya. Bundan sonra daha zor olur. Olmadi ben geliyim bi ucundan tutarimBakayım canım teşekkür ederim çok sagol :) dinleniyorumda arada ama yetmiyo demekki bebisime :) yavaş yavaş bitirmeye çalışacağım artık
TSKLER CANIM SAOLLkalkanı bilmem ama göğüs pompasında MEDELA Mini elektrikli Pilli çalışan var tek geçerim, çekim gücü de çok güzel, kime tavsiye ettiysem herkes memnun kaldı. sana da tavsiye ederim.
evdeyim gerek yok diye düşünmeyin sakın, ilk zamanlar süt bebeğin ihtiyacından fazla oluyor, sağıp dondurucuya koymak lazım, ayrıca süt ilk geldiğinde çok geliyor ve memede şişlik yapıyor, mastit oluyor anne, antibiyorikle çözüyorlar walla, ben yaşaddım annem süt ancak bebeğe yeter diye sağdırmadı, sağ memem şişip kıpkırmızı olmuştu, sağarken kanlı kanlı gelddi hep sütler, ateş yaptı.. dikkatli olun..
hem sütünüzün de ne kadar olduğunu görürsünüz, bebeğe yeter mi yetmez mi?
Gerçekten mi? benimde aklım kaldı denemek istiyorum slpeey bezini.ilk ay çok hassas ya cildi düşünüyorum acaba iyi mi alsam diye ama denemeden de anlayamayız ki.Canim gecen primanin numarasi kalmamisti bizde denemek icin aldik cok guzel bence primaya cok benzio
Ayyyt o sleepy reklamındaki kız ne tatlıııııu öyle inşallah kızım ona benzer ❤Gerçekten mi? benimde aklım kaldı denemek istiyorum slpeey bezini.ilk ay çok hassas ya cildi düşünüyorum acaba iyi mi alsam diye ama denemeden de anlayamayız ki.
Canm bu arada 1 numara kaç paket alim ? 1 numarayı kaç ay kullanıyor 2 ye ne zaman geçiyorlar tehminen ? uygun ken alim . bebek kullanmassa çok zarar etmem baya uygun çünkü 11 TL . severse de kar olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?