- 26 Kasım 2016
- 513
- 535
- 18
- 34
- Konu Sahibi endless love
-
- #33.761
Bebisler karnimizda nasilsa doguncada oyle oluo.benim kizim bitek babasina tepki verirdi su an babasina asik resmen bayramda gezioruz babasindan bana gelmio herkes dalga gecio sen bekar gibi takilion babasi bakio diye.hatta hastanede nstde ozellikle hareket etmezdi cikolata yedirirdi dr lar yine etmezdi ben derdim duun ben babasina bi gidim nasi etcek diye aynen ole olurdu eger esimle deil annemgille gittiysem mutlaka dogumhaneye gonderip serum baglatiolardi hareket etmio diye.diyecegim o ki gozun aydin baba duskunu olucak seninkide.benimki cani yansa herkes anne diye aglar kizim baba diye agliobenimki akşam coşuyor işten eve gidiyorum uzanıyorum ya. haydaaaa bir başlıyor yatana kadar pat küt vuruyor. sağ dön vur sola dön vur. sırt üzeri yat karnım iner kalkar tekmelerden. yeni başladı inip kalkmaya bikaç gündür belli olmaya başladı.hele babası konuşuyor pat pat pat pat sıralıyor.akşam sohbet saatleri var kızıyla.
Canm çook sağol ben senden haber bekleyemeden alış veriş yaptım maalesefValla canim ben primadan baska begenmezdim her markayi denedim sleepy primaya cok benzio hafif kokuda yapmio sizdirmioda daha ne olsun demibence fazla alma canim ya cunku bilemiosun ilk zamanlar hemen buyuyolar ben primanin 1 numara yeni doganini 1 paket kullanmistim oda kucuk paket direk 2 ye gectik en cok kullanacaginiz numara 4 numara.ama dedigim gibi cildine uymayabilir gecen bi tanidik dogum yapti prima hep pisik yapmis sasirdim simdi bimin markasini kullaniomus bi o yaramis.cocuklarin cildi cok ilginc gercekten kime neyin yarayacagini bilemiosun.ama illede aliyim dersen 1 paket 1 numara 2 paket 2 numara al yeter bence simdilik eger cevrende dogum yapam yapacak olan yada kullanan varsa degisirim yada veririm ona dersen her numaradan al stok yap :) numara buyudukce paketin icindeki adet azalio fiyat artio ben olsam buyuk boylara stok yapardim
canım bende bordro beğendım.çok kilo aldım açık renk yakışmıcak gibi.internetten mi alıcaksın
canım ılk çocuğumda ben yaşadım onu.her marka her çocuğa uymuyor.denemek lazım
canım kız çocukları baba konuştuğu zaman daha doğmadan şımarmaya başlıyo
oh ne güzel.ben eşime masaj yap dediğimde halı döver gibi masaj yapıyo.aman kalsın diyom
ayy kuzum benım gule gule gıysın ınsallahCanm çook sağol ben senden haber bekleyemeden alış veriş yaptım maalesef2 paket 1 numara ve 2 paket 2 numara aldım sleepy. ve dayanamadım 1 adet de 2numara prima aldım ekonomaık paket 140 lik 45 tl idi. alıverdim. daha almayacağım şimdilik böyle kalsın doğuma kadar. sonrasında bakarız Eki Görüntüle 1947525 Eki Görüntüle 1947526 ve bunlarıda alıverdim şapka eldiven ,bluz toplam 8TL idi
İyi yapmissin canim fazla almamissin zaten.ayyy ben bunlari yerim ya cok tatlilar ve cok uygun fiyatlari nerden aldin canim.Canm çook sağol ben senden haber bekleyemeden alış veriş yaptım maalesef2 paket 1 numara ve 2 paket 2 numara aldım sleepy. ve dayanamadım 1 adet de 2numara prima aldım ekonomaık paket 140 lik 45 tl idi. alıverdim. daha almayacağım şimdilik böyle kalsın doğuma kadar. sonrasında bakarız Eki Görüntüle 1947525 Eki Görüntüle 1947526 ve bunlarıda alıverdim şapka eldiven ,bluz toplam 8TL idi
yarın yaptırıcam canım benim. çok heyecanlıyım çıkarsa da herşeyde bir hayır vardır Allah ın bir bldiği vardır üzmüyücem kendimi diyet yapıcam bebeğim için son 3 ay cok duzgun beslenicem makarna pilaw ekmek tatlı ve tum hamur ıslerı komple kesicem. çok fast food besleniyordum dürüm pizza vs bunu da kesicem salataya ağırlık vericem. belki de bunlar bir işarettir doktor erken almak istemem bebeği dedi korkuttu beni baya çok kilo almışım. 59 la başladım şu an 66,5yım. geçtigimiz ay 63 düm. 3,5 kilo anormalmiş 5.aya göre. son ıkı ay almam gereken kiloları sımdıden alıyormuşum öyle dedi.Ayy maşallah canımm nasıl da büyümüş utangaç minnoşo iyiyse sıkıntı yok. Suyun fazlalığını hiç duymamıştım, şeker göstergesi miymiş ki? Şeker yükleme testi yaptırdın mı canım bir şey çıktı mı?
yarın yaptırıcam canım benim. çok heyecanlıyım çıkarsa da herşeyde bir hayır vardır Allah ın bir bldiği vardır üzmüyücem kendimi diyet yapıcam bebeğim için son 3 ay cok duzgun beslenicem makarna pilaw ekmek tatlı ve tum hamur ıslerı komple kesicem. çok fast food besleniyordum dürüm pizza vs bunu da kesicem salataya ağırlık vericem. belki de bunlar bir işarettir doktor erken almak istemem bebeği dedi korkuttu beni baya çok kilo almışım. 59 la başladım şu an 66,5yım. geçtigimiz ay 63 düm. 3,5 kilo anormalmiş 5.aya göre. son ıkı ay almam gereken kiloları sımdıden alıyormuşum öyle dedi.Ayy maşallah canımm nasıl da büyümüş utangaç minnoşo iyiyse sıkıntı yok. Suyun fazlalığını hiç duymamıştım, şeker göstergesi miymiş ki? Şeker yükleme testi yaptırdın mı canım bir şey çıktı mı?
Güle güle giysin annesi çok tatlıymışCanm çook sağol ben senden haber bekleyemeden alış veriş yaptım maalesef2 paket 1 numara ve 2 paket 2 numara aldım sleepy. ve dayanamadım 1 adet de 2numara prima aldım ekonomaık paket 140 lik 45 tl idi. alıverdim. daha almayacağım şimdilik böyle kalsın doğuma kadar. sonrasında bakarız Eki Görüntüle 1947525 Eki Görüntüle 1947526 ve bunlarıda alıverdim şapka eldiven ,bluz toplam 8TL idi
Ayyyyy inanmıyorum yaaaaaa. Vallaha da öyle benim kız. hani kuş beslersinde eve misafir gelince yada sevdiği biri gelince cik cik cik öter cici kuş cici kuş diyebağırır ya kafesinde durmaz. ben bizim kızı buna benzetiyorum. gerçekten inanmayacaklar belki bana ama babası geliyor konuşuyor ya hemen vuruyor ya olmaz böyle şey. ay valla aşık olcak bende ortada kala kalcamBebisler karnimizda nasilsa doguncada oyle oluo.benim kizim bitek babasina tepki verirdi su an babasina asik resmen bayramda gezioruz babasindan bana gelmio herkes dalga gecio sen bekar gibi takilion babasi bakio diye.hatta hastanede nstde ozellikle hareket etmezdi cikolata yedirirdi dr lar yine etmezdi ben derdim duun ben babasina bi gidim nasi etcek diye aynen ole olurdu eger esimle deil annemgille gittiysem mutlaka dogumhaneye gonderip serum baglatiolardi hareket etmio diye.diyecegim o ki gozun aydin baba duskunu olucak seninkide.benimki cani yansa herkes anne diye aglar kizim baba diye aglio
ebebek ten aldımİyi yapmissin canim fazla almamissin zaten.ayyy ben bunlari yerim ya cok tatlilar ve cok uygun fiyatlari nerden aldin canim.
Amiiin canmGüle güle giysin annesi çok tatlıymış
Benim kınamda annem yaptı 200 tane sabun süsü. kırmızı kadife nin içerisine sabun koydu kapattı üzerini dikti bir güzel. dikiş kısmını kapamak için de üzerine dantel ve çiçek dikti. rica edersem yine yapar heralde süslü püslü şeyler.Kızlar lavanta keselerine bakıyorum internetten. Kumaş olarak beğendiklerimi 6-7-8₺ ye yapıyorlar. Bu nasıl sektör olmuş öyle acayip fiyatlar. Ben de gittim beğendiğim kumaşı aldım, terziye verdim dikti 75 tanesini 30₺ ye. Üzerini kendim süsleyip içini dolduruvericem. Siz ne düşünüyorsunuz bu tarz süsler için?
benimki de abla manyağı olacak sanırım, evde baba-kız kudurlarken ablasının kahkalarında nasıl tekmeler atıyor anlatamam... ablayla kitap okurken de öyle.. sanırım ablası ona okuyor zannediyor :) babasıyla da arası iyi amaAyyyyy inanmıyorum yaaaaaa. Vallaha da öyle benim kız. hani kuş beslersinde eve misafir gelince yada sevdiği biri gelince cik cik cik öter cici kuş cici kuş diyebağırır ya kafesinde durmaz. ben bizim kızı buna benzetiyorum. gerçekten inanmayacaklar belki bana ama babası geliyor konuşuyor ya hemen vuruyor ya olmaz böyle şey. ay valla aşık olcak bende ortada kala kalcam
Masallah kuzucuga rabbimsaglikla kucağınıza almayi nasip etsin.bende yarin gidecek kizimi görmeye bakalim kac kilo olmus.ben hamilelikte kilo verenlerdenim.6 kilo vermistim .hamile kaldigimda 61 kiloydum.simdi 24.haftadayiz 60 kiloyumMerhaba kızlar dün doktora gittim 24. Haftadayim ayrıntılı ultrason çekildi 4 d mis herşey yolunda çok şükür bebisim 670 gram 32 cm doktor haftasiyla uyumlu dedi benim kilo almamda iyimis 8 kilo aldım normal dedi ama ben yinede diyetisyene gittim beslenme konusunda yardimci oldu bana sizde durumlar ne bebisler kaç gram siz kaç kilo aldınız
ben metal aynalı magnetlerden istiyorum bir iki moddel beğedim ama bakınıyorum daha, sonra hastane odasına ikram olarak da isimli ambalajı olan madlen çikolatalar var ya onlardan düşünüyorum.Kızlar lavanta keselerine bakıyorum internetten. Kumaş olarak beğendiklerimi 6-7-8₺ ye yapıyorlar. Bu nasıl sektör olmuş öyle acayip fiyatlar. Ben de gittim beğendiğim kumaşı aldım, terziye verdim dikti 75 tanesini 30₺ ye. Üzerini kendim süsleyip içini dolduruvericem. Siz ne düşünüyorsunuz bu tarz süsler için?
Ben düğünümde kınamda kendim yapmıştım. Ablamın doğumunda da keseleri ben yapmıştım. Seviyorum o tarz işleri, bir şeyler üretmeyi. Ama şuan dikmeye üşendim açıkçası. Bitince paylaşırımBenim kınamda annem yaptı 200 tane sabun süsü. kırmızı kadife nin içerisine sabun koydu kapattı üzerini dikti bir güzel. dikiş kısmını kapamak için de üzerine dantel ve çiçek dikti. rica edersem yine yapar heralde süslü püslü şeyler.ablam doğumunda hastanede mini şişelerde gül kolonyası ve minik aynalar oluyor elde tutmalık süslü kurdeleli filan onlardan dağitti.
ben sanırım şişelerde gül kolonyası ve çikolata dağıtacağım. yada bonibonlar oluyor ya öyle de olur . Aynen bu şekildeBen düğünümde kınamda kendim yapmıştım. Ablamın doğumunda da keseleri ben yapmıştım. Seviyorum o tarz işleri, bir şeyler üretmeyi. Ama şuan dikmeye üşendim açıkçası. Bitince paylaşırımsenden de bekliyorum
Kalsiyum eksikliğinden kaynaklanma ihtimali yüksek canım.Bu kramplarla belime gelen sancılarla başım dertte magnezyum da içiyorum ne olcak bu halim bilmiyorum doktor kontrolüne gidince danışıcam bulantılar geçti derken kramplar başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?