2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Kızlar her ihtimale karşı önceden doğum çantanıza koyun bunları eğer hastanede dağıtacaksanız. Acil bir durumda aklınıza gelmeyebilir.

ben sanırım şişelerde gül kolonyası ve çikolata dağıtacağım. yada bonibonlar oluyor ya öyle de olur . Aynen bu şekildeEki Görüntüle 1947546 Eki Görüntüle 1947547
Ben nişanda böyle şişe yapmıştım, çok güzel. Hastaneye eve gelene dağıtırım diye düşünüyorum. Bir de evde mevlüt yaparım. Toptan kullanırım dedim. 75 tane de yeter herhalde olmadı kumaş var daha eklerim. Yanına çikolata koyulacak zaten mecbur. Hastane odasını şimdilik süslemeyi düşünmüyorum da ablam ben süslerim derse süsler.

Sabah eşimi gönderdikten sonra 1 posta daha uyku çektim yeni kalktım saati 10 a da kurmuştum oysa ki

benim 2 ablam var kesin süslerler. doğum yapan ablamda süsledik çünkü. balonlar la . ikram masasınıda süsledik pembe kurdele örtü filan. . çok güzl olmadı ama elimizden geldiğince bişeyler oldu işte.

Kızlar hamileliğinde 48 le hamile kalıp 75le doğum yapan yani tam 27 kilo alıp normal doğumdan sonra 55 kiloya düşen ve S beden giyen arkadaşım var. Kiloları fazla takmayalım önemli olan sonrasında azmedip vermek ki normal doğumda göbek hemen iniyor, kilolar çabuk gidiyor deniliyor. Allah doğal yollarla sağlıklı bir şekilde, bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Masallah kuzucuga rabbimsaglikla kucağınıza almayi nasip etsin.bende yarin gidecek kizimi görmeye bakalim kac kilo olmus.ben hamilelikte kilo verenlerdenim.6 kilo vermistim .hamile kaldigimda 61 kiloydum.simdi 24.haftadayiz 60 kiloyum
Göbeğin çıktı mı çok merak ettim

Masallah kuzucuga rabbimsaglikla kucağınıza almayi nasip etsin.bende yarin gidecek kizimi görmeye bakalim kac kilo olmus.ben hamilelikte kilo verenlerdenim.6 kilo vermistim .hamile kaldigimda 61 kiloydum.simdi 24.haftadayiz 60 kiloyum
Bizde mütemadiyen kilo alanlardanız 52 ile hamile kalmıştım 60 oldum bile şimdiden 40.haftaya kadar düşünemiyorum kendimi. Son haftalar baya bi hızlı aldım nedense, haftada 1 kilo aldığım oldu anlamış değilim bu yemeye göre

75 yeter cübür cemaat gelmezer diye umuyorum hataneye. 15-20 adet hastanede biter benimkisi. geri kalan 30 tanesini 40 ında mevlütte dağıtırım . alanlar almaz zaten.
ama yok ya hastaneye gelenler le mevlüttekiler aynı oluyor benimkisi eşimin teyzeleri benim teyzelerim dayılarım.hastaneye gelecek kişiler bunlar..
farklı farklı mı yapsam acaba 25 adet 25 adet . bak bunu düşüneyim.

Amin inş bende takmıycam diyorum ama nedense tartıda kendimi görünce takıyorum birde eşim takılıyor arada yanakların tombikleşti vs die bende tabii hemen tribe bağlıyorum

Gazel2110 canım ne yaptın merak ettim

Çok güzel bir yazı teşekkürler ama bakalım uygulayabilecek miyiz :)

Amin inş bende takmıycam diyorum ama nedense tartıda kendimi görünce takıyorum birde eşim takılıyor arada yanakların tombikleşti vs die bende tabii hemen tribe bağlıyorum
Bende yeni yeni takmamaya çalışıyorum. Çünkü ömrümde kiloyla hiç uğraşmadım hiç kilolu olmadım. O yüzden kabullenemiyorum sanırım

Hahaaha merak etme babaya duskun olmasi daha iii yukun hafiflio mesela ben hadi kizim gel altini degistiriyim diorum babaaaaa dio illa babasi degistircekmis babasi uyutcakmis babasi yemegini yedircekmis ohhh mis bende babasi varken dinlenmis oluorum

Hahaaha merak etme babaya duskun olmasi daha iii yukun hafiflio mesela ben hadi kizim gel altini degistiriyim diorum babaaaaa dio illa babasi degistircekmis babasi uyutcakmis babasi yemegini yedircekmis ohhh mis bende babasi varken dinlenmis oluorum
Evet olabilir aslında. neyse o zamn gelsinde bi göreceğiiizzzzzzz

bende baktım ama bugun bebek bezlerı olması lazım. prımanın yenı dogan guzel bır setı var ama erkenmı almak ıcın blemedım

bebek bezi alsam mı diye bende düşündüm ama sanki daha erken gibi geldi almadım nette marketlerde sürekli indirim oluyor bezlerde gördüğüm kadarıyla..

sanırım doktorun tartısı yanlış az önce şirketin anlaşmalı diyetisyenine gittim 65 kilo çıktım kızlarrr doktor bosuna korkuttu beni ya 6 kilo almışım hamile kaldıgımdan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…