2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

canım her pedagog kendince bir görüş belirliyor..
Adem beyin ben tüm görüşlerine katılmıyorum ..özellikle şu yatak ayırma mevzusu..
biraz daha geleneksel bir yaklaşım sergiliyor..
ben de Benim sağlıklı bebeğim diye bir kitaba başladım..
bu dönem biraz eğitim kitapları okuyup donanımlı hale gelmek istiyorum

Gazel2110 canım ne yaptın merak ettim

Çok güzel bir yazı teşekkürler ama bakalım uygulayabilecek miyiz :)
Sabah doktoru aradk bebekten kaynakli deildr ama mide kanamasi olursa sknti olur dedi. Midende agir agri hissedersen ve tekrar ederse dahiliye doktoruna gitmelisn dedi. Bebeginde hareketsiz olasi geldi normalde simdiye hep hareketli olurdu sabahtan tik yok yarina randevu aldk hem doktoruma hem dahiliyeye

Doktorun neden bu kadar sacmalamis canim korkma sen ya guya bende diyorum turkiyenin doktorlari cok iyi falan burda bi tanidigin suyu 5 aylik geldi 1.5 ay boyunca cocugu icerde tuttular tosun gibi simdi masallah, arkadasim 29 haftalik dogurcakti oda 38. haftada dogdu bende cok kilo aldim kendim bu durumdan acaip rahatsizim ama doktorum birsey demedi bu kez gidince konuscam kendim dicem daha fazla almak istemiyorum diye. Arkadasim 33 kilo aldi normal dogum yapti. Sadece bebegi takip etmeli sk sk sekerin varsa yada suyun fazlaligindan dolayi yuzunede soyle seni korkutmasin burda hic boyle seyler yok.

Canım yoruma biri -küçük zannettim ama oğlumu da alır içine- yazmış

Masallah kuzucuga rabbimsaglikla kucağınıza almayi nasip etsin.bende yarin gidecek kizimi görmeye bakalim kac kilo olmus.ben hamilelikte kilo verenlerdenim.6 kilo vermistim .hamile kaldigimda 61 kiloydum.simdi 24.haftadayiz 60 kiloyum
Haber ver bizede bebisin nasıl bu arada önemli olan bebislerin sağlığı kilo alınıp verilir ama seninki daha güzelmiş umarım bende çok kilo almam

bunu bende gordum nette ama boyutuna dedıgın gıbı karar veremedım. kucuk gıbı gozukuyor canlı gormeyınce bılemedım. yanı ben cok esya alarım gıbı gelıo. bı hastane cantası hazırladım masallah:) dopdolu

Çok teşekkürler :) Cansınız..

Hahaaha merak etme babaya duskun olmasi daha iii yukun hafiflio mesela ben hadi kizim gel altini degistiriyim diorum babaaaaa dio illa babasi degistircekmis babasi uyutcakmis babasi yemegini yedircekmis ohhh mis bende babasi varken dinlenmis oluorum
benım ablamda oyle.cocuklar babaaaa dıye bagırıo kapatıo bacaklarını babam gelsın dıyo:))) bızde ıyı guluyoruz ablam dıyor yavrum gel bana hayır babam yapacak dıo

Tamam superisi denicem mutlaka çok sağol

Hayr cnm reflum vardi aon 10 senedr. Doktoru aradim mide kanamasi olabilir dedi tekrar ederse gidecm dahiliyeye
Canım doktorunun -mide kanaması olabilir, bir daha olursa hastaneye git- demesini hiç doğru bulmuyorum. Öyle bi olabilirlik varsa direkt doktora gitmelisin bence. O nasıl bir şey hem çok tehlikeli deyip hem olabilir demek.
Bence şimdi gitmelisin...

Dip bucak temizlige birini mi alsan acaba?evdekiler yardim etse? Bebislerimizden kiymetli degil ya. Bundan sonra daha zor olur. Olmadi ben geliyim bi ucundan tutarim.
Canim benim tesekkur ederm :) yardima cagircak kimsem yok yakınımda hep uzaktalar eşime desem oda zaten yorgun geliyor işten kiyamiyorum ona da temizlikciyede guvenemem ben o gelmeden bi guzel temizlerim herhalde evi

haklısım canım keşke 48le kalsak yaaa 70ecıkmaya razıyım nasılsa bebek kilosu. ama 59 la hamıle kaldım ben cok kılolyudumm sımdı ustune 6 daha aldım

haklısım canım keşke 48le kalsak yaaa 70ecıkmaya razıyım nasılsa bebek kilosu. ama 59 la hamıle kaldım ben cok kılolyudumm sımdı ustune 6 daha aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…