- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #33.821
59 çok kilo değil ki ... ben 60 la hamile kaldımhaklısım canım keşke 48le kalsak yaaa 70ecıkmaya razıyımnasılsa bebek kilosu. ama 59 la hamıle kaldım ben cok kılolyudumm sımdı ustune 6 daha aldım
Evet ben zaten bu çantaya kaç gündür bakıyorum gözüm gidip geliyordu buna ama yorumları okumamıştım.bi inceleyeyim.bunu bende gordum nette ama boyutuna dedıgın gıbı karar veremedım. kucuk gıbı gozukuyor canlı gormeyınce bılemedım. yanı ben cok esya alarım gıbı gelıo. bı hastane cantası hazırladım masallah:) dopdolu
Ben beğenmedim. Çok kullanışlı olmaz gibi geliyor. Belki de modelini beğenmediğim için öyle düşündümEki Görüntüle 1947575 Kızlar nasıl? @calamityjane sen de haber ver demiştin diye hatırlıyorum.
Bende ilk 3 aydan sonra aldım. Genelde insanlar hamileyim onu da yiyim bunu da yiyiym diye ilk aylarda şişiyo. Doktorlar boşa demiyor yediğin böreğin, baklavanın çocuğa bir yararı yok diyeselam kızlar moral bozmak gibi olmasında ben hamilelikte 9 kilo verdim geriyede sadece şimdilik 1 kilo aldım .
Doktorum bana ilk 3 4 ay alınan kilonun bebekle alakası yok insan kendine alıyor demişti
öyle valla onları dinlemek gerek doktorun ben birine 2 - 3 kilo aldı diye ilk aylarında kızdığını ve diyetisyene yönlendirdiğini bile duydmBende ilk 3 aydan sonra aldım. Genelde insanlar hamileyim onu da yiyim bunu da yiyiym diye ilk aylarda şişiyo. Doktorlar boşa demiyor yediğin böreğin, baklavanın çocuğa bir yararı yok diye
Doğrudur çünkü ilk 4 ay kilo almak yok dedi doktoröyle valla onları dinlemek gerek doktorun ben birine 2 - 3 kilo aldı diye ilk aylarında kızdığını ve diyetisyene yönlendirdiğini bile duydm
Nike in modelleri var laptop çantası gibi olanlar onlar daha kullanışlı olur bencede. Normal ve içi geniş bir sırt çantası iş görür. Dikdörtgen sırtta rahat olmaz bence.BEN BIRAZ DAHA SIRT CANTASI SEKLINDE ISTIYORUM . OKUL CANTASI TARZINDA. YANI BOYLE KARE GIBI DEIL INCE UZUN OLSUN DIYORUM INCE ASKISI OLSUN RAHATSIZ ETMESIN SITIYORUM BI TURLU KARAR VEREMIYORUM AYYY NE GUZEL TELASLAR DEMI KIZLARRRRRR:)))
ya ben çanta konusunda da kararsızımEvet ben zaten bu çantaya kaç gündür bakıyorum gözüm gidip geliyordu buna ama yorumları okumamıştım.bi inceleyeyim.
evet aynen baktım sımdı o tarz bısey alacagım.Nike in modelleri var laptop çantası gibi olanlar onlar daha kullanışlı olur bencede. Normal ve içi geniş bir sırt çantası iş görür. Dikdörtgen sırtta rahat olmaz bence.
evet aynen baktım sımdı o tarz bısey alacagım.
Aynen E Eylulde_gel ye katılıyorum. Nasıl yani tekrar ederse git. Benim öyle bir durumum olsa şuan 10 kere gitmiştim hastaneye. Ya mide kanaman varsa? Hemen müdahale etmeleri gerekir. Karnında bebeğin var. Bence yarın değil hemen doktora gitmen lazım. Sakın aksatma. Sonra hemen gitseydim diyeceğin bir durum olmasın... Allah korusun...Hayr cnm reflum vardi aon 10 senedr. Doktoru aradim mide kanamasi olabilir dedi tekrar ederse gidecm dahiliyeye
bende ıkı tane alacagım . bı sırt bı de yandan. ama hıc hevesım olmadıgı sey bebek cantası. bı turlu sevemedım bebek cantasını o yuzden dedıgın gıbı arabaya falan asılan oyle tarz canta alacagım ama bebeksız:)ya ben çanta konusunda da kararsızımbilemiyorum... kızımda 1 tane normal sırt çantası almıştım, o çok işimi görmüştü, ama bu bebek çantalarında da hevesim var, bebek arabasına asıp rahat rahat dolaşabiliyorsun.
bi yandan da normal bir sırt çantası da aynı işi görüyor zaten diyorumbilemedim... çok bayıldığım bişey bulursam alıcam...
Kayınvaliden kendi çocuğunu düşünmeden böyle bir laf mı söylüyor. Düşüncesiz. Kıyamam ya eşine destek ol, senin için hiç kafaya takılacak bir şey olmadığını söyle, hissettir ona... Ay ben bile sinir oldum şuan kayınvalidene.kızlar dun cok stres oldum. eşim de ala hastalıgı var. aynaya bakıyor bakıyor dun yuzu falan deıgstı uzuldu noldu dedım. cocuk dogunca belkıde benden utanacak dedı. ya dedım deme oyle nıye utansın falan. bekıde cocuk da da olacak dedı. dedım hersey allah dan bunları dusunme sen dedım. oyle uzulunce bende cok uzuldum. kv. de herkesn ıcınde dedı kı bana eee hadı cocuk da da olursa napacaksın. oyle sınır oldum kı bu nasıl bır soru. napacaksın dıye bısey varmı zaten esımın hassas noktası o bı de herkesın ıcınde bana soruyor kv. dedım bende hersey allahdan anne. ve bu konuda yorum yapmıyorum . dedım.
bende sınır oldum. gercekten nyse dedım içimden sakın ol saygısızlık yapmayım dedım. ozurlu o bıle dedıler yanı esım agzını acıp hıcbısey demedı. artık bende demedım. sustuk. sonra evde dedım. senın susmamı ıstedıgını bıldıgım ıcın susuyorum dedım. ama kızımda oyle bısey olursa boyle rastgele konusmalarına musade etmem kalp falan dınlemem kırarım dedım. tamam dedı.Kayınvaliden kendi çocuğunu düşünmeden böyle bir laf mı söylüyor. Düşüncesiz. Kıyamam ya eşine destek ol, senin için hiç kafaya takılacak bir şey olmadığını söyle, hissettir ona... Ay ben bile sinir oldum şuan kayınvalidene.
aslında önemli olan bebislerimizin sağlığı bebek geçen aydan bu yana 500 gram almış boyu da 35 cm ve gayet yerinde sağlığı yani.ama doktor benim aşırı kilo almama takmış durumda neyseki diyetisyende 2 kilo eksik çıktım moralim biraz daha iyi. ama şeker çıkarsa çok daha fazla dikkat etmem gerekecek. bebişi de etkiliyormuş çünkü tansiyon kalp vs Allah korusun. korkutuyo beni de fazla kilo almıyım diyo.Doktorun neden bu kadar sacmalamis canim korkma sen ya guya bende diyorum turkiyenin doktorlari cok iyi falan burda bi tanidigin suyu 5 aylik geldi 1.5 ay boyunca cocugu icerde tuttular tosun gibi simdi masallah, arkadasim 29 haftalik dogurcakti oda 38. haftada dogdu bende cok kilo aldim kendim bu durumdan acaip rahatsizim ama doktorum birsey demedi bu kez gidince konuscam kendim dicem daha fazla almak istemiyorum diye. Arkadasim 33 kilo aldi normal dogum yapti. Sadece bebegi takip etmeli sk sk sekerin varsa yada suyun fazlaligindan dolayi yuzunede soyle seni korkutmasin burda hic boyle seyler yok.
Canım senden önce eşinin bu konuşmalara müsade etmemesi gerekiyor. Ama sende saygı çerçevesi içinde söyle içindekileri yani susma. Böyleleri hakediyor...bende sınır oldum. gercekten nyse dedım içimden sakın ol saygısızlık yapmayım dedım. ozurlu o bıle dedıler yanı esım agzını acıp hıcbısey demedı. artık bende demedım. sustuk. sonra evde dedım. senın susmamı ıstedıgını bıldıgım ıcın susuyorum dedım. ama kızımda oyle bısey olursa boyle rastgele konusmalarına musade etmem kalp falan dınlemem kırarım dedım. tamam dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?