2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bazı insanlar ne dediğini bilmiyor. Boşver sen eşini de kendini de üzme. Kalbini ferah tut. Herkesin kalbine göre verir Allah.

Canım senden önce eşinin bu konuşmalara müsade etmemesi gerekiyor. Ama sende saygı çerçevesi içinde söyle içindekileri yani susma. Böyleleri hakediyor...
her konuda benım cevap vermeme gerek kalmadan esım cevapları verır. tek bu konuda bısey demıyo. ama eger kı kızımda olursa esım yokken herkese dıyecegım. asla onun yanında yorum yapmayacaksınız falan dıe konusacagım. yınede dınlemezlerde kusura bakmasınlar kıbarca laf derım.

Yazını 2 kez okudum yanlış okuyorum sandım. kayınvaliden kendi oğlundan için konuşuyor ve tepki koyuyor ya olursa diye. herkesin içinde. saçma .... sanki dünyanın sonu. Olsa nolcak ki. napacaksın derken ne kastediyor yaa. tedaviisi varsa bebekte uygulanır yoksa herşey Allahtan. eşin üzülmesin yaa bende üzüldüm şimdi o üzüldü deyince. en büyük destekçi sensin burda anlaşıldı..

Ayyyy ilahi yaaa herseyi de tek tek yazmissin
Ben aldigim sirt cantasini, esimin hastane cantasi yaptim iki gundur valllla neler aldi icine. Cok memnunum. dery.a canim ben kullandim cantayi, sende bakacaktin ya haberin olsun baya kullanisi bol cepli ve ici de kocaman yani

evet bende dedım bızım kızımız oyle dusunmez dedım. aslan gıbı babası var falan ne guzel seyler soyledım de. tabı hıc ıkna edıcı olmadı. keske soyledıgın kadar kolay olsa dedı. herkes oyle hayal eder ama olmayacak ıste dedıgın gıbı falan dedı. bende artık ustune gıtmedım. falan. allah herkese sıfa versın ınsallah esımın yerıne kendımı koyuyorum. gercekten zor bısey cocuk dogunca olursa cocukda. ıyıce psıkolojık olarak benım yuzumden dıyecek cokecek kesın

kızlar dogum cantasına kucucuk bıberonlar var ya ondan mı alacaksınız. bıldınız mı boyle ufacık olanlar :)

cok kotu grıp oldum . dun soguk da azıcık kaldım hemencecık carptı.

ben bu kvleri anlamıyorum arkadaşım ya niye böyleler, gelinlerine laf sokabilmek için bile bile kendi oğullarının canını yakıyorlar.

sen severek oğlunu almışsın rahatsızlığı sana dert olmamış da doğacak evladının ki mi dert olacak Allah aşkına...

Ey Rabbim sen bilirsin..

bu çantada güzel yaa. ama sırt çantası değil işte. acaba sırt çantası normal 20-30 tl ye alırız. bundan mı alsam. 60tl buda. spor çantası gibi

evet cnm ben alacağım ablamda almıştı mini biberonlardan. ama doğum çantasına koymuşmuydu bilmiyorum ki evde kullandı onu. hastanede kullanmadı. hatrlamıyorum.
cok hosuma gıttı. alayım dıye dusundum. mınıcık boyle aboww kuzum yaaa ozleıdm bı an

Gazel2110 canım benım ılk hamilelikdede olmuştu bundada yaşıyorum.kusunca mutlaka sonunda kan geliyor benden.oyle çok deil ama neticede kan tukuruyorum.ben boğazım tahriş oluyo dıye duşunuyorum.senınde böyle bişiymi

benım ablamda oyle.cocuklar babaaaa dıye bagırıo kapatıo bacaklarını babam gelsın dıyo:))) bızde ıyı guluyoruz ablam dıyor yavrum gel bana hayır babam yapacak dıo
Benimkide ole canim babada baba diye aglar.misafirlikte falan zaten bana hic gelmez hep babasiyla.evdede her isini ona yaptirir birlikte yatarlar kalkarlar ben uyumaya devam

ben kilolu hamile kaldığım için ilk aylar kilo alma demişti. almadım da.. bol bol kustuğum için kilo bile verdim. ama 6. ay bitiminde artık kilo almaya başladım.. şuan hamile kaldığım kilonun +5 üstündeyim.. :S internette bir uygulama buldum haftana göre kaç kg alırsın diye 27. haftada anne adayları 8-11 kg arası alırmış.. yani o kiloyu alanlarda korkmamalı..

ayy dun esım dedı kı kızlar cok mutlu oldum. herseyı ınce ınce dusunuyor dedı. cok huzurlu hıssedıyorum kendımı cunku bılıncsız anne adayı degıl gayet bılınclı DEDI SEVINDIM:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…