- 7 Ekim 2016
- 1.040
- 1.460
- 48
- Konu Sahibi endless love
-
- #33.861
saol canım. dun odamda deıldım. azıcık arkadasın yerınde calıstım. o da sogukdu hemen kaptımGeçmiş olsun, daha dikkatli olmalısın. Ihlamur limon yap iç canım
ama cok komık oluo. enıstem ıyıkı saka goturuyo hadı annnesi dıyroum cocugun aglıo dıyroum:))) ıftar da falan yazık zor oluo 3 tane cocuk ama gelmıo ablama. mıllet dıo bu cocuk annesıne nıye boyle yapıo :) sagolsunlar ama erkegın yardımı gercekten annenın yukunu alıyorBenimkide ole canim babada baba diye aglar.misafirlikte falan zaten bana hic gelmez hep babasiyla.evdede her isini ona yaptirir birlikte yatarlar kalkarlar ben uyumaya devam
Ah ahh kötü olmuş yaa... Bol meyve ye. İnşallah çabucak iyileşirsin.saol canım. dun odamda deıldım. azıcık arkadasın yerınde calıstım. o da sogukdu hemen kaptım
tam sapı kısa dıyrodum onu ınceleme yapoıyordum. omuza atması guzel. bende sevdımEki Görüntüle 1947650 Eki Görüntüle 1947655 Eki Görüntüle 1947656 Eki Görüntüle 1947653 Kızlar ben sevdim bu çantayı ya siz nedersiniz???
İçini doldurunca ağırlaşır gibi geliyo. Bence kolda omuzda taşınacak bir şeylere bakma derim. Zaten yalnızken bebeği taşıcaksın kucağında bi de kolunda bu ağırlık yapar. Sırt çantası al derim ben. Ama modeli güzelmiş bununEki Görüntüle 1947650 Eki Görüntüle 1947655 Eki Görüntüle 1947656 Eki Görüntüle 1947653 Kızlar ben sevdim bu çantayı ya siz nedersiniz???
Ben hayatta insanlarin dis gorunuslerinin kusur deil farklilik oldugunu dusunurum.onunda farki bu bunda uzulecek hicbisey yok takmasin kafasina allahtan gelen hersey guzeldir onada bu ayricaligi vermis bizlerden sevinmeli bence. hic takmasin hayatta neler var neler her halimize binlerce sukur canimkızlar dun cok stres oldum. eşim de ala hastalıgı var. aynaya bakıyor bakıyor dun yuzu falan deıgstı uzuldu noldu dedım. cocuk dogunca belkıde benden utanacak dedı. ya dedım deme oyle nıye utansın falan. bekıde cocuk da da olacak dedı. dedım hersey allah dan bunları dusunme sen dedım. oyle uzulunce bende cok uzuldum. kv. de herkesn ıcınde dedı kı bana eee hadı cocuk da da olursa napacaksın. oyle sınır oldum kı bu nasıl bır soru. napacaksın dıye bısey varmı zaten esımın hassas noktası o bı de herkesın ıcınde bana soruyor kv. dedım bende hersey allahdan anne. ve bu konuda yorum yapmıyorum . dedım.
Nedense doktorların tartısı fazla fazla tartıyoraslında önemli olan bebislerimizin sağlığı bebek geçen aydan bu yana 500 gram almış boyu da 35 cm ve gayet yerinde sağlığı yani.ama doktor benim aşırı kilo almama takmış durumda neyseki diyetisyende 2 kilo eksik çıktım moralim biraz daha iyi. ama şeker çıkarsa çok daha fazla dikkat etmem gerekecek. bebişi de etkiliyormuş çünkü tansiyon kalp vs Allah korusun. korkutuyo beni de fazla kilo almıyım diyo.
Ben aldim canim yeni dogan suluklarini diosun sanirim.kizlar bide kizimdayken bana dogdugunda agzina bikac damla zemzem suyu damlat gazi olmaz dediler denedim bilmem ondanmi ama gercekten bi bebekte hicmi gaz olmaz olmadi.gercekligi nedir bilemem ben paylasayimda :)kızlar dogum cantasına kucucuk bıberonlar var ya ondan mı alacaksınız. bıldınız mı boyle ufacık olanlar :)
Ben aldim canim, bebedir 30cc. Arkadaslarim almami onerdi, ilk aylar sut ya da mama icin sonrakinaylar sunicin kullanirsin dediler.kızlar dogum cantasına kucucuk bıberonlar var ya ondan mı alacaksınız. bıldınız mı boyle ufacık olanlar :)
Biraz valiz tarzi, ben bebiste kullanmanin zor olacagini dusunuyorum. Tasimasi da cok zor bir elde bebek ki ilk aylar ana kucagiyla tasiniyor, sonrada arabasi falan var zorlanirsi sanki. Benim tum arkadaslarim sirt cantasi kullaniyorlar ve hepsi de memnun. Tabi sen bilirsinEki Görüntüle 1947650 Eki Görüntüle 1947655 Eki Görüntüle 1947656 Eki Görüntüle 1947653 Kızlar ben sevdim bu çantayı ya siz nedersiniz???
64 TL Gitti gidyordafıyatı kac canım
Olabilir haklısın aslın da yaa. zorlanırım evet bide ilk bebek nasl tutacam diye şaşırım heralde ben herşeyi karıştırırımBen aldim canim, bebedir 30cc. Arkadaslarim almami onerdi, ilk aylar sut ya da mama icin sonrakinaylar sunicin kullanirsin dediler.
Bu arada cok gecmis olsun, bol bol limonlu ihlamur ic canim hemencik atlat insalllah.
Biraz valiz tarzi, ben bebiste kullanmanin zor olacagini dusunuyorum. Tasimasi da cok zor bir elde bebek ki ilk aylar ana kucagiyla tasiniyor, sonrada arabasi falan var zorlanirsi sanki. Benim tum arkadaslarim sirt cantasi kullaniyorlar ve hepsi de memnun. Tabi sen bilirsin
Aynen bizde de yaparlar, ilk olarak zemzem damlatip, hurma surerler damagina. Sonra anne sutu. Annem gecen sene umreden geldiginde ben bir sise zemzem ve biraz hurma koydum kenara. Ara ara zemzemden bir yudum iciyorum hurmadan da bikac tane atiyorum agzima. Doguma da ordan ayiracagim nasipse hem kizim hem kendim icin. Ben cok inaniyorum, itikadim sonsuz bu yöndeBen aldim canim yeni dogan suluklarini diosun sanirim.kizlar bide kizimdayken bana dogdugunda agzina bikac damla zemzem suyu damlat gazi olmaz dediler denedim bilmem ondanmi ama gercekten bi bebekte hicmi gaz olmaz olmadi.gercekligi nedir bilemem ben paylasayimda :)
Sırt çantası; pratik, kullanışlı, şık benceBen aldim canim, bebedir 30cc. Arkadaslarim almami onerdi, ilk aylar sut ya da mama icin sonrakinaylar sunicin kullanirsin dediler.
Bu arada cok gecmis olsun, bol bol limonlu ihlamur ic canim hemencik atlat insalllah.
Biraz valiz tarzi, ben bebiste kullanmanin zor olacagini dusunuyorum. Tasimasi da cok zor bir elde bebek ki ilk aylar ana kucagiyla tasiniyor, sonrada arabasi falan var zorlanirsi sanki. Benim tum arkadaslarim sirt cantasi kullaniyorlar ve hepsi de memnun. Tabi sen bilirsin
Valla sevgi iste bende kizima cok duskunum butun gun oyun oynariz hic kizmam azarlamam ama yinede baba iste napalim oglusumda bana duskun olur belkiama cok komık oluo. enıstem ıyıkı saka goturuyo hadı annnesi dıyroum cocugun aglıo dıyroum:))) ıftar da falan yazık zor oluo 3 tane cocuk ama gelmıo ablama. mıllet dıo bu cocuk annesıne nıye boyle yapıo :) sagolsunlar ama erkegın yardımı gercekten annenın yukunu alıyor
Bence cok guzel ben sirt cantalarini sevmiorum benimkide spor cantasi iki tane almistim kizimda biri siyah kirmizi biri siyah mavi bi birini yikiorum kullaniorum bi biriniEki Görüntüle 1947650 Eki Görüntüle 1947655 Eki Görüntüle 1947656 Eki Görüntüle 1947653 Kızlar ben sevdim bu çantayı ya siz nedersiniz???
Yani eşin yokken gezmeye gidince canta sirtinda, bebek elinde olcakOlabilir haklısın aslın da yaa. zorlanırım evet bide ilk bebek nasl tutacam diye şaşırım heralde ben herşeyi karıştırırım
Mümkünse elimde tek bebek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?