2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benimkide ole canim babada baba diye aglar.misafirlikte falan zaten bana hic gelmez hep babasiyla.evdede her isini ona yaptirir birlikte yatarlar kalkarlar ben uyumaya devam
ama cok komık oluo. enıstem ıyıkı saka goturuyo hadı annnesi dıyroum cocugun aglıo dıyroum:))) ıftar da falan yazık zor oluo 3 tane cocuk ama gelmıo ablama. mıllet dıo bu cocuk annesıne nıye boyle yapıo :) sagolsunlar ama erkegın yardımı gercekten annenın yukunu alıyor

Ben hayatta insanlarin dis gorunuslerinin kusur deil farklilik oldugunu dusunurum.onunda farki bu bunda uzulecek hicbisey yok takmasin kafasina allahtan gelen hersey guzeldir onada bu ayricaligi vermis bizlerden sevinmeli bence. hic takmasin hayatta neler var neler her halimize binlerce sukur canim

Nedense doktorların tartısı fazla fazla tartıyor Ne aile hekimininkiyle uyuyor ne de kendi tartımla Hep fazla hep Bence hep hamileler, in çık, in çık yaptığı için ayarı bozuluyor tartının

kızlar dogum cantasına kucucuk bıberonlar var ya ondan mı alacaksınız. bıldınız mı boyle ufacık olanlar :)
Ben aldim canim yeni dogan suluklarini diosun sanirim.kizlar bide kizimdayken bana dogdugunda agzina bikac damla zemzem suyu damlat gazi olmaz dediler denedim bilmem ondanmi ama gercekten bi bebekte hicmi gaz olmaz olmadi.gercekligi nedir bilemem ben paylasayimda :)

kızlar dogum cantasına kucucuk bıberonlar var ya ondan mı alacaksınız. bıldınız mı boyle ufacık olanlar :)
Ben aldim canim, bebedir 30cc. Arkadaslarim almami onerdi, ilk aylar sut ya da mama icin sonrakinaylar sunicin kullanirsin dediler.
Bu arada cok gecmis olsun, bol bol limonlu ihlamur ic canim hemencik atlat insalllah.
Biraz valiz tarzi, ben bebiste kullanmanin zor olacagini dusunuyorum. Tasimasi da cok zor bir elde bebek ki ilk aylar ana kucagiyla tasiniyor, sonrada arabasi falan var zorlanirsi sanki. Benim tum arkadaslarim sirt cantasi kullaniyorlar ve hepsi de memnun. Tabi sen bilirsin

Olabilir haklısın aslın da yaa. zorlanırım evet bide ilk bebek nasl tutacam diye şaşırım heralde ben herşeyi karıştırırım
Mümkünse elimde tek bebek olsun

Aynen bizde de yaparlar, ilk olarak zemzem damlatip, hurma surerler damagina. Sonra anne sutu. Annem gecen sene umreden geldiginde ben bir sise zemzem ve biraz hurma koydum kenara. Ara ara zemzemden bir yudum iciyorum hurmadan da bikac tane atiyorum agzima. Doguma da ordan ayiracagim nasipse hem kizim hem kendim icin. Ben cok inaniyorum, itikadim sonsuz bu yönde sifa olsun yavrularimiza insallllaaaah

Sırt çantası; pratik, kullanışlı, şık bence Sırtında taşıdığın için yük olmaz. Ben şuanda bile kol çantası kullanmıyorum ki bebekle hiç kullanamam şahsen..

Valla sevgi iste bende kizima cok duskunum butun gun oyun oynariz hic kizmam azarlamam ama yinede baba iste napalim oglusumda bana duskun olur belki

Olabilir haklısın aslın da yaa. zorlanırım evet bide ilk bebek nasl tutacam diye şaşırım heralde ben herşeyi karıştırırım
Mümkünse elimde tek bebek olsun
Yani eşin yokken gezmeye gidince canta sirtinda, bebek elinde olcak cok yakin bir arkadasimm esiyle bize ne zaman gelse bebek babada, canta anne de oluyor ve arkadasim hep diyor 9 ay yetmedi hala hamallik yapan benimbabalar ve kizlarinin asklari büyük yaaaaa simdiden napcam diyorum esime diyorum en cok beni sevecen elif yokkene ben vardim hooop diyorum simdiden babayi paylasamiycaz yavrumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…