2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aminn ins canim.bende hurma goturmustum hemsire cadisi verdirtmedi hemen emzirtti suyu bile caktirmadan verdik hemen :)

aynen bende cantama koydum zemzem . fatma ana otunu da hazırladım. ınsallah allahın ıznı ıle yardımı olur

Birbirimize zemzem suyu kargosu yapalım ya kimde varsa azcıkın göndersin ne olcak ki
zemzem suyu diye erikli su göndermeyin ha
bızım bı tanıdık zemzem bıtmesınd ıe su ıle karıstıdı. madem hazır su ıle karısım yap dedık :)) herkes bır heyecan ıle ıcıyor zemzem kokmus cesme suyu ahahahha :)))))))

ve sonunda hastane cıkısımı aldım. duz beyaz hayvan seklı falan olmayan zıbın takımı ıstıyordum. hafıf dantelı var. hergun sevıyorum annem dıo bı de kafa olsa su sapkanın ıcınde falan ayy allahım ne guzel duygu ımıs ıyıkı evlıyız ıyıkı anne oluyrouz

kızlar benım ıcın problem deıl. ısteyen olursa yollayım. ama gerceklık testı yaptım ben. hazır aldıgım zemzemde, normal su halıyle uzun sure sonra renk degısme oluyo koku oluo. gercek zemzemde bısey olmadı

Aminn ins canim.bende hurma goturmustum hemsire cadisi verdirtmedi hemen emzirtti suyu bile caktirmadan verdik hemen :)
Hemsireye neymis ben herkesi tembihlerim vallla, Bebek benim degil mi zaten benim kv bu konuda iyidir, o halleder
aynen bende cantama koydum zemzem . fatma ana otunu da hazırladım. ınsallah allahın ıznı ıle yardımı olur
Olur insalllah allahin izniyle, fatma ana otunu ben de kullanacagim insalllah.
evet dogru hurmada onemlı. bende buzdoabının kapagına koydum doguma gıderken unutmazsam verırım:))
Unutmazsin insallah, herkese tembihle unutulmasin
Birbirimize zemzem suyu kargosu yapalım ya kimde varsa azcıkın göndersin ne olcak ki
zemzem suyu diye erikli su göndermeyin ha
Bizimkiler umreye gitmeyi dusunuyorlar bu ara, giderlerse zemzem getirirler sana hurmada zemzem de yollarim canim
kızlar ıyıkı varız demı:) aynı duyguları yasıyoruz ne guzel anlıyoruz bırbırımızı:)
Evet oyle yani iyikiiiii
ayy canım yollayım sana ellerımle doldurdum mekkeden cesmesınden
Ohhhh Alllah kabul etsin, bizde tam gitmeye heveslendik ki bebis haberini aldik. Bikac sene sonra kizimizla gideriz dedik umreye
bızım bı tanıdık zemzem bıtmesınd ıe su ıle karıstıdı. madem hazır su ıle karısım yap dedık :)) herkes bır heyecan ıle ıcıyor zemzem kokmus cesme suyu ahahahha :)))))))
Diyanet hocalari zemzem ile suyu karistirabirsiniz diyorlar, belli miktarlari var karisimin yapilabilmesi icin. Zemzemin mayalama ozelligi varmis canim.

Ayy evet yaaa az kaldi zemzemi nerden bulcaz simdi.bizim burda hacibayram var acaba orda varmidir varsada gercekmidir bilemedim simdi
Bizimkiler umreye gitsin gelsin , sana da yollarim insallllah

herseye dıkkat edıyorum ama teelfon elımden yanımdan dusmuuo. herkes kızıo. sızde oyle dıkkatlı msınız delmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…