- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #33.901
kimse yazmasın saat 5.30 a kadar. kızlar duydunuz mu kimse yazmasın hhifasesaa da baka kalsın saatehahahaha bızım mesaı de degıstı 5.30 oldu sımdı yorumlar falan gecer hemencecık
Benimkide ole canim babada baba diye aglar.misafirlikte falan zaten bana hic gelmez hep babasiyla.evdede her isini ona yaptirir birlikte yatarlar kalkarlar ben uyumaya devam
canım güzel ama bence yolculuk için ideal.günlük hayat için bence çok büyük.okadar ne taşıyacaksın.zor olur bence onu kullanmanEki Görüntüle 1947650 Eki Görüntüle 1947655 Eki Görüntüle 1947656 Eki Görüntüle 1947653 Kızlar ben sevdim bu çantayı ya siz nedersiniz???
Ben aldim canim yeni dogan suluklarini diosun sanirim.kizlar bide kizimdayken bana dogdugunda agzina bikac damla zemzem suyu damlat gazi olmaz dediler denedim bilmem ondanmi ama gercekten bi bebekte hicmi gaz olmaz olmadi.gercekligi nedir bilemem ben paylasayimda :)
Valla sevgi iste bende kizima cok duskunum butun gun oyun oynariz hic kizmam azarlamam ama yinede baba iste napalim oglusumda bana duskun olur belki
herseye dıkkat edıyorum ama teelfon elımden yanımdan dusmuuo. herkes kızıo. sızde oyle dıkkatlı msınız delmısınız
ne yapacaksın ne demekmiş..kv ne sen ne yaptın anne deseydin keşke.halbuki kendi oğlu onun bu konuda laf ettirmemesi gerekirdi.çocuğun sağlıklı olsunda sen düşünme bunları.aynen dediğin gibi herşey allahtan.kızlar dun cok stres oldum. eşim de ala hastalıgı var. aynaya bakıyor bakıyor dun yuzu falan deıgstı uzuldu noldu dedım. cocuk dogunca belkıde benden utanacak dedı. ya dedım deme oyle nıye utansın falan. bekıde cocuk da da olacak dedı. dedım hersey allah dan bunları dusunme sen dedım. oyle uzulunce bende cok uzuldum. kv. de herkesn ıcınde dedı kı bana eee hadı cocuk da da olursa napacaksın. oyle sınır oldum kı bu nasıl bır soru. napacaksın dıye bısey varmı zaten esımın hassas noktası o bı de herkesın ıcınde bana soruyor kv. dedım bende hersey allahdan anne. ve bu konuda yorum yapmıyorum . dedım.
Kesinlikle haklisin canm. Aslinda anne yani diye geçmiyor. Ama hem yuksekligi ayarlaniyor. Hemde korkulugu cikiyo. Ortopedik yatak korumalk aldinmo tamamdr. Atiyorum cnm. UygundaAynen canım küçüklüğü çok önemli ve tecrübesiziz, yanlış bir şeyler yapmamak lazım.. Çalışan anneler için olan versiyonunu bulayım en de :) Bu arada ikea'da anne yanı beşik olduğunu bilmiyordum; hani şu yatağa birleştirilen arada hiçbir şey olmayan beşik mi? Hangi model canım paylaşır mısın? Bir de kaç yaşına kadar kullanılabiliyor?
O beşiğe o para çok değil mi? Kaç ay kullanacaksın ki bunu...kızlar ben anne yanı beşik konusunda chicco nun next 2 me alıcam sanırım. pahalı ama en mantıklısı da o. diğerlerinde, mesela üstteki ikea modelinde, bi de ayrıca yatak, yatak koruma falan da almak gerekiyor. yatak koruma setleri ortalama 100 tl zaten. yatak da o kadar olsa, bu da aynı hesaba gelio gibi.
İnşallah oğluşlar anneci olur canım. Benim minik bir kız yeğenim var. Görüntülü konuşma açıyoruz annemle beni görünce ağız büküyor, amca amca diye haykırıyor, eşimi kıskanıyorum vallahi. Neler yapıyorum yeğenime ama yine de varsa yoksa baba, dede, amca. Oğlan da beni favori yapsın bir zahmetcanım benım kızımda ayne ole.gece babasını çağırıyo.benımle yat dıyo.yorgunken bazen eşim bundan sıkılıyo ama yapcak bişi yok.banyosunu falan eşim yaptırır hep
canım güzel ama bence yolculuk için ideal.günlük hayat için bence çok büyük.okadar ne taşıyacaksın.zor olur bence onu kullanman
canım ben geçen gün bişi duydum.bebeklerinağzına ilk doğduğunda çay kaşığını ucuyla maden suyu veriyolarmış.gaz olmuyormuş.çok ilginç geldi.duyan varmı hiç
canım oğlanlar anneci oluyo.bak görürsün
off benımde öyle
İnşallah oğluşlar anneci olur canım. Benim minik bir kız yeğenim var. Görüntülü konuşma açıyoruz annemle beni görünce ağız büküyor, amca amca diye haykırıyor, eşimi kıskanıyorum vallahi. Neler yapıyorum yeğenime ama yine de varsa yoksa baba, dede, amca. Oğlan da beni favori yapsın bir zahmet
Sinir şeymiş kvden ay bi güzel laf deseydin ya insanlar ne hastalıklarla uğraşıyorlar ciltte leke varsa nabalim Rabbim öyle yaratmış elimizde olan bişey mi olmaz inşallah olursa Allahtan gelene care yok Rabbim dermansiz dert vermesin neler var hastane köşelerindebende sınır oldum. gercekten nyse dedım içimden sakın ol saygısızlık yapmayım dedım. ozurlu o bıle dedıler yanı esım agzını acıp hıcbısey demedı. artık bende demedım. sustuk. sonra evde dedım. senın susmamı ıstedıgını bıldıgım ıcın susuyorum dedım. ama kızımda oyle bısey olursa boyle rastgele konusmalarına musade etmem kalp falan dınlemem kırarım dedım. tamam dedı.
Canm cinsiyet neydi bebek te seninki ?İnşallah oğluşlar anneci olur canım. Benim minik bir kız yeğenim var. Görüntülü konuşma açıyoruz annemle beni görünce ağız büküyor, amca amca diye haykırıyor, eşimi kıskanıyorum vallahi. Neler yapıyorum yeğenime ama yine de varsa yoksa baba, dede, amca. Oğlan da beni favori yapsın bir zahmet
ErkekCanm cinsiyet neydi bebek te seninki ?
Ayy canim benim cok saol dusunmen yeter.valla hemsireleri bi gorsen herseye karisiolar hatta yanimda yatan cocuguna emzik vermisti hemsire aldi emzigi cope atti bi daha gorursem onuda atarim dediHemsireye neymisben herkesi tembihlerim vallla, Bebek benim degil mi zaten benim kv bu konuda iyidir, o halleder
Olur insalllah allahin izniyle, fatma ana otunu ben de kullanacagim insalllah.
Unutmazsin insallah, herkese tembihle unutulmasin
Bizimkiler umreye gitmeyi dusunuyorlar bu ara, giderlerse zemzem getirirler sana hurmada zemzem de yollarim canim
Evet oyle yani iyikiiiii
Ohhhh Alllah kabul etsin, bizde tam gitmeye heveslendik ki bebis haberini aldik. Bikac sene sonra kizimizla gideriz dedik umreye
Diyanet hocalari zemzem ile suyu karistirabirsiniz diyorlar, belli miktarlari var karisimin yapilabilmesi icin. Zemzemin mayalama ozelligi varmis canim.
Bizimkiler umreye gitsin gelsin , sana da yollarim insallllah
bende ılk 4 ay mıde bulantısından hıc kılo almadım zayıfladım hatta sımdı 53 kıloyum sadece bıraz gobegım var bebegımız saglıklı olsun da gerısı onemlı degıl benceBende ilk 3 aydan sonra aldım. Genelde insanlar hamileyim onu da yiyim bunu da yiyiym diye ilk aylarda şişiyo. Doktorlar boşa demiyor yediğin böreğin, baklavanın çocuğa bir yararı yok diye
ne kadar cnm bu karyola aldınız mı pekı kullanıslı mı acabaKesinlikle haklisin canm. Aslinda anne yani diye geçmiyor. Ama hem yuksekligi ayarlaniyor. Hemde korkulugu cikiyo. Ortopedik yatak korumalk aldinmo tamamdr. Atiyorum cnm. Uygunda
Benim artık dışardan anlaşılacak kadar bir göbeğim varbende ılk 4 ay mıde bulantısından hıc kılo almadım zayıfladım hatta sımdı 53 kıloyum sadece bıraz gobegım var bebegımız saglıklı olsun da gerısı onemlı degıl bence
Devlet hastanesi herhalde orası, o nasıl bir tavırmış. Kendi çocuğu sanki.Ayy canim benim cok saol dusunmen yeter.valla hemsireleri bi gorsen herseye karisiolar hatta yanimda yatan cocuguna emzik vermisti hemsire aldi emzigi cope atti bi daha gorursem onuda atarim dedi
canım benım kızımda ayne ole.gece babasını çağırıyo.benımle yat dıyo.yorgunken bazen eşim bundan sıkılıyo ama yapcak bişi yok.banyosunu falan eşim yaptırır hep
Ay evet benimkide ole uykudan uyanio baba diye aglio o erken yatio sagdan sola donerken
canım güzel ama bence yolculuk için ideal.günlük hayat için bence çok büyük.okadar ne taşıyacaksın.zor olur bence onu kullanman
canım ben geçen gün bişi duydum.bebeklerinağzına ilk doğduğunda çay kaşığını ucuyla maden suyu veriyolarmış.gaz olmuyormuş.çok ilginç geldi.duyan varmı hiç
off benımde öyle
Aynen canim benim kizda oyle uykusunda bile babasini kontrol edio uyurken babaaaa dio babasi burdayim kizim dio geri uyumaya devam :) evet o sodayi bende duydum ama asitli bebege zarari olmazmiki.evet oyleymis bakalim oglusumda anneci olsun :) kizim ilk dede ve baba dedi anneyi daha yeni soyluo iki aydir falan ama babayi 6 aylikken soyluoducanım benım kızımda ayne ole.gece babasını çağırıyo.benımle yat dıyo.yorgunken bazen eşim bundan sıkılıyo ama yapcak bişi yok.banyosunu falan eşim yaptırır hep
off benımde öyle
Evet kafa dinlersin zaten yeterince yorucu:) Babasının öyle bir tepesinde ki sürekli, yorgunluktan ağlayacak artık, 2 saniye keyif yapamıyor adamcağızbenım ıkıncı kızım olucak inşallah.pabucum iyice dama atılacak.aman sağlık sıhat olsun inşallahda varsın babacı olsunlar.bende işime bakıyım:)
Normalde zaten kustktan sonra kan yada kahve pihti geliodu da bu sadece kan kustm bi avuc. Doktor idrarini kontrol et dedi kan var mi die simdlk bisi yok temknli dawranp panik yapmamaya calsiiyrm annem dun amelyt oldu onunla ilgileniyrm tansiyonu inip kalkio panik olsn istemiyrmGazel2110 canım benım ılk hamilelikdede olmuştu bundada yaşıyorum.kusunca mutlaka sonunda kan geliyor benden.oyle çok deil ama neticede kan tukuruyorum.ben boğazım tahriş oluyo dıye duşunuyorum.senınde böyle bişiymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?