2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benimkide ole canim babada baba diye aglar.misafirlikte falan zaten bana hic gelmez hep babasiyla.evdede her isini ona yaptirir birlikte yatarlar kalkarlar ben uyumaya devam

canım benım kızımda ayne ole.gece babasını çağırıyo.benımle yat dıyo.yorgunken bazen eşim bundan sıkılıyo ama yapcak bişi yok.banyosunu falan eşim yaptırır hep

canım güzel ama bence yolculuk için ideal.günlük hayat için bence çok büyük.okadar ne taşıyacaksın.zor olur bence onu kullanman

canım ben geçen gün bişi duydum.bebeklerinağzına ilk doğduğunda çay kaşığını ucuyla maden suyu veriyolarmış.gaz olmuyormuş.çok ilginç geldi.duyan varmı hiç

Valla sevgi iste bende kizima cok duskunum butun gun oyun oynariz hic kizmam azarlamam ama yinede baba iste napalim oglusumda bana duskun olur belki

canım oğlanlar anneci oluyo.bak görürsün

herseye dıkkat edıyorum ama teelfon elımden yanımdan dusmuuo. herkes kızıo. sızde oyle dıkkatlı msınız delmısınız

off benımde öyle

ne yapacaksın ne demekmiş..kv ne sen ne yaptın anne deseydin keşke.halbuki kendi oğlu onun bu konuda laf ettirmemesi gerekirdi.çocuğun sağlıklı olsunda sen düşünme bunları.aynen dediğin gibi herşey allahtan.

Kesinlikle haklisin canm. Aslinda anne yani diye geçmiyor. Ama hem yuksekligi ayarlaniyor. Hemde korkulugu cikiyo. Ortopedik yatak korumalk aldinmo tamamdr. Atiyorum cnm. Uygunda

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-29-21-13-15.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 52
kızlar ben anne yanı beşik konusunda chicco nun next 2 me alıcam sanırım. pahalı ama en mantıklısı da o. diğerlerinde, mesela üstteki ikea modelinde, bi de ayrıca yatak, yatak koruma falan da almak gerekiyor. yatak koruma setleri ortalama 100 tl zaten. yatak da o kadar olsa, bu da aynı hesaba gelio gibi.

O beşiğe o para çok değil mi? Kaç ay kullanacaksın ki bunu... Marangoza yaptır daha iyi bence bu kadar para verene kadar.

İnşallah oğluşlar anneci olur canım. Benim minik bir kız yeğenim var. Görüntülü konuşma açıyoruz annemle beni görünce ağız büküyor, amca amca diye haykırıyor, eşimi kıskanıyorum vallahi. Neler yapıyorum yeğenime ama yine de varsa yoksa baba, dede, amca. Oğlan da beni favori yapsın bir zahmet

benım ıkıncı kızım olucak inşallah.pabucum iyice dama atılacak.aman sağlık sıhat olsun inşallahda varsın babacı olsunlar.bende işime bakıyım:)

Sinir şeymiş kvden ay bi güzel laf deseydin ya insanlar ne hastalıklarla uğraşıyorlar ciltte leke varsa nabalim Rabbim öyle yaratmış elimizde olan bişey mi olmaz inşallah olursa Allahtan gelene care yok Rabbim dermansiz dert vermesin neler var hastane köşelerinde

Canm cinsiyet neydi bebek te seninki ?

Ayy canim benim cok saol dusunmen yeter.valla hemsireleri bi gorsen herseye karisiolar hatta yanimda yatan cocuguna emzik vermisti hemsire aldi emzigi cope atti bi daha gorursem onuda atarim dedi

Bende ilk 3 aydan sonra aldım. Genelde insanlar hamileyim onu da yiyim bunu da yiyiym diye ilk aylarda şişiyo. Doktorlar boşa demiyor yediğin böreğin, baklavanın çocuğa bir yararı yok diye
bende ılk 4 ay mıde bulantısından hıc kılo almadım zayıfladım hatta sımdı 53 kıloyum sadece bıraz gobegım var bebegımız saglıklı olsun da gerısı onemlı degıl bence

bende ılk 4 ay mıde bulantısından hıc kılo almadım zayıfladım hatta sımdı 53 kıloyum sadece bıraz gobegım var bebegımız saglıklı olsun da gerısı onemlı degıl bence
Benim artık dışardan anlaşılacak kadar bir göbeğim var çok hoşuma gidiyor, onun için her şeye değer

Ayy canim benim cok saol dusunmen yeter.valla hemsireleri bi gorsen herseye karisiolar hatta yanimda yatan cocuguna emzik vermisti hemsire aldi emzigi cope atti bi daha gorursem onuda atarim dedi
Devlet hastanesi herhalde orası, o nasıl bir tavırmış. Kendi çocuğu sanki.

Aynen canim benim kizda oyle uykusunda bile babasini kontrol edio uyurken babaaaa dio babasi burdayim kizim dio geri uyumaya devam :) evet o sodayi bende duydum ama asitli bebege zarari olmazmiki.evet oyleymis bakalim oglusumda anneci olsun :) kizim ilk dede ve baba dedi anneyi daha yeni soyluo iki aydir falan ama babayi 6 aylikken soyluodu

benım ıkıncı kızım olucak inşallah.pabucum iyice dama atılacak.aman sağlık sıhat olsun inşallahda varsın babacı olsunlar.bende işime bakıyım:)
Evet kafa dinlersin zaten yeterince yorucu:) Babasının öyle bir tepesinde ki sürekli, yorgunluktan ağlayacak artık, 2 saniye keyif yapamıyor adamcağız Sürekli baba baba baba üzerinde

Normalde zaten kustktan sonra kan yada kahve pihti geliodu da bu sadece kan kustm bi avuc. Doktor idrarini kontrol et dedi kan var mi die simdlk bisi yok temknli dawranp panik yapmamaya calsiiyrm annem dun amelyt oldu onunla ilgileniyrm tansiyonu inip kalkio panik olsn istemiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…