- 26 Kasım 2016
- 513
- 535
- 18
- 34
- Konu Sahibi endless love
-
- #33.921
Aynen devlet hastanesi ama bitek o hemsire oyleydi digerleri iyiydi.Devlet hastanesi herhalde orası, o nasıl bir tavırmış. Kendi çocuğu sanki.
Cok gecmis olsun canim ama yinede bi dr a gorun bence ne olur ne olmaz.Normalde zaten kustktan sonra kan yada kahve pihti geliodu da bu sadece kan kustm bi avuc. Doktor idrarini kontrol et dedi kan var mi die simdlk bisi yok temknli dawranp panik yapmamaya calsiiyrm annem dun amelyt oldu onunla ilgileniyrm tansiyonu inip kalkio panik olsn istemiyrm
Çok sinir bozucu. O emziği ona yediririmAynen devlet hastanesi ama bitek o hemsire oyleydi digerleri iyiydi.
Bi arkadas almisti kullaniyor sormadim ama memnundr buyuk ihtimal fiyati 300 canm. Bu ay almayi dusunuyoruz insne kadar cnm bu karyola aldınız mı pekı kullanıslı mı acaba
Daha neler var bi gorsen her gittigimde mutlaka biriyle kavga ediorum ama dr um icinde vazgecemiorum ordan.zaten ozeldede agzimin payini aldim para icin az kalsin cocugumu alackti.Çok sinir bozucu. O emziği ona yediririm
hayırlısı olsun cnm guzel gunlerde kullanın ınşBi arkadas almisti kullaniyor sormadim ama memnundr buyuk ihtimal fiyati 300 canm. Bu ay almayi dusunuyoruz ins
Canım ben de son 1 ayda 3-3,5 kilo aldımyarın yaptırıcam canım benim. çok heyecanlıyım çıkarsa da herşeyde bir hayır vardır Allah ın bir bldiği vardır üzmüyücem kendimi diyet yapıcam bebeğim için son 3 ay cok duzgun beslenicem makarna pilaw ekmek tatlı ve tum hamur ıslerı komple kesicem. çok fast food besleniyordum dürüm pizza vs bunu da kesicem salataya ağırlık vericem. belki de bunlar bir işarettir doktor erken almak istemem bebeği dedi korkuttu beni baya çok kilo almışım. 59 la başladım şu an 66,5yım. geçtigimiz ay 63 düm. 3,5 kilo anormalmiş 5.aya göre. son ıkı ay almam gereken kiloları sımdıden alıyormuşum öyle dedi.
Aa bende ne yapsam yaranamıyorum diceksin o zaman doktoraCanım ben de son 1 ayda 3-3,5 kilo aldımseninle aynı durumdayım bende de mi acaba şekerle ilgili bir sıkıntı var? ben de haftaya yaptırıcam testi, kontrolümüz de var. En son doktora gittiğimde toplamda 1,5 kilo almıştım, son 3 haftada da 100 gram almıştım o zaman şaşırmıştı doktor sen niye kilo almıyorsun diye. Şimdi yine şaşıracak sen neden bu kadar kilo aldın diye :)) inşallah önemli bir şey yoktur.
Çok teşekkür ederim canım. Bu büyük galiba diğer anne yanı beşiklere göre. Kaç yaşına kadar kullanılabiliyormuş biliyor musun? Diğerleri 6-7 aylığa kadar kullanılıyor sanırım chicco'nun falan baya küçük.Kesinlikle haklisin canm. Aslinda anne yani diye geçmiyor. Ama hem yuksekligi ayarlaniyor. Hemde korkulugu cikiyo. Ortopedik yatak korumalk aldinmo tamamdr. Atiyorum cnm. Uygunda
Canim e bebege gittim mavisi vardi o yuzden almadim haftaya cocuklar okula baslayinca bi kac parca alinacaklarim kaldi cantayida halledicem insallah.esin nasil oldu atlattiniz degilmiAyyyy ilahi yaaa herseyi de tek tek yazmissin
Ben aldigim sirt cantasini, esimin hastane cantasi yaptim iki gundur valllla neler aldi icine. Cok memnunum.dery.a canim ben kullandim cantayi, sende bakacaktin ya haberin olsun baya kullanisi bol cepli ve ici de kocaman yani
Nasihat olarak soyle boyle yapsan iyi olur diyebilir ama tavirlar ne yani, Allah kotulerle karsilastirmasin ama boylelerini de sikayet etmek lazim. Hemen yaz bimere yolla, sonra keyfine bakAyy canim benim cok saol dusunmen yeter.valla hemsireleri bi gorsen herseye karisiolar hatta yanimda yatan cocuguna emzik vermisti hemsire aldi emzigi cope atti bi daha gorursem onuda atarim dedi
AynenDevlet hastanesi herhalde orası, o nasıl bir tavırmış. Kendi çocuğu sanki.
Ben olsam ozeldeki doktora muayeneye giderdim, muayene sonrasi eger suyuyla ilgili birsey demezse o zaman derdim bole bole bisey var hocam siz ne diyorsunuz diye sorardim. İki gorus almak iyidir hemSelam kizlar bugün randevum vardi. Doktor bebeğin suyu sinira yaklasmış fazla dedi ama 1 ay sonraya randevu verdi. Bu durumu yasayan var mi aranizda. Neler yapabilirim dedim azalmasi icin. Senin yapabilecegin birsey yok sadece tatlı yemeyi azaltabilirsin dedi. 1 ay uzun bir sure degil mi sizce de. Bu gittigim egitim arastirma hastanesinde riskli gebelik bolumuydu. Özeldeki doktorum simdiye kadar hic boyle birsey demedi. Şimdi ne yapsam ozele de mi gitsem bakalim o da diyecek mi birsey. Yoksa ozeldekine baska doktor boyle dedi sizcede cok mu fazla suyu diye direkt sorsam mı. Ne yapsam ki
Eşim iyi canim, bu gecede kalsin dedi doktor. Kanda iltihap varmista, bir gunluk daha tedavi edelim dedi biz de eyi madem dedik. Tabi para alacaklar ya kal babam kalCanim e bebege gittim mavisi vardi o yuzden almadim haftaya cocuklar okula baslayinca bi kac parca alinacaklarim kaldi cantayida halledicem insallah.esin nasil oldu atlattiniz degilmi
Sürüşü tekerleri nasıl canım çok mu küçük bende bu marka da karar kıldım ama modele karar veremedim streety mi yoksa loola modelini mi alsam?Canim ben 700 liraya bebe confort maia yi aldim
Ne bicim bir tavir oyle ya. Ne saygisizlik. Emzikte herkesin kendi tercihi. Ona neyse sanki agladiginda o susturacak. Vardir ya şikayet etcek yerler. Asil onemli olan doktor. Guvenilir doktor bulmak hepsinden zor.Ayy canim benim cok saol dusunmen yeter.valla hemsireleri bi gorsen herseye karisiolar hatta yanimda yatan cocuguna emzik vermisti hemsire aldi emzigi cope atti bi daha gorursem onuda atarim dedi
Insallah bende ilk once damagina hurma surucem sonrada zemzem suyu hem sunnet bunlari yapmaz biiznillah sifa olsun yavrularaAynen bizde de yaparlar, ilk olarak zemzem damlatip, hurma surerler damagina. Sonra anne sutu. Annem gecen sene umreden geldiginde ben bir sise zemzem ve biraz hurma koydum kenara. Ara ara zemzemden bir yudum iciyorum hurmadan da bikac tane atiyorum agzima. Doguma da ordan ayiracagim nasipse hem kizim hem kendim icin. Ben cok inaniyorum, itikadim sonsuz bu yöndesifa olsun yavrularimiza insallllaaaah
Eveet cok sukur.bi grup var sosyal medyadan hic hosuma gitmiyor paylasimlarkızlar ıyıkı varız demı:) aynı duyguları yasıyoruz ne guzel anlıyoruz bırbırımızı:)
Ankaradamisin canim senAyy evet yaaa az kaldi zemzemi nerden bulcaz simdi.bizim burda hacibayram var acaba orda varmidir varsada gercekmidir bilemedim simdi
Kızlar bebe confort marka bebek arabası alanlar hangi modeli aldınız acaba bende bu markayı almak istiyorum
Canim bahsettigin modellerinibilmiyorum ben.bu aldigimiz cok kucuk degil ama kullanisi acip kapamasi rahat ve kolay geldi.henuz kutusunda duruyor yoksa resim atardim sanaSürüşü tekerleri nasıl canım çok mu küçük bende bu marka da karar kıldım ama modele karar veremedim streety mi yoksa loola modelini mi alsam?
Ben buyuk ariyorum canim 5 yasina kadar idare etsn en azindan. Bu besik 60 a 120 bi yerde gordum 60 a 120 de 5 yasina kadar kullaniliyormus.Çok teşekkür ederim canım. Bu büyük galiba diğer anne yanı beşiklere göre. Kaç yaşına kadar kullanılabiliyormuş biliyor musun? Diğerleri 6-7 aylığa kadar kullanılıyor sanırım chicco'nun falan baya küçük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?