2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cok gecmis olsun canim ama yinede bi dr a gorun bence ne olur ne olmaz.

waLLee agrin normallestimi. Ben bu bahsettigin agriyo 20 gundur cekiyorum. Hafif soguk olsun daha felaket oluyorum. Dr a gttm bobrek genislemesi olabilir dedi. Rontgen icin gun verdi günümü bekliyorum. Sag taraf mi sennde

Canım ben de son 1 ayda 3-3,5 kilo aldım seninle aynı durumdayım bende de mi acaba şekerle ilgili bir sıkıntı var? ben de haftaya yaptırıcam testi, kontrolümüz de var. En son doktora gittiğimde toplamda 1,5 kilo almıştım, son 3 haftada da 100 gram almıştım o zaman şaşırmıştı doktor sen niye kilo almıyorsun diye. Şimdi yine şaşıracak sen neden bu kadar kilo aldın diye :)) inşallah önemli bir şey yoktur.

Aa bende ne yapsam yaranamıyorum diceksin o zaman doktora İşin şakası bir şey çıkmaz inş.

Kesinlikle haklisin canm. Aslinda anne yani diye geçmiyor. Ama hem yuksekligi ayarlaniyor. Hemde korkulugu cikiyo. Ortopedik yatak korumalk aldinmo tamamdr. Atiyorum cnm. Uygunda
Çok teşekkür ederim canım. Bu büyük galiba diğer anne yanı beşiklere göre. Kaç yaşına kadar kullanılabiliyormuş biliyor musun? Diğerleri 6-7 aylığa kadar kullanılıyor sanırım chicco'nun falan baya küçük.

Selam kizlar bugün randevum vardi. Doktor bebeğin suyu sinira yaklasmış fazla dedi ama 1 ay sonraya randevu verdi. Bu durumu yasayan var mi aranizda. Neler yapabilirim dedim azalmasi icin. Senin yapabilecegin birsey yok sadece tatlı yemeyi azaltabilirsin dedi. 1 ay uzun bir sure degil mi sizce de. Bu gittigim egitim arastirma hastanesinde riskli gebelik bolumuydu. Özeldeki doktorum simdiye kadar hic boyle birsey demedi. Şimdi ne yapsam ozele de mi gitsem bakalim o da diyecek mi birsey. Yoksa ozeldekine baska doktor boyle dedi sizcede cok mu fazla suyu diye direkt sorsam mı. Ne yapsam ki

Kızlar bebe confort marka bebek arabası alanlar hangi modeli aldınız acaba bende bu markayı almak istiyorum

Canim e bebege gittim mavisi vardi o yuzden almadim haftaya cocuklar okula baslayinca bi kac parca alinacaklarim kaldi cantayida halledicem insallah.esin nasil oldu atlattiniz degilmi

Ayy canim benim cok saol dusunmen yeter.valla hemsireleri bi gorsen herseye karisiolar hatta yanimda yatan cocuguna emzik vermisti hemsire aldi emzigi cope atti bi daha gorursem onuda atarim dedi
Nasihat olarak soyle boyle yapsan iyi olur diyebilir ama tavirlar ne yani, Allah kotulerle karsilastirmasin ama boylelerini de sikayet etmek lazim. Hemen yaz bimere yolla, sonra keyfine bak nasil sinirlendim bak simdi, anneye yardimci olacagina bir de köstek oluyor hadsiz
Devlet hastanesi herhalde orası, o nasıl bir tavırmış. Kendi çocuğu sanki.
Aynen
Ben olsam ozeldeki doktora muayeneye giderdim, muayene sonrasi eger suyuyla ilgili birsey demezse o zaman derdim bole bole bisey var hocam siz ne diyorsunuz diye sorardim. İki gorus almak iyidir hem
Canim e bebege gittim mavisi vardi o yuzden almadim haftaya cocuklar okula baslayinca bi kac parca alinacaklarim kaldi cantayida halledicem insallah.esin nasil oldu atlattiniz degilmi
Eşim iyi canim, bu gecede kalsin dedi doktor. Kanda iltihap varmista, bir gunluk daha tedavi edelim dedi biz de eyi madem dedik. Tabi para alacaklar ya kal babam kal neyse yarin sabah taburcuyuz Allahin izniyle

Ayy canim benim cok saol dusunmen yeter.valla hemsireleri bi gorsen herseye karisiolar hatta yanimda yatan cocuguna emzik vermisti hemsire aldi emzigi cope atti bi daha gorursem onuda atarim dedi
Ne bicim bir tavir oyle ya. Ne saygisizlik. Emzikte herkesin kendi tercihi. Ona neyse sanki agladiginda o susturacak. Vardir ya şikayet etcek yerler. Asil onemli olan doktor. Guvenilir doktor bulmak hepsinden zor.

Insallah bende ilk once damagina hurma surucem sonrada zemzem suyu hem sunnet bunlari yapmaz biiznillah sifa olsun yavrulara
kızlar ıyıkı varız demı:) aynı duyguları yasıyoruz ne guzel anlıyoruz bırbırımızı:)
Eveet cok sukur.bi grup var sosyal medyadan hic hosuma gitmiyor paylasimlar
Ayy evet yaaa az kaldi zemzemi nerden bulcaz simdi.bizim burda hacibayram var acaba orda varmidir varsada gercekmidir bilemedim simdi
Ankaradamisin canim sen
Kızlar bebe confort marka bebek arabası alanlar hangi modeli aldınız acaba bende bu markayı almak istiyorum

Sürüşü tekerleri nasıl canım çok mu küçük bende bu marka da karar kıldım ama modele karar veremedim streety mi yoksa loola modelini mi alsam?
Canim bahsettigin modellerinibilmiyorum ben.bu aldigimiz cok kucuk degil ama kullanisi acip kapamasi rahat ve kolay geldi.henuz kutusunda duruyor yoksa resim atardim sana

Ben buyuk ariyorum canim 5 yasina kadar idare etsn en azindan. Bu besik 60 a 120 bi yerde gordum 60 a 120 de 5 yasina kadar kullaniliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…