- 30 Aralık 2008
- 1.928
- 2.452
- 658
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #33.941
Aynen hayirdir sen necisin derim herhalde ben onu ne hevesle aliyorm kullanmak da kullanmamakda benim tercihim cope atacakmis kokmuşşÇok sinir bozucu. O emziği ona yediririm
O zaman bu yatırdığın tokluk şekeri mi? Benimde kontrolum vardı bugün, bir hafta boyunca ölçüp yazdım. Doktor bir hafta daha zaman verdi, açlık şekerim bazen yüksek çıktığı için. Ve ne yediğimi yazmamı istedi hergün.Kızlar bana dün yapıldı yani kahvaltı yap gel dedi 50 gram yüklendi 150 cıktı yüksek dedi yarın tekrar yapılacak oda aç karnına inşallah yoktur şekerim varsada diyete başlarız artık bi bakayım da
Cok guzelmis annesi guzel gunlerde kullanirsiniz insallahKizlar bebek arabimizi aldik hepsiburadada 1800 liradan 990 a düstü hosuma gitti aldik
Güle güle kullanın inş.yoyko sanırım markası bende bakmıştım bir araKizlar bebek arabimizi aldik hepsiburadada 1800 liradan 990 a düstü hosuma gitti aldik
Ben de dün akşam eşime tam yattik aklıma geldi sordum ya dedim onu tamam çok seveceksin evladin ama ya beni boşlarsan eskisi gibi çok sevgi gostermezsen ya da ben seni önemsemezsem eskisi gibi eşim de diyor aşırı kaçmicaz herseyin bir normali var abartmamak lazım onun yeri ayrı senin yerin ayrı kızımizi ògrendiginden beri çiçeklerim diyor ikimize de gül almış cinsiyeti ògrendigimiz ilk gün inşallah böyle devam eder hep of Ağlıyorum ya ne duygusal oldum bennnnnYani eşin yokken gezmeye gidince canta sirtinda, bebek elinde olcakcok yakin bir arkadasimm esiyle bize ne zaman gelse bebek babada, canta anne de oluyor ve arkadasim hep diyor 9 ay yetmedi hala hamallik yapan benim babalar ve kizlarinin asklari büyük yaaaaa simdiden napcam diyorum esime diyorum en cok beni sevecen elif yokkene ben vardim hooop diyorum simdiden babayi paylasamiycaz yavrumla
Zemzem yıllar geçse de tadı değişmiyor kimisi gelen misafirine de suyla karıştırırmış ikram edermiş annemler hacıdan geldi 3 ay önce var bakalım bizim de zemzemimizkızlar benım ıcın problem deıl. ısteyen olursa yollayım. ama gerceklık testı yaptım ben. hazır aldıgım zemzemde, normal su halıyle uzun sure sonra renk degısme oluyo koku oluo. gercek zemzemde bısey olmadı
Biz de gidecektik artık kızımızla gideriz inşallah diyoruz bakarsın karşılaşırız belli mi olur ama tabi biraz büyümesi lazımmış çok zor oluyor diyorlar gidenlerHemsireye neymisben herkesi tembihlerim vallla, Bebek benim degil mi zaten benim kv bu konuda iyidir, o halleder
Olur insalllah allahin izniyle, fatma ana otunu ben de kullanacagim insalllah.
Unutmazsin insallah, herkese tembihle unutulmasin
Bizimkiler umreye gitmeyi dusunuyorlar bu ara, giderlerse zemzem getirirler sana hurmada zemzem de yollarim canim
Evet oyle yani iyikiiiii
Ohhhh Alllah kabul etsin, bizde tam gitmeye heveslendik ki bebis haberini aldik. Bikac sene sonra kizimizla gideriz dedik umreye
Diyanet hocalari zemzem ile suyu karistirabirsiniz diyorlar, belli miktarlari var karisimin yapilabilmesi icin. Zemzemin mayalama ozelligi varmis canim.
Bizimkiler umreye gitsin gelsin , sana da yollarim insallllah
O hemşirenin saçını başını yolarım o attığı emzigi yuttururum ona o kimmiş ya nasıl bir saygısızlıktır yanlış bir durum varsa dile getirir anlayışla karşılarız uygulayıp uygulamamak bize kalmışAyy canim benim cok saol dusunmen yeter.valla hemsireleri bi gorsen herseye karisiolar hatta yanimda yatan cocuguna emzik vermisti hemsire aldi emzigi cope atti bi daha gorursem onuda atarim dedi
Canim 90 rahat olur daha buyuyecek ve dogumdan sonra sutde olucak.ben 90 la hamis kalmistim emzirme sutyenim 105 tikızlar emzirme sütyeni almak istiyorum
şu önü açılanlardan sizce göğüsler ne kadar daha büyür?
lohusa halde alamayacağım için önceden almalı diye düşündüm de işte ne kadar büyür bilemedim
75 ti 80 oldu şimdilik
bunlar da kılo mu arkadaslar ya :)))) ben 84 kiloyla hamile kaldim59 çok kilo değil ki ... ben 60 la hamile kaldımBoyun mu kısa da öyle diyorsun
Canim 90 rahat olur daha buyuyecek ve dogumdan sonra sutde olucak.ben 90 la hamis kalmistim emzirme sutyenim 105 ti
Aynen ole allah her zaman her yerde iyilerle karsilastirsin cumlemizi canim.Nasihat olarak soyle boyle yapsan iyi olur diyebilir ama tavirlar ne yani, Allah kotulerle karsilastirmasin ama boylelerini de sikayet etmek lazim. Hemen yaz bimere yolla, sonra keyfine baknasil sinirlendim bak simdi, anneye yardimci olacagina bir de köstek oluyor hadsiz
Aynen
Ben olsam ozeldeki doktora muayeneye giderdim, muayene sonrasi eger suyuyla ilgili birsey demezse o zaman derdim bole bole bisey var hocam siz ne diyorsunuz diye sorardim. İki gorus almak iyidir hem
Eşim iyi canim, bu gecede kalsin dedi doktor. Kanda iltihap varmista, bir gunluk daha tedavi edelim dedi biz de eyi madem dedik. Tabi para alacaklar ya kal babam kalneyse yarin sabah taburcuyuz Allahin izniyle
Aynen ben de sordum gecenlerde esime, diyorki kusura bakma annesi ama kizimi ayri severim sankiBen de dün akşam eşime tam yattik aklıma geldi sordum ya dedim onu tamam çok seveceksin evladin ama ya beni boşlarsan eskisi gibi çok sevgi gostermezsen ya da ben seni önemsemezsem eskisi gibi eşim de diyor aşırı kaçmicaz herseyin bir normali var abartmamak lazım onun yeri ayrı senin yerin ayrı kızımizi ògrendiginden beri çiçeklerim diyor ikimize de gül almış cinsiyeti ògrendigimiz ilk gün inşallah böyle devam eder hep of Ağlıyorum ya ne duygusal oldum bennnnn
İnsalllah canim, gitmeden haberleselim. Tabi buyuyecekler azicik, saglikta el verirse neden olmasin yavrucaklarimiz kutsal topraklarla erkencikten tanişsinlar insallllaaaaahBiz de gidecektik artık kızımızla gideriz inşallah diyoruz bakarsın karşılaşırız belli mi olur ama tabi biraz büyümesi lazımmış çok zor oluyor diyorlar gidenler
Benim normalde 85ti, suan olmuyorlar diye bende gidip sporcu sutyeni aldim. Ama emzirme sutyeninicin suan erken son ay alirim duruma gore diye dusundum.kızlar emzirme sütyeni almak istiyorum
şu önü açılanlardan sizce göğüsler ne kadar daha büyür?
lohusa halde alamayacağım için önceden almalı diye düşündüm de işte ne kadar büyür bilemedim
75 ti 80 oldu şimdilik
Amaaaaaaaaan bu hesapla bana da 100 lazimCanim 90 rahat olur daha buyuyecek ve dogumdan sonra sutde olucak.ben 90 la hamis kalmistim emzirme sutyenim 105 ti
Canim yanimdaki kisiye yapmisti bende soyledim sikayet et bende sahit olurum dedim.yok mok dedi iyi dedim kendin bilirsin ne deyim kendi rahatsiz olmuosa.bana yapsaydi sacindan tuttugum gibi duvara surterdim kafasiniNe bicim bir tavir oyle ya. Ne saygisizlik. Emzikte herkesin kendi tercihi. Ona neyse sanki agladiginda o susturacak. Vardir ya şikayet etcek yerler. Asil onemli olan doktor. Guvenilir doktor bulmak hepsinden zor.
Evet canim ankaraayimInsallah bende ilk once damagina hurma surucem sonrada zemzem suyu hem sunnet bunlari yapmaz biiznillah sifa olsun yavrulara
Eveet cok sukur.bi grup var sosyal medyadan hic hosuma gitmiyor paylasimlar
Ankaradamisin canim sen
Canim bahsettigin modellerinibilmiyorum ben.bu aldigimiz cok kucuk degil ama kullanisi acip kapamasi rahat ve kolay geldi.henuz kutusunda duruyor yoksa resim atardim sana
Gule gule kullanin canimKizlar bebek arabimizi aldik hepsiburadada 1800 liradan 990 a düstü hosuma gitti aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?