2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
O zaman bu yatırdığın tokluk şekeri mi? Benimde kontrolum vardı bugün, bir hafta boyunca ölçüp yazdım. Doktor bir hafta daha zaman verdi, açlık şekerim bazen yüksek çıktığı için. Ve ne yediğimi yazmamı istedi hergün.

Ben de dün akşam eşime tam yattik aklıma geldi sordum ya dedim onu tamam çok seveceksin evladin ama ya beni boşlarsan eskisi gibi çok sevgi gostermezsen ya da ben seni önemsemezsem eskisi gibi eşim de diyor aşırı kaçmicaz herseyin bir normali var abartmamak lazım onun yeri ayrı senin yerin ayrı kızımizi ògrendiginden beri çiçeklerim diyor ikimize de gül almış cinsiyeti ògrendigimiz ilk gün inşallah böyle devam eder hep of Ağlıyorum ya ne duygusal oldum bennnnn

Kızlar gerçekten çok salak bir doktorum var özel hastaneye gittiğim halde ilgi alaka yok ben sormadığım sürece pek bişey söylemiyor var mı benim gibi böyle 25.haftasına girdiği halde doktor karmaşası yaşayan?

Zemzem yıllar geçse de tadı değişmiyor kimisi gelen misafirine de suyla karıştırırmış ikram edermiş annemler hacıdan geldi 3 ay önce var bakalım bizim de zemzemimiz

Biz de gidecektik artık kızımızla gideriz inşallah diyoruz bakarsın karşılaşırız belli mi olur ama tabi biraz büyümesi lazımmış çok zor oluyor diyorlar gidenler

Ayy canim benim cok saol dusunmen yeter.valla hemsireleri bi gorsen herseye karisiolar hatta yanimda yatan cocuguna emzik vermisti hemsire aldi emzigi cope atti bi daha gorursem onuda atarim dedi
O hemşirenin saçını başını yolarım o attığı emzigi yuttururum ona o kimmiş ya nasıl bir saygısızlıktır yanlış bir durum varsa dile getirir anlayışla karşılarız uygulayıp uygulamamak bize kalmış

kızlar emzirme sütyeni almak istiyorum
şu önü açılanlardan sizce göğüsler ne kadar daha büyür?
lohusa halde alamayacağım için önceden almalı diye düşündüm de işte ne kadar büyür bilemedim
75 ti 80 oldu şimdilik

Canim 90 rahat olur daha buyuyecek ve dogumdan sonra sutde olucak.ben 90 la hamis kalmistim emzirme sutyenim 105 ti

Canim 90 rahat olur daha buyuyecek ve dogumdan sonra sutde olucak.ben 90 la hamis kalmistim emzirme sutyenim 105 ti

hımmm bir de göğüs kalkanı kullanmayı düşünüyorum ben demekki 75 ken 90 alsam yada 95 alsam ancak olur...
sağol canım...ne çok kıvır zıvır iş var bilmemek ne kötü ya hu...

Aynen ole allah her zaman her yerde iyilerle karsilastirsin cumlemizi canim.

Aynen ben de sordum gecenlerde esime, diyorki kusura bakma annesi ama kizimi ayri severim sanki dedimki seni yolarim, kizimi alir kacarim gozunu korkuttum simdiden hele beni ihmal etsin, neler olur ozaman simdiden beyzbol sopami hazirladim bile
Biz de gidecektik artık kızımızla gideriz inşallah diyoruz bakarsın karşılaşırız belli mi olur ama tabi biraz büyümesi lazımmış çok zor oluyor diyorlar gidenler
İnsalllah canim, gitmeden haberleselim. Tabi buyuyecekler azicik, saglikta el verirse neden olmasin yavrucaklarimiz kutsal topraklarla erkencikten tanişsinlar insallllaaaaah
Benim normalde 85ti, suan olmuyorlar diye bende gidip sporcu sutyeni aldim. Ama emzirme sutyeninicin suan erken son ay alirim duruma gore diye dusundum.
Amaaaaaaaaan bu hesapla bana da 100 lazim resmen 3 hanelere cikicaz ay ben nerelere gideeeem neyse yavucaklara süt olsunda napalim 300-500 takacaz bisiler

Ne bicim bir tavir oyle ya. Ne saygisizlik. Emzikte herkesin kendi tercihi. Ona neyse sanki agladiginda o susturacak. Vardir ya şikayet etcek yerler. Asil onemli olan doktor. Guvenilir doktor bulmak hepsinden zor.
Canim yanimdaki kisiye yapmisti bende soyledim sikayet et bende sahit olurum dedim.yok mok dedi iyi dedim kendin bilirsin ne deyim kendi rahatsiz olmuosa.bana yapsaydi sacindan tuttugum gibi duvara surterdim kafasini

Evet canim ankaraayim

Kızlar bugün Eminönü ne gittim. Çoook yoruldum. Aklı olan gitmesin. Pert haldeyim
Lohusa geceliklerde kısa kollu seçenek çok çok az. Daha gelmemiş. Olanlarda çok çirkindi. Ben hiç begenemedim. Pijama bakmadım uzun kolluydu hepsı.
Kızım için iki hastane çıkışı aldım. Hastane odası süslemesi için tülleriydi çiçeğiydi kesesiydi bir ton şey aldım. Kendim yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…