2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ya yanimdakide bi gorsen gizli gizli veriodu hemsirenin sesini duyunca hemen aliodu cocugun agzindan.ben gicikligina vermeye calistim benimkide almadi sansa kusuodu vermeye calisinca.bakim dedim benimkini atsin bi yoliyim onu.

Görümcemin de suyu fazlaydı öyle de devam etti, sadece son ay istirahat etmek zorunda kaldı erken Doğum riskine karşı yattı hep

Bende anlamadım bugun yine yapıldı aç gittim bu sefer 75 gramlık içtim 3 kere kan alındı hayırlısı bakalım sonuçlarım haftaya göre bilecegım diyetisyene önericek yüksek ise hayırlısı olsun

Allah
Allah şifa versin annene de ama boşlama bi doktora hemen görün annenden habersiz

Hayırlı geceler anneler 24 +6 günlük hamileyim ve bebeğimin suyu fazla cıktı sekerim falan da cıkmado böyle bişey yasayan oldu mu acaba bildiğim suyun fazla olması iyi değil

Daha neler var bi gorsen her gittigimde mutlaka biriyle kavga ediorum ama dr um icinde vazgecemiorum ordan.zaten ozeldede agzimin payini aldim para icin az kalsin cocugumu alackti.
Vallahi şu hemşire sekreter bozuntuları sanki doktor kendileri ne çirkefler ya bi hava bi hava doktorlar da o hava yok inan ki ne zannediyorlarsa kendilerini arada bir bi güzel benzetiyorum onları çildirtıyorlar insanı eşim de bu sefer bana kızıyor ama hakediyorlar şikayet etmek gerekiyor arada bir onları

Ya yanimdakide bi gorsen gizli gizli veriodu hemsirenin sesini duyunca hemen aliodu cocugun agzindan.ben gicikligina vermeye calistim benimkide almadi sansa kusuodu vermeye calisinca.bakim dedim benimkini atsin bi yoliyim onu.
Onları şikayet etmek gerekiyor şikayet edicem seni de bak nasıl korkuyorlar tavırları değişiyor

3 kere kan mı alındı canım kolun ne acıyodur şimdi annem de gizli şekerine baktırdi kaç gün kolu ağrıdı kaç kez kan almışlar öyle olcaksa yaptırma diyor

Ay ne güldürdün beni 300 500 heaynen öyle sütçüüü geldi diye bagircam kızım ağlarken

Görümcemin de suyu fazlaydı öyle de devam etti, sadece son ay istirahat etmek zorunda kaldı erken Doğum riskine karşı yattı hep
Ben biraz arastordim da iri bebek olunca ya da bebegin bobrek mide gibi organlarinda sorun olunca boyle birsey oluyormuş ya da annede seker varsa. Ben sekr yuklemesi yaptirdim iyi cikti. Acaba gorumcenizde veya bebeginde sonradan her hangi bir sorun oldu mu normal dogum mu oldu?

Aynen ben oldum olasi isini hakkiyla yapmayana gicik olurum zaten bide ustune havalari yokmu cildiriorum esimde bana dio her seferinde biriyle kavga etmesen sasarim.diorum haksizmiydim haksizsam tmm susuyum haklisin ama bi kerede alttan al dio.ben zaten anlayisli davraniorum dahada tepemize cikarlarsa ne alttan almasi.gercekten dr larda onlar kadar hava yok.

hımmm bir de göğüs kalkanı kullanmayı düşünüyorum ben demekki 75 ken 90 alsam yada 95 alsam ancak olur...
sağol canım...ne çok kıvır zıvır iş var bilmemek ne kötü ya hu...
Olsun be canim herseyin ilki daha guzel
Ahaha muhtemelen
Evet canim ankaraayim
Bende ankaradayim.neresindesin hangi hastaneye gidiyosun?
Hadi canım okadar büyüyor mu ben 85 le hamile kaldım şuan 90 daha sonra 100leri mi gorcez
Ben simdilik 90 dan 95 e terfi ettim bakalim kaca cikacak :))

Teyzeler Dr amcadan geldik şimdi 25+2 günlük 30 cm 750 gr mışız. Şu anda herşeyi normal 22 nisan 2 Mayıs arası tarih belirlememizi istedi doğumumuz Sezeryan olacak . 2.5 ay kaldı yani eğer yavrum daha aceleci davranmazsa beni bir korku heyecan sardı hesabıma göre 16 Mayıs ve üstü diye planlıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…