- 26 Kasım 2016
- 513
- 535
- 18
- 34
- Konu Sahibi endless love
-
- #33.961
O hemşirenin saçını başını yolarım o attığı emzigi yuttururum ona o kimmiş ya nasıl bir saygısızlıktır yanlış bir durum varsa dile getirir anlayışla karşılarız uygulayıp uygulamamak bize kalmış
Ya yanimdakide bi gorsen gizli gizli veriodu hemsirenin sesini duyunca hemen aliodu cocugun agzindan.ben gicikligina vermeye calistim benimkide almadi sansa kusuodu vermeye calisinca.bakim dedim benimkini atsin bi yoliyim onu.O hemşirenin saçını başını yolarım o attığı emzigi yuttururum ona o kimmiş ya nasıl bir saygısızlıktır yanlış bir durum varsa dile getirir anlayışla karşılarız uygulayıp uygulamamak bize kalmış
Görümcemin de suyu fazlaydı öyle de devam etti, sadece son ay istirahat etmek zorunda kaldı erken Doğum riskine karşı yattı hepSelam kizlar bugün randevum vardi. Doktor bebeğin suyu sinira yaklasmış fazla dedi ama 1 ay sonraya randevu verdi. Bu durumu yasayan var mi aranizda. Neler yapabilirim dedim azalmasi icin. Senin yapabilecegin birsey yok sadece tatlı yemeyi azaltabilirsin dedi. 1 ay uzun bir sure degil mi sizce de. Bu gittigim egitim arastirma hastanesinde riskli gebelik bolumuydu. Özeldeki doktorum simdiye kadar hic boyle birsey demedi. Şimdi ne yapsam ozele de mi gitsem bakalim o da diyecek mi birsey. Yoksa ozeldekine baska doktor boyle dedi sizcede cok mu fazla suyu diye direkt sorsam mı. Ne yapsam ki
Bende anlamadım bugun yine yapıldı aç gittim bu sefer 75 gramlık içtim 3 kere kan alındı hayırlısı bakalım sonuçlarım haftaya göre bilecegım diyetisyene önericek yüksek ise hayırlısı olsunO zaman bu yatırdığın tokluk şekeri mi? Benimde kontrolum vardı bugün, bir hafta boyunca ölçüp yazdım. Doktor bir hafta daha zaman verdi, açlık şekerim bazen yüksek çıktığı için. Ve ne yediğimi yazmamı istedi hergün.
Allah şifa versin annene de ama boşlama bi doktora hemen görün annenden habersizNormalde zaten kustktan sonra kan yada kahve pihti geliodu da bu sadece kan kustm bi avuc. Doktor idrarini kontrol et dedi kan var mi die simdlk bisi yok temknli dawranp panik yapmamaya calsiiyrm annem dun amelyt oldu onunla ilgileniyrm tansiyonu inip kalkio panik olsn istemiyrm
Vallahi şu hemşire sekreter bozuntuları sanki doktor kendileri ne çirkefler ya bi hava bi hava doktorlar da o hava yok inan ki ne zannediyorlarsa kendilerini arada bir bi güzel benzetiyorum onları çildirtıyorlar insanı eşim de bu sefer bana kızıyor ama hakediyorlar şikayet etmek gerekiyor arada bir onlarıDaha neler var bi gorsen her gittigimde mutlaka biriyle kavga ediorum ama dr um icinde vazgecemiorum ordan.zaten ozeldede agzimin payini aldim para icin az kalsin cocugumu alackti.
Kaç kilo aldın canım 26 haftada benim kuzenim 90 kiloyla hamile kaldı hamilelik boyunca 5 kilo aldı doğumda 10 kiloya yakın gitmiş doğumdan sonra 1 ayda 5 kilo daha vermiş doğum yapali 1 sene oldu şimdi 70 kilobunlar da kılo mu arkadaslar ya :)))) ben 84 kiloyla hamile kaldim
Hadi canım okadar büyüyor muCanim 90 rahat olur daha buyuyecek ve dogumdan sonra sutde olucak.ben 90 la hamis kalmistim emzirme sutyenim 105 ti
Onları şikayet etmek gerekiyor şikayet edicem seni de bak nasıl korkuyorlar tavırları değişiyorYa yanimdakide bi gorsen gizli gizli veriodu hemsirenin sesini duyunca hemen aliodu cocugun agzindan.ben gicikligina vermeye calistim benimkide almadi sansa kusuodu vermeye calisinca.bakim dedim benimkini atsin bi yoliyim onu.
3 kere kan mı alındı canım kolun ne acıyodur şimdi annem de gizli şekerine baktırdi kaç gün kolu ağrıdı kaç kez kan almışlar öyle olcaksa yaptırma diyorBende anlamadım bugun yine yapıldı aç gittim bu sefer 75 gramlık içtim 3 kere kan alındı hayırlısı bakalım sonuçlarım haftaya göre bilecegım diyetisyene önericek yüksek ise hayırlısı olsun
Ay ne güldürdün beni 300 500 heAynen ben de sordum gecenlerde esime, diyorki kusura bakma annesi ama kizimi ayri severim sankidedimki seni yolarim, kizimi alir kacarim gozunu korkuttum simdiden hele beni ihmal etsin, neler olur ozaman simdiden beyzbol sopami hazirladim bile
İnsalllah canim, gitmeden haberleselim. Tabi buyuyecekler azicik, saglikta el verirse neden olmasin yavrucaklarimiz kutsal topraklarla erkencikten tanişsinlar insallllaaaaah
Benim normalde 85ti, suan olmuyorlar diye bende gidip sporcu sutyeni aldim. Ama emzirme sutyeninicin suan erken son ay alirim duruma gore diye dusundum.
Amaaaaaaaaan bu hesapla bana da 100 lazimresmen 3 hanelere cikicaz ay ben nerelere gideeeem neyse yavucaklara süt olsunda napalim 300-500 takacaz bisiler
Cok tesekkur edem cnm yarin randevumuz var cnm zaten doktoruma aylk kontrolm. Bakalm.Allah
Allah şifa versin annene de ama boşlama bi doktora hemen görün annenden habersiz
Ben biraz arastordim da iri bebek olunca ya da bebegin bobrek mide gibi organlarinda sorun olunca boyle birsey oluyormuş ya da annede seker varsa. Ben sekr yuklemesi yaptirdim iyi cikti. Acaba gorumcenizde veya bebeginde sonradan her hangi bir sorun oldu mu normal dogum mu oldu?Görümcemin de suyu fazlaydı öyle de devam etti, sadece son ay istirahat etmek zorunda kaldı erken Doğum riskine karşı yattı hep
Bu beşik sallanıyor mu, sabit gibi geldi bana?Kesinlikle haklisin canm. Aslinda anne yani diye geçmiyor. Ama hem yuksekligi ayarlaniyor. Hemde korkulugu cikiyo. Ortopedik yatak korumalk aldinmo tamamdr. Atiyorum cnm. Uygunda
Aynen ben oldum olasi isini hakkiyla yapmayana gicik olurum zaten bide ustune havalari yokmu cildiriorum esimde bana dio her seferinde biriyle kavga etmesen sasarim.diorum haksizmiydim haksizsam tmm susuyum haklisin ama bi kerede alttan al dio.ben zaten anlayisli davraniorum dahada tepemize cikarlarsa ne alttan almasi.gercekten dr larda onlar kadar hava yok.Vallahi şu hemşire sekreter bozuntuları sanki doktor kendileri ne çirkefler ya bi hava bi hava doktorlar da o hava yok inan ki ne zannediyorlarsa kendilerini arada bir bi güzel benzetiyorum onları çildirtıyorlar insanı eşim de bu sefer bana kızıyor ama hakediyorlar şikayet etmek gerekiyor arada bir onları
Yok canim yaa bi tane sekreter cok kaba sinirli ve saygisizdi hastanede sikaet etmeyen kalmadi hicte bisey olmadi bende bunu anlamiorum.demekki rahatliklari burdan gelioOnları şikayet etmek gerekiyor şikayet edicem seni de bak nasıl korkuyorlar tavırları değişiyor
Olsun be canim herseyin ilki daha guzelhımmm bir de göğüs kalkanı kullanmayı düşünüyorum ben demekki 75 ken 90 alsam yada 95 alsam ancak olur...
sağol canım...ne çok kıvır zıvır iş var bilmemek ne kötü ya hu...
Ahaha muhtemelenAynen ben de sordum gecenlerde esime, diyorki kusura bakma annesi ama kizimi ayri severim sankidedimki seni yolarim, kizimi alir kacarim gozunu korkuttum simdiden hele beni ihmal etsin, neler olur ozaman simdiden beyzbol sopami hazirladim bile
İnsalllah canim, gitmeden haberleselim. Tabi buyuyecekler azicik, saglikta el verirse neden olmasin yavrucaklarimiz kutsal topraklarla erkencikten tanişsinlar insallllaaaaah
Benim normalde 85ti, suan olmuyorlar diye bende gidip sporcu sutyeni aldim. Ama emzirme sutyeninicin suan erken son ay alirim duruma gore diye dusundum.
Amaaaaaaaaan bu hesapla bana da 100 lazimresmen 3 hanelere cikicaz ay ben nerelere gideeeem neyse yavucaklara süt olsunda napalim 300-500 takacaz bisiler
Bende ankaradayim.neresindesin hangi hastaneye gidiyosun?Evet canim ankaraayim
Ben simdilik 90 dan 95 e terfi ettim bakalim kaca cikacak :))Hadi canım okadar büyüyor muben 85 le hamile kaldım şuan 90 daha sonra 100leri mi gorcez
ay ınsallah bende oyle olurum dıcem ama sanmıyorumKaç kilo aldın canım 26 haftada benim kuzenim 90 kiloyla hamile kaldı hamilelik boyunca 5 kilo aldı doğumda 10 kiloya yakın gitmiş doğumdan sonra 1 ayda 5 kilo daha vermiş doğum yapali 1 sene oldu şimdi 70 kilo
sonuç taaa haftaya mı? Sen nerdensin?Bende anlamadım bugun yine yapıldı aç gittim bu sefer 75 gramlık içtim 3 kere kan alındı hayırlısı bakalım sonuçlarım haftaya göre bilecegım diyetisyene önericek yüksek ise hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?