2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Ayy bak ben bile heyecanlandım, hadi bakalım hayırlı olsun...

ay ınsallah bende oyle olurum dıcem ama sanmıyorum su an 90 kılodayım
bende 81 oldum tutusmus durumdayim ama bi yandanda umrumda degil yerken pisman olmuyorum sonrada kafaya takiyorum niye bu kadar kilo aldim diye. Yavrularimiz saglikli olsun kilolari iyi olsun baska hicbirsey istemem.

Masallah kuzuya hadi hayirlisi olsun canim seninde erken dogum riski yada herhangi birseymi vardi? Bebek anne karninda ne kadar cok kalirsa o kadar iyi diyorlar 38 haftadan önce dogum yapma bence 2 mayisi son gunu sec en azindan cocuk 38 haftalik olsun bu benim fikrim tabiki

Evet canım erken doğum riski var rahim ağzı kısalması Dr 37 haftanın bitiminde sıkıntı yaşamayız dedi birde normale göre uzun bebekmiş yani bu iki hafta en fazla kilo alıp geliştiği haftalar dedi çok da zorlayıp sıkıntıya sokmak istemiyor. Eşim 25 nisan iyi diyor daha fazla evde bebeğin yanında kalmak adına hayırlısı ile 37 haftasını doldursa ki 35 e bile razıyım sağlıcakla başka birşey istemem .Hakkımızda hayırlısı olsun.

Insallah canim erken gelmesinde nasil uygunsa oyle olsun icerde ne kadar kalirsa iyidir kilo alsin en azindan kuveze girmicek kadar iyi olsunda insallah kuzucuk hayirlisi olsun ilk seni doguma yollayacagiz o halde :)

Insallah canim erken gelmesinde nasil uygunsa oyle olsun icerde ne kadar kalirsa iyidir kilo alsin en azindan kuveze girmicek kadar iyi olsunda insallah kuzucuk hayirlisi olsun ilk seni doguma yollayacagiz o halde :)
inşallah canım hepimizin evladı sağlıcakla gelsin inşallah.Evet duydum ya nasıl bi korku kapladı içimi böyle bi tarih beklemiyordum hazırlıklarida ağırdan alıyordum ama hızlandirmam lazım anlaşıldı daha sadece 2 tulum 2 takım birkaç tane zıbın aldım .

Kızlar merhaba..aranızda çatlayan var mı??ne zaman çatlayacaz acaba??

Bencede alisverisini bir an once hallet ne olur ne olmaz. Bi liste yap butun eksiklerinle o sekilde halletmek daha az zaman aliyor 2-3 gune alisverisin biter. Ben herseyimi bitirdim sukur alisverisime en fazla 3 gun gitmistir. Tabi ablamin abimin annemin aldiklari var kayinvalidem biseyler yolladi derken eksik kalmadi. Ozellikle citcitli bady bol al bende oyle yaptim sadece yeni dogan degil 3-6-9 aylik cunku boyunu kilosunu bilemiyoruz yada ne kadar kilo alir ne kadar cabuk uzar dogumdan sonra falan tedbirli ol. Cok gecede birakma canim bu haftalar bile yorgunluk basladi artik. Allah kolaylik versin

Kızlar merhaba..aranızda çatlayan var mı??ne zaman çatlayacaz acaba??
Ben tam ne zaman basladi diyemem ama benim oncede vardi catlak mesela yanlarda boyum kucukken cok cabuk uzadi diye sonra bacaklarimda cok kilo almistim isvicreye ilk gelince vucut baya musait ve su an hic gözüme batmiyo. Sanirim 2-3 haftadir goguslerde oldu bide yanlarimdakiler fazlalasti karnimin altina dogru oyle asiri yok ama biraz var. Vucut musait olunca ne yaparsak yapalim faydasi yok, ben 2.5-3 ayliktan beri badem yagi kullaniyorum

Amin canım listemi yaptım aslında ama öyle uzun süre gezemiyorum yasak 2 3 saat falan oda oturup dinlene dinlene eşim izne çıkacak haftaya 3 gün artık araba ile gider yaparım birşekilde face de ins sitelerde beğendiğim var oralardan sipariş verecegim ama pek birşey almayı düşünmüyorum hem tam bahar yaz arası hava nasıl olur hemde bebek kaç kilo olur nasıl kilo alır 40 ı çıkana kadar idarelik biraz daha alırım sonra zaten hava güzel olur geze geze içime sinerek yaparım alışverişimi istanbul da oturuyorum her yer yakın her yer mağaza AVM sıkıntı olmaz daha çok mobilya araba vs.onları hallederim.

Günaydın canlar
Dunden beri mide ağrısı çekiyorum kramp gibi giriyo birden neden olabilir kızlar dr.ada gitmedim gecer diye yatıyorum sürekli düne göre hafifledi bugün sanki

Maşallah kuzucuğa.canım ıkı çocuğunun arası baya az galiba

Evet kafa dinlersin zaten yeterince yorucu:) Babasının öyle bir tepesinde ki sürekli, yorgunluktan ağlayacak artık, 2 saniye keyif yapamıyor adamcağız Sürekli baba baba baba üzerinde
bazen eşim içten bana kzıyo gibi geliyor.sanki ben az ilgileniyorum gibi duşunuyo gibi geliyor.ama akşamları çoğu zaman çocuğun gözü benı görmmuyo.devamlı oyun istiyo.ben nasıl boğuşıyımki

canım aslında doktorun ne diyorsa ona güvenmek lazım elbet.biz burdan ne desek yalan.ancak tecrubliler farklı tabi.yalnız bu durum çok rastalanan bı durum deil gibi.içine sinmiyorsa bir gastrolokla görüş canım.geçmiş olsun

Günaydın canlar
Dunden beri mide ağrısı çekiyorum kramp gibi giriyo birden neden olabilir kızlar dr.ada gitmedim gecer diye yatıyorum sürekli düne göre hafifledi bugün sanki
canım dün akşam bende oyleydım.yattığım yerde hep kramp gırdı.akşam hiç bişi yemedim nerdeyse.sankı hazımsızlık var gibi hissediyorum ben

dün işten cıkarken 24 hafta oldum ya dedım bır muayene olayım . 600 gr olmus hersey ıyıymıs :) haftaya seker yukleme yapcagım ıns. yavrum agzını dılını oynaıyordu vay sıpa vayy dedım:)
Gunaydin canimm gozun aydin yavrusu gormus hasret gidermissiniz darisi bize
Günaydın canlar
Gecmis olsun canim.ilik sut mideye iyi gelir siye biliyorum ama gecmezse bi dr a gorun yinede

Gunaydin hatun kisiler bugun misafirim gelicek resmen yatakdan cikasim yok benim..yavrusda acikdi pit pit pit kalk kadin acim ben diyor sanirim..kizlar bi takim buldum cooook begendim dogumdan kisa sure sonra bayram.bayramin arkasinada mevlid dusunuyorum nasip olursa bi bakin bakalim sizde begenecekmisiniz?

Hayırlı geceler anneler 24 +6 günlük hamileyim ve bebeğimin suyu fazla cıktı sekerim falan da cıkmado böyle bişey yasayan oldu mu acaba bildiğim suyun fazla olması iyi değil

ayrıntılıya gittiğim doktor benimde suyumun biraz fazla olduğunu söyledi kendi doktorum da hemen şeker yüklemesi yaptı sonuçlar temiz çıktı. Ayrıca kendi doktoruma göre suyum fazla değilmiş bunun biraz göreceli olduğunu söyledi benim içim öyle rahatladı. Sizde nasıl gelişti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…