2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
rahim ağzı kısalması neden oluyormuş peki sebebiyle ilgili bişey dediler mi ?
Bu arada yavaş yavaş doğum tarihleri konuşuluyor gerçekten heyecan verici :) Hayırlı doğumlar diliyorumm

Sup3risi inanmazsın belki ama İsviçrede yaşadığını bildiğim için gece saat 2 de aklıma sana bu soruyu sormak geldi
Yabancıların dişleri hep dikkatimi çekmiştir çok düzgün inci gibi oluyor. Biz Türklerin malum Oralarda emzik kullanılıyor mu bebeklerde acaba bunun bir etkisi var mı diye düşündüm.
Gece mide yanması ile uyandım ve uyuyamadımda o sırada nedense aklıma geldi yarın bir sorayım dedim kendi kendime

Ben hala yaşıyorum canım o karmaşayı 2 3 özel hastane denedim hep aynı ya. Ya ben çok şanssızım bana iyi doktor denk gelmiyor yada hepsi böyle sen sorarsan söylüyolar sormazsan söylemiyolar bişey. Artık sabit bi doktorum olması lazım diyorum kendi kendime 28. haftadayım ama tam güvenebildiğim kimse yok henüz ne yapıcam bilmiyorum.

Gunaydin kizlarrr. Oglusum dun ilk kez babasina "meyaba babacimmmm" dedii. Normalde 2-3 haftadir disardan elimle hissediyordum ama babaya gicikligimiz var. En hareketli zamanlarinda bile esim elini koydugu an cocuk hareketi kesiyor. Esim de sabredip beklemiyor. Dun gece sonunda yakalayabildik ama teyzeyi cok seviyoruz. O ne zaman dokunsa hep hareketlenmeye basliyoruz yumruk ustune yumruk

Aynı bende canım bişey yiyemedim agridan ne iyi gelir bilmiyorum ki gaz var gibi midemde inşallah gecer bi an önce

canım bana hiç bir şey yememmek iyi geliyor gibi.dün sabah kahvaltıda biraz brokoli yemiştim.o mu dokundu bilmiyorum.
bide benim akşamları karnım taş gibi oluyor.zaten normaldede akşamları fazla bişi yiyemiyorum

Günaydın canlar
Dunden beri mide ağrısı çekiyorum kramp gibi giriyo birden neden olabilir kızlar dr.ada gitmedim gecer diye yatıyorum sürekli düne göre hafifledi bugün sanki
Rennie ya da gaviscon da rahatlatır canım. Biri sırtına masaj yapsın bir de sıvazlıyo gibi.

Güzelmiş canım benimde hoşuma gitti bende alabilirim aynısından

kızlar karın çatlağı için bişiler kullanıyormusunuz.biliyorum ben geç kaldım.yukardan bakınca hiç çatlak görünmüyor.bende dikkatlı bakmamıştım hiç.dun tv izlerken bebeğin hareketlerını izlemek için karnınımı açmıştım.karnında çok çatlak olmuş dedi.moralim bozuldu

waLLee agrin normallestimi. Ben bu bahsettigin agriyo 20 gundur cekiyorum. Hafif soguk olsun daha felaket oluyorum. Dr a gttm bobrek genislemesi olabilir dedi. Rontgen icin gun verdi günümü bekliyorum. Sag taraf mi sennde
evet sağ tarafta benim kide.
gün içinde değilde işten eve geçtiğimde çok hissediyorum şu iki gündür yok denecek kadar azaldı :/
doktor baktı genişleme göremedi eğer çok şiddetli ve devam ederse tekrar baktır dedi.. Röntgenin ne zaman ?

Canım bende olmuyor çatlak diye başlamamıştım senin gibi bende geçen hafta fark ettim tesadüfen başlamış doktorumla görüştüm badem yağı sür geceleri yatmadan dedi aldım aktardan bir haftadır kullanıyorum rahatım şimdilik sanırım eskisi kadar gerilmiyor karnım çünkü önceki haftalarda kaşınıyordu şimdi bişey yok

yok maşAllah ikisi de iyidi, hatta poyrazımız 3800 Kg doğmuştu annede şekerde yok. biraz tansiyon dengesizliği yaşamıştı ve buna bağlı kasılmalar vardı, dr ona adalat başlamıştı son ay adalat ile istirahat halinde devam ettiler. şükür 39 haftalık doğdu

bir ara kakao yağı duymuştum.sanırım onunda faydası oluyormuş

bir ara kakao yağı duymuştum.sanırım onunda faydası oluyormuş
Kakao yağını duymadım canım ama aktar badem yağı diye istediğimde gebelik çatlağı için mi soruyosunuz dedi evet neden diye sordum 2 çeşidi varmış tatlı badem yağı verdi bana 50 ml lik bi şişe 7 liraya aldım çok da güzel kokuyor:) alırsan belirt istersen aktara ne için aldığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…