2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben hamileliğin başından beri, bio oil ve badem yağı kullanıyorum dönüşümlü.

Kızlar felaket tellallığı demeyin de siz hep vazelin vazelin diyince içime sinmedi; ben vazelin de ve bebe yağlarının bazılarında petrol var diye biliyorum. Bi bakın emi.

aslında ablamda dedı. onun ıcınde bıseyler varmıs dıe bebe yagına. 1 aylık dan once bebege surme dedı gerek yok dedı

canım ben 32 de ayrılıccam Rabbim nasip ederse, çünkü kendimde risk görüyorum bir de plasenta aşağıda korkutuyor beni, ilk kızımda patronnum artık kovmuştu ofisten beni :) 38+4 de eve gönderdi 39+1 de doğum yaptım düşün artık..

aslında dusunuyorum buyuklerımız cok dogum yapmıs kımısınde hıc catlak yok. bence olacak olan yınede olur belkı ksaıntı gergınlık hıssını alır kremler

Aaa öylemi ya ben bilmiyordum hemen araştırayım. Öyleyse hemen bırakırım

aslında dusunuyorum buyuklerımız cok dogum yapmıs kımısınde hıc catlak yok. bence olacak olan yınede olur belkı ksaıntı gergınlık hıssını alır kremler
yok kız, annemin karnı harita gibi, nerde bizim zamanımızda böyle kremler der hep, tarakla falan kaşırmış, kaşıntıyla başa çıkamazmış.. biraz bu işlerin genetik olduğuna dda inanıyorum, hiç çatlamayan da var ne yaparsa yapsın çatlayanda var.
ben ilk gebeliğimde kızım 38+ da gelseydi çatlamamış olacaktım :) doğuma 5-6 gün kala çatladım ben ama allahtan çok çok az görünmüyor bile, şimdi göbüş büyüdü de farkediliyorlar..

Aaa öylemi ya ben bilmiyordum hemen araştırayım. Öyleyse hemen bırakırım
petrolden üretiliyor ve cildi kapatıyor, o yüzen yumuşacık oluyr, havayla teması kestiği için nem içinde kalıyor.. ben o yzden masum bulamıyoum vazelini ama ellere bire bir

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için Allah hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah

Çok tatlışmış annesi

tabı planlar saglıga. eger benımde herseyım ıyı olursa sanırım calısırım. 35 e kadar

Canım bende ılk kızımda bende son zamana kadar çalıştım.ayrıldım 1 hafta sonra doğum yaptım.bundada kendimi çok ağır hissediyorum ama işte sonrası çok düşündürüyor.
ıkıncısıdemı kıza canım?ilki kaç yaşında

Ben bunu kullanıyorum. Bu yolladığım MUSTELA-ÇATLAK SERUMU diye geçiyor. Yani çatlak oluşmuşsa kullanılıyor. Önleyici değil. M morpapatyam

Son düzenleme:
petrolden üretiliyor ve cildi kapatıyor, o yüzen yumuşacık oluyr, havayla teması kestiği için nem içinde kalıyor.. ben o yzden masum bulamıyoum vazelini ama ellere bire bir
Ya bilmiyrdum aslında okudum çok kullanan var geçmiş hamilelerde baya kulanmışlar. ama ben başka bi kreme geçeyim en iyisi.ne olur ne olmaz. lierac alayım normalde fiyatı 100-120 tl idi. şuan 50 tl ye var n11 de kaçırmadan alayım onu. yuzde 50 indirimli

Cok tatli canim
Biz de bayrama mini gelinlik mi alcaz şimdi çok heyecanlı Rabbim göstersin o günleri Allahım ya

Lierac kullananlar da çatlak olmuş yorumları okudum bio oil hakkında cogu kişi olumlu yorum yazmış istersen onu da bi araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…