- 1 Kasım 2013
- 3.173
- 2.705
- 333
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.041
Ben hamileliğin başından beri, bio oil ve badem yağı kullanıyorum dönüşümlü.kızlar karın çatlağı için bişiler kullanıyormusunuz.biliyorum ben geç kaldım.yukardan bakınca hiç çatlak görünmüyor.bende dikkatlı bakmamıştım hiç.dun tv izlerken bebeğin hareketlerını izlemek için karnınımı açmıştım.karnında çok çatlak olmuş dedi.moralim bozuldu
aslında ablamda dedı. onun ıcınde bıseyler varmıs dıe bebe yagına. 1 aylık dan once bebege surme dedı gerek yok dedıBen hamileliğin başından beri, bio oil ve badem yağı kullanıyorum dönüşümlü.
Kızlar felaket tellallığı demeyin de siz hep vazelin vazelin diyince içime sinmedi; ben vazelin de ve bebe yağlarının bazılarında petrol var diye biliyorum. Bi bakın emi.
canım ben 32 de ayrılıccam Rabbim nasip ederse, çünkü kendimde risk görüyorum bir de plasenta aşağıda korkutuyor beni, ilk kızımda patronnum artık kovmuştu ofisten beni :) 38+4 de eve gönderdi 39+1 de doğum yaptım düşün artık..canım bende tüm gün otoruyorum.bu hazımsızlıkdan dolayı sütte içemiyorum.yatınca kesinlikle yumuşuyo.canım doğum sonrası napıcaksın.ben doğum sonrasında kullanırım diye analık iznini erken başlatmamayı duşunuyorum
Aaa öylemi ya ben bilmiyordum hemen araştırayım. Öyleyse hemen bırakırımBen hamileliğin başından beri, bio oil ve badem yağı kullanıyorum dönüşümlü.
Kızlar felaket tellallığı demeyin de siz hep vazelin vazelin diyince içime sinmedi; ben vazelin de ve bebe yağlarının bazılarında petrol var diye biliyorum. Bi bakın emi.
yok kız, annemin karnı harita gibi, nerde bizim zamanımızda böyle kremler der hep, tarakla falan kaşırmış, kaşıntıyla başa çıkamazmış.. biraz bu işlerin genetik olduğuna dda inanıyorum, hiç çatlamayan da var ne yaparsa yapsın çatlayanda var.aslında dusunuyorum buyuklerımız cok dogum yapmıs kımısınde hıc catlak yok. bence olacak olan yınede olur belkı ksaıntı gergınlık hıssını alır kremler
petrolden üretiliyor ve cildi kapatıyor, o yüzen yumuşacık oluyr, havayla teması kestiği için nem içinde kalıyor.. ben o yzden masum bulamıyoum vazelini ama ellere bire birAaa öylemi ya ben bilmiyordum hemen araştırayım. Öyleyse hemen bırakırım
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için Allah hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin inşallahyok maşAllah ikisi de iyidi, hatta poyrazımız 3800 Kg doğmuştu annede şekerde yok. biraz tansiyon dengesizliği yaşamıştı ve buna bağlı kasılmalar vardı, dr ona adalat başlamıştı son ay adalat ile istirahat halinde devam ettiler. şükür 39 haftalık doğdu
Çok tatlışmış annesiEki Görüntüle 1947940 Gunaydin hatun kisiler bugun misafirim gelicek resmen yatakdan cikasim yok benim..yavrusda acikdi pit pit pit kalk kadin acim ben diyor sanirim..kizlar bi takim buldum cooook begendim dogumdan kisa sure sonra bayram.bayramin arkasinada mevlid dusunuyorum nasip olursa bi bakin bakalim sizde begenecekmisiniz?
tabı planlar saglıga. eger benımde herseyım ıyı olursa sanırım calısırım. 35 e kadarcanım ben 32 de ayrılıccam Rabbim nasip ederse, çünkü kendimde risk görüyorum bir de plasenta aşağıda korkutuyor beni, ilk kızımda patronnum artık kovmuştu ofisten beni :) 38+4 de eve gönderdi 39+1 de doğum yaptım düşün artık..
canım ben 32 de ayrılıccam Rabbim nasip ederse, çünkü kendimde risk görüyorum bir de plasenta aşağıda korkutuyor beni, ilk kızımda patronnum artık kovmuştu ofisten beni :) 38+4 de eve gönderdi 39+1 de doğum yaptım düşün artık..
Kız daha yeni muayene olmadı mıydın sendün işten cıkarken 24 hafta oldum ya dedım bır muayene olayım . 600 gr olmus hersey ıyıymıs :) haftaya seker yukleme yapcagım ıns. yavrum agzını dılını oynaıyordu vay sıpa vayy dedım:)
Ben bunu kullanıyorum. Bu yolladığım MUSTELA-ÇATLAK SERUMU diye geçiyor. Yani çatlak oluşmuşsa kullanılıyor. Önleyici değil. M morpapatyamkızlar karın çatlağı için bişiler kullanıyormusunuz.biliyorum ben geç kaldım.yukardan bakınca hiç çatlak görünmüyor.bende dikkatlı bakmamıştım hiç.dun tv izlerken bebeğin hareketlerını izlemek için karnınımı açmıştım.karnında çok çatlak olmuş dedi.moralim bozuldu
canım bio oil nedirBen hamileliğin başından beri, bio oil ve badem yağı kullanıyorum dönüşümlü.
Ya bilmiyrdum aslında okudum çok kullanan var geçmiş hamilelerde baya kulanmışlar. ama ben başka bi kreme geçeyim en iyisi.ne olur ne olmaz. lierac alayım normalde fiyatı 100-120 tl idi. şuan 50 tl ye var n11 de kaçırmadan alayım onu. yuzde 50 indirimlipetrolden üretiliyor ve cildi kapatıyor, o yüzen yumuşacık oluyr, havayla teması kestiği için nem içinde kalıyor.. ben o yzden masum bulamıyoum vazelini ama ellere bire bir
Cok tatli canimEki Görüntüle 1947940 Gunaydin hatun kisiler bugun misafirim gelicek resmen yatakdan cikasim yok benim..yavrusda acikdi pit pit pit kalk kadin acim ben diyor sanirim..kizlar bi takim buldum cooook begendim dogumdan kisa sure sonra bayram.bayramin arkasinada mevlid dusunuyorum nasip olursa bi bakin bakalim sizde begenecekmisiniz?
Lierac kullananlar da çatlak olmuş yorumları okudum bio oil hakkında cogu kişi olumlu yorum yazmış istersen onu da bi araştırYa bilmiyrdum aslında okudum çok kullanan var geçmiş hamilelerde baya kulanmışlar. ama ben başka bi kreme geçeyim en iyisi.ne olur ne olmaz. lierac alayım normalde fiyatı 100-120 tl idi. şuan 50 tl ye var n11 de kaçırmadan alayım onu. yuzde 50 indirimli
Bi çok yağın karışımı bir şey canım. Şimdi her yerde nerdeyse 1 2 yıldır da çok popüler. Gratislerde eczanelerde var.canım bio oil nedir
cnm fiyatı nedir. bir sitede 55 TL yazmışlar . genelde bu fiyatlarda mı. eczanede filan.Ben bunu kullanıyorum. Eki Görüntüle 1947975
Bu yolladığım MUSTELA-ÇATLAK SERUMU diye geçiyor. Yani çatlak oluşmuşsa kullanılıyor. Önleyici değil.Ben bunu kullanıyorum. Bu yolladığım MUSTELA-ÇATLAK SERUMU diye geçiyor. Yani çatlak oluşmuşsa kullanılıyor. Önleyici değil. M morpapatyam
Eki Görüntüle 1947975
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?