- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.021
Canm ben bebe yağ ve vazelin kullanıyorum. Vazelin çok iyi 2 gün boyunca yumuşacık tutuyor karnımı.ama ben tabi hergün sürüyorum aksattığım zamanlar az oluyor ki üzülmüyorum bakıyorum hala nemli . ama her akşam gayret et sürmeye .kızlar karın çatlağı için bişiler kullanıyormusunuz.biliyorum ben geç kaldım.yukardan bakınca hiç çatlak görünmüyor.bende dikkatlı bakmamıştım hiç.dun tv izlerken bebeğin hareketlerını izlemek için karnınımı açmıştım.karnında çok çatlak olmuş dedi.moralim bozuldu
Tamam canim cok sagol eşime aldirayim bugün ilacıRennie ya da gaviscon da rahatlatır canım. Biri sırtına masaj yapsın bir de sıvazlıyo gibi.
BENDE BEBE YAGI VE VAZELIN AYNEN YUMUSACIK OLUYORUM NE GUZEL:)Canm ben bebe yağ ve vazelin kullanıyorum. Vazelin çok iyi 2 gün boyunca yumuşacık tutuyor karnımı.ama ben tabi hergün sürüyorum aksattığım zamanlar az oluyor ki üzülmüyorum bakıyorum hala nemli . ama her akşam gayret et sürmeye .
Ben de cok begendim, cok guzelmisEki Görüntüle 1947940 Gunaydin hatun kisiler bugun misafirim gelicek resmen yatakdan cikasim yok benim..yavrusda acikdi pit pit pit kalk kadin acim ben diyor sanirim..kizlar bi takim buldum cooook begendim dogumdan kisa sure sonra bayram.bayramin arkasinada mevlid dusunuyorum nasip olursa bi bakin bakalim sizde begenecekmisiniz?
Ay bi suru kiyafet aliyoruz zaten suslu puslu, bisey giydiririz elbetayyy dogru bayramlık lazım ayy ne gıyse kı kızım bak heyecan oldum
aynen dogru anneannesı alır hakkaten :) 3. 5 tane olsun kıyafetı ayy kuzum benım yaaa ne guzel bayram gezecegız emmek ısteyecek falan hahaha ayyyBen de cok begendim, cok guzelmis
Ay bi suru kiyafet aliyoruz zaten suslu puslu, bisey giydiririz elbetbayramlik diye bisey almam simdik ben hem ananesinyabda babanesi alir bence
Evet vazelin'in gerçekten çok etkisi olacağına inanıyorum doğuma kadar vazelein süreceğim inşallah çatlamam ama sanmıyorum çatlayacağımı.BENDE BEBE YAGI VE VAZELIN AYNEN YUMUSACIK OLUYORUM NE GUZEL:)
o karnımın taş gibi olması bende de var, çok rahatsız edici ve can yakıcı, karın sertliği genelde yorgunluktan ve susuzluktan oluyormuş, uzandıkça rahatlıyorum zaten onu farkettim bi de akşam süt içme, gün içinde içiyorsan iç ya da yoğurt ye. Ben tüm gün oturarak çalışıyorum akşam 18,00 gibi başlıyor, amaa sabaha yumuşacık oluyor.. bu yüzen ben 32. hafta doğum iznine çıkıcam çok rahatsız oluyorum çünkü bu durumdan..canım bana hiç bir şey yememmek iyi geliyor gibi.dün sabah kahvaltıda biraz brokoli yemiştim.o mu dokundu bilmiyorum.
bide benim akşamları karnım taş gibi oluyor.zaten normaldede akşamları fazla bişi yiyemiyorum
benım hafıf var. ama napalım yapacak bıse yok.Evet vazelin'in gerçekten çok etkisi olacağına inanıyorum doğuma kadar vazelein süreceğim inşallah çatlamam ama sanmıyorum çatlayacağımı.
ben mide yanmasından kıvranıyorum, ilk kızımda da yaşamıştım, resmen gaviscon bağımlısı olmuştum.. gaviscon hamilelein mide ağrısı ve yanmasında tek dostu benceRennie ya da gaviscon da rahatlatır canım. Biri sırtına masaj yapsın bir de sıvazlıyo gibi.
gerecekten benımde hamılelıkte tek sıkıntım kaburgalarım batması hıc gecmıyor. aynı kucuk parmagını sehpanın kosesıne vururuz ya oyle bır acı cok canım acıyor oturmak yatmak hıc gecmıo. bı de yanma. gece kac kere uyandım . en son oturdum yatagın baslıgına dayadım kafayı oyle uyudum baktım yazık esımde oyle yapmıs oturmus oyle uyur. nıye ole yapıon dedım yat yazık dedım. olsun der ıkımızın cocugu der :)ben mide yanmasından kıvranıyorum, ilk kızımda da yaşamıştım, resmen gaviscon bağımlısı olmuştum.. gaviscon hamilelein mide ağrısı ve yanmasında tek dostu bence
Aynen bende öyleyim. 32. haftamıza az kaldıo karnımın taş gibi olması bende de var, çok rahatsız edici ve can yakıcı, karın sertliği genelde yorgunluktan ve susuzluktan oluyormuş, uzandıkça rahatlıyorum zaten onu farkettim bi de akşam süt içme, gün içinde içiyorsan iç ya da yoğurt ye. Ben tüm gün oturarak çalışıyorum akşam 18,00 gibi başlıyor, amaa sabaha yumuşacık oluyor.. bu yüzen ben 32. hafta doğum iznine çıkıcam çok rahatsız oluyorum çünkü bu durumdan..
ya ben ilk hamileliğimde inceltilmiş badem yağı kullanmıştım son hafta çok az çatlağım oldu. ama göbeğim kıl doldu.. sonrasından döküldüler de ben utanıyrdum göbeğimdenbenım hafıf var. ama napalım yapacak bıse yok.
AYNEN OTURMAK COK RAHATSIZ EDIO. HERYERIM AGRIO SANDALYEDE YAYILIYORUM RESMEN:d:d AMA DAYABILIRIM DIYORSAM INS SONUNA KADAR CALISACAGIM. DIYE DUSUNUYORUM DOGUMDAN SONRA KIZIMLA OTURMAK ICIN INSAynen bende öyleyim. 32. haftamıza az kaldıBende bekliyorum sanırım martın 25 ine denk geliyor benim doğum iznim.
1 nsan da benim inşAllah..Aynen bende öyleyim. 32. haftamıza az kaldıBende bekliyorum sanırım martın 25 ine denk geliyor benim doğum iznim.
benım kızım bu ara 5 bucuk da baslıo 7 de yatakdan kalkıyorum o vakte kadar hıc durmuo . ıcımde akrobası mı yapıon yavrum dıyorum bır o yana bır bu yanao karnımın taş gibi olması bende de var, çok rahatsız edici ve can yakıcı, karın sertliği genelde yorgunluktan ve susuzluktan oluyormuş, uzandıkça rahatlıyorum zaten onu farkettim bi de akşam süt içme, gün içinde içiyorsan iç ya da yoğurt ye. Ben tüm gün oturarak çalışıyorum akşam 18,00 gibi başlıyor, amaa sabaha yumuşacık oluyor.. bu yüzen ben 32. hafta doğum iznine çıkıcam çok rahatsız oluyorum çünkü bu durumdan..
lierac ı ablam kullandı hiç çatlamadı. bebe yağ banada aleri yaptı sade kullanınca baktım kırmızı kırmızı bişeyler çıkıyor karnımda bir süre kullanmadım vazeline geçtim şuan ikisni bir sürüyorum bende işe yarıyor gibi.ya ben ilk hamileliğimde inceltilmiş badem yağı kullanmıştım son hafta çok az çatlağım oldu. ama göbeğim kıl doldu.. sonrasından döküldüler de ben utanıyrdum göbeğimden
şimdi lierac jel kullanıyorum ama ne yalan söyleyeyim badem yağının yerini tutmuyor, sanki Lierac ile çatlayacağım gibi geliyor, şimdi bi de bioil ler var, aslında ondan da alıp dönüşümlü mü kullansam bilemedim.
badem yağı en iyisi ama tüylendirmesi çok kötü, bebe yağı da alerji yapıyor cildime, vazelin denemedim ama onu çok sağlıklı bulmuyorum.
sanırım Lierac yağlı bir halde bırakmıyor diye işe yaramadığını düşünüyorum belki de, kime sorsam ddanıssam kesinlikle Lieracı öneriyorlar ama bilemedim. zaten yakına sabah+akşam kullanmaya başlamamız gerekecek, o zamana sabahları bi yağ kullanıp akşam lierac ile devam etmeyi planlıyorum..lierac ı ablam kullandı hiç çatlamadı. bebe yağ banada aleri yaptı sade kullanınca baktım kırmızı kırmızı bişeyler çıkıyor karnımda bir süre kullanmadım vazeline geçtim şuan ikisni bir sürüyorum bende işe yarıyor gibi.
benımde kıl oldu. ayy koyyu renk hemde sınır oluyorum . doktor dedı doguma yakın alırsın sımdı dokunma dedı .ya ben ilk hamileliğimde inceltilmiş badem yağı kullanmıştım son hafta çok az çatlağım oldu. ama göbeğim kıl doldu.. sonrasından döküldüler de ben utanıyrdum göbeğimden
şimdi lierac jel kullanıyorum ama ne yalan söyleyeyim badem yağının yerini tutmuyor, sanki Lierac ile çatlayacağım gibi geliyor, şimdi bi de bioil ler var, aslında ondan da alıp dönüşümlü mü kullansam bilemedim.
badem yağı en iyisi ama tüylendirmesi çok kötü, bebe yağı da alerji yapıyor cildime, vazelin denemedim ama onu çok sağlıklı bulmuyorum.
arkadasım kullanıo lıerac muthıs faydaını goruyorum dıo ıkıncı gebelıgı sıfır catlaksanırım Lierac yağlı bir halde bırakmıyor diye işe yaramadığını düşünüyorum belki de, kime sorsam ddanıssam kesinlikle Lieracı öneriyorlar ama bilemedim. zaten yakına sabah+akşam kullanmaya başlamamız gerekecek, o zamana sabahları bi yağ kullanıp akşam lierac ile devam etmeyi planlıyorum..
çok güzel.hayırlı sağlıklı günlerde kullan canımKizlar bebek arabimizi aldik hepsiburadada 1800 liradan 990 a düstü hosuma gitti aldik
kızlar emzirme sütyeni almak istiyorum
şu önü açılanlardan sizce göğüsler ne kadar daha büyür?
lohusa halde alamayacağım için önceden almalı diye düşündüm de işte ne kadar büyür bilemedim
75 ti 80 oldu şimdilik
Eki Görüntüle 1947940 Gunaydin hatun kisiler bugun misafirim gelicek resmen yatakdan cikasim yok benim..yavrusda acikdi pit pit pit kalk kadin acim ben diyor sanirim..kizlar bi takim buldum cooook begendim dogumdan kisa sure sonra bayram.bayramin arkasinada mevlid dusunuyorum nasip olursa bi bakin bakalim sizde begenecekmisiniz?
Kakao yağını duymadım canım ama aktar badem yağı diye istediğimde gebelik çatlağı için mi soruyosunuz dedi evet neden diye sordum 2 çeşidi varmış tatlı badem yağı verdi bana 50 ml lik bi şişe 7 liraya aldım çok da güzel kokuyor:) alırsan belirt istersen aktara ne için aldığını
evet vazelin çok nemlendiriyor. deniyim onudaCanm ben bebe yağ ve vazelin kullanıyorum. Vazelin çok iyi 2 gün boyunca yumuşacık tutuyor karnımı.ama ben tabi hergün sürüyorum aksattığım zamanlar az oluyor ki üzülmüyorum bakıyorum hala nemli . ama her akşam gayret et sürmeye .
o karnımın taş gibi olması bende de var, çok rahatsız edici ve can yakıcı, karın sertliği genelde yorgunluktan ve susuzluktan oluyormuş, uzandıkça rahatlıyorum zaten onu farkettim bi de akşam süt içme, gün içinde içiyorsan iç ya da yoğurt ye. Ben tüm gün oturarak çalışıyorum akşam 18,00 gibi başlıyor, amaa sabaha yumuşacık oluyor.. bu yüzen ben 32. hafta doğum iznine çıkıcam çok rahatsız oluyorum çünkü bu durumdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?