2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canm ben bebe yağ ve vazelin kullanıyorum. Vazelin çok iyi 2 gün boyunca yumuşacık tutuyor karnımı.ama ben tabi hergün sürüyorum aksattığım zamanlar az oluyor ki üzülmüyorum bakıyorum hala nemli . ama her akşam gayret et sürmeye .

BENDE BEBE YAGI VE VAZELIN AYNEN YUMUSACIK OLUYORUM NE GUZEL:)

Ben de cok begendim, cok guzelmis
ayyy dogru bayramlık lazım ayy ne gıyse kı kızım bak heyecan oldum
Ay bi suru kiyafet aliyoruz zaten suslu puslu, bisey giydiririz elbet bayramlik diye bisey almam simdik ben hem ananesinyabda babanesi alir bence

Ben de cok begendim, cok guzelmis

Ay bi suru kiyafet aliyoruz zaten suslu puslu, bisey giydiririz elbet bayramlik diye bisey almam simdik ben hem ananesinyabda babanesi alir bence
aynen dogru anneannesı alır hakkaten :) 3. 5 tane olsun kıyafetı ayy kuzum benım yaaa ne guzel bayram gezecegız emmek ısteyecek falan hahaha ayyy

canım bana hiç bir şey yememmek iyi geliyor gibi.dün sabah kahvaltıda biraz brokoli yemiştim.o mu dokundu bilmiyorum.
bide benim akşamları karnım taş gibi oluyor.zaten normaldede akşamları fazla bişi yiyemiyorum
o karnımın taş gibi olması bende de var, çok rahatsız edici ve can yakıcı, karın sertliği genelde yorgunluktan ve susuzluktan oluyormuş, uzandıkça rahatlıyorum zaten onu farkettim bi de akşam süt içme, gün içinde içiyorsan iç ya da yoğurt ye. Ben tüm gün oturarak çalışıyorum akşam 18,00 gibi başlıyor, amaa sabaha yumuşacık oluyor.. bu yüzen ben 32. hafta doğum iznine çıkıcam çok rahatsız oluyorum çünkü bu durumdan..

Rennie ya da gaviscon da rahatlatır canım. Biri sırtına masaj yapsın bir de sıvazlıyo gibi.
ben mide yanmasından kıvranıyorum, ilk kızımda da yaşamıştım, resmen gaviscon bağımlısı olmuştum.. gaviscon hamilelein mide ağrısı ve yanmasında tek dostu bence

ben mide yanmasından kıvranıyorum, ilk kızımda da yaşamıştım, resmen gaviscon bağımlısı olmuştum.. gaviscon hamilelein mide ağrısı ve yanmasında tek dostu bence
gerecekten benımde hamılelıkte tek sıkıntım kaburgalarım batması hıc gecmıyor. aynı kucuk parmagını sehpanın kosesıne vururuz ya oyle bır acı cok canım acıyor oturmak yatmak hıc gecmıo. bı de yanma. gece kac kere uyandım . en son oturdum yatagın baslıgına dayadım kafayı oyle uyudum baktım yazık esımde oyle yapmıs oturmus oyle uyur. nıye ole yapıon dedım yat yazık dedım. olsun der ıkımızın cocugu der :)

Aynen bende öyleyim. 32. haftamıza az kaldı Bende bekliyorum sanırım martın 25 ine denk geliyor benim doğum iznim.

benım hafıf var. ama napalım yapacak bıse yok.
ya ben ilk hamileliğimde inceltilmiş badem yağı kullanmıştım son hafta çok az çatlağım oldu. ama göbeğim kıl doldu.. sonrasından döküldüler de ben utanıyrdum göbeğimden

şimdi lierac jel kullanıyorum ama ne yalan söyleyeyim badem yağının yerini tutmuyor, sanki Lierac ile çatlayacağım gibi geliyor, şimdi bi de bioil ler var, aslında ondan da alıp dönüşümlü mü kullansam bilemedim.

badem yağı en iyisi ama tüylendirmesi çok kötü, bebe yağı da alerji yapıyor cildime, vazelin denemedim ama onu çok sağlıklı bulmuyorum.

Aynen bende öyleyim. 32. haftamıza az kaldı Bende bekliyorum sanırım martın 25 ine denk geliyor benim doğum iznim.
AYNEN OTURMAK COK RAHATSIZ EDIO. HERYERIM AGRIO SANDALYEDE YAYILIYORUM RESMEN:d:d AMA DAYABILIRIM DIYORSAM INS SONUNA KADAR CALISACAGIM. DIYE DUSUNUYORUM DOGUMDAN SONRA KIZIMLA OTURMAK ICIN INS

benım kızım bu ara 5 bucuk da baslıo 7 de yatakdan kalkıyorum o vakte kadar hıc durmuo . ıcımde akrobası mı yapıon yavrum dıyorum bır o yana bır bu yana mezdeke acasım gelıo ne guzel bır mutluluk

lierac ı ablam kullandı hiç çatlamadı. bebe yağ banada aleri yaptı sade kullanınca baktım kırmızı kırmızı bişeyler çıkıyor karnımda bir süre kullanmadım vazeline geçtim şuan ikisni bir sürüyorum bende işe yarıyor gibi.

sanırım Lierac yağlı bir halde bırakmıyor diye işe yaramadığını düşünüyorum belki de, kime sorsam ddanıssam kesinlikle Lieracı öneriyorlar ama bilemedim. zaten yakına sabah+akşam kullanmaya başlamamız gerekecek, o zamana sabahları bi yağ kullanıp akşam lierac ile devam etmeyi planlıyorum..

benımde kıl oldu. ayy koyyu renk hemde sınır oluyorum . doktor dedı doguma yakın alırsın sımdı dokunma dedı . ((

arkadasım kullanıo lıerac muthıs faydaını goruyorum dıo ıkıncı gebelıgı sıfır catlak

Kizlar bebek arabimizi aldik hepsiburadada 1800 liradan 990 a düstü hosuma gitti aldik
çok güzel.hayırlı sağlıklı günlerde kullan canım

canım bence o işleri son ay yap.çünkü son ay yastık gibi oluyosun.çok şişiyosun

bayıldım.çok şirin

tamam canım sağol.bu saatten sonra olan çatlaklara bi faydası olmaz. ama yeni olucakları engeller belki

evet vazelin çok nemlendiriyor. deniyim onuda

canım bende tüm gün otoruyorum.bu hazımsızlıkdan dolayı sütte içemiyorum.yatınca kesinlikle yumuşuyo.canım doğum sonrası napıcaksın.ben doğum sonrasında kullanırım diye analık iznini erken başlatmamayı duşunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…