2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hanımlar nasılsınız gece lekem gelmiş sabah doktora gittim erken doğum olmasın diye progestan verdi dualarınızda benide unutmayın lütfen
Bende de olmuştu canım 16 haftada. Ben de kullandım progestan ı fitil olarak. Korkma olumlu düşün. Sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle. O ilaç korur. Ama hareketlerine de dikkat et muhakkak.

Hanımlar nasılsınız gece lekem gelmiş sabah doktora gittim erken doğum olmasın diye progestan verdi dualarınızda benide unutmayın lütfen
Doktorum bana ağır kaldırmayı, hoplayıp zıplamayı, ilişkiyi hatta uyarılmayı bile yasaklamıştı canım. Rahim kasılması da riskmiş. Bilgin olsun. Geçmiş olsun.

Evet haklısın kötüye yormamak lazım hakkımızda hayırlısı sağlıklı bir sekilde kucağimiza almayi nasip etsin Rabbim

Canim benim tesekkur ederm :) yardima cagircak kimsem yok yakınımda hep uzaktalar eşime desem oda zaten yorgun geliyor işten kiyamiyorum ona da temizlikciyede guvenemem ben o gelmeden bi guzel temizlerim herhalde evi
Yaşasın tek değilmişim diye nasıl sevindim eve gündelikçi çağırıp kadına ayıp olmasın diye evi temizleyen insanım bide camları silince zahmet etmeyin zaten yağmur yağar yine batar diyorum ama işimi çok kolaylaştırıyor sağolsun zorlamayın kendinizi bizler bunu hakediyoruz bir bedende iki kalp çalışıyor kolay mı yerim o küçük kalbi

Kızlar çatlakların biraz da hızlı kilo almayla veya aşırı kilo almayla da alakası olduğunu düşünüyorum. ne diyorsunuz?

Onunda etkisi vardır elbet. Ben birden çok kilo aldım Ama bende maşallah daha hiç catlak oluşmadı. Bol su içiyorum ve sürekli nemli tutuyorum cildimi. Bunlar ciddi etkiliyor. Genetik de etkiliymiş.

Deli :)

Kötü kaynanana sinir oldum Rabbim çocuklarımızı anasız babasız koymasın gerisi o kadar boş ki benim çocuğumun dedesi olmayacak mesela ona bile öyle üzülüyorum ki insan babasından utanır mı hiç ya çok duygulandım ağlatmayın beni insan içinde

Hazır teyzesi bi doğsun şişeyle dayayacam ağzına hurma da sürecem

Biz de gidecektik artık kızımızla gideriz inşallah diyoruz bakarsın karşılaşırız belli mi olur ama tabi biraz büyümesi lazımmış çok zor oluyor diyorlar gidenler
Ablam 1.5 yaşında kızıyla gitti annesiyle birlikte tavaf yapmış onun da saçını kesmişler melek gibiydi zaten iyice feyzlenmiş teyzesinin minnak kuzusu

MERHABA allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bir şey soracam rahim ağzı uzunluğu kaçtı?

rahim ağzı kısalması neden oluyormuş peki sebebiyle ilgili bişey dediler mi ?
Bu arada yavaş yavaş doğum tarihleri konuşuluyor gerçekten heyecan verici :) Hayırlı doğumlar diliyorumm
herhangi bir sebebi yok canım herkeste olabiliyor.Ben kendi aklımca gebeliğimin başında çok kanama yaşadım ona bağladım ama Dr lar alakası olmadığını söyledi .Amin canım gerçekten çok heyecanlı .

genelde gebelıkde saclar dokulur. yıllardır dokulen saclarım gebelıkde dokulmesı bıttı. cok mutluyum
Bende ablama geçende bundan bahsettim. dedim benim saçım hiç dökülmüyo sen çok dökülcek demiştin. dedim. evet ama doğumdan sonra dedim,doğumdan snra bak bakalım saçın kalıyormu kafanda dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…