- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #34.101
Bende de olmuştu canım 16 haftada. Ben de kullandım progestan ı fitil olarak. Korkma olumlu düşün. Sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle. O ilaç korur. Ama hareketlerine de dikkat et muhakkak.Hanımlar nasılsınız gece lekem gelmiş sabah doktora gittim erken doğum olmasın diye progestan verdi dualarınızda benide unutmayın lütfen
Doktorum bana ağır kaldırmayı, hoplayıp zıplamayı, ilişkiyi hatta uyarılmayı bile yasaklamıştı canım. Rahim kasılması da riskmiş. Bilgin olsun. Geçmiş olsun.Hanımlar nasılsınız gece lekem gelmiş sabah doktora gittim erken doğum olmasın diye progestan verdi dualarınızda benide unutmayın lütfen
Evet haklısın kötüye yormamak lazım hakkımızda hayırlısı sağlıklı bir sekilde kucağimiza almayi nasip etsin Rabbimbende ayrıntılıyı özelde yaptırdım konusunda uzman bir doktor diye duyduk gittik tabi canım sıkıldı ama kendi doktorumun dediğini dikkate almak işime geldi diyebilirim. İnternete baktığınızda suyun azlığı yada fazlalığı hakkında bir sürü felaket senaryosu var lakin suyu fazla olupta sorunsuz doğum yaptığını söyleyen bir sürü paylaşımda var.. Sonradan düzeledebiliyormuş ayrıca dediğiniz gibi kontrol altında olmak yeterli sanırım şu aşamada.
Anladim canim daha oncede sormustum sanirim mamak deyince hatirladim.yenimahalledeyim bende antarese yakinimMamaktayim canim ama kecioren egitim arastirma hastanesine gidiorum
Insteg bi sayfadan canim 100 liraCok guzel nerde ne kadar ?bende dusunebilirim
Bence hiç almayın sonra dökülüyor kendiliğinden.benımde kıl oldu. ayy koyyu renk hemde sınır oluyorum . doktor dedı doguma yakın alırsın sımdı dokunma dedı .((
Canım teşekkür ederim çanta çok kullanışlı görünüyor ama ben biraz görselciyim bu mümessil çantası gibi yada bana öyle geldi fotodan
Yaşasın tek değilmişim diye nasıl sevindim eve gündelikçi çağırıp kadına ayıp olmasın diye evi temizleyen insanım bide camları silince zahmet etmeyin zaten yağmur yağar yine batar diyorum ama işimi çok kolaylaştırıyor sağolsun zorlamayın kendinizi bizler bunu hakediyoruz bir bedende iki kalp çalışıyor kolay mı yerim o küçük kalbiCanim benim tesekkur ederm :) yardima cagircak kimsem yok yakınımda hep uzaktalar eşime desem oda zaten yorgun geliyor işten kiyamiyorum ona da temizlikciyede guvenemem ben o gelmeden bi guzel temizlerim herhalde evi
Kızlar çatlakların biraz da hızlı kilo almayla veya aşırı kilo almayla da alakası olduğunu düşünüyorum. ne diyorsunuz?
Yaşasın tek değilmişim diye nasıl sevindim eve gündelikçi çağırıp kadına ayıp olmasın diye evi temizleyen insanım bide camları silince zahmet etmeyin zaten yağmur yağar yine batar diyorum ama işimi çok kolaylaştırıyor sağolsun zorlamayın kendinizi bizler bunu hakediyoruz bir bedende iki kalp çalışıyor kolay mı yerim o küçük kalbi
Kötü kaynanana sinir oldum Rabbim çocuklarımızı anasız babasız koymasın gerisi o kadar boş ki benim çocuğumun dedesi olmayacak mesela ona bile öyle üzülüyorum ki insan babasından utanır mı hiç ya çok duygulandım ağlatmayın beni insan içindekızlar dun cok stres oldum. eşim de ala hastalıgı var. aynaya bakıyor bakıyor dun yuzu falan deıgstı uzuldu noldu dedım. cocuk dogunca belkıde benden utanacak dedı. ya dedım deme oyle nıye utansın falan. bekıde cocuk da da olacak dedı. dedım hersey allah dan bunları dusunme sen dedım. oyle uzulunce bende cok uzuldum. kv. de herkesn ıcınde dedı kı bana eee hadı cocuk da da olursa napacaksın. oyle sınır oldum kı bu nasıl bır soru. napacaksın dıye bısey varmı zaten esımın hassas noktası o bı de herkesın ıcınde bana soruyor kv. dedım bende hersey allahdan anne. ve bu konuda yorum yapmıyorum . dedım.
Hazır teyzesi bi doğsun şişeyle dayayacam ağzına hurma da sürecemBen aldim canim yeni dogan suluklarini diosun sanirim.kizlar bide kizimdayken bana dogdugunda agzina bikac damla zemzem suyu damlat gazi olmaz dediler denedim bilmem ondanmi ama gercekten bi bebekte hicmi gaz olmaz olmadi.gercekligi nedir bilemem ben paylasayimda :)
Yolarım o hemşireyiAyy canim benim cok saol dusunmen yeter.valla hemsireleri bi gorsen herseye karisiolar hatta yanimda yatan cocuguna emzik vermisti hemsire aldi emzigi cope atti bi daha gorursem onuda atarim dedi
Ablam 1.5 yaşında kızıyla gitti annesiyle birlikte tavaf yapmış onun da saçını kesmişler melek gibiydi zaten iyice feyzlenmiş teyzesinin minnak kuzusuBiz de gidecektik artık kızımızla gideriz inşallah diyoruz bakarsın karşılaşırız belli mi olur ama tabi biraz büyümesi lazımmış çok zor oluyor diyorlar gidenler
MERHABA allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bir şey soracam rahim ağzı uzunluğu kaçtı?inşallah canım hepimizin evladı sağlıcakla gelsin inşallah.Evet duydum ya nasıl bi korku kapladı içimi böyle bi tarih beklemiyordum hazırlıklarida ağırdan alıyordum ama hızlandirmam lazım anlaşıldı daha sadece 2 tulum 2 takım birkaç tane zıbın aldım .
herhangi bir sebebi yok canım herkeste olabiliyor.Ben kendi aklımca gebeliğimin başında çok kanama yaşadım ona bağladım ama Dr lar alakası olmadığını söyledi .Amin canım gerçekten çok heyecanlı .rahim ağzı kısalması neden oluyormuş peki sebebiyle ilgili bişey dediler mi ?
Bu arada yavaş yavaş doğum tarihleri konuşuluyor gerçekten heyecan verici :) Hayırlı doğumlar diliyorumm
genelde gebelıkde saclar dokulur. yıllardır dokulen saclarım gebelıkde dokulmesı bıttı. cok mutluyum
benim 19 haftadan beri 2.7 normali 3.5 - 4 cm ve yukarısı olmalıymış canım. Amin cümlemizin yardımcısı olsun Rabbim.MERHABA allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bir şey soracam rahim ağzı uzunluğu kaçtı?
Bende ablama geçende bundan bahsettim. dedim benim saçım hiç dökülmüyo sen çok dökülcek demiştin. dedim. evet ama doğumdan sonra dedim,doğumdan snra bak bakalım saçın kalıyormu kafanda dedigenelde gebelıkde saclar dokulur. yıllardır dokulen saclarım gebelıkde dokulmesı bıttı. cok mutluyum
Benimde 23.hagftada 3 cm di doktor normal dedi pazartesi yine gidecem bakalım hayırlısı amin....benim 19 haftadan beri 2.7 normali 3.5 - 4 cm ve yukarısı olmalıymış canım. Amin cümlemizin yardımcısı olsun Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?