2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
vay be anne olmak demek kı boyle. ınsan daha bır degısık oluyor. butun duzenın vucudun hayatın degısıo. canım annem benım

3 kere kan mı alındı canım kolun ne acıyodur şimdi annem de gizli şekerine baktırdi kaç gün kolu ağrıdı kaç kez kan almışlar öyle olcaksa yaptırma diyor
Canım biraz acıyor sadece bakalım hayırlısı artık ne olur varsada diyetisyen dedi diyet yapıcam galiba bende cok tatlıyı seven birisiyim artık mecbur yemicem

aslında dusunuyorum buyuklerımız cok dogum yapmıs kımısınde hıc catlak yok. bence olacak olan yınede olur belkı ksaıntı gergınlık hıssını alır kremler
Benimde annemde hic catlak yok, bebek gibi vucudu masallllah iki normal dogumu var. Ergenlik catlagi bile yok, bende ergenlikten kalma hediye catlaklar var ama suana kadar henuz catlak oluşmadı
Pazartesi görüş günü çok özledim
Benimde pazartesi gorus gunu, en son 3 hafta once ayrintiliya girmistik. Kendi doktorumuzu iki aydir gormedim bugun de saglik ocaginda kan tahlillerimi yaptirdim, pazartesi doktorcuma gosteririm diye.
Ben kızımı bayramda kesin böyle giydiririm .
Allahım göstersin o günleri hepimize.
Harikaymis, kurban bayramina bole bisiler giydiririz
Bende ilk alisverisimi yaptim. Allahim iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin hepimize :)
Güzel gunlerde kullanin canim
Hindistan cevizi yaginida alayim barim, ama bu yaglar da vicik vicik oluyor yaaa neyse
Onunda etkisi vardır elbet. Ben birden çok kilo aldım Ama bende maşallah daha hiç catlak oluşmadı. Bol su içiyorum ve sürekli nemli tutuyorum cildimi. Bunlar ciddi etkiliyor. Genetik de etkiliymiş.
Ayni bende senin gibiyim, bakalim 9 ay sonunda neler olacak

ben kullanıyorum canım Bella B tummy honey butter ve bebe yağı..
benim ilk göğüslerde çatlak oldu hemen kreme başladım 16. haftada ogün bugündür kullanıyorum

ay
Kızlar çatlakların biraz da hızlı kilo almayla veya aşırı kilo almayla da alakası olduğunu düşünüyorum. ne diyorsunuz?

hemfikirim ne kadar çok kilo okadar çok çatlak
vücudun alıştığı bir düzen var ister istemez aşırı kilo alımı fazla çatlağa neden olacak
23. haftadab 7 kg almış biri olarak hiçbir çatlak kremi beni kurtarmaz

canım siz hastaneden çıktınız mı ...eşin nasıl sen nasılsın?
kaç gündür hastane ortamındasın senin için de zor bir durum

Bende de olmuştu canım 16 haftada. Ben de kullandım progestan ı fitil olarak. Korkma olumlu düşün. Sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle. O ilaç korur. Ama hareketlerine de dikkat et muhakkak.
İnsallah bişolmaz canım sabah iç çamasırımda kan görünce çok çok korktum benimde 6 7.haftamda içerde kanamam olmustu ama ilerki aylarda olabileceğini düşünmemiştim iyiki sancım açılmam falan olmamıs

Doktorum bana ağır kaldırmayı, hoplayıp zıplamayı, ilişkiyi hatta uyarılmayı bile yasaklamıştı canım. Rahim kasılması da riskmiş. Bilgin olsun. Geçmiş olsun.
Biz hamile kaldıgımdan beri eşimle birlikte olmadık denediğimizde canım yanmıstı bizde bidaha denemedik bişey olmasın diye

Ay ben bile heyecanlandım hangi gün dusunuyorsun

23 haftada 7 kg çok değil ki canım haksızlık etme. Bence gayet normal. Ben de öyle aldım. Herkes bir göbek var diyor.

kızlar 3 gündür ufaktan internetten alışverişe başladım

10 tane penye ağız mendili,10 tane mermerşah ağız mendili
1 tane göğüs kremi, 1 tane emzirme önlüğü, bir tane mama önlüğü
24 lü göğüs pedi,4 lü süt saklama kabı, 25 li süt saklama poşeti
1 sebamed bebe şampuanı,2 tane semabed sabun, 1 tane sebamed pişik kremi
3 tane yenidoğan ıslak mendil,12li alt açma bezi ve 1 ve 2 numara bez

alınacak çok fazla küçük parça var...yavaş yavaş alıp tamamlamak istiyorum.

Kizlar karnim asagida gibi duruyor ...
Bilmiyorum bana mi oyle geldi acaba ?
Bu durumu yasayan var mi normal mi ?
11+1 haftadayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…