2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ne 4 gün evvel mi bıraktın işi
artık patron beni saatli bomba gibi görmeye başlayınca yolladı iyi ki de yollamış ben bu azimle ofiste doğururdum.

ama bu defa o azim yok, çok yorgun hissediyorum kendimi, 32yi iple çekiyorum. zaten işe de geri dönmeyi planlamıyoum şiimdilik.. bakalım hayat ne gösterirse, nasipte ne varsa..

Ben kızımı bayramda kesin böyle giydiririm .
Allahım göstersin o günleri hepimize.
bayrama 40ı yeni çıkmış olacak ortalama... ciciler giymeye müsayit oluyorlar ama ben 5. gün anne kontrolünde kızıma giydirecek cici bişey bulamamıştım, bu defa özel bakınıcam

bende cok streslıyım. hıc calısmak ıstemıom bebegımle olmak ıstıom

KIZLAR BU YAZIYI ŞUBATTA DOĞUM YAPAN BİR BAYANDAN ALDIM YARARLI OLUR DİYE BİZİM İÇİN. (Sanki bişey çalmışım gibi hissettim )

cnm ben normal doğum yaptım sütüm geldi..annem kuru inciri zeytinyağında kavuruyor üzerine şeker ekliyor..azıcık su ile kaynatıp tatlı yapıyor.azıcık yedim ama bu tatlı ile 2. gün göğüslerim acayip doldu tavsiye ederim..

İyi olur ona göre bende bakarım cnm çatlak önleyici olanı alırım ben.

Canım Hindistan cevizi yağı. Araştır. Çok iyi geliyor cilde. Ben sabah akşam sürüyorum. Diğerlerini de kullanıyorum. Mustela mesela kullanıyorum ama çok çabuk bitti. Pahalı bir ürün de... gece yağla uğraşmak istemediğim de mustela ya sarılıyorum. Onun dışında Hindistan cevizi yağını öneririm

bayrama 40ı yeni çıkmış olacak ortalama... ciciler giymeye müsayit oluyorlar ama ben 5. gün anne kontrolünde kızıma giydirecek cici bişey bulamamıştım, bu defa özel bakınıcam
yok ben kurban bayramı için baktım. 40 ı için bunlar olmaz zaten ramazan bayramı da var ama o zamn 2 aylık oluyorlar yıne küçücükler. ama o büyük kurdeleli bandanalardan stok yapacağım renk renk.

bende ayrıntılıyı özelde yaptırdım konusunda uzman bir doktor diye duyduk gittik tabi canım sıkıldı ama kendi doktorumun dediğini dikkate almak işime geldi diyebilirim. İnternete baktığınızda suyun azlığı yada fazlalığı hakkında bir sürü felaket senaryosu var lakin suyu fazla olupta sorunsuz doğum yaptığını söyleyen bir sürü paylaşımda var.. Sonradan düzeledebiliyormuş ayrıca dediğiniz gibi kontrol altında olmak yeterli sanırım şu aşamada.

Nerden almalıyım canm bilgi verirmisin ?

Bende mustela yağ, mustela krem bir de çatlak serumu var. Her gün boca ediyorum kaç aydır ilk kutularım bitmedi hala. Nasıl sürüyorsunuz siz yahu bu kremleri ben de vıcık vıcık sürüyorum halbuki

Valla bilmiyorum bacım :) bana dayanmıyor korkumdan baştan asagı yağlanıyorum ondan olabilir

Kızlar hayırlı cumalar herkese Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin kimseyide korktuguna ugratmasın inşallah... şehir dışından döndüm sonunda evime,Tabi döner dönmez vücudunda enfeksiyon var diyip beni çagırmıştı doktor ona gidecegim birde kontor. dua edin bana herşey normal ve güzel çıksın inşallah Bugün saçma sapan kabuslar rüyalar gördüm inşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…